30/12

Kom just hem från stan och jag hittade en klänning som jag ska ha på nyår. Blev en lila med svart kofta och bälte. Blir nog bra hoppas jag:) Kommer kanske in en bild på den sen.

Ego


Godmorgon!

Godmorgon säger jag även fast jag kanske borde säga godag. Jag vaknade nämligen alldeles nyss, somnade inte igår heller menmen. Idag så har jag inga planer, dom försvann eftersom jag sov så länge. Jag hade tänkt att fara på stan men det sket sig, får göra det imorgon istället. Nu ska jag bara duscha måla om naglarna och ta det lungt. Sen blir det att fira min bror som fyller 17år idag och har våran "mini julafton". Eftersom vi var hos pappa på jul så ska vi fira hos mamma. Vilket betyder, mer julkapppppppppar! (A) Haha, nu känner jag mig som en lite barnunge men det måste man får vara ibland tyck ja! ;) Nu ska jag gå och duscha, hare bra! :)



Gratttis Marcus "messy" :)

B I N G O

Jag trodde aldrig att jag skulle somna igår. Klockan blev två, tre och halv fyra innan jag somnade. Men till slut somnade jag men då fick man ju inte sova ut heller, ställde mobilen på kvart över elva för idag ska man nämligen spela bingo med farmor, farfar, Chrille och Anna. Farmor och farfar jobbar typ där och det var jätte lägesen nu jag var där sist, jag kanske vara åtta år sist och det är inget skämt. Skäms faktiskt lite för jag inte har kommit och hälsat på där men nu jävlar ska jag vinna! (Det kommer aldrig inträffa men man får väl drömma. Har inte den turen, vinner verkligen aldrig!) Så ser min dag ut, sen har jag inga större planer så jag får se vad som händer senare. Ha en bra dag allihopa! :)

26 / 12

Som sagt var jag på stan idag på mellandagsrean med Elin och Carro. Jag köpte några saker och självklart så var ju dom inte på mellandagsrean, så typsikt. Jag köpte ett par jeans, en kofta och ett linne på Gina Tricot varav bara koftan som var på rea. Sen köpte jag ett par skor på skopunkten, vi alla tre köpte var sitt par så vi fick dom billgare, "ta tre betala för två". Det var allt jag köpte förrutom ett puder by H&m som också råkade komma med, kom på att det behövdes.

Efter stan vara bara att fara till ishallen på en gång och börja jobba, jobbet gick bra förrutom att jag greps av panik där i pausen när popcornen höll på ta slut och kön var typ 3 mil lång! Björklöven vann på straffar, men jag fattar inte hur man kan tappa matchen när man leder med 3-0 i tredje perioden, bara sjukt. Blir typ alldels irriterad bara jag tänker på det.

Kom nyss hem från Elin, vi har kört buzz med hennes syskon. Både buzz-musik och -sport. Riktigt kul faktiskt även fast jag inte är nå vidare på det! Sen såg vi filmen Mamma Mia och den är ju kanon, jag kan inte låta bli att sjunga med, det går bara inte!

Brand i Umeå

Hoppas att alla har haft en bra jul, min var helt okej! Vet att en del här i Umeå inte har haft en sån bra jul pga den stora branden på ålidhem. Över hela 70 lägenheter har drabbats. Så fruktansvärt hemskt, tänk alla sina saker bara brinna upp och får aldrig tillbaka dom. Alla kort, alla minnen... Tycker så hemskt synd om dom som är drabbade!


Imorgon ska jag upp tidigt och fara på mellandagsrean och shoppa med Elin och Carro. Blir nog super, blir nog att köpa en del till nyår och en nya kläder. Blir även jobb imorgon, klockan 16.00 spelar Björklöven mot Mariestad och jag tror på en vinst! Ska rulla till sängen nu, hare bra alliopa!

GOD JUL

Ny duschad och mitt i sminkningen är jag just nu. Sitter och sneglar även lite på Ronja Rövardotter. Två timmar kvar, sen börjar vi gå mot farmor och farfar där kusinerna väntar. Nu ska jag gå och göra mig klar och jag vill bara önska en riktigt god jul till er alla. Som dom säger på kalle anka, "Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!"

I fix it

Jag fick iaf till naglar efter fler omständigheter, en del damp utbrott osv. Men jag tycker att det blev helt okej till slut. Det kunde ha blivit mycket bättre men jag tappade bort dom dära mallarna så jag fick köra på egen hand. Slut resultatet funkar iaf, annars får jag göra om det imorgon igen. :)
Imorgon är det julafton, har fortfarande ingen riktigt julkänsla men den lär väl komma förr eller senare.


Klar med julklapparna.

Var på stan idag och fixade dom allra sista julklapparna, tror jag. Jonathan ska iaf fara och fixa mammas julklapp imorgon, annars är nog alla klara nu. Sjukt skönt och slippa tänka på det där nu. Jag köpte sånt dära fransk manikyr nagelack idag och tänkte ha det på julafton. Jag skulle testa och se hur det blev men jag misslyckades totalt. Har även en väldigt kort stubin idag, men jag ska ge den en till chans senare. Hoppas det blir bättre då! Är der nån som har något tips om hur det blir bra? Och ska man orka köra med julrim? :)


0 - 1 till Tårtan

Jag fattar inte hur jag kunde tappa det, jag ledde hur stort som helst och tappade jag allt på bara nån sekund. Jag hade tillslut bara 50kr kvar och inga gator kvar, och hamnad självklart på Annas gata. Jag hade så jävla otur, Anna hade grymt tur! Jag förlorade men jag ska ha en revansch, jag säger det bara. Anna, jag hoppas att du är riktigt glad nu för det kommer inte vara länge! ;) För vi ska köra en gång till och då ska kakan vinna!

Kakan VS Tårtan

Jag tog just emot en utmaning av Anna. Vi ska lira Monopol ikväll och hon säger att om det fanns VM i monopol så skulle hon lätt vinna det. Men det tror inte jag, jag ska spöa skiten ur henne helt enkelt. Då är hon nog inte lika kaxig längre! Kakan VS Tårtan ikväll och grenen är monopol, och jag vet redan nu att Kakan kommer vinna och ta ledningen med 1-0, synd för dig Anna (Tårtan)! ;)


Blondinbellas tv-dagbok.

Blondinbella har ju numera ett eget tv-program och jag såg nämligen det ikväll av en ren slump. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att det var helt sanslöst, varför spela in ett program som bara varar i 5 minuter? Då kan man ju nästan lika bra skita i att sända det på tv och bara visa det på hennes blogg eller nått. Alldeles för onödigt att visa det på tv. Har någon av er sett det och isf, vad tycker ni om det?

Tagga jullov imorgon, säger bara - me gusta!


"Försovning"

Hade en lektion idag, men jag "försov" så jag hann inte fara på den. "Attans, missade idrottem, såååå synd!". Haha, ska fara på stan idag med Carro, Elin och Lina och köpa julklappar. Jag har inte köpt en enda, jo nån enstaka men det är kanske 2-3 stycken så jag har en hel del kvar. Men nu ska jag gå och göra mig klar det lila sista, hare braaaaaaaaa! :)


Yo makka flow, what`s up?

Alltid lika bra upptatering från mig under helgen! Nu har jag nyss kommit hem från bräntis/haga - kampen. Haga vann igen, sjätte året i rad tydligen så grattis! Det var jätte kul att se på och det var ett jäkla tryck i hallen, båda klackerna skrek , men hagas klack var ju mycket bättre. Det är bara lite tråkigt att inte våran skolan har nått liknade. Men imorgon har vi volleyboll turnering och jag, adine och lina ska vara färg glada, ha lite roliga kläder så det blir lite extra skoj!
Efter maten ska jag vara hundvakt en stund, blir helt enkelt en lugn kväll! :)
Säger bara yo makka flow, what`s up? ;)

Vad tycker du?

Kevin vann ju idol igår, vilket jag tyckte var bra. Men båda han och Alice var ju jätteduktiga igår, men jag tycker mer om Kevin. Vad tyckte ni om igår, vann rätt person?:)


Vem vinner idol -08?

Firade lucia idag på skolan med ett mysigt luciatåg som MU(musik) klasserna står för. Det var jätte mysigt och dom är jätte duktiga på sjunga. Sen efter det har jag bara haft en riktigt lektion, sen sett två filmer på dom andra två. Lättare sagt en jäkligt slapp dag, alla dagar borde var så här slappa. Det vore inte helt fel.
Sitter hemma med Nikita nu väntar på att Pappa och Anna ska komma hem och börja med maten men det kommer dröja en bra stund innan det. Middagen kommer bli sen och jag kommer komma lite sent till jobbet. Löven - Mora ikväll så jag kommer missa idol finalen. Hoppas jag hinner se lite iaf. Kevin kommer vinna! Vem tror ni vinner?



Ointressant, haha!

Dagen började med en kort försovning men det blev inget stress för det som tur var. Carro kom och åt frukost, vi fick så sjukt mycket bröd av grannarna. Tanken var först att jag skulle bjuda Carro på en riktig hotellfrukost men försovningen förstörde den planen! Sen hade vi idrott som första lektion så vi bytte om hemma, jag packade ner alla kläderna och självklart så glömde jag linnet. Jag hade alltså bara en kofta och jeans, kändes rätt så naket. Men då hade jag turen att vi hade en timmes hål innan nästa lektion så jag hann fara hem och hämta ett linne.
Efter skolan for jag på stan med mamsi och shoppade julklappar, blev inte så många köpta för min del men mamma köpte en del. Så nu har vi slagit in en massa paket som nu ligger under vår fin fina gran.
Inför kvällen har jag inga planer, jag ska iaf ta ett varmt bad och se andra avenyn även fast jag redan har sett det!(A)


Kort dag = skön dag!

Otroligt skön dag det hart varit idag, måste jag säga. Först sovmorgon till 09.40 och sen fick vi sluta tidigare så vi slutade 11.45! Inget att klaga på, och vi gjorde typ ingenting heller idag. Säger bara skööööönt! Idag har jag gjort bort den sista läxan så nu är jag läxfri. Så nu är det bara en läxfri skola kvar med korta dagar!
Har varit och tagit min andra spruta idag för livmoderhalscancer och hon som tog den på mig är lite snurrig. Hon satte plåstret typ 1dm nedanför sticket så jag fick blod på linnet, tack för det haha! Menmen, Carro är på väg hit nu. Får se vad vi hittar på. Vi kanske skulle fara och se på innebandy med Elin och Julia men vet inte hur det blir med det. Hittade även en gammal bild på oss på datorn, haha rätt så söta!


9 / 12

Igår fick Anna bevis på att jag är kungen på att måla nagellack på andra. Ni får välja själv om ni vill ta det posetivt eller negativt. Det blev inte som förra gången, inte riktigt som planerat.Idag på kemin har vi gjort tomtebloss. Det var kul och det var mycket lättare än vad jag trodde. Själklart blev mitt tomtebloss snyggast, iaf mest likt ett vanligt tomtebloss! Nu är alla prov bort gjorda iaf, hoppas verkligen på ett VG i matten. Annars kommer hon sänka mig, men så kommer det nog bli för jag har inte turen med mig. Fick även höra hur sista veckan sett ut, slutar typ efter lunch varje dag, sjukt skönt! Jag kom på att det är bara två veckor kvar till julafton imorgon, och jag har typ knappt börjat med julklappsköpen än, galet men sant! Frågat mima bröder cirka tusen gånger men får bara samma svar "Det är lääääänge kvar!", men nu är det inte så länge kvar!
Själv har man ingen aning om vad jag önskar mig, vad önskar ni er?:)


Från vänster: Min, Kajsas och Christoffers.
Erkänn att min blev snyggast?




Lördagen den 6/12 och Söndagen den 7/12.

Igår var jag och jobbade på Peter Jöbacks Julshow.
Bästa låten var ju Halleluja versionen och disney medlyt. ;)
Där var alla låtarna från Kalle anka på Julafton,
tex från; Djungelboken och Snövit.
Den var riktigt bra och det var jätte mysigt
och julkänslan kom, iaf min! :)


Genrepet





Igår var jag även på stan med Elin och då köpte jag mig en röd klänning från Nicole som jag ska ha på jul. Eftersom klänningen som jag skulle köpa från Halens inte skulle komma förän början på Januari så det blev ju lite sent. Då kan jag ju varken ha den på Julafton eller Nyårsafton, så det blev ju lite misslyckat. Jag köpte även jeans tights på Gina Tricot och en jul klapp till mamma.

Idag har jag varit på Gammlia på en julmarknad med mami. Mamma köpte honung, lingonglögg och lite annat smått. Sen drog vi och handla på Ica Maxi och efter det for vi och hämtade upp Urban och for och kollade på ett hus i Röbäck. Det var fint men, vi får se:) Nu ikväll ska jag kolla på Fridas dansuppvisning sen ska jag plugga matte och musik, och jag får inte missa Andra Avenyn!

Bra slut på dagen!

Skolan idag har varit bra, det dåliga jämnade ut sig med det bra. Hade engelska prov idag och jag var 100% säker på att jag skulle få IG. Jag är verkligen ur kass på det. Jag började frysa när jag kom ut från klasrummet när jag var klar, blev så jävla nervös. Efter provet hade vi kemi och vi fick tillbaka våran labbrapport. Jag blev riktigt förvånad, jag fick MVG! Så jag blev riktigt glad (hoppas hon höjer mig nu i kemi). Sen var dagen slut och jag gick upp till skåpet och min engelskalärare kommer och jag frågar om jag får IG och hon stoppar bara ner en lapp i jackfickan och säger att jag ska kolla på det senare. Jag blev jätte nervös, trodde det skulle stå att jag skulle få börja i spec engelska eller nått så jag vågade inte titta. Till slut tittade jag efter all tjat från klasskompisarna och det stod; VG! Well done Josse! Blev sjuuuuukt glad! Fick veta före alla andra, dom får veta nästa vecka! ;) MVG på kemin och VG på engelskan, dagen kunde inte slutat bätte, haha! :) 


Paket!

Fick brev idag från posten, paketet från Halens har kommit och jag får hämta ut det imorgon. Är sjukt nyfiken på hur allt ser ut och vad jag ens har beställt. Haha, det har jag glömt bort men det blir en överraskning när jag öppnar. Jag vet iaf en sak jag har beställt, det är klänning som jag ska ha på jul/nyår. Jag är även rätt förvånad om hur snabbt det gick, men det är bra!

Blir att börja plugga engelska senare, klockan 15.00 har jag bestämt. Måste plugga jävel så jag från in allt nu, för jag är verkligen sämst i engelska. Alla som känner mig vet hur mycket väl det instämmer.



Granen på gården!

:)

Nu har jag fixat lite "lugna favoriter" till bloggen, älskar att sitta och lyssna på lugn musik. Bara hur mysig som helst. Jag har inte så mycket att skriva om eftersom allt jag gör just nu och några dagar fram över är att plugga. Jag är galet less och jag kom på att jag måste verkligen skärpa mig i skolan nu. För jag måste verkligen höja mig för att komma in på den linjen jag vill. Så skärpning nu!

Inte länge kvar till lucia nu, det är då jag får den riktiga julkänslan!

RSS 2.0