6 mål om dagen

Känns som det enda jag gör är att äta...hur ska jag klara detta? Time for kvällsfika!

FRUKOST - mellanmål - LUNCH - mellanmål - MIDDAG - kvällsfika


tänkte bara testa och se om det gick...

foto0158 (MMS)

tänkte bara testa och se om det gick att blogga från mobilen. Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och försöker plugga men det går inte så bra. Är så sjukt jävla omotiverad så det inte är sant, men ska ge det en ny chans.:) Puss på er!


Spa

På spaet idag så hade vi en liten repetition på en kort ryggmassage som man kan göra innan en ansiktsbehandling och såklart så gjorde vi även en ansikstbehandling med. Dock börjar jag fundera på vad vi egentligen gör på våra lektioner när jag ser den andra bilden?;o


Vårkänsla

Åh, jag blir så glad att få åka hem från skolan utan solförmörkelse och med lite plusgrader i luften. Gjorde utan tvekan min dag, nu får det gärna fortsätta med att droppa från taken så snön ä borta till min födelsedag. Vore Perfekt! ;)

Minispa

Idag har mitt lilla minispa här hemma varit igång ännu en gång. Idag hade jag Lotta (mammas kusins fru) på besök och det blev en frans- och brynfärgning. Det gick som en dans och vi slapp undan svidandet, tummen upp för det! :)


You make me smile


Passionsfrukt


270211

Godmorgon! Har precis ätit lite frukost efter dagens morgontränig. Träningen gick väl helt okej men det var lite tråkigt för vi var typ bara 7 stycken. 5 från vårat lag och 2 från f17 men det gick bra endå. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka bli vän med samhällsboken. Yay!


Sandra 18år

Här kommer det lite bilder från gårdagskvällen hemma hos Sandra. Det var verkligen super mysigt och trevligt och jag vill också bara säga grattis på födelsedagen hjärtat då hon egentligen fyller år idag! ♥


Carolinn och Olivia




Sandra och Carro

Sandra och Frida


Födelsedagsfirande

Kom hem från mitt 3 födelsedags firande nu på två dagar och nu sista svängen så var det hemma hos Farmor och Farfar. Då det var Farfars tur att vara födelsebarnet och som vanlig ordning så bjöd Farmor på riktigt gott fika och god middag!


Farmor

Farfar


You haven't seen the last of me


The queen



To the moon and back


PLUSGRADER!

ÄNTLIGEN!


kalas

Godmorgon! Hade det super trevligt igår hos Sandra och bilder från kvällen kommer senare. Nu håller jag på att göra mig iordning för två nya kalas. Blir mycket firande ihelgen! :) Näe, nu måste jag fortsätta med sminkningen! :)

Ögonbrynspenna

Åh, idag fick jag en ögonbrynspenna av Malin och jag är SÅ glad! Tack så hemskt mycket! Det var lite små komiskt faktiskt för vi stod inne på makeup store och då kom jag in på ögonbryn och sa att jag behövde köpa en men då har man ju självklart inga pengar och då sken Malin upp som en sol och sa att hon hade en ögonbrynspenna från H&M som hon inte använde. Så idag tog hon med sig den till skolan! Tack Mallanbrallan! Förövrigt så är mina bryn buskigare än någonsin, gaaaah! Vettefan om jag pallar låta dem växa ut, man ser ju ut som ett troll!


25 Februari

Är nu i full gång med att göra mig iordning för kvällen. Sandra fyller 18 imorgon så ikväll är det middag hemma hos henne som gäller, kommer bli skit kul! Är as taggad! Så updaten idag kommer bli kass, så ni vet! Nu ska jag leta fram några kläder och sen börja sminka mig. :)



Want you to make me feel

like I'm the only girl in the world


Solpuder

Catching, nu har jag tillslut fått mitt solpuder som Anna köpte till mig för typ över en månad sen men eftersom vi inte har setts så har det som inte kommit fram förrän nu. Men idag när jag satt på toan hemma hos dem så såg jag något glimma så fint i en korg och då var det inte mindre än mitt solpuder. Tur att man är uppmärksam på toaletten, haha!;)


@Anna&Chrille's

Befinner mig just nu hemma hos Anna där jag myst hela dagen lång! Nu ska vi springa ner och hämta tvätten och sen kommer noga mamma alldeles strax. Vi hös när jag kommer hem!


Ta mig utomlands, NU!


Hjälp mig!

Hahahaha, känns som jag kan det där med att videoblogga! Har hamnat i världens bloggtorka! Vad vill ni har mer utav, mindre utav? Skriv vad som helst, ni måste bomba mig med förslag, tack!


YES!

Yaaaay, fick fast ögonfransarna på mig själv för första gången i mitt liv. Haha, så jävla glad! Dock första gången jag provade på mig själv sen typ 2 år tillbaka och då gick det åt pipan, men nu gick det rätt bra. Träning ger färdighet eller vad säger man! ;)


Long long time ago

Oh, blev så jävla glad när jag hörde sången till "En annan del av köping" så jag sprang snabbt och satte på tvn här i köket. Nu är det jag, mina potatisbullar och en annan del av köping. Perfekt! :)

23 Februari

Kom hem för ett tag sen och har nu tänkt att dö i sängen framför tvn ett tag. För ikväll blir det plugg för hela slanten. Förresten, vad säger ni om en sminkning ikväll?:)


Mitt 2010 - Augusti

Haha, åh jag suger med den här resumén. Det har fan tagit mig snart två månader och jag har bara kommit till Augusti. Dock har jag inte alla bilder från Augusti då min skoldator vad död tills jag kom hem från första svängen i turkiet. Då jag pallarade mig till skolan och fick den lagad. Mammas dator där jag har bilderna på är typ paj så ni missar 11 dagar, men det är nog inte hela världen. Låt mig presentera, Augusti!


Satte mig på planet mot Turkiet

Bettan skrämde mig, trodde att min väska hade gått sönder!

Chillade lite i poolen

Mitt fina sällskap - Pappa, Anna, Farmor och Farfar

Sex on the beach, mumma!

Den trevliga personalen på restaurangen vi hänge på alla kvällar utom 1

Kom hem till Sverige

Målade naglarna

Blev bjuden på tacos av fröken Hilli

Mitt cykeldäck sprängde världens atombomb mitt på stan, skäms fan fortfarande!

Hjälpte mamma på loppis och hade "tur" med vädret, eller hur vare?

Bakade lite

Växlande till mig lite mera lira

Började skolan där jag hann gå 1 dag

Innan jag bar mig tillbaka till Turkiet med mammsen efter ha varit hemma en vecka

Mamma på flyget

Kom till det snyggaste hotellrummet jag någonsin sett!

Sliten men nanting så taggad brud!

3 rätters varje kväll var inte helt fel


Mamma var rolig och fotade mig på toan...

Mamma och jag

Låg på strande och stekte på

Sista kvällen

Kändes rätt bra att lämna landet när det regnade

 Landade sen i lilla Umeå!


50-tal

På sminket idag så var det dags för 50-tal och nästa vecka är vi redan inne på 60-tal. (Gaaah, gruvar mig. Verkar verkligen skit svårt!)  50-talet är en rätt enkel makeup, som går i antingen grön eller blå skugga med kraftig eyeliner och kråksparkar. Det är även lite buskigare bryn och rosa eller röd färg på läpparna som gäller. Det gick helt okej idag, lite små saker som behövs bättras på bara! :)




Min sminkning på Sabina


Brodering

Haha, jag glömde ju och fota mitt lilla arbete förra veckan och tror ni att jag kom ihåg att göra det idag? Näe, inte en chans. Så jävla glömsk jag är! Har faktiskt varit rikitgt kass på fota under hela dagen, var världigt få bilder som överfördes från kameran om man jämnför hur det var innan jul då jag kunde ladda över ca 150 bilder från en skoldag. Aja, vi fortsätter och håller på att brodera på våran lilla tygväska på Klädstylingslektionen och det rullade på bra. Har bara ett stort frågetecken, hur Rawaa kunde komma ikapp mig, helt omöjligt! Förstår fortfarande inte, antignen är jag super jävla seg eller är hon super jävla snabb. Måste vara alternativ 2! :)





Idag stod Seinab för fikat och hade med sig chokladmuffins med grädde och strössel

Så fick man pimpa sina två muffins själv! ;)


22 Februari

Kom precis hem efter ett återbesök på vårdcentralen (första för i år, haha). Det gick bara bra och har nu en ny plan kan man väl som säga. Får se om den funkar. Återstår helt enkelt att se, men vi får hålla tummarna! Nu ska jag fan gör mitt bästa. :)


Just nu

Semla och Andra Avenyn, inte helt fel om ni frågar mig!


Kroppsinpackning

Idag så fortsatte vi med kroppsinpackning som vi gjorde förra veckan. Dem som fick förra veckan gav idag. Dock så gjorde jag ingenting. Emma var sjuk så jag fick sitta och rulla tummarna då jag inte hade någon att göra en behandling på. Det sög för jag ville verkligen göra en kroppsinpackning då det super längesen sist. Menmen, det kommer fler gånger. Fick istället vara en lite assistent till dem andra! :)




Live från träningen

Sitter nu och kollar på medans flickorna är i fullgång här på fotbollsträningen. Riktigt dåligt av mig att glömma grejerna hemma för jag skulle vilja vara med och svettas med dem andra brudarna! ;) Kom ju då på här i min ensamthet på bänken att jag har ju internet, taada så här sitter jag och borde egentligen utnyttja tiden med att ta upp samhällsboken och läsa på lite inför provet. Meeeeeeeeeen kommer det att hända? Njäeeee.....


Klant

Slutar om bara några minuter sådär och sen bär det av mot östra för att kolla på fotbollsträningen. Var ju så klantig och glömde grejerna idag. Klantigt var förnamnet. Kom på det när jag stod och väntade på bussen men hade då ingen tid att springa tillbaka för att packa ihop allt. Aja, that's life. Nu slutar jag, vi hörs när jag kommer hem igen! :)


Rumpvärk

Idag tog jag mig i kragen och använde mina fina träningsskor (mina är dock rätt fula utseendemässig, haha!). Fick ett par Reebok Easytone av mina kära bröder i julklapp som är utformad för att ge en bättre rumpa och ben för varje steg. Jag har då använt skorna hela dagen och fan vad jag känner av det i mina ben och rumpan. Underbart, ska använda dem här flitigt nu. Skitsamma om dem ser fula ut om man får en snygg rumpa för det! ;) Jag som knappt trodde att skorna fungera, men där fick jag! Nu blir det lite Andra Avenyn och sen blir lägg dags.



Myskväll med några brudar från klassen

Igår så myste vi till det, jag och några brudar från klassen. Dock synd att inte alla kunde komma som tanken var egentligen men det var deras miss. Blev en hel del go fika och en massa skratt. For inte hem med en tom mage om jag säger så, snarare överfull! ;)


Vi började med att spela något nytt spel, Hjärnsläpp


Sen dukade vi fram en massa gotta till melodifestivalen

Sen blev det några omgångar med "Med andra ord"

Sen körde vi charade med orden


Work it out!

Halloj, nu är jag hemma efter lite jobb på ishallen. Det gick mot min förväntan helt okej, det rullade på rätt så bra. Vi har nämligen börjat sälja sånna där varma snacks i bland annat mina två kiosker samt hamburgare i en av mina. Så det är lite nytt som föräldrarna ska lära sig men det gick faktiskt bara bra. Inge strul alls förrutom med vår gamla goa popcornmaskin som lever sitt egna liv. Idag ville den helt enkelt inte "spruta" upp någon olja, så vi fick helt enkelt ösa med en kopp. En gammal klassiker. Fyfan, vad det är äckligt. Kom ju lite olja på golvet så man gled runt på golvet. Fräscht, kan säga att städningen var inte den roligaste men nu är jag hemma och väntar på käk. Ska lägga in lite bilder från igår sen med! :)
 


En bild från i Onsdags då jag väntade in brudarna för lite mys fika


Morgonträning

Så, då var morgonträningen avklarad. Känns ändå rätt skönt nu men kan säga att det var inte lika skönt när klockan ringde 25 i 7. Dock är snoozern min bästa vän så vi låg kvar till sisådär 20 över. Nu har jag iaf lyckats tagit mig in i badrummet och här sitter jag nu halv naken på golvet. Haha, musik i duschen har blivit lite som ett måste nu! ;)


classmates

Ska nu göra mig klar för en myskväll med tjejerna från klassen. Blir hämtade av min älskade Emilie halv så måste lägga på en rem, vi hörs. Puss


Here we go


Lösögonfransarna

isa om Varför ser inte mina bryn ut såhår?:
josefiiiine! vad är det där för lösögonfransar?

SVAR:
Lösögonfransarna kommer från märket Depend och jag köpte dem inne på Kicks för 60kr/per paket. Jag är fullkomligt förälskad i dem efter har använt dem, tycker dem är så sjukt snygga!



Nu: Invigning


Tog sovmorgon

Godmorgon mina vänner! Idag tog jag sovmorgon då jag inte har fått sova ut ordenligt på ca 2 veckor, så kan säga att jag väl förtjänade den. Steg upp för en liten stund sen och ska du kasta i mig lite frukost. Pappa är redan i full gång och håller på byta ut duschstången, ska inviga den senare då jag nu har värsta morgonfrillan. Man bah, tja fågelbo!


Smält istiden, tack

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och legat i soffan med hundarna. Blev dock att klä på sig riktigt ordentligt då det var dags att gå ut, sjukt kallt nu ju. Helt sinnes, vart tog våren vägen lixom? Drog iaf på mig Annas täckisar och skor och sen på med pappas stora "björnfitta" som mössa och så luva på det! Dock kändes det som om att min ansikte förfrös igen, jävla istid! Nu blir det iaf att springa upp och dumpa sig i sängen med massa täcken och kuddar och någon film. Natti!


OH, NO... :(

Mamma ringde nyss om ett samtal som jag har gått och gruvat mig över ska komma dem senaste veckorna. Tandläkarn ringde mamma för ett tag sedan och det ser nog inte så ljust ut för min del, det kommer bli tandställning. Åh, jag dör! Jag blir helt seriöst deprimerad, vet att det kommer bli fint sen när det är klart men under tiden? Det kommer ju ta flera jävla år, kul! Jag kommer fan sluta äta! Fan åh, världens slag mot hjärtat och en stor klump i magen. Nu tänker ni säker, "men varför gör du det då om du inte vill" men det är för att jag vill inte ha min glugg när jag är vuxen och om det nu är enda sättet att lösa det på så har jag ju inget val.
Fan vilken fin 18års present folktandvården, den kunde inte bli bättre...



En make kommer upp imorgon

Förlåt, har varit riktigt kass på att uppdatera med sminkningar. Har inte riktigt haft tid med att leka med penslarna men har faktiskt tagit med dem nu till pappsen där jag befinner mig i helgen så om vi har tur så kanske det dyker upp en imorgon. Ska försöka lägga upp makeuper sen med jämna mellanrum om ni är sugna på det förstås? :)

Signed by Blondinbella


GRATTIS MORMOR

Ville bara säga grattis till världens bästa mormor som fyller år idag! Hoppas du får en kanon dag, mångar pussar och kramar! ♥



Mormor och jag Julen -09


Godnatt


17 Februari

Ikväll så har jag besök av Emsigums som ska sova här inatt! Vi har bland annat ringt till och checkat om priserna för ett hotell i Stockholm när vi ska dit och se Rihanna. Sen drog vi förbi pappsen och sa hej till hundarna då Emma har velat träffa dem i 1 år ungefär. Då fick vi även se Annas nya hårfärg, really sexy. Numera rosa hårig i väntan på att få blond igen. Näe, hörrni. Nu ska jag vara social med Emma och göra iordning lite te och popcorn!


Emma

Annas snygga hårfärg!


Blondinbella

Idag så hade vi finbesök i lilla Umeå av ingen mindre än Isabella 'Blondinbella' Löwengrip. Hon var och föreläste på mässan som jag skrev tidigare om. Jag diggar verkligen blondinbella, tycker att hon är sjukt stark med tanke på allt hon har varit med, framgångsrik. Hon vet vad och hon vill och sen så gör hon det, hon verkar vara en super go person! :) Fick även min bok signerad, yay! ;)


Linnea och Isa

Förbandet! ;)

Blondinbella

Blonda bellan

Jag, Isabella och Elin


Nolia mässan

Idag så var det en mässa på Nolia för drömmar och visoner typ. :) Haha, hade inte så stor koll på vad det var om så jag frågade Emma det var hennes svar så! ;) Men det var massa utbildningar och annat smått och gott man kunde gå omkring och fråga frågor om. Malin och Emma raffade iaf åt sig en massa broschyrer om allt möjligt! ;)


Malin och Emma


Black and white


Moving on

Glömde säga att igår så var jag på min andra husvisning för denna vecka (var på en i måndags med). Vi har legat lite lågt på den fronten nu när det inte funnits något som har fallit oss i smaken men nu har vi två godingar på intresselistan. Iaf jag. Dock så har jag inga förväntningar nu eftersom det har gått åt pipan dem tidigare gångerna. Vi får helt enkelt se hur det blir, kommer inte ta något för givet om jag säger så. Mäklaren var då den SNYGGASTE på länge. Gud, jag dog ju fan när jag såg honom. Skulle lätt bara kunna gå på hans husvisningar bara för att få kolla på han och dreggla lite. Eller lite? Skulle nog bli en hel del, skulle typ forsa! Drömma får man... 


Take me to another planet

Mellanlandade en stund på stan idag efter skolan. Strosade omkring för att få tiden att gå innan jag skulle iväg igen, följde även med Malin och lämnade tillbaka en skjorta. Annars blev jag väl mest förbannad över att jag inte har ett bankkort med några miljoner på så jag bara kan shoppa precis allt som jag vill ha, finns så mycket så jag blir gråtfärdig. Det är fan inte rättvist! Gick även in på Resia och raffade åt mig några kataloger som jag nu ska lägga mig och bläddra igenom. Vill åka nu!


Varför ser inte mina bryn ut såhär?

ÅH, jag blev alldeles tok förälskad i mina 40-tals ögonbryn som Emma gjorde på mig i tisdags. Det är precis såhär jag vill ha mina bryn. Känns som dem aldrig kommer bli såhär hur jag än spara men jag ska nu göra ett tappert försök. Min bryn kommer nu säker se ut som världens jävla orensade buskar under en tid framöver men dem är alldeles för samla och fula nu. Hatar dem, jag vill ha dem såhär! WHY GOD?


Vill att mina ögonbryn ska se ut såhär, kan gärna ta ögonfransarna med!


Waynes

Kvällen har jag spenderat på Waynes tillsammans med Elin, Sandra och min gamla vän Frida som jag inte har träffat på flera år typ! Verkligen super kul att ses igen, måste börja styra upp det där fröken fräken. Tanken var att jag inte skulle fika eftersom jag är pankare än pankast (ovanligt?) men gull Fridan bjöd mig. TACK FÖR FIKAT SÖTNOS! Vi hade det super mysigt och satt och pratade om allt mellan himel och jord. Varför gör man inte sånt här oftare?!


Mitt goa fika, dock var kakan lite torr men det får man typ räkna med på café?

Sandra och Elin

Frida, som nu även har kommit på det rätta laget när hon färgade brunt för ett tag sen. Blev sjukt snyggt!


The nails

Här kommer slutresultatet på hur naglarna blev!:)


BRB


Pizza time

Här hemma är vi i full gång med att göra hemmagjord pizza. Idag testa vi något nytt, vi har köpt ett färdigt pizzakit då degen är klar och så får man tomatsås på köpet. Riktigt smidigt! Ett tips som mamma fått från jobbet och var bara tvungen att testa. Får hålla tummarna att det blir något ätbart av det här! ;)



1930's makeup


Modell: Fanny, MUA: Jag (Josefine)


Nails

Målade ju som sagt naglarna idag och såhär såg dem ut för några minuter sedan men har nu även kastat på lite glitter på. Jag måste bara har glitter på naglarna, har blivit det typ varje gång - det är så mycket jag! ;) Får ta kort på dem imorgon och lägga upp så får ni se slutresultatet, för nu ska jag nämligen sova! Nighty night!


40-tal

Vi fortsätter och jobbar oss fram inom årtals makeruperna och idag så var det dags för 40-tal. The Clean Beauty med måsbrynen och den klassiska båtmunnen (som är fan omöjlig att få till, tränaträna Josefine). Lyckades inte få till något av det där idag. Det enda som jag fick till var väl självaste skuggan vilket var nästan ingenting, haha! Bakläxa Jossan!



Blev fjortis då vi "tog bort" läpparna för en stund

Fick super coola bryn, det så kallade måsvingarna

Malin B och Isabelle

Frida

Malin och Maja


Isabelle

Lösfransar på g

Min make på Emma

Malin B, MUA: Isabelle

Isabelle, MUA: Malin B

Jag och Emma


Recycling

Idag så hade vi vår första riktiga klädstylingslektion efter jullovet tror jag. Det har inte blivit några lektioner eftersom vi har haft "heldagar" med sminket. Idag så började vi iaf med recykling, att ändra eller sy om olika plagg. Vi ska börja med att styla en tygpåse som vi ska brodera på. Glömde dock fota hur min såg innan vi avrundade för dagen men ni får se den nästa vecka istället! :)


Emilie och Kajsa

Kom på den super bra idén att man kan stoppa elevkortet bakom örat när man inte har några fickor att stoppa det i. Sen har vi ju även en super taggad Malin i bakgrunden! ;)

Ingela våran klädstylingslärare



ÅH, VI VILL HA SOMMAR NU!

Frida och Victoria

haha, you just gotta love this one!

Efter det blivit en liten dubbelbokning av klassrummet fick vi vandra oss ner till uppehållsrummet där vi fortsatte med vår lektion

Emma och Victoria

Idag så stod Nellie för fikat och det blev goooo mackor, underbart!


LYCKA!

ÅH, JAG DÖR AV LYCKA! Det här gjorde min dag! Pappa och Anna har varit två änglar som har fyllt på min mobil så jag kan ta bussen till skolan istället för att måsta cykla i detta skit kalla väder. Som pricken över i:et så har dem räknat ut att det ska räcka hela februari ut. Tacktacktacktack och åter igen tack, jag är så jävla tacksam! ♥


15 Februari

Halloj! Hade turen att slippa cykla idag då min älskade pappa var snäll och körde mig. Kom hem från skolan för ett tag sedan och hade nu tänkt att måla naglarna. Det var rikigt längesen jag gjorde det, får se om det blir något skoj! Sen har jag massa bilder från skolan som dyker upp senare. :)


Berg

Upptäckte nu att jag har välrdens berg med nytvättade kläder på min säng. Det kändes dock inte så speciellt lockade att ta i tu med just nu. Det är alldeles för högt så det fick mellanlanda på stolen/fotöljen innan det får åka in i garderoben (Någon helt annan dag det vill säga, kanske imorgon om vi har tur). Nu hade jag tänkt att se Burlesque innan det är dags att somna in för idag. Såg den bara förra lördagen på bio men ändå! ;)


Vad är detta?

Hahah, kan någon vara snäll och förklara för mig vad det här är för en rolig grej. Jag höll på dö av skratt när vi satt och väntade i rödljusen och så gled denna ägg liknande sak förbi från ingenstans. Blev bara tvungen att snabbt dra upp kameran smabbt som fan och fota. Bilarna bredvid måste ju undra vad fan jag höll på med men det är inte så noga. Vad är detta för rolig liten sak egentligen? Någon som vet?


Valentine love from the teacher

Titta vad söt våran handledare Carina är! Idag när vi kom in på spalektionen så hade hon lagt det här på varje bänk. Ett hjärta, en klubba och en godis till oss var. Har utan tvekan världens finaste lärare, så gulliga! ♥



Kroppsinpackning

Idag på spaet så behövde jag inte jobba. Jag fick äran att bara ligga på bänken och bara njuta av en kroppsinpackning och ansiktsbehandling. Inte helt fel kan jag lova, en underbar start på dagen må jag säga! Så nu är man len och mjuk som en babyrumpa, lagomt till ♥-dag. Eller hur vare nu?


En glad inpackad Josefine med ansiktsmask

Cool tjej

Emilie och Carina


Ett måste

Nästan ett måste på alla ♥-dag. Håller ni inte med mig?


Snygga knän

Har inte nådigt ont i mina knän nu efter cupen. Får väl egentligen skylla mig själv eftersom jag vägrar att ha långbyxor på konstgräs vilket resulterar att man ser ut såhär efter några matcher. När jag har benen rak så stramar det som fan i huden och det hettar fortfarande lite smått men dock inte lika mycket som igår. Gruvar mig lite inför kroppsinpackningen imorgon på skolan då jag jag kommer få peeling, det kommer svida nanting men man är ju en hårding. Bara att bita ihop! ;)


Kameran fångar inte riktigt verklighetsbilden


MC Donaldscupen

Min tanke var att jag liksom skulle typ fota sönder den här helgen. Tror ni jag gjorde det? Näe, självklart inte. Det blir ju aldrig som man har tänkt men jag fick iaf ihop lite bilder. Bättre än inga alls! :) Haha, jag och Carro hade lite problem med våran luftmadrass då vi totalt glömde bort att locket var borta till den men vi kom på lite olika lösningar som ni får se här nedan. Dock var ju luften inte kvar hela natten men det är en annan femma!


I väntan på bussen

Carro och Alex

Chilling in the bus!

Blev lite Tjenare kungen i bussen

Sen stannade vi på Scandic dock inte för att checka in utan för att käka lite middag

Lina busade lite i bussen på vägen till matchen, (YES, i år slapp vi gå mellan skolan och arenan!)

Här har vi våran madrass lösning, med lite tejp funkar allt!

Men för att inte vakna upp på golvet så säkrade vi med att lägga lite madrasser från soffan under

Här har vi lösningen nr 1 som vi gjorde på Alicias madrass, här har vi en socke, plastpåse och tejp som redskap!

Super pigga brudar vid frukosten


Brudarna på läktarn

Såhär glada blev dem när jag tog fram kameran

Carro och Linnea


Brallan drog en snygg pose

Elin myste lite för sig själv! ;)


Hemma!

Så, nu är jag hemma efter en rolig helg med fotbollslaget nere i Sundsvall. Cupen gick väl ingen vidare, vi förlorade alla matcher utom en som blev oavgjord. Haha! Jag gjorde iaf poäng, tro det eller ej men jag var assist, inte illa för en målvakt, haha! ;) Men huvudsaken var att vi hade kul och det hade vi! Och riktigt kul att se att ni har hängt med här på bloggen trots att jag inte var med, tummen upp! Nu ska jag ta och packa upp väskan innan mamma blir riktigt förbannad! ;)

I'm home...

NOT! Nu mina vänner, nu är det inte så länge kvar innan jag är hemma. Bara några timmar. Just i detta nu när jag skriver detta så har jag ingen aning om hur det har gått eftersom jag fortfarande hemma och har inte ens åkt! ;) Men har goda nyheter, är hemma på några timmar som sagt! ;)


Video från Modevisningen

Klipp på alla modeller från modevisningen, grand final!



Modevisning

Här är det lite bilder från designprogrammets årliga modevisning på skolan från i Torsdags. Se och njut! Det kommer äve upp ett lite klipp senare! 
 



Malin, Elin och Amanda


Onsdags

Här kommer det lite bilder från min heldag med Emmi i Onsdags! :)


As garv!

Fet kissen, varför kan inte mina katter se ut såhär?

Lirade lite Wii

Och åt självklart på Balder!


Lagmiddag

Yaaay, här kommer det några små bilder från gårdagens middag med laget. Det var verkligen super kul. Först blev det middag som våra mästerkockar till tränare hade snört ihop och sen en otippat god efterrätt på det. Sen blev det spel, Med andra ord. Fyfan vad kul vi hade åt det! Ojojoj, vad det finns mycket att skratta åt nu, helt sjukt!


Majs tog hand om majsen

Girls!


Mot Sundsvall och Mc donaldscup

Så nu sitter vi super laddade i bussen och har precis börjar rulla mot Sundsvall. Jag har varit så snäll och tidinställt några inlägg åt er som kommer dyka upp nu under helgen då jag inte kan uppdatera! Vi hörs när jag kommer hem, håll tummarna för oss nu! ;)


Packar

Nu är vi i full gång här hemma. Sista rycket innan vi drar i väg på cup i Sundsvall. Carro målar naglar och jag packar, haha! Kommer glömma något känns det som, men så känns det ju alltid! ;)


Praktiskt prov

Kom precis hem från skolan efter att ha haft praktiskt prov på spaet. Vi hade prov på ansisktbehandling med frans och bryn färgning. Blir så himla nervös bara för att man säger att det är prov men det gick helt okej. Vill dock att det ska gå helt perfekt så jag blir små bitter över små fel, haha! :) Ska nu kasta på mig lite smink så jag är klar när carro kommer, sen ska vi iväg på middag och ett litet möte med laget! :)

Dagen i stora drag

Halloj! Har ni saknat mig idag? Tidinställde iaf nått inlägg sådär så ni inte skulle bli helt utan mig, haha! Kom precis hem efter en kort skoldag och en lång och mysig dag med Emmi. Det var riktigt längesen sist, över ett år skulle jag tro. Riktigt mysigt var det, blev en liten promenad med hunden, sen snack och så mariokart på wii. Underbart roligt! Självklart så slutade vi kvällen på Balder med tacos, man kan ju inte brya traditionen! ;) Bilder och sånt orkar jag inte lägga in ikväll så det får dyka upp imorgon. Jag hade faktiskt tänkt att vara så tråkig nu och bara lägga mig och sova, det behöver jag. Behöver även få lite blod till mina lår, så satans kallt ute. Vad hände med våren som kom med plusgrader? Dog den eller?

Mitt 2010 - Juli #2


Hade picknick i parken med Sandra, Ollan, JT och Carro

Grillade hemma hos Sandra

Fick till en extremt charmig bild

Åkte tillbaka till stugan

och såg på moffes teater

Hade avskedsmiddag för Marcus med mammas sida

Åkte buss till Skellefteå för att träffa Emma

Köpte världens längsta glass för världens lägsta pris!

Viktoria och Emma

Emmsan och jag

Vi drog på trästocks

och kollade på in inte min typ av musik ;)

Fick världens goaste väckning

Hade avskedsmiddag för Marcus med pappas sida

Myste med Loke

Vinkade av Marcus på flygplatsen innan han begav sig till Österrike

Jobbade på mitt lilla extra knäcke

Var hundvakt i några dygn

och städade....

som tack fick jag parfymer!

Jonte kom in på mitt rum efter en springtur och jag undrade om det hade börjat regna, men när jag kollade ut så sken solen för fulla muggar. Det var alltså inte vatten! ;)


Mitt 2010 - Juli #1


Var och fikade på Elin mammas jobb

Käkade middag med dessa godingar

Bossan, Sandra och Elin

Hjärngänget

Några hårdningar som tog ett kvällsdopp i älven

Drog till Elin stuga

Där hittade jag en rumpnisse och en tomtenisse

Vi gick en promenad för att se en komage, vilket inte var speciellt fräscht!

Mys kväll vid brasan

Vi drog och fiskade och Elin var hela tiden rädd att jag skulle kasta kroken på henne bara för jag berättade om en incident som råkade hända för många år sedan! ;)

Åkte till stugan

och hjälpte morfar med att göra rabarbersaft

och att äta upp rabarberna! ;)

Åkte och handlade på stor ica

Tog en tur med Moffes båt

Kaptenen själv! ;)

Tog en cykeltur med mammsen

Vi fiskade och fick upp hela 3 fiskar

Messy var med i tidningen

Fick en ny mobil av pappa och Anna då min andra dog

Myste på kajen med Carro

Fick en försenad födelsedagspresent av Jonte, bättre sen än aldrig ;)

Var i kroksjö och fikade

Hade myskväll på bron, eller dem hade! ;)

Dem skickade ett team apor till Emilies dator!

Åkte till Emilies stuga där vi spelade lite kubb

och lite plockepinn

och så lite wii

Vi cycklade och badade

Myste i solen

"My heart will always go on..."

HAHAHA, Malin ramlade!

Girls! ♥


30-tal

Hihi, har snott lite bilder från Emilie från gårdagens sminklektion! Se och njut!


Malin B och Felicia

Misse

Linnea och jag

Jag och Fanny

Kajsa och Emilie

Malin och Nellie nere i fotostudion

Emma och Seinab innan fotografering


Less

Ni anar inte hur jävla less jag är nu asså. Har suttit i 3 och en halv timme och kämpat på med bilderna på mammas datorn. Tror inte ni har någon jävla aning hur seg den datorn är. Ville bara kasta ut den genom fönstret! Nu orkar jag inget mer och nu är det dags för lite sömn hade jag tänkt. Natti!


Bjuder på en riktig oldie!


Vart kommer alla kort ifrån?

Förlåt men jag sitter och fixar med min sega resumé och SATAN vad kort vi hade i juli. Kommer måste göra två delar där annars blir det ju ett inlägg på flera mil. Näe, nu ska jag fortsätta kriga på med bilderna! :)


30tals makeup

Här kommer det lite bilder från dagens sminklektion då vi hade 30-tals make. På den tiden så rakade man bort brynen och målade dit nya tunna smala och rundformade bryn. Så om ni någon gång har funderat på hur man ser ut utan bryn så kan ni checka in bilderna nedan så vet ni, haha! ;)


Med hjälp av lite vax, lim, concealer och foundation på det så är brynen borta!


Jag och Fanny

Emilie och Kajsa

Malin och Nellie

Fanny och jag

Now they're gone


Felicia och Malin B


Emilie och Kajsa

Malin x2

Isabelle

Emilie och Fanny utan ögonbryn

Isabelle sätter fast lösfransar på Sabina

Malin B och Felicia

Kajsa ger Emilie nya bryn

Min make på Fanny


www.Smartmamma.se

J - Idag hade vi 30-tal på maken
M - Hade ni inte det förra veckan?
J - Näe, då hade vi 20-tal. Idag hade vi 30 och tog bort brynen
M - På vem?
J - Men på oss!
M - Men vad har du där då?
.......

2 min senare, när jag läser upp samtal högt för mamma!

J
- Haha, så dum!
M - Men vem sa det då?

8 Februari

Halloj! Har precis tryckt i mig lite dinner efter dagens träning. Lika slut som vanligt! Nu blir det duschen och sen ska jag bjuda på en massa bilder från dagens sminklektion då vi hade 30-tal. Där vi tog bort brynen... ;)


Tidig kväll

Sa att jag skulle ta en tidig kväll ikväll och det ska jag också. Är verkligen inte på topp och behöver verkligen få alla sömn jag kan få. Mitt huvud känns som det ska explodera bokstavligt talat, mår alltså inge vidare. Ska nu bara se klart Andra Avenyn avsnittet och sen ska jag sova! Godnatt mina vänner!


En bild från när jag var på The Studio för drygt 1 år sedan


Kategorier för smink

Anonym om Rost:
kan du inte göra en egen kategori för sminkningar och så?:D
hur många läsare har du?

Svar:
Jag har faktiskt redan fixat två kategorier för sminkningar. Har då en kategori där jag jag lägger upp alla mina sminkningar som jag gör och så påhittig som jag är så har jag döpt den till "sminkningar". Sen har jag även ordnat en kategori för de sminkningar som jag visar steg för steg hur jag gör och där var jag lika påhittig och döpte den till "steg för steg". Så om ni kikar in under fliket Kategorier så hittar ni dem.

Jag har inte så många läser men jag är sjukt nöjd och stolt över dem jag har och det är i snitt ca 130 läsare om dagen. Säger som alla andra bloggare, jag har dem allra bästa läsarna (och det menar jag!). Dock är ni lite halv kassa på kommentera men det är en annan femma! ;)

Ny ryggmassage

Idag på spaet så fick vi lära oss en ny kortare ryggmassage som man kan välja att stoppa in i olika behandling. Jag känner dock att jag måste öva på den lite för den ville inte riktigt fastna. Har ju en massagebänk här hemma så om någon är sugen på att vara provdocka någon gång så är det bara att hojta till! ;) Lyckades få ihop hela två kort och jag bjuder på en suddig en!


Carina, vår spalärare har genomgång och visar hur vi ska göra


I'm dead

O-M-G, jag är helt jävla slut och så förbannat trött. Haha, var så otroligt dryg i bilen hem så jag tyckte som om dem andra. Skrattade åt precis ingenting. Då är man pigg! Vi hade iaf bland annat cirkelträning på fotbollsträning och nu vill jag bara dö, är helt slut och att jag sen är dyng trött gör ju inte saken bättre. Ska käka upp maten nu och sen slänga mig i duschen!

Godnatt Sverige


Med trasiga skor

Blev inte en så lyckad promen hem till mamma från pappa. Med ett par snorhala skor med 1 och 1/2 sula och 2 full proppade och skit tunga väskor så lyckades jag trilla hela 3 gånger. Fick även en bonus på lite mer värk i ryggen, vilken 10 poängare asså! Skorna kommer nu mera aldrig tillbaka, dem är numera begravd bland soporna!


Glass i stora lass

Glömde visa upp mitt smasiga mellanmål, det här och andra avenyn. Kunde inte bli bättre!


Snygg läpp

Checka in vilket snyggt lite sår jag fick på min underläpp igår. Blev lite små arg efter matchen så när jag drog upp målvaktshandskarna (som jag alltid gör med munnen) så lyckades jag riva upp läppen på kardborrbandet. Tyckte väl att det sved och så här vackert är det nu, 4 små fina sträck...


Promenix

Kom in för stund sen efter en promenix med dogsen. Har äntligen fått sova ut hyffsat okej, så nu känner jag mig mer utvilad. Är dock typ öm i hela kroppen, ont på vissa ställen men ska be bror om lite massage så kanske det känns bättre. Tur att vi har två som kan massera i familjen! ;) Just nu sitter jag och käkar och sen får vi se vad dagen har att erbjuda, kanske lite Andra Avenyn och ikväll blir det sminktime! ;)


Right now


I fredags

I fredags innan jag for hem till Elin så for jag förbi Ersmark och grattade min "kusin" Viktor som fyllde 15 år. Fick då även träffa på min nya lilla "kusin" Nathalie. Hon är så otroligt liten och söt! :)



Viktor

Pappa, Anna och Caroline

Systrarna! ;)

Fina Nathalie


Satisfied


Match

Så då var min första match avklarad efter min comeback och i min nya klubb. Dock räckte det inte hela vägen och vi förlorade med 3-0. Kändes dock som vi hade första halvleken (0-0) men vi tappade det sen i andra. Det är bara bita ihop och tagga igång nu till cupen som är nästan helg! Bra kämpat tjejer! Nu väntar jag bara på pappa som är och hämtar maten, finns fan inget bättre än riktigt fet mat efter en förlust!


20tals make


Malin
MUA: Jag (Josefine)

Jag (Josefine)
MUA: Malin

Victoria
MUA: Malin B

Malin B
MUA: Victoria


Hejdå knän!

ÅH, jag är så jävla arg just nu! Har sprungit runt i alla förråd och kollat precis överallt för att leta lådan med alla mina fotbollskläder i. Tror ni jag hittar den eller? Näe. Tror ni vet var mammar har hett den? Näe. Åh, så irriterande. Jag kommer inte ha några knäskolar kvar efter den här matchen. Har nu tagit ett par mjukisar och tagit någon binda över knäna... det får duga!



5 Februari

Godmorgon! Var bara tvungen att ställa klockan idag så jag inte skulle sova bort hela dagen. Vill ju gärna hinna piggna till innan matchen idag också! Nu ska jag lägga mig och se lite AA, känns som en bra start på dagen! :)


Sleepy eye

Kom hem för ett tag sen och har nu krypit ner i sängen efter har suttit och frysit på Vasaplan i en halv timma i väntan på bussen. Är så fruktansvärt trött så jag vill bara dö, mina ögon är blodsprängda och alldeles röda. Det måste ju betyda nått, inte sant? Filmen var iaf riktigt bra, lite små kul faktiskt. Killen var ju inte tråkigt snygg helller, han gör ju bara filmen värd att se. Jag diggar den iaf! Nu ska jag slockna, nighty!


Bra med långt hår: Har man ingen hårsnodd så knyter man bara det, me like!


Burlesque

Så, nu sitter jag i biosalongen med Elin vid min sida och säkert något smaskigt i handen. Som ni kanske förstår så är det här ett tidinställt inlägg. Nu är det movietime och ikväll är det Burlesque som rullar på den vita duken! Vi hörs när jag kommer hem igen! :)


20tals make


Emilie
MUA: Maja

Maja
MUA: Emilie

Nellie
MUA: Fanny

Fanny
MUA: Nellie


Graffiti

Idag på hålet så tog Emma fram några nagellack som hon hade i väskan för att måla naglarna. Sen hakde även Emilie och Kajsa på. Till slut kunde jag inte heller motstå att måla dem och för första gången in my whole life så har jag testa graffiti. Helt fantastiskt hur det kan bli sådär, dagens uppfinningar! ;)


4 Februari

Kom precis hem efter en liten sväng förbi med Nikita hemma hos mamma och hämtade lite små saker. Bad då mamma att stoppa in katterna i något rum för annars vet man aldrig vad som kunde ha hänt! ;) Nu är det dags för middag och senare ikväll så blir det bio! :)


Fin Nikita utanför mammas dörr(ar)


20tals make


Kajsa
MUA: Isabell

Isabell
MUA: Kajsa

Rawaa
MUA: Seinab

Seinab
MUA: Rawaa


20tals make

Här kommer lite bilder från som vi tog i vår lilla fotostudio när vi hade 20-tals sminkning i tisdags. Det kommer mera bilder sen! :)


Felicia
MUA: Sabina

Sabina
MUA: Felicia

Emma
MUA: Frida

Frida
MUA: Emma


Kundpass

Halloj mina vänner! Idag kan man som säga att jag har haft mitt allra första riktiga kundpass. Dvs med en person som jag inte känner, har blivit så jag alltid haft någon jag känner och då blir det ju inte riktigt som samma sak. Men nu kan jag stryka det från listan. Jag förstår dock inte varför jag jagar upp mig så jävulskt, blir så sjukt nervös inför kundpassen konstigt nog. Men det gick bra (det sved inte, YES!) och jag hoppas att hon blev nöjd över sina fransar och bryn. Det sa hon iaf, haha! :)


Bild från ett kundpass som vi hade på kvällstid


Irene Huss

Har legat och kollat på kriminalserien Irene Huss. Gillar verkligen den typen av genre, det är verkligen min typ. Nu ska jag läsa det ny nr av Vecko Revyn som dök ner i brevlådan och sen är det natti för min del. Godnatt mina vänner!


Masserat bror

Ikväll fick jag äran att massera min kära bror som så gärna ville ha lite massage. Det blev både rygg och baksidaben förr herrn. Kändes bra att få öva lite på en kille eftersom det blir inte så mycket av det på skolan, haha! ;)


Chockrosa

Nu kör vi igång och leker lite med sminket tycker jag. Ikväll kör vi på ceriserosa då jag har fått det som ett önskemål!


Migrän(?)

Kom hem för en stund sen efter en kort promenad till stan för att följa med Malin och lämna tillbaka innan jag började cykla hemåt. Känner mig inte riktigt på topp, kände lite på stan att det kändes som min migrän är på g. I don't want to! Ska ta en alvedon nu och sen lägga mig i soffan med massa kuddar och filtar och se på lite AA.


1920's

Här kommer lite mer bilder från gårdagens sminklektion. Bilderna har jag snott från Emilie, hihi! :)


Malin B

Emilie och jag

Nellie, MUA: Fanny

Felicia och Sabina

I vår fotostudio där vi fotar våra slutresultat


Vad vill du se för sminkning?

Bildbomber är ju bara förnamnet på min resuméer, helt galet. Haha, jag orkar typ knappt själv kolla igenom dem! Bra där Josefine! Får nog ta och korta ner dem resterande eller vad säger ni? Tycker ni om när det är tonvis med bilder? Imorgon slutar jag även tidigt och har tänkt att leka lite med sminket någon gång under morgondagen, så är det någonting speciellt ni vill ha så är det somvanligt bara hojta till! :)


Mitt 2010 - Juni



Hade hårvård på skolan då Amanda gjorde slingor på mig

Kajsa och Malin


Laget för jaget, gjorde historia i korpen! ;)

Var ute på promenad med världens finaste hund


Prom

Marcus på balen

Ett stiligt foto på far och dotter

Förde en matdagbok i 3 dagar

bakade mina go muffins

Mitt utlänska jag ;)


Myste med kissen ute i solen


Blev klar med mina barnkläder på slöjden och slutade på ett MVG!

Fixade namn på alla tröjor åt barnen på fotbollsskolan

Låg och myste i gräset med Emilie och hennes katter och fick en tattuering på köpet eller rättare sagt två st! ;)

Sen kom den lättroade Josefine fram ;)

Slingade Annas hår

Skolavslutningen


Marcus "Messy" tog studenten

och Anna fyllde år

Elin och Peter hade flyt och vann på tivolit

Låg och solade
 
Gick ut på promenad med dogsen


Sommarjobbade

Var på bio med brallan, Sandra och Carro och såg SATC 2

Sliten krigare efter en dag på sommarjobbet

Brände hårbotten, av erfarenhet så funkar inte aftersun i hårbotten så ni behöver inte prova! ;)

Cyklade till Ersboda med dessa godingar och såg på innebandy

Hade en traditionell våffeldag med Sanda och Elin

men allting gick fel? testade allt möjligt men tillslut kom vi på, vi hade glömt äggen..

Färgade mammas fransar och bryn


Bill&Bull

Gick upp tidigare för en powerwalk

Slingorna blektes

Fick ett skönt skavsår

Solade lite till!

Brännan började komma, sakta men säkert

Midsommar kom

Malin och jag

Malin, Emilie och Carro

6 tjejer hade lite problem med grillen ;)

Vi kan! ;)

Det som vi alla kommer ihåg! ;)

På vägen hem så var det en regnbåge och Carro poserade stolt! ;)

Kajsa fyllde 17!

Käkade på restaurang med släkten

Min mobil började ge upp..

Hade en stekig sockbränna


Takes a long time

Guuud, känns jag jag suttit hela kvällen med att sitta och trixa med bilder, fast det har jag ju? Hoppas verkligen ni uppskattar dem är resuméerna annars blir jag typ arg, haha! Hur som helst så är juni på G nu! :)

20tals makeup

Idag så drog vi igång vår första årtals makeup och först på listan stod 20tal. En rätt konstig och klurig make om ni frågar mig. Idag gick det faktiskt riktigt bra, är rätt nöjd med resultatet men kunde har gjort vissa saker bättre men det vet jag nu till nästan gång! :)


Genomgång




Såhär fick då hälften av oss se ut när vi skulle käka, så där har ni förklaringen till varför vi såg ut som vi gjorde för er som såg oss i matsalen! ;)




MUA: Rawaa

Min make på Malin


1 Februari

Kom precis hem ut ur duschen och sitter nu och rent ut sagt trycker i mig maten. Hungrig som ett as. Har lite bilder från dagens sminklektion att visa upp senare och sen ska göra iordning, mitt 2010 - juni också. Så det blir en hel del bilder att se fram emot senare.  



RSS 2.0