GOTT NYTT ÅR!

Nu har jag varit igång sen 9 och nu är jag finally done och är nu redo att bege mig iväg. Har en känsla av att kvällen kommer bli kalas. Ville bara snabbt in och önska er alla ett gott nytt år och så avslutar vi det här året på topp! Eller hur?! Puss på er!

Top of the pops 2011/2010/2009

Jag tycker fasen att 2009 är fan bäst, sen kommer den första 2011 låten!


2011


2011


2010


2009

Sista december

Godmorgon! Har en del saker som jag måste hinna med idag så det var bara att ställa klockan och stiga upp. Sved lite i hjärtat då jag hade mer än gärnat legat kvar i typ minst 3 timmar till men, det är laget före jaget som gäller. Nu ska jag slita på mig några kläder och bege mig iväg på lite mini äventyr innan det är dags att göra sig klar för kvällens bravader, woopwoop!

A taste of gold


Här har vi mina ny naglar. Körde på en fransmanikyr med lite guld detaljer. Blev faktiskt rätt bra, jag är då nöjd! :)


Hur mycket kostade västen?

Frida om Från Nicole:
Hur mycket kostar västen? :)tacksam för svar

Svar:
Västen jag köpte från Nicole blev min för 175 kronor (REA 50%) och kommer från märket Vila. :)


BIO

Nu ska jag alldeles strax börja rulla iväg mot SF där det vankas lite bio mys med ett gäng brudar. På duken ikväll så är det The girl with the dragon tattoo som gäller. Vi får se om den är lika bra som den svenska, spännande! Har tidinställt två inlägg åt er medans jag är borta. Ha en bra kväll! :)

Hur sätter jag fast lösögonfransar?

emmmm om Vill ni se Stjärnos på is filmen?:
Hej fina du! Har du gjort ett inlägg STEG-FÖR-STEG om hur man fäster lösögonfransar?
Om inte så skulle det va snällt om du kunde göra ett sådant. Behöver ha lösögonfransar på nyår men lyckas aldrig lägga på dem :P

SVAR:
Hejhej! Nej, jag har ju tyvärr inte hunnit göra det än. Har tänkt på det rätt många gånger men det har som aldrig blivit av (Lite komiskt eftersom jag har lösfransar varje dag!). Har funderar lite på om jag ska visa hur jag gör via kort eller via video. Jag lär även behöva någon som hjälper mig med att hålla kameran skulle jag tro, annars blir det slite svårt. Men jag ska försöka fixa det åt er, inom en snar framtid! :)

Men jag vill så klart hjälper er på traven ni som har tänkt att kämpa med att få fast dom nu till nyår. Så jag har letat fram Linda Hallbergs klipp på youtube där hon berättar och visar hur hon sätter fast dom. Lycka till mina vänner!


Watch n' lern


Style by Tyra


Halsring - 89kr | Läppbalm, volume booster - 49kr

Ear cuff, glitter hjärta - 49kr | Ear cupp, pärla - 99kr


Post!

WIIIIIIE, titta vad jag fick för kul i brevlådan idag!


Guld eller svart?

Sitter och är i full gång med att fixa mina naglar och än så länge så ser det bra ut! Har dock lite svårt för att bestämma mig, ska jag köra på svart eller guld? :) Vad tycker ni? Guld är ju lite mer festligt..


Lite små saker som jag köpte på stan igår


Väska


Från Nicole


Sephora

Här har vi innehållet av det som fanns innanför paketet som jag fick av fina Emilie. En duschkräm från Sephora. Luktar mumma och hur cool är inte flaskan?! Vill ju nästan inte ens använda den, den är ju så snygg som den är! Tack så hemskt mycket, älskade du!


Bake a cake

Är uppe med tuppen endast för att vara snäll och baka en kladdkaka till min kära bror som kommer hem idag. Jag undrar när någon av mina bröder skulle göra något liknande för mig? Typ när jag blir den nya einstain, vilket vi alla vet att det aldrig kommer hända! But here we go, kladdigt ska det bli!

UPDATE: Jahaa, skulle tydligen vara två stycken. Tur att man är snäll!


I won't let you go


James Morrison - I won't let you go

Nailstickers

Här har vi då resultatet av nailstickerna. Om vi säger så här, fick till det på en naglel eller möjligtvis två av tio. Resten ser ut som en knövligt papper. Det är dock snyggt på långt håll men så kan man ju inte ha det! Imorgon åker det här iaf av och då blir det att pimpa naglarna med lite annat som jag köpte idag. I show you guys tomorrow! ;)



Emmilutt!

Kvällen har jag spenderat med min fina Emilie. Så efter min lilla runda på stan så mötte jag upp henne när hon slutade jobba så gick vi sedan hem till henne där man blev bjuden på mat och fick en julklapp! Du är så söt! Vad den innehöll får ni senare (som allt annat, haha!). Sen så färgade jag hennes hår, då utväxten skulle bort och sen så har jag eggat sönder hennes photo booth! Så jävla kul man kan ha med att ta kort på sig själv, helt sinnes! Haha! Nu ska jag snabba mig ut på en promenad och traska mot Suntan innan dom stänger! :)


Min julklapp, hihi!

Och denna BJUDER vi påååå! ;)


Till naglarna

Igår så köpte det här två nailstickers för att lyxa till det för naglarna lite. Vilket tyvärr var världens flopp, enligt mig. Satte fast dom silvriga igår efter att jag satt på lösnaglarna på Elin, som förövrigt blev skit snyggt! Och så sätter jag fast mina silvriga efter det och det blev skit fult. Dåligt less jag var då! Resultatet kommer upp senare. Och som jag sa till Elin, att det värsta är att jag kommer typ köpa sånna här till jag lyckas få fast dom snyggt. Direkt billiga var dom då inte heller, 85kronor st på antingen Åhléns eller Kicks.

 


Ge mig paket!

Sådär, då är man gjort sig klar för idag! Nu blir det att slå in brorsan födelsedagspresent - spännande! ;) Sitter även och undrar när mitt paket kommer som jag har beställt, står att den är mottagen men hallå? Jag har inte fått nått eller fått något så jag kan hämta ut det!


Gina Tricot

Igår på stan så köpte jag mig lite behövligheter från Gina. Två baslinnen, ett i vitt och ett i svart. Behövs alltid! Sen blev det lite nya trosor på det, mina favvosar! Även det behövs alltid! Inga onödiga köp här inte! ;)



29 December

Godmorgon världen! Tänkte börja med att säga grattis till min kära bror som fyller år idag, stort grattis till han! Hela 20 basst, stor kille nu! Imorgon kommer han även hem till Umeå igen och stannar i några dagar, ska bli kul att få se han igen. Själv är man nyvaken och ska alldeles strax pallra mig ut från sängen för att göra mig iordning och sen pallra mig ner på stan en snabbis. Måste nämligen införskaffa mig 2 saker till!


Vill ni se Stjärnos på is filmen?

Är jag bra eller är jag bäst? Jag tror fan jag är bäst! Har lyckats fixa så jag kan lägga upp våran Stjärnor på is film, men dock blir den i 2 delar. Vill ni att jag lägger upp den eller vad säger ni? ;) Tell me, if you want to! Nu tänkte jag krypa till sängs för jag är riktigt trött och imorgon ringer det ingen klocka som ska väcka mig. How lovley! Godnatt alla fina! :)


Stjärnor på is!

Kvällen avslutades med att se våran underbara film 'Stjärnor på is'. som vi gjorde som ett bildarbete i 9an, det vill säga för tre år sedan. Alltså, jag dööööööööööööör! Ska göra allt i min makt för att försöka få in den här på bloggen, men den är dock lite lång så är lite tveksam på om det går. Alltså, gaaaaah! Den är så jävla ful, haha! Vilket jävla minne alltså!



Fixa naglarna!

Den här fina pinglan kom precis hit och nu ska vi ta och fixa fast lite naglarna på henne. Sen ska även jag ta och fixa mina. Ha en toppen kväll! :)


Christmas presents

Det kommer bli en jädrans massa kläder och annat som jag har shoppat nu i dom kommande inläggen. Tänkte bara förvarna er lite. ;) Här har vi iaf kläderna som jag fick i julklapp. Bättre sent än aldrig och så har jag ju som sagt några inlägg på kö!



Leggings  - Monki

Tröja - Monki

Tröja - Monki

Kofta - H&M

Kofta - Monki


All this way


Shoppat!

Säger bara att här har vi shoppat, och nu snackar vi shoppat! Igår tog jag Monki och idag.. tog jag resten?! Köpte nog dubbelt så mycket som Elin och Carro gjorde tillsammans. Haha, helt sjukt! Tror det eller ej, men jag har faktiskt pengar kvar. Mohaha! ;)


28 December

Sticker nu iväg tandläkaren då man råkade spotta ut en sån här i förrgår på jobbet. Inte direkt super mys! Efter det så drar jag  iväg på stan för att spendera lite cash på shopping! Ha en bra dag! :)


En fika för tre!

Ibland behöver man inga ord för att förklara. Tycker bilden får prata för sig själv inklusive med dessa två ord. Kärlek och mys! Där har ni min kväll i bästa möjliga beskrivning!


Fika

Nu ska jag börja traska iväg mot staden för lite mysfika med mina flickor. Riktigt behövligt måste jag säga! ♥


Fyndat!

Gick en runda efter jobbet och plocka åt mig en fet hög och en del fick faktiskt följa med hem. Vad det blev får jag visa senare! :)


Nu går jag på jullov!

Och så är jag hemma från ännu en arbetsdag men dock den sista på ett tag för nu har även jag gått på lov. Känns rätt behövligt, behöver få sova ut en del och få koppla av lite. Men det kommer även kännas konstigt att inte befinna sig på Monki om dagarna men snart är jag tillbaka där igen! Och när jag saknar tjejerna kan jag bara springa dit! (Har även totalt glömt bort och visa vad jag fick för kläder i julklapp, det dyker upp nu så småning om)

Sticker ut på promenad!


Kysst!

Haha, jag lyckades märka Mysis lite fint på julaftonskvällen. Fick ett läppstift i julklapp av Anna och var bara tvungen att testa det när jag kom hem från farmor och farfar. Hamnade en sväng vid datorn och när jag sen skulle gå och ta bort sminket så skulle jag bara pussa godnatt på katten och glömde totalt bort att jag hade läppstift på mig. Så hon fick en fin fläck mitt på skallen. Skrattade så jag fick ont i magen! Försökte få bort det men det gick fan inte!


Hon var väl inte den gladaste efter att jag tvättat och försökt få bort det. Och inte nog med det, så ska jag fota också! ;)


Inga krafter kvar!

Kom precis hem efter dagens arbete och satan i gatan var det var folk, men det var riktigt kul! Tiden gick super fort och krafterna är totalt tömda nu. Är så sjukt trött nu så jag bara skulle vilja krypa ner till sängs redan nu men icke det, får hålla ut i några timmar till!

Vad har jag gjort för att gå ner i vikt?

Anonym om Ingen vanlig dag!:
hur har du gjort för att gå ner i vikt?:) någon speciell kost, träning eller bara ren tjurighet? ;)

Svar:
Jag har väl egentligen inte gjort så mycket mer än att ändra min portion mat. Äter mindre än vad jag gjorde förut, slutat små äta och så har jag börjat gå mer, istället för att cykla. Sen kan jag tror att jag bara haft tur också (typ som rätt plats på rätt tidpunkt?), känns som det kommer ta stopp här eller vända om igen. Men jag ska göra mitt bästa för att nå mitt slutgiltiga mål och det är en bra bit till!

MONKI SALE!


Kom och shoppa loss på Monkis REA!
Öppettider Annandag jul: 10.00-17.00 


Laddar inför morgondagens jobb!

Nu min kära vänner har jag krypit ner till sängs. Imorgon är det dags för jobb och jag är super laddad! Kommer komma så grymt mycke folk! Näe, nu ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon! Godnatt, alla fina! ♥


Kampen om Umeå

Ikväll så har jag spelat Kampen om Umeå med Jonathan och pappa. Det jobbiga var väl att jag ledde rätt stort och helt plötsligt tvär vände det och jag var nära konkurs men jag jobbade mig upp igen och det slutade med att jag låg på en andra plats när vi var tvungen att avbryta. Kändes ändå riktigt bra då det blev Jonte som tok torska! ;)


Julklappar

Här har vi då mina julklappar, om jag nu inte har glömt att få med något på bild. Är verkligen supernöjd och tackar och bockar så hjärtligt! Fick även lite kläder (hihi, från mig själv), dom dyker upp senare när dom är fotade. :)



Är jag sämst?

Ursäkta att jag dog av! Har försökt betälla från Ikea hela dagen men jag får det inte att gå att betala på faktura. Blir tokig! Säg att det går och att jag är sämst, det måste bara gå! GAAAH! Jag vill har grejerna NU! Aja, just nu sitter jag iaf hemma hos pappa och kollar på Ensam hemma i inväntan på maten.


My christmas dress


Klänning - Monki


25 December

Gooodmorgon! Jag hoppas alla hade en riktigt fin julafton igår. Min var bra och jag är jättenöjd och super tacksam för alla fina julklappar som jag fått. Om ni vill så kan jag fota allt och lägga upp på bloggen? Nu ska jag fortsätta dra mig en liten stund här i sängen innan jag pallrar mig upp för denna dag.

Messy önskar god jul!

Jag skrattar så jag dör! Det här klippet gjorde i fan min dag, så underbart! Kändes dock riktigt konstigt och väldigt tråkigt att han inte var med oss på julafton i år... men snart så kommer han hem en sväng!


Ingen vanlig dag!

Inte bara att det är julafton idag, fick nämligen glada besked från herr vågen imorse. Nu är vi på tvåsiffrigt och är här med 10kg lättare! Här ska det firas!

UPDATE: Med tvåsiffrigt menar jag att jag gått ner 10 kg och inte att jag har vägt över hundra!

God Jul!

Ville bara slinka in och önska alla en riktigt God Jul, hoppas ni får en super mysig julafton tillsammant med era kära! PUSS ♥


Lucka 24


Paperweight


Joshua Radin & Schuyler Fisk - Paperweight

Dan före dopparedan


Just nu!

Slår in dom allra sista paketen och spelar på bingolottos uppesittarkväll! Siktar på stor vinst, en resa hade suttit fint!


Julklappar till mig själv

Jag har av någon konstig anledning lyckats unna mig själv riktigt mycket den här julen. Jag vet inte hur många saker som jag köpt till mig själv i julklapp. Köpte mig dessa två paket igår och idag. Lika bra att köpa till sig själv när dom har erbjudanden, annars kostar det ju skjortan! :)


Nivea - 129kr & Bed Head - 229kr


Lucka 23


ÄNTLIGEN KLAR!

Puuuh! Kom alldeles precis hem. Blev att stress fixa dom sista julklapparna direkt efter jobbet och nu landad jag precis innanför dörren. Nu ska alla vara klara, SKÖNT! Blir så jävla stressad då mina bröder alltid ska göra allt i sista sekund, men nu så!


Snart ett år sedan

Herre min skapare, man hinner förändras en hel del på ett år. Inte sant?


Shoppat julklappar

Hej! Kom nästan alldeles precis hem, har bara hunnit få i mig lite mat. Eftet jobbet sprang jag runt på stan och köpte julklappar. Jag blir så himla givmild vid jul och vill köpa julklappar till alla och ge alla mer än 1 paket var. Vill inte ens veta vad jag har lagt ut på julklappar i år och än är jag fortfarande inte klar! :] Nu ska det slås in paket (igen, för typ femte gången), så vi hörs senare!


Lucka 22


22 December

Godmorgon! Nu är jag klar och laddad för en ny arbetsdag. Idag blir nog rätt mycket folk har jag en känsla av, det är ju endast två dagar kvar till julafton och så får gymnasiet jullov idag. Så kom och handla massa julklappar hos oss på Monki! :) Ha en toppen fin dag, PUSS!


Somebody to love me


Hur färgade jag håret rött?

Anonym om Stress stress!:
Hej! Hur färgade du ditt hår rött? Avfärgade du eller dylikt innan du la i den röda färgen? Eller färgade du direkt? :)

Svar:
Hej! Nej, det var så att jag gjorde slingor i mitt hår på våren någon gång. Sedan så solblektes mitt hår rätt mycket under sommaren. Då istället för att färga samma mörkbrunafärg som jag bruka så testa jag den här här färgen som jag har nu (vet inte vad den heter, tyvärr!). Jag trodde dock inte att den röda skulle slå igenom så mycket som det gjorde och gjorde det mest bara för att prova något nytt. Men jag trivs verkligen skit bra i den färg som jag har nu! Och som kort och gott svar, så färgade jag det bara direkt utan någon avfärgning! :)


Tomteverkstan


Min trogne åskådare är på plats!


Söker du efter nya tavlor?

Måste bara tipsa till er som är ute efter några snygga tavlor. Gled nämligen förbi på Expo innan jag for hem och såg att dom nu har lägre pris på en massa snygga canvas tavlor. Alltså, säger bara FAN att inte jag har någon vägg för någon snygg tavla! Annars skulle jag ha slagit till på en gång, så grymt snygga!

21 December

Tjeeenare! Är det bara jag som tycker att dagarna springer iväg? Det är redan den 21 December, vilket betyder 3 dagar kvar till julafton. Det känns det verkligen inte som, känns som jag är helt någon annan stans faktiskt och av någon konstig anledning så har jag haft typ torsdag hela veckan men imorgon, har jag äntligen min riktiga torsdag. Haha! Näe, nu ska jag ta och få i mig lite mat i magen! :)


Lucka 21


Monki!

Sticker nu iväg till världens bästa Monki och till Monkis bästa Monkisar! Ha en kanon fin dag mina vänner, vi hör när jag kommer hem! :)


I knew i love you

Med inte så många timmars sömn inatt och en heldag bestående av jobb, lunch med mina bröder, middagsdate med Sandra och möte på ishallen så är jag rätt slut. Har nu dumpat min kropp och själ i sängen och ska nu ta tag i min skönhetsömn. Imorgon är jag back again och ska då svara på frågan som dök upp tidigare idag! Godnatt alla fina, puss!


Lucka 20


Stress stress!

Försov mig och vakna för 15 min sen, är stressad som faaaaan! Ville bara säga att jag inte är hemma för än vid 9 kanske så det lär vara jävligt dött här tills dess. Ha en bra dag! Nu måste jag SPRINGA!

Good night sweetheart


Walking dead

Kom hem bara för en liten stund sedan. Var nämligen personalmöte ikväll med alla monkisar och jag pallade inte gå hem däremellan på 1,5 timme. Kändes lite halvt onödigt att gå hem, äta och gå tillbaka. Nu är jag bokstavligen helt slut och är i stort behov av MASSAGE just nu. Är stelare än stelare i nacken. Blir att deala med kära bror och ta fram puppy eyesen när han kommer hem!


Lucka 19


Necklace


Glitter - 179kr


Say what you want

Kom alldeles precis hem efter har följt med mamma och mormor en sväng på Ica Maxi och handlat lite. Skickade även iväg ett litet paket med posten, hihi! Lite små busigt! Nu ska jag iaf hjälpa mami att slå in några få paket och sen är det tvn som gäller för min del ikväll. Skönt!


"Förvandlingen"


Lucka 18


Ner på stan

Måste sticka ner på stan idag igen en liten sväng. Har ju lite svårt att hinna med att shoppa på veckodagarna då jag jobbar till 17 och då är man inte så sugen på vandra omkring på stan. Plus att jag har möte på både måndag och tisdagkväll så det blir lite tight. Men iaf, vi hörs när jag är hemma igen! :)


18 December

Godmooorgon! Har precis vaknat till liv och hade nu tänkt dra på mig lite smink så jag är redo för dagen. Måste nog ner på stan idag igen och fixa lite till. Ska försöka hinna med att besvara frågon om hur jag sminkar mig också, så den åker eventuellt upp senare idag! :)

In your head

Har suttit i någon timme eller två på golvet och slagit in lite paket med lite skön musik i bakgrunden. Har en aning ont i ryggen nu måste jag säga men det går nog över! Nu hade jag tänkt att dra på mig tjocktröjan och pallra mig ut på en promenad i kvällsmörkret. Älskar att vara ute och gå på kvällen, konstigt nog. Gick även hem från Emilie igår. Duktig Josefine!


Ny ring

Jag var bara tvungen att köpa den här ringen när jag var på stan i tisdags med mami, tyckte den var så himla frän!



Glitter - 60kr


Julklappsjakt

Sticker ner mot stan nu en sväng och förhoppningsvis så har jag några julklappar med mig hem! :)


Lucka 17


In time

Godmorgon! Har precis vaknat och hade nu tänkt göra mig iordning för att dra ner på stan och köpa lite julklappar. Känns dock som alla kommer vara på stan idag vilket känns lite halv drygt, haha! Men iaf, igår så fick Umeå finbesök från Skellefteå av fina Emma som är här i helgen. Så igår gick jag, Emma och Emilie på bio och såg filmen In time. I början satt jag dock som ett frågetecken då jag tyckte att allt var så krångligt men sen föll allt på sin plats. Den var faktiskt bra, även lite små rolig på vissa ställen! ;)


Farewell


Rihanna - Farewell

Shoe me

Tänkte bara visa skorna som jag köpte i tisdags. "Fårskorna" som jag numera kallar dom, är finare när dom sitter på foten. Upptäckte även när jag kom hem med skorna att det andra paret ser ut som ett par ridstövlar fast med nitar. Haha, men det får gå ändå! ;) (Båda är från skopunkten)


399 kr

199 kr


Nöff nöff!

Idag så hade vi en massa go fika på Monki, kan säga att det var grisigt gott! ;) Den var ju så himla söt så man knappt ville äta från den!



Lucka 16


Platinum Marble

Kände för att måla om naglarna då det röda blivit så fult så nu kör jag på mitt nya lack som jag köpte i veckan. Nr 175, Platinum Marble från Mavala.


Silver


Ring, Ur & Penn - 59kr


Lucka 15


Helt slut!

Hej alla fina! Har precis fått i mig lite mat och har nu landat i sängen. Jag är helt slut! Ikväll blir det lugna puckar för min del och ska verkligen försöka komma i säng i tid ikväll. Det är ett måste om jag ska orka överleva morgondagen! Efter jobbet idag så gick jag en snabb runda på stan då jag bland annat bytte min döskallering (för andra gången), nu måste den bara passa. Sen fick jag även en ny ormring då den gick sönder idag och så råkade visst en tredje och ny ring följa med hem. Visar den senare! :)


Allt är på topp!

Just precis NU, vid detta tillfälle så känns allt så jävla underbart bra! Är så jävla glad och livet känns bara allmänt king nu. Och sen har kommentarena här på bloggen vaknat till liv och rasslar in igen. Verkligen skit kul! Allt är bara på topp och det skålar vi på och säger godnatt! Bra dääär, då fortsätter vi så!


Skratta, skrattat och skrattar!

Haha, åh just nu är jag så jävla glad! Sitter här och skrattar för mig själv. Tycker synd om dom ska måsta vistas med mig nu, kommer dra Betners skämt hundra gånger om och ingen kommer fatta någonting (eftersom jag har en tilldens att börjar skratta innan jag ens sagt klart skämtet). Möjligtvis så kan dom börja skratta pga mig och mitt skratt, har inträffat förrut. Haha, jag kommer iaf sova gott inatt om jag säger så. Och som sagt, ett gott skratt förlänger livet! Fast, isf kommer jag typ leva för all framtid?! :O

ÄNTLIGEN DAGS!


Nagellack

Blev även tre nya nagellack för min del. Mesta dels för att jag behövde ett nytt genomskinligt så varför inte då köpa tre och betala för två? Tror jag köpte bara saker som jag typ aldrig köper i vanliga fall igår, haha! :)


Smycken

Igår när jag var på stan på köpte jag mig för en gångs skull lite nya smycken. Är jävligt kass på att köpa smycken till mig själv då jag oftast tycker det är värdare att köpa en ny tröja men igår så kom jag hem med dessa tre saker från Ur & Penn. Döskalleringen var tyvärr förstor när jag kom hem så ska gå dit nu idag efter jobbet och kolla om jag kan få byta till en mindre. :)


Ringar, 79kr/st

Pärlörhängen, 39kr


Lucka 14


Shalala lalala

Godmorgon! Idag känner jag mig på strålade humör och har en känsla av att den här dagen kan bli super! Kommer dock inte komma hem förrän ikväll efter att jag och Emilie har sett MAGNUS BETNER! (TAGGAD NANTING!) Men jag har tidinställt några inlägg till er så det kommer inte vara helt dött. Så vi hörs ikväll, kramar!


Taaaadaa!

Och då var granen pyntade och klar! Dock inte lika roligt att göra det själv. Var nästan roligare när man var liten och stod med sina tre bröder och skrek om vilket glitter och vilka bollar vi skulle ha. Brukade oftast sluta med ALLT! Måste dock erkänna att den blir så mycket snyggare utan deras hjälp! ;)


Jul, jul, strålande jul!

Är precis klar med dagens julklappsinslagning, dock endast bara ett från paket från mig. Tycker det är roligt att slå in så jag slår in åt morsan. Nästan en bra deal, jag paketerar in och hon lagar mat och tvättar! Perfekt! ;) Fick hjälp i vanlig ordning av Mysis som älskar snörerna, tyvärr så den inte så uppskattad men det är tanken som räknas! Nu är det dags att (slå in granen höll jag på skriva) klä granen! Vilken juldag! :)



Lucka 13


Todays look!


Lucia

Började dagen med att se på TCs luciatåg, riktigt mysigt måste jag säga! Kände mig dock riktigt gamal då jag inte kände igen en enda unge, haha! Vi hann tyvärr inte se klart hela då vi var tvugna att börja rulla på sjukhuset där det gick bara bra. Tagit lite prover osv. Ingenting speciellt! :) Så, idag har jag varit ledig pga att vi inte viste hur lång tid det skulle ta så efter det så drog jag och mami på stan en sväng och där fick jag med mig lite små saker samt två par skor! YAY!


13 December

Nu blir det att fara på Luciatåg med mor innan det bär av mot sjukhuset. Ha en bra dag, allesammans! kramar!


Leave right now


Kallelse

Kvällen har väl inte varit så händelserik för min del. Har fyllt i lite papper från sjukhuset då jag ska till farbror doktorn imorgon. Annars har jag bara latat mig i sängen med musik. Börjar även få lite ångest om julklapparna, har köpt tre och är lååååångt ifrån klar. Jag som brukar vara på hugget och vara klar i god tid men så blev det tydligen inte detta år! Näe, nu ska jag sluta svamla och krypa ner i sängen min till någon film. Sov så gott, fina ni!



Om cover all mix

Jempa om Om min hy:
Du som verkar ha full koll och använder MUS Cover all mix, kan inte du göra någon mer detaljerad beskrivning på hur du använder den från grunden? Amatör här som skulle behöva tips på hur man gör :(

Svar:
Jo, jag är som sagt en flitig använder av den underbara Cover all mixen - från Make up store. Använder den över typ hela mitt ansiktet i princip, haha! Har satt ihop en liten förklaring på vilken färg som används till vad, hoppas det är till någon hjälp! :)



Lucka 12


12 December

Hallå mina vänner! Dagen idag har gått kalas bra som vanligt men dock ovanligt lugn men det gick väl an ändå. Jag var även duktig som gick till jobbet imorse, plus i kanten där tycker jag. Tanken var även att jag skulle gå hem men kände inte för att se ut som en panda då det var snöregn ute så jag tog bussen istället där jag även fick åka gratis, och gratis är gott. Inte sant? ;)


Goodnight


Hoodie

Jobbet flöt på bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Hade känslan att det skulle bli problem innan jag drog iväg men allt gick som det skulle så jag är nöjd. Får även inte glömma att efter typ 3 månader så har vi äntligen fått våra hoodisar. Börjar bli lite kallt att jobba i tshirt nu när det är istid ute!


Work!

Ska alldeles strax bege mig mot jobbet. Måste fara dit lite tidigare då det är lite grejer som måste ordnas. Sista matchen för den här säsongen så sen blir det uppehåll ett tag. Skönt! Nu håller jag tummarna att jag har lika bra föräldrar i kioskerna som i onsdags, dom var underbara!


Lucka 11


Don't say goodbye


Used to know


Gotye feat. Kimbra - Somebody i used to know

Two more pictures

Tänkte bjuda på två bilder till från gårkvällen, som jag för övrigt har snott från min kära Emilie. Hihi!


Bakishäng tillsammans med Eva och Adam


Partyyyy


Lucka 10


Varför inte i skolan?

hej om Om min hy:
går inte du i skolan? hehe, undrar bara eftersom att du verkar jobba så sjuuukt mycket! ^^
ha det bra!

Svar:
Jo, jag går i skolan men just nu är jag ute på praktik och det har jag varit sedan vecka 43 och det har jag i totalt 8 veckor. Vecka 3 är jag tillbaka vid skolbänken igen. :)

Lucka 9


I princip, helt ointressant!

Kan inte förstå att mina fötter fortfarande är kalla! Ska iaf nu hoppa in i duschen och ta en VARM dusch, det måste ju ge något resultat tycker man. Om inte annat så blir jag iaf fräsch och luktar gott (förhoppningsvis)! ;) Nu blir det iaf duschen och sen blir det sängen! Skepp och hojj!


ISkalla fötter!

Jag dööööör! Har aldrig och nu menar jag verkligen aldrig frysit så mycket om mina fötter som jag gjort/gör ikväll. Parkeringsvakt i 3 trimmar i converse är ingenting jag rekomenderar till någon. Tappade känseln efter 30 minuter och tillslut så kände jag dom inte ens. Kunde knappt gå sen när vi äntligen fick fara hem. Carro och Maja tyckte jag gick som en kärring eller som  omjag skitit på mig. Alltså helt sinnes, sitter nu med dubbla tjocksockar och med fossingarna under täcket och hoppas på att kunna få upp värmen snart igen!


Lucka 8


You da one


Rihanna - You da one

TA MIG TILL VÄRMEN!


8 December

Är nu klar och ska alldeles strax börja bege mig mot Monki. Även idag står det som sagt dubbeljobb på schemat, så bloggningen idag kommer suga purjo. Försökt ordna några tidinställda inlägg men har ingen aning om vad blogg.se håller på med förtillfället. Inget är som det ska, men aja. Jag gjorde ett försök! Hoppas ni får en fin dag, kramar!


Sleep and work, work and sleep

NU, är jag äntligen hemma! Blir att ta det lugnt med lite musik och varva ner lite innan det är dags att krypa ner tills sängs. Imorgon blir det inte heller särskillt bra bloggning då jag måste till travet direkt efter jobbet för att jobba åt fotbollslaget (som jag nu har slutat i). Så ser mitt liv utt just nu, sova och jobba, jobba och sova! Graciöst värre!


I'm gonna make it anyway


Lucka 7


7 December

Ska börja rulla iväg på mot jobbet idag. Idag är det dubbeljobb så uppdatering kommer bli kass då jag inte är hemma förrän vid tio. Ha en bra dag, kramar!


'cause you talk to me like lovers do


Another night

Är det något jag är bra på är så är det att gräva fram gammal musik. Har nu fått denna super sköna 90tals klassikern på huvudet. I like, I like!


The Real McCoy - Another Night

Lucka 6


Right now!


Råkade även kleta ner hela ansiktet, men skare färgas så skare! ;)


Färgning!

Efter att jag insåg imorse att min hårfärg såg för taskig ut så stack jag direkt efter jobbet och köpte mig ny färg. Tanken var att jag skulle försöka hålla mig till Lucia men det går verkligen inte för just nu har jag en sexig utväxt på cirka 2cm, sen har vi en rödfärg som bleknar allt mer ju längre ner på håret man kommer och så har jag typ bruna toppar. VACKERT!



Den gick av!

Börjar dagen med att snooza i en timme, inte tråkigt skönt! Sen lyckades jag vrida sönder nyckeln när jag skulle låsa cykel nere på stan, BRA där! Annars har dagen gått hur bra som helst. Emmi fick äntligen sin korvstroganoff till lunch, tack vare en uppmärksam Josefine och Jossan har kvar sin cykel. Alla är nöjda och glada, dingding! ;)


God jul, Josefine!

Hur mycket kan man älska julklappar/presenter egentligen? Jo, tydligen så mycket så att man köper till sig själv! :]


Om min hy

Anna om Dubbel jobb!:
Gud vad fn hy du har. Tips mot finnar ock märken?
Vad använder du för produkter, hudkräm, foundation osv?
Hoppas verkligen att du kan svara.
ha det så bra :)

Svar:
Nämen, tack så hemskt mycket. Vad glad jag blir! Grejen är den att jag har verkligen inga produkter för mitt ansikte förut mitt smink. Väldigt dåligt, måste ta och skaffa mig faktiskt någon bra ansiktskräm. 
I sminkväg just nu så använder jag mig av Make up stores Cover all mix (stor favorit!), pressat puder från Isadora samt rouge och solpuder från H&M. Thats it! Det är allt, annars tvättar jag ansiktet varje kväll med rengöring. Tvätta absolut INTE ansiktet med tvål, det torkar ut huden! :)

Lucka nr. 5


Trött tjej!

Hallå! Dagen idag har gått bra som vanligt men jag har varit ovanligt trött och seg. Det är inte riktigt jag om man säger så. Blir att lägga sig i tid idag så jag är pigg och glad imorgon på jobbet! :)


Kvällen i bilder!


4 December


Vart är det?

Gud, jag blir tokig! Har sprungit runt i säkert en halv timma och letat efter ett lakan. Haha, mitt älskade dra-på lakan. Jag kan inte hitta det och jag måste ha det. Blir tokig varje morgon när jag vaknar och har lakanet runt mig. Nu ska jag fortsätta med mitt eviga letande och sen ska jag sätta igång med lite städning!


Lucka nr.4


Ut på promenad!

Godmorgon! Har precis vaknat till liv och hade nu tänkt att ta på mig lite kläder för att sedan gå ut på en promenad. Så vi hörs senare helt enklet, när jag är tillbaka! :)


Någon skillnad?


Det går åt rätt håll, minus 6.5kg!


Todays look!


Lucka nr. 3


Styla till bröllop!

Godmorgon mina vänner! Har precis kommit ut ur i duschen och ska nu ta mig någon frukost innan en brud och tre tärnor kommer hit och ska stylas! Till min hjälp har jag även vickis, kommer nog gå bra det här! Hörs senare idag! :)


Lucka nr. 2


Helt slut!

Gud jag är helt slut i huvudet! Har jobbat totalt 13 timmar idag och jag var redan helt slut efter jobbet på Monki men då var det bara att rulla över till ishallen och jobba 5 timmar till. Får tacka mina två vänner redbull som idag hjälpt mig genom dagen, utan dom hade jag nog varit död för längesen. Vill även tacka Karin som säger att dom innehåller tjursperma precis innan jag ska börja klunka i mig, yummi!


Dubbel jobb!

Som sagt, idag står det dubbel jobb på schemat igen så jag är inte hemma förrän efter 22. Hoppas kvällen går snabbt, riktigt jävla snabbt!


Högsta volymen!

Sitter och dunkar musik i min ensamhet. Så jävla skönt att vara ensam hemma för då kan jag dunka precis så högt som jag vill utan att någon klagar och säger att jag ska sänka! Men nu ska jag dock ta och göra mig redo för sängen, imorgon väntar det dubbel arbete... igen!



Måste för övrigt färga håret, gaaah!


50% på allt stickat!

I helgen så har vi halva priset på allt stickat, alltifrån grovtstickat till tunnstickat. Så passa på att komma in till oss på Monki och shoppa loss. Kanske en julklapp till dig själv eller till någon annan!


Lucka nr. 1

Första december idag vilket innebär att det är dags att öppna första luckan på kalendern och där hittar vi...


Med mina fina!

Kom precis hem dyngsur och mysig efter en liten middagsdejt och kvällsmys med mina fina. Alltid lika trevligt! Det förklarar varför det inte kommit några inlägg då jag inte har varit hemma förrän nu. Nu ska jag försöka sätta mig på tork, haha!

Time to work!


RSS 2.0