Halloweenfest!

Ikväll är jag Snövit och inget annat! vad gör vi? - NU KÖR VI!


På g

Har blivit klart med håret och strykit klänningen. Carro är här på en liten stund och då ska jag sminka henne. Kul att när man har sminkat klart ögonskuggan, jo då ska det börja rinna från ögat. Typ allt utkletat, blir jag förvånad med min tur!


Min maskeraddräkt

Nu tänker jag äntligen avslöja vad det är jag ska vara ikväll. Många har gissa på pirat men det är tyvärr fel (Det är därför jag har skrattat så mycket åt det). Det jag ska vara som slutar på bokstaven T är faktiskt, Snövit! Det trodde ni inte va? Haha! ;)


Vintertid

Det var ju inatt man skulle ställa tillbaka klockan en timme men jag har alltid detta problem varje år. Jag vet aldrig vad klockan är nu, för alla går olika. Men jag tror och hoppas att min går rätt nu! Ni har väl inte glömt och ställa om era klockor? :)


Slutar på T...

Imorgon (eller rättare sagt idag om man ska vara noga) är det dags för halloween party för min del! Är grymt taggad och hoppas att kvällen blir guld. Har ju varit lite sneaky och inte berättat vad jag kommer vara. Min ledtråd till er har varit att det slutar på T. Dem flesta i klassen tror att jag ska vara pirat, men är ni så säker på det? Imorgon (när jag har vaknat) avslöjar jag vad jag ska vara! ;) Sov gott! ♥


Saw (7) 3D

Jag tycker filmen var riktigt bra! Gash, skulle inte ha nått mig emot om det kom ut flera till men det här är ju den sista. Gillar ju alla dem där filmerna konstigt nog. Tror dock att man måste sett alla för att man verkligen ska tycka om dem för alla sitter ihop. Det är det jag tycker är så himla sjukt, varenda film sitter ihop med varandra. Så sjukt jävla genom tänkt, varenda liten detalj! Gillar du Saw filmerna så ska du absolut inte tveka på att se den här, det är mitt råd!

 

Saw

Ikväll blir det att fara och se Saw 3D på bio med Carro. Jag är så grymt taggad! Hoppas verkligen att den är bra och bara för att jag ska kunna hänga med lite extra så ska jag sätta mig och se 6an nu så man är på gång!


Something new


Halsduk, H&M - 99kr

Leggings, H&M - 79.50kr


Taipei

Pappa sitter och spelat Taipei på datorn. Hans mål är ju självklart att få den att gå ut men han gör det inte direkt på egenhand utan han trycker på tips knappen hela tiden för att få fram förslag. Alltså gör han ingenting själv så Jonte frågar; "Hur kul det är att köra på fuks? Mycket roligare ju om man får tänka själv!" Pappa svarar; "ja men man vill ju få den att gå ut!"


30 Oktober

Godmorgon sunshines! Fan vad underbart att äntligen få sova ut. Blev tolv timmars sömn för mig inatt och vaknade klockan tolv att dom började dunka musik är nere så då vare bara att stiga upp. Kan ju inte sovs bort hela dagen heller! ;) Hur dagen ser ut återstår att se, vi tar den som den kommer helt enkelt. Blev ju inte dirket super sugen på att gå ut när jag kollade ut genom fönstret när jag drog upp persiennerna imorse, grått och regn! Då kan man bara inte låta bli att drömma sig bort till värmen!


Hennes & Mauritz

Ganska kul att jobba för då stöter man på alla möjliga människor, några man känner och bekanta, andra känner man igen och vissa är helt nya! :) Stötte även på Chrille och Anna ikväll på matchen och då fick jag även en liten påse med 2 av det 3 sista grejorna som jag beställde för några veckor sedan. Nu har jag bara en liten sak kvar som får gärna komma snart för jag är lite i behov av det. Imorgon slänger jag in det som jag köpt. :)


Hockeyderby

Som jag anande blev det mycket stress på jobbet idag men allting löste sig. Det var faktiskt rätt lugnt ändå, bara lite små kaos med dålig växel och sådär men annars så var det väl inga större problem. Sjukt mycket folk vilket väcker några minnen från några år tillbaka då löven spelade play off men det lär ju inte hände på några år. Skön kännsla iaf! :) Det var även riktigt kul med derby, det var en jävla massa år sen senast!


Löven vann med 4-1 mot Teg


Jobbig djävul

Ikväll så är mamma iväg på maskeradfest med skräck tema med hennes jobb och arbetskamrater. Hon ville att jag skulle hjälpa henne att styla med henne men eftersom jag skulle iväg och jobba så blev det så stressigt för min del så det fick hon klara själv. Så jag har faktiskt ingen aning om hur hon ser ut ikväll men såhär såg iaf den lilla djävulen ut igår när hon sprang runt här hemma. "jobbigt, va?"


Jobbelijobb

Jag känner stressen redan nu. Känns som det kommer bli världens kaos på jobbet ikväll men jag ber till alla gudar och hoppas att jag slipper det och att det rullar på bra. Ska nu gå ner och försöka få i mig någon käk och sen halv fem ska jag möta upp jesper. Vi hörs efter jobbet! :)

Lov!

Finally är det lov! Gud, vad jag har längtat. Det blev dock kanske inte det absolut det bästa slutet på veckan med tanke på gårdagens matteprov och dagens samhällsprov men vi håller tummarna att jag åtminstonde får g på samhällsprovet, matten behöver man inte ens nämna. 1 veckad ledighet, precis vad jag behöver! Så grymt jävla skönt!


28 Oktober

Ville bara säga att jag har sett frågan som kom in tidigare idag och ska försöka fixa det till veckan, så håll utkik då för då dyker svaret upp! Nu sitter jag i sängen och pluggar lite smått, är så hima trött och slut och det kan inte låta blir att drömma mig bort till lördagen så i princip allt är övet känns det som. Imorgon gör vi bort dem sista på lektionerna varav ett prov och sen bär det hem att styla morsan lite snabbt och sen iväg och jobba på derbyt mellan Björklöven - Teg. Det lär komma mycket folk, det är nämligen gratis inträde eftersom löven firar 40år. 



AB, F/B färgning och skalpmassage

Idag på spalektionen så hade ansiktsbehandling, frans- och brynfärgning och så fick vi lära oss en liten lätt skalpmassage. Var så himla nära på somna medans Fanny gav mig behandlingen, slumrade till några gånger, haha! :)  








Våra nya penslar till peelingen och masken

Satt och lekte med Fannys hår och skpade denna vackra skapelse! ;)


MÅSTE SE!

Jag är så sjukt taggad på att se den nya Saw filmen, och så är den i 3D dessutom. Jag MÅSTE bara se den!


Plötsligt händer det!

Äntligen! Som jag har väntat, började skrika av lycka när jag såg att det kommit in på konton. Äntligen har man fått in lönen så nu kan betala av lite skulder som jag lyckats samla på mig, gamla som nya. Dock blir det inte så mycket över till något skojsigt efter det... menmen :)


Färga mörkare?

Jag är så jävla less nu så det inte är sant, jag börjar helt seriöst att grina! Jag kommer inte klara matteprovet imorgon och det vet jag men det är det som känns så jävla drygt. Vill inte ha nått jävla ig, usch! Näe, nu orkar jag inte mer. Jag går och lägger mig...önska mig lycka till imorgon för det behöver jag verkligen! Funderar på färga mörkare igen, ska jag eller ska jag inte?


Mogen hy

Idag på sminket så hade vi mogen hy. Vi alla fick ta med oss var sin kund med mogen hy som vi skulle sminka. Det finns några små saker som man ska tänka på när man sminkar en person med mogen hy, en person med fina linjer (rynkor). Använd helst flytande concealer och var sparsam med puder för det lägger sig lätt i vecken lika så med glittrig skugga och pärlemorfärgad skugga. Dem vill också gärna lägga sig i vecken. Det var så att vi körde på två grupper idag, en klockan tio och en klockan elva och medans dem några sminkade så gjorde dem andra lite ritningar till veckans efter lovets sminkning då vi har detaljerad sminkning.












Min make på mamma, Före / Efter



Så här såg min lilla ritning ut, men den är inte klar än men jag sitter fast..


Matte hjälp

Kom precis hem från brorsan efter några timmars hjälp med matten. Han gjorde sitt allra bästa för att hjälpa hans tröga lillasyster och jag kan faktiskt lite mer nu. Tack så hemskt mycket för hjälpen Chrille, det behövdes verkligen som du kanske märkte! ;) Nu ska jag kasta i mig lite käk, hungrig som ett as!


Anti var förnamnet!

Kan man blir mer anti än vad jag är nu? Har suttit och krigat på men matten hela kvällen och har inte förstått ett piss och nu när jag äntligen väntat in reprisen av kvällens avsnitt av paradise hotell, näe då slutar alla jävla TV apparater i lägenheten att fungera! Jag är så trött oh grinig så det inte är sant, vad är oddsen att dem ska klippa av någon jävla kabel... bra timing grabbar! Tack för den!

Kill me

Har nu suttit och försökt att plugga matte i ett x antal timmar utan större framgång. Vissa uppgiter går som en dans och jag klarar dem utan större problem men dem andra... där har jag bara skrivit ett stort frågetecken! Jag pallar inte, jag får panik, skjut mig!


Klasskort och enskillt

Sa ju tidigare idag att jag skulle slänga in skolkorten. Måste bara säga att jag inte är så jävla sugen på att slänga in det enskillda men jag bjuder på det. Mormor vill säkert se, gör det för dig! :) Kan ju även vara kul att kika på om några år, haha! ;)


HV2D, 13/16


Prova produkter och styla killfrisyr

Idag på hårstylingen så fick vi prova så skulle vi testa på alla produkterna från märket disp som vi använder oss utav på skolan. Det var en kille här förra veckan och pratade om alla produkterna och idag så fick vi testa dem och styla en killfrisyr. Efter vi lekt och gjort olika frisyrer så fick vi styla håret på varandra. :)


Victoria, Seinab och Rawaa

Malin

Super glue

Före / Efter
Hårstylist: Jag

Före / Efter
Hårstylist: Emilie

Emilie

Emilie pimpade hennes kille med lite färg, fräsigt! ;)

Rawaa och Isabelle

Kajsa


Skolkorten

Fick hem klasskortet och mina enskillda kort i brevlådan idag. Haha, att man aldrig kan lyckas bli bra på dem där korten. Det är fan sjukt! Kan lägga in dem senare :)


26 Oktober

Fick sluta tidigare idag efter som vår klädstylingslärare Ingela är hemma på VAB. En liten fördel för mig för nu har jag mer tid till att plugga på matten, känns som jag inte kan ett jävla skit. Inte helt fel med en dag med bara två lektioner, precis som igår. Skönt! Näe, nu ska jag ta tag i matteboken och imorgon åker jag till bror efter skolan och ska få super hjälp! Det behövs!


Take me back



Böter?!

Trodde fan jag skulle skita ner mig när jag cyklade hem från träningen ikväll. Innan jag och Anna lämnade USM så nämne hennes arbetskamrat Kalle (Karolina) som också träna med oss det där med cykellyset. Att man måste böta 1500 om man inte har. Inte tänkte vi så mycket mer på det förrutom att både jag och Anna har var sitt sånt där tramplyse som inte fungerar. Vi cyklade hem och jag och Anna stannade och snackade i drygt en timme och sen när jag cyklar hem sista biten själv, jo vilka tror ni jag inte möter om inte polisen. Jag tänkte bara satan, nu får jag böta eftersom bilen stod precis där jag skulle svänga och dem stod utanför. Kunde ha cyklat en omväg men jag cyklade ändå vägen där dem stod men som tur var så blev jag inte stoppad. Utan jag kunde cykla förbi utan minsta problem. Vilken lättnad, var helt jävla säker på att jag skulle vara tvungen att punga fram 1500 böter!
För övrigt så gick träningen, krigade på och lika slut som vanligt! Bra jobbat, tjejer!

Core&Spinning

Nu ska börja göra mig iordning för mördar passet som jag kör på måndagar. Jag verkligen hatar det när jag verkligen är där för det är så förbannat jobbigt varje gång men det känns alltid lika jävla skönt sen när det är över. Efter det är det dags att ta tag i matteboken eller samhällsboken, yay!


Mitt ärr


Time for school

Nu börjar jag rulla iväg till skolan för min första lektion. Hörs senare :)


25 Oktober

Nu har jag duschat och klätt på mig och ska nu stöka fram lite frukost och sen sätta igång och plugga lite matte innan det är dags att börja göra sig klar och rulla till skolan. :)


Sista spurten!

Har typ världsrekord i sovmorgon imorgon känns det som, jag börjar inte förrän 13.20. Typ samma tid som dem som går första klass slutar skolan, då börjar jag? Haha! Jag kommer faktiskt vara duktig och inte sova bort hela sovmorgon fast jag inte kan beskriva med ord hur mycker jag vill det. Skolan går före allt som sagt och jag har två prov i veckan så jag ska upp och plugga satan. Skola först, sova sen. Det är ju trots allt sista veckan innan lovet, sista spurten nu! Godnatt!


Beck - Skarpt läge

Nu är det älskade Beck som gäller. Dessutom en av mina favoriter, Skarp läge. Det är pappa som fått mig att gilla det så mycket, sådan far sådan dotter! ;) 


24 Oktober


What a day

Ojojoj, vilken jävla dag. Kan säga att det blev lite bökigt på jobbet. Först gick det som en dans och jag hade gått om tid men sen helt plötsligt vände det och jag blev as stressad. Tappade en dricka i golvet så det sprutade åt alla jävla håll och kanter, efter det så tog helt plötsligt oljan slut i popcorn maskinen så då fick jag stress smälta en ny dunk och doppade ner snörerna i oljan och sen bräne jag fingret så jag har fått en liten blåsa. Det slutade iaf med en vinst för löven och sen blir det ett litet mötet innan månaden är slut och då hoppas vi på det bästa!

Work it out

Nu drar jag iväg och jobbar, vi hörs när jag kommer hem :)

The last song

Behöver jag säga mer än att det svider i mina ögon och är svart i hela ansiktet? Grinade nästan konstant de sista 30 minuterna av filmen. Kan nu stolt lägga in en till film bland min lilla grin samling!



Mother love

Ikväll så är mamma nere i Övik tillsammans med hennes arbetskamrater och kollar på Björn Skifs. Hon frågade om jag kunde sminka henne och visst kunde jag det. Körde på en brunskugga från Make up store som heter Old gold ganska svagt, men den syns dock inte på bilderna. :)


"Före / Efter"


Fashion mitt i stan

Efter att vi var färdiga med sminkningarna på skolan så gick jag, Malin x2, Emma och Frida ner på stan en sväng och åt lunch och tittade lite på modevisningar på torget. Glömde dock gå till Kii och fota mina två modeller som jag sminkade, ibland är minnet alldels för kort.












Maskeraddräkt

Min maskeraddräkt har kommit! Jag trodde dock att den skulle vara för liten men det var den verkligen inte, utan den är för stor. Men det får gå ändå! Jag tänker fortfarande vara lite jävlig och inte säga vad det är jag ska vara utan ni får gissa på. Några från klassen gissar sten hårt och har några på kroken men om det är rätt eller fel, det återstår att se! ;) Ni får klura vidare så länge, det slutar på T...


Umeå fashion weekend

Som ni kanske har märkt så har vi inte haft så många hantverkslektioner i veckan, det beror på att vi har varit på skolan idag och jobbade till Umeå fashion weekend och där med fick vi kompledigt i veckan. Så vi befann oss redan klockan 08.00 på skolan för att sminka olika modeller. Det var några från stylist och frisör ettan som var skyltdocka åt Kii, modeller från frisör ettan fick åt Rut M.fl. och design programmet som gick med sina egna sydda kläder. Vi sminkade och frisör gjorde håret.



MUA: Frida

MUA: Malin

MUA: Victoria och Felicia

MUA: Emma

MUA: Seinab

MUA: Malin B


MUA: Isabelle



Hårstylist: Annie och Moa


Hårstylist: Johanna och Fanny

Hårstylist: Isa och Lisa

Hårstylist: Linnea L

Hårstylist: Cassandra


White

Numera går Umeå under ett vitt snö täcke som kom igår kväll. Tyckte först att det var lite kul när man läste runt på lite storbloggare igår och dem skrev att det snöade nere i Stockholm för då var det grönt gräs här uppe (eller grönt och grönt)! Haha, kände mig lite skadeglad att snön inte tagit sig hit än men den kom sen under kvällen. Då var jag inte lika glad längre...



Bild från idag då jag var på väg till stan


Last night

Det blev ju lite halv kasst med update igår men jag hade sovbesök igår av Emma så det känns det oförskämt att sätta sig vid datorn och blogga så det blir lite halv kasst då. :) Igår så hade vi en liten mysig idol kväll. Det var jag, Emma, Carro och hennes lilla valp Mojje, Emilie, Kajsa och sen lite senare så kom Malin från Lycksele.



Mojje, så otroligt jävla söt liten sak som jag numera har delad vårdnad om. Varannan helg är han mig! ;)


Målar naglar

Sitter just nu och målar Emmas naglar. Det blir dock inte så snyggt som jag hade hoppats men jag kör på det här "Äsch, det får se ut sådär, det är ju inte mina naglar!" ;)

Test

Ska bara kolla om det nu funkar att tidinställa det här inlägget. 


Rösta på "lillebror"

Tänkte att jag kunde vara snäll och göra lite reklam åt min "lillebror" efter lite tjat på msn. ;) Han är med i en stiltävling med Up2 gallerian och han behöver din röst för att vinna. Så gå in på Facebook och GILLA Up2 shopping och sen gillar du Mattias Lindbergs bild. - Tack på förhand!



Bonne nuit


All is gone

Nu dem senaste veckorna så har alla mina svarta tights bara försvunnit! Jag fattar inte hur saker och ting bara kan försvinna sådär? Har inte ni också varit med om det? Jävligt frustrerande tycker jag. Till och med mina nyaste tights som jag fick av mormor är borta... nu har jag bara ett par svarta tjocka med typ 3 gigantiska hål mellan bena. Hur kul är det att gå runt med dem och flasha hela underlivet för vem som helst som kolla underifrån (händer otroligt ofta! ;)). Haha, men ni förstår vad jag menar. Men idag hände det, jag och mami köpte ett par lite tjockare tights på ICA faktiskt. Tyckte dem var lite fräsiga, vad tycker ni? :)


Smyckesparty

Kom alldels precis hem efter ett smyckesparty hos min tremening i deras nya fina lägenhet. Dock var det inga nya halsband som kommit in så dem flesta kände man igen, men jag beställde ändå ett halsband som jag ska grevera in Mor & Far på. Kan visa upp det sen när det har kommit. Fick också träffa lilla Clara som nu blivit stor en liten sväng innan det var säng dags för den lilla pysen som blir hela 8 månader imorgon. Så grymt jävla söt! :)


Jag och Clara i April


Dagens middag!

Olles, det var alldeles för längesen sen sist! Alltid så jädrans gott!


Beställt!

Glömde förresten nämna att jag skickade efter min maskeraddräkt till halloween igår. Nu håller vi bara tummarna  på att den passar och att den kommer i tid! Haha, jag är lite sneaky på att säga vad jag ska vara, men jag kan ge som ledtråd. Det slutar på bokstaven T. Nu har ni något att klura på ett tag! ;)


On fire

Fan vad duktigt jag har blivit nu. Idag har jag har jag varit och tränat 3 gånger för den här veckan. Nu jävlar är man igång! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite plugg!


Premie

Idag fick jag hem ett litet paket av Vecko Revyn som innehöll en döskalle scarf och ett läppglans (som luktar jättegott).


Födelsedagsfika

Efter inspelningen hos Emilie så cyklade jag gärnet vidare hem till Chrille och Anna och firade lilla Anna som fyllde år igår. Där bjöds det på go fika och go tårta. Det var riktigt mysigt trots att jag var lite förbannad över en grej och så fick jag även hett te vatten över låret. Lite lagomt skön, tack för den Anna, haha! ;) 








H-ungrig!

Det är inte förrän nu jag har kommit hem på hela dagen. Filminspelning gick bra, vi var lite små less på slutet efter 100 omtagningar men det kommer bli kul eller snarare pinsamt att visa upp det här på fredag. Mitt huvudvärker eftersom jag inte ätit någon middag ännu, köttfärspajen är i micron nu. Ska även förvarna och säga att det kommer några inlägg nu titt som tätt. :)

Hos emilie

Filmar ett viktigt klipp som ska vara med i tv senare, skriver senare ;)

Time for school


20 Oktober

Fyfan vad skönt det var med sovmorgon idag och en rejäl sådan. Sovit som en stock och drömt som en gud. Kommer dock inte ihåg så mycket av drömmen men den var bra! ;) Känns även skönt att känna att träningen igår gav lite, träningsvärk i armarna. Skönt! Näe, nu ska jag forsätta att trycka i mig min torra frukost, ha en bra dag! :)


Nästan bestämt mig

Känns skönt att ha hyffsad koll på vad man ska vara på halloween nu, men det återstår att se. Är fortfarande inte helt säker men. Tänker inte säga vad jag ska vara, det får vänta tills den stora dagen. Någon som törs gissa på vad jag ska vara? ;) Nu har jag iaf krypit ner under täcker och ska nu sen någon film, sen sova en jävla massa timmar för vissa börjar ju inte förrän 13.20. Alla kan ju inte ha det bra! ;) God natt mina vänner!


Min kamera

hej om Inspelnings uppgift:
vad heter din digitalkamera?

Svar:
Jag har en Pentax Optio E85 med 12.1 megapixlar. Jag stor trivs med den, liten och bra och mycket enkel att jobba med.


Bruduppsättning

Idag på hårstylingen så var det dags för den "riktiga" bruduppsättningen som vi senare ska ställa ut i monterna i korridoren.


Emma

Seinab


Emilie

Felicia och Malin B


Malin

Nellie

Malin B

Lite resultat

Min uppsättning

Min uppsättning från sidorna

Emilies

Victorias

Fannys


They just lovet it!

Idag fick katterna göra det dem älskar absolut mest i hela världen. Nämligen att bada... Klippte klorna och borstade dem och när jag då lix var igång så fick dem även en liten snabbdusch som dock inte var så uppskattat från deras sida. Nu är dem inte så glada på mig men dem är iaf rena och fina, haha! :)


Mysis

Tiger


19 Oktober

Gud vad den här dagen har varit lång. Det känns som den borde vara kring sex, sju tiden men den är bara tjugo över fyra? Det beror helt på att vi inte hade någonklädstyling idag så vi slutade redan strax innan ett. Jag var då duktig och tod tillfället iakt att fara och träna. Nu är man fan igång och hoppas nu att jag lyckas hålla i det nu också! :) Vill även slänga in ett stort grattis till min lilla tränings kompanjon, kakan som fyller år idag! Grattis vännen! DIGGIDIGGIDIGG, haha! ;)



Grattis Anna! :)


Inspelnings uppgift

Äntligen klar med den där rackarns engelska uppgiften. Vi skulle spela in och berätta om någon skurk i en film och det gick sådär. Gjorde över 10 omspelningar och försökte få den längre och bättre och när jag sen kände mig rätt nöjd med min 1 minut och 16 sekunder så får jag sågningen av Emilie när hon säger att hennes var 2 minuter och 28 sekunder. Typ bara sådär dubbelt så lång? Men jag orkar verkligen inte göra om den, det är fan förnedrande att sitta och spela in sig själv på engelska och sen sitta och lyssna på det. Usch! Det där får fan duga. Min lärare lär ju skratta tills hon grina men det bjuder jag på. Nu ska jag se klart reprisen på kvällens paradise och sen krypa ner till sängs. :)

Bjuder på tre bilder från i lördags.




Nikita och Loke


Jag spydde...

nästan, jag var inte långt ifrån. På sista låten på spinningen så hade jag pannkakan i halsen. Jag var tvungen att kolla upp för om jag kollade ner så kom upp. Jag spanade hektiskt efter närmaste soptunnan men jag lyckades hålla de kvar inom mig. Helt fucking död var jag och sen core på det! Fyfan, har ont precis överallt just nu! Imorgon så kör jag igen men dock själv och då blir det löpbandet. Nu ska jag sätta igång med engelska, prata lite med mig själv och sådär, kul...

Träning

Nu ska jag äntligen ta mig iväg på mitt första träningpass sen sommaren. Lyckades få ett jävla långt sommaruppehåll, men nu är den över. Det skulle den vara för längesen för nu är det ju typ vinter? Blir att köra extra hårt nu istället. Ikväll blir det iaf spinning och core och jag känner att jag inte kommer leva länge till efter ikväll. Jag kommer dö!



18 Oktober

Har suttit och pluggat engelska lite till och från sen jag kom hem men jag är inte klar än. Jag måste spela in skiten och skicka in det till läraren också. Jag som har världens sämsta uttal. Haha, det är inte ens kul. Nu ska jag alldeles strax byta om för klockan sju ska jag möta upp Anna för lite träning.


Repetition

Idag på spaet så var det lite frivilligt vad man ville göra. Dem som hade missat någon lektion tidigare hade chansen att ta igen och göra det och dem andra fick göra det dem kände att man behövde repetera och träna mer på.  


Like an angel...









Sätt mig bakom ratten

Oh, jag höll nästan på glömma berätta att jag övningskörde för tredje gången igår. Haha, vill inte direkt påstå att jag är bra men jag är inte dålig heller för att vara tredje gånger. Måste verkligen sätta igång att köra nu, får ju fan ta det om ett halv år och jag kör knappt? Skärpning, övning ger färdighet!



Britt-Inger 70år

Ikväll så for jag och firade min ingifta "mormor" 70år med den ingifta släkten. Först så var vi och käkade bufé på droskan och sen for vi alla 20 1/2 (liten bebis på ca två veckor) hem till Britt-Ingers tvåa för lite tårtkalas och paketöppning. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!



Linn





Britt-Inger (mor) och Anna (dotter)


Bara för dig Helen! ;)


Jag och Jonte

Robin, Jonathan och Michael

Paketöppning


Helen, Anna, Linn och Britt-Inger

   
Hon fick en nya tv

Robin och Jonte

Cool Linn

Mera paket


Linn och Anna


Medans jag kommer ihåg det

Kan ju inte riva Malin på morgondagens spalektion!



Iväg på middag

Förlåt för dålig update idag och sämre kommer det bli. Carro sov över inatt och haft det mysigt. Efter frukost och efter en massa snack om hästar med Anna så pallrade vi oss till mammsen där jag hoppade i duschen och gjorde mig klar för nu klockan fem ska jag iväg med "släkten" och käka middag på droskan och fira Annas mammas 70års dag! :) Skriver när jag kommer hem! :)


"Queen" konsert

Var och jobba på konserten Champions of Rock med Peter Johansson, Jessica Andersson och Jenna Lee-James.  Den var hur bra som helst, sjukt jävla bra asså! Efter vi jobbat och städat undan allt snabbt för att kunna fortsätta och se så satt vi oss och såg. Bland dem sista 3 låtarna så bad dem att publiken skulle komma fram till scenen och vi sprang direkt dit och det slutade med att vi stod LÄNGST JÄVLA FRAM! Noll meter mellen oss och scenen, 1 meter mellan vi och Peter Johansson, Jessica Andersson och dem andra. Fick även världens high five med Peter som även var grymt snygg. Jag är helt sold! Carro fick även sjunga i micken! Jag har alltid med mig kamera och vad tror ni, JAG HAR GLÖMT DEN! Vad är oddsen? Jag är iaf helt såld på Peter Johansson, stunden vi fick vad underbar, haha! ;)


Jessica Andersson, Peter Johansson och Jenna Lee-James

Älskar att han kollar in i just min kamera, klockren! ;)


Programmet jag går

Anonym om Fredagsmys:
hej, vilken skola och linje går du på?verkar jätte roligt! skriv svaret i ett inläggggggg

Svar: 
Jag går ett hantverksprogram som heter Stylist med spa på Dragonskolan i Umeå. Det är verkligen super kul och jag älskar min linje. Om du är mer intresserad så har jag svarat på några frågor om programmet i ett inlägg förrut, det hittar du här. :)

Ändrade planer

Följer med pappa och Anna på lite ärenden istället bara för att sitta hemma och inte gör någonting alls. Skriver när jag kommer hem igen och då svarar jag även på en fråga som dök upp tidagre idag. Hare bra! :)


Make på mamma

Igår skulle mamma iväg och äta med hennes gamla jobb på Kungsgården. Mamma bad mig då att jag skulle sminka henne och visst kunde jag det. Dock blev det lite stressig för jag ville sminka henne klart innan maten var klar hos pappa och mamma var som att sminka ett barn. Hon kunde inte sitta still, kolla upp när hon jag sa att hon skulle blunda och tvärtom, slamsa och så skulle hon även äta en clementin mitt i alltihopa. Aja, alla kan ju inte göra som man säger! ;) Resultatet blev dock lite ojämt men det fick duga!


16 Oktober

Godmorgon! Nu börjar jag bli less på denna jävla förkylning som jag dock bara märker av på morgonen. Otroligt irriterande, min hals dör ju fan varje morgon och snoret rinner. Usch! Har varit det i lite mer än en mådag, vad är det här? Ska den aldrig försvinna eller? Nog om snor och skit, nu har jag precis käkat lite frukost och sitter nu och degar i sängen vilket jag kommer göra typ hela dagen för klockan 17 är det dags för jobb.  



Fredagsmys

Nu är det fredagsmys med familjen som gälller, idol och lite gotta som även jag kan käka. Träffade även Elin en snabbis efter en promenad med dogsen, mysigt. Känns som jag inte träffat människan på år och dar. Men nu äre idol som gäller som sagt! :)


Messy uttagen till J-20 landslaget!

För två veckor sedan så fick vi ett brev om Marcus skulle få komma med i J-20 landslaget och idag fick vi brevet att han är uttagen. I November åker den uttagna truppen till Boston i USA och ska spela fyra matcher mot universitets- och collegelag. Kan säga att han har en riktigt stolt lilla syster nu! Nu får vi hoppas att det går hela vägen och att vi får se han i VM i vinter. Hur fränt vore inte det? ;) Kötta satan nu bror! ;)



"Your simply the best, better than all the rest..."


Mot...

Vårdcentralen! Wish med luck! :)

Färgat brynen

Har precis tagit tag i en sak som skulle göras, färgat brynen. Resultatet blev bra, typ precis som jag ville ha dem. Kommer ändå fylla i dem för jag vill inte ha dem så glesa. Nu ska jag börja göra mig klar för klockan 14 ska jag befinna mig på vårdcentralen. Mitt rum ser även ut som ett bombnedslag, inte likt mig. Får ta tag i det när jag kommer hem igen.




(Det är inte svett på före bilden, det är vaselin för att skydda så inte färgen fäster på huden)


Pain

Morgonen kunde ju fått börja lite bättre än vad den gjorde. Som jag anade så hade fetaste mensvärken, vaknade flera gånger inatt men var alldelesför trött för att stiga upp och ta en värktablett. Mamma var gullig och gav mig en innan hon for till jobbet men den var inte mycket till hjälp så jag orkade inte fara till skolan. Det är fan det värsta som finns att fara till skola när man inte mår bra. Nu ska jag knarka i mig en till tablett och sen fixa någon käk till magen.



It's a bad day

Imorgon är det äntligen fredag och hoppas att den dagen blir så mycket bättre än den här, för den här var verkligen inget att hänga i julgranen. Nu blir det att somna till någon film eller serie, återstår att se vilken. Börjar nalkas mensvärk ockå, det här inte min dag...inte någonstans!


Crack Karlsson

Haha, min humor är så jävla dålig just nu så det är inte sant. Var inte på youtube och kikade och fann då det här klippet som jag såg på för jätte längesen, så jävla kung! Pinsamt dålig humor tjejen har just nu asså, men blir någon förvånad? ;)


Gamla headers

Är det någon som kommer ihåg dem här designerna som jag haft?


Min allra första

Min andra

Jul designen! ;)


Helt slut!

Jag har känt mig trött och sliten hela dagen, både psykist och fysiskt. Vettefan vad som är felet på mig, bara jag inte börjar bli sjuk för det vill jag inte. Inte nu. Har bäddat ner mig i sängen och ligger och spelar tvspel med en massa musik. Skönt! Nu inväntar jag bara Paradise och sen funderar jag fan på sova. Fyfan vad underbat det skulle vara. Har även en sån där riktigt low humor nu, skrev till Carro att jag var psykistsjuk och hon undra vad fan som var felet på mig. Haha, det undrar jag med! ;)


Kroppsinpackning och nya massagegrepp

Idag så fortsatte vi med kroppsinpackningen som vi gjorde i måndags och dem som inte jobbade förra lektionen jobbade idag. Eller som vår lärare Carina sa "ni som inte jobbar, jobbar!", haha! Eftersom den här lektionen är så himla lång så hann vi även lära oss nya grepp till rygg- och benmassage och då hade även jag turen att få lite massage. Otroligt skönt, har blivit så jävla hård och spänd i ryggen. Känner mig som en sten! Glömde dock kameran hemma så det blev inga kort tagna men jag slänger in två från i måndags istället.


Den första snön

Idag så föll den första snön ner över Umeå. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Den kom alldeles för tidigt, det är ju fan bara i mitten på Oktober! Jag är inte speciellt förtjust i snö utan det får gärna komma i December och försvinna i Januari. Inte längre än så, två månader bli perfekt! Ingen som håller med mig? Som tur är det ju inte tillräckligt kallt ute så snön försvann typ på en gång. Dock var det jävligt kallt om händerna på vägen hem. Trodde jag skulle dö, kanske dags att fixa fram några vantar?


International suit day

Idag var det ju det the international suit day, var det någon av er som joinade den? Jag hade faktiskt ingen aning om det om det, jag reagerade bara på det när tjejerna nämnde det på skolan idag. Såg nån enstaka på skolan som hade det och när jag sen kom hem upptäckte jag att min kära bror också hade varit med. Stiligt! ;)


New

Ny header, igen! Körde på Bettans råd och så här blev resultatet. Får se hur länge den här får vara kvar innan det blir någon ny. Hissa eller dissa?

Drive around

Efter förra inlägget sprang jag direkt ut till Emilie som kom med bilen för att lämna hennes USB minne med bilderna från dagens sminklektion. Sen hoppade jag in i bilen och så körde vi runt, runt, runt och diggade musik. Det kändes jävligt konstigt att se henne bakom ratten men det var kul och det lär jag få se fler gånger också! Haha, jag var taggad som ett as, fråga mig inte varför! ;)


My personal driver, Emilie! ;)


Halloween make

Idag på sminket så hade vi Halloween make. Det var riktigt kul faktiskt men det är så jävla svårt att försöka få till det precis som det är på bilden men det är bara att öva. Visst blev vi lite läskiga iaf? ;)





Isabelle fick måla sig själv eftersom Sabina inte var här idag

Frida

Misse

Kajsa och Nellie

Malin och Emilie

Emma

Fanny

Felicia och Emma

Seinab och Malin B

Maja och Victoria

Jag och Frida

Kajsa och Nellie

Victoria

Rawaa och Fanny

Emilie och Malin

Malin B och Seinab


Fanny och Rawaa

Emma och Felicia

Malin B och Seinab

Kajsa och Nellie

Maja

Emilie och Malin

Min make på Frida, lik? haha:)

Resultaten

Frida, MUA: jag

Fanny, MUA: Rawaa

Isabelle, MUA: Isabelle

Maja, MUA: Victoria

Victoria, MUA: Maja

Rawaa, MUA: Fanny

Malin, MUA: Emilie

Emilie, MUA: Malin

Nellie, MUA: Kajsa

Seinab, MUA: Malin B

Malin B, MUA: Seinab

Jag, MUA: Frida

Kajsa, MUA: Nellie


Äntligen någonting till mig!

Blir alltid lika besviken när jag kollar igenom all post när jag kommer hem och upptäcker att ingenting är till mig. Alla andra i familjen får utom jag, men idag behövde jag inte bli besviken för det nya nummret av Vecko Revyn hade ramlat ner i brevlådan till mig idag. Äntligen, haha! Nämen nu ska jag rulla förbi Ica en snabbis och köpa lite grädde så min kära bror kan börja med maten. Det är nämligen Jonte som är dagens kock så det kan bli intressant! :)



Now it's gone

Näe hörrni, headern kändes inte riktigt okej i mina ögon. To much! Håller med Bettan upp till 100%, less is more. Det här med flera bilder känns så -08 (höhö, kommer ni ihåg mina första headers? Kan slänga in dem någon dag). Vill gärna ha mer av era åsikter, mata bara ut för fan haha! Pallade inte gör en ny just nu så jag har den här nu för tillfälligt så ska vi kirra fram en ny så snart som möjligt. Imorgon kväll kanske? Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens halloween make, exciting! ;)


Jag idag på hårstylingen (bild snodd av Emilie)


My brother

Trots att han kan vara otroligt jobbig, jävlig och den som jag hatar mest på jorden ibland så är han ändå min älskade bror. Jag måste faktiskt erkänna att han är riktigt skönt divig ibland. Taget från vår konversation på msn tidigare ikväll:

Josefine säger:

varför offline?

marcus säger:
för mycket tjejer som skriver annars


Ny header

Ville ha en ny header efter att jag varit så galet less på min gamla, så satt och klistrade ihop något lite snabbt. Hiss eller diss? Eller ska jag byta till den nedanför eller byta tillbaka till den gamla? (Haha jag vet att jag har samma kläder men är i brist på bilder, vill ju ändå ha hyffsat nya!)



Klickbar


Den gamla, klickbar.


Egna smycken

Idag på klädstylingen så gjorde vi våra egna smycken. Jag hann göra ett par örhängen, ett fjäder örhänge och ett armband. Får inte glömma Kajsas goa chokladmoussetårta som hon tagit med, mums!


Super taggade brudar på lektion!

Chokladmoussetårta

Den var inte dåligt god!
'   
Emlilutt


Söt Malin och Söt Kajsa

Förslag på ringar

Förslag på halsband och armband


Kajsa

In action



Mina smycken

Mitt armband

Mina örhängen

Mitt örhänge

Hahaha, kåt Malin! ;)

Bjuder på denna söta bild!


Something old

Åh, vad jag älskar att titta på gamla bilder och blev därför så himla glad när Vickan hittade några gamla godingar på datorn som hon skickade till mig. Hittar ni mig? ;)


Fina flickor står på rad till fiskdammen på Victorias födelsedagskalas

Drygt halva klassen på skolavslutningen i trean


Kron- och slöjfäste

Idag på hårlektionen så fortsatte vi med det vi avslutade med förra lektionen vilket var kron- och slöjfäste. När vi gjort det gjorde vi en enkel frisyr/uppsättning. Nästa vecka ska vi göra en lite mer ordentlig och snygg uppsättning med kronan med eller utan slöjan som vi sen kommer ställa ut på utställning på skolan. :)


Kron- och slöjfästet

Christinar visar hur man fäster en kort slöja


Så här såg min frisyr ut innan slöjan åkte på

Innan slöjan åkte på

Med slöjan på


Malins frisyr innan slöjan åkte på

Emilies

Emilies

Lektions bus, Malin visar Emilie och Kajsa att hon kan vibrera med ögonen! ;)

Jag och Emilie

Christina visar hur man fäster en lång slöja


Söta flickor!

Sen visade Christina  hur man skär hår vilket vi kommer lära oss om någon vecka

Malin är taggad


Malin B fick också vara provdocka


Kallt om nosen

Jag började dagen med att försova mig. Vaknade 10 i åtta och brukar börja cykla åtta så jag orkade inte stressa så jag låg kvar och skippade NK;n. Så idag har jag bara haft praktiska ämnen vilket har varit för jävla skönt, så underbart att måste slippa tänka och bara jobba med händerna istället för med huvudet. Inte för att jag är så bra på att tänka med huvudet men det är en annan femma! ;) Amen till något helt annat så har det ju börja bli riktigt kallt ute, höll på fysa näsan av mig nu på vägen hem och det var då jag kom och tänka på den här godingen! ;)


Lagret ha fyllts på...lite! ;)

Pappa och Anna kom just och dumpade detta smaskiga lass. Gött! Känns som Carro kommer höra av sig cirka 30 sekunder efter hon sett den här bilden och fråga om hon inte ska vara med mig snart! ;) Känner dig alltför väl lilla hjärtat!♥



Har du varit blond någon gång?

elfina om Sorterat:
oh va söt du är i mörkt hår. Har du varit blond någongång? eller haft en ljusar färg..?


Svar: Nämen tack så mycket! :) Haha, ja det har jag faktiskt. Förra året så var jag blond i lite mer än en månad. Skulle faktiskt vara kul att testa det igen men att göra det lite mer ordentligt. Jag älskar som sagt förändringar och man kan ju alltid färga tillbaka det igen, det är det som är det bästa med att vara mörkhårig!


Kroppsinpackning

Idag på spaet så hade vi kroppsinpacking. Man börjar först med att peela hela kroppen och sen får man duscha av sig allt salt. Sen smörjer man in med ett jätte härligt kroppsbalm och lindar sen in en till en liten larv. Så nu är man len som en liten babyrumpa, skönt! Det blev dock inte så mycket kort tagna. Det är lite svårt med tanke på att alla är upptagna med att antingen få eller ge behandling, men lyckades ändå få ihop några få. :)







11 Oktober

Aaah, nanting vilken jävla träningsvärk jag har. Tror jag inte har missat en enda del av kroppen. Ont som faaaan. Like a said on FB, ska aldrig mer säga att ridning inte ger någon träning. In my face, asså! Ska bli skönt att börja dagen med spa. Nu ska jag och Malin börja rulla mot skolan, vi hörs senare.


Dagens ungdomar!

Malin spelar tvspel och jag sitter vid datorn. Varför är vi alltid så sociala med varandra när vi är med varandra? Sist satt vi med varsin dator och nördade oss. Haha, dagens ungdomar! Vad mer kan man säga? Så här se Malin ut nu, ungerfär. Bilden är tagen sen dagen efter midsommar och stämmer riktigt bra in på hur det sur ut nu. Det enda som skiljer är att hon ligger på täcket nu. Det komiska är att hon har samma linne och bh på nu som då! ;)



Min riktiga lördag!

Jag var inte alls bort bjuden på middag igår. Utan det var så här att Emilie frågade vad jag skulle göra för hon var sugen på att ses men eftersom Malin var på väg hem till mig från Lycksele och Emilie fick inte veta det. Alltså var jag tvungen att hitta på något. Så jag sa att jag skulle bort på middag och den gick hem! ;) Vilken Luring! ;) Sen när Malin kom igår så hade jag gjort iordning en liten överraskning (mycket överraskningar nu!) till henne. Jag hade gjort glass med varma hallon och hemmagjord choklad som jag gjorde för första gången. Blev faktiskt riktigt god! Sen satt vi och såg på P.S I love you, super fin film! Min älskade Malin satt och grina efter 3 minuter av filmen och grät sedan filmen ut. Själv grina jag inte lika mycket, tårarna fanns där men jag släppte inte ut dem! ;)


Kidnappning

Kom alldeles precis hem efter ha gett Emilie hennes försenade födelsedagspresent. Hon hade absolut ingen aning om vad hon skulle få eller i det här fallet göra. Vi rövade bort henne och satte henne i bilen med ögonbindel och åkte ut några mil utanför Umeå till landet där presenten fanns. Hon gissade på att hon skulle få rida kamel, haha! När vi väl kom fram och hon gick ut ur bilen så fick hon ta av sig bindel och då pekade vi på ett par nordsvenskar som stod i hagen. Det är din födelsedagspresent! Vi hade alltså bokat en turridning för oss allihopa med Nordsvenskar. Det var verkligen super kul och jag fick skit ont i fingrarna, trodde jag aldrig skulle kunna he ut dem raka igen. Min häst Rakel ville dock jämt springa förbi Kajsas, så jag hade fullt sjå med att hålla henne på rätt plats. Men det var verkligen super kul, skulle lätt kunna göra det här igen. Jag måste även bara skryta till det, JAG RED HELT SJÄLV! Så jävla nöjd!


Kajsa och Emilie


Malin och Emilie





Emilie

Emilie



Emilie

Emma

Emma

Jag

Lärka

Emilie


Kajsa

Emilie

Emma, jag och Kajsa

Emilie






Jag och Rakel

Emilie

Emma

Kajsa


DILEMMA!

Varför kommer alltid det här problemet upp när man ska iväg någonstans? JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG!!!!! Det blir väl så att jag får fara naken på middagen då... jag orkar inte! :(


Sorterat

Har nu suttit och sorterat alla jädrans bilder jag har på datorn. Sorterat upp allt i rätt månad, skolbilder i en mapp osv. Så nu har jag typ 1000 mappar känns det som men hag är en sån som gillar att ha ordning och reda så jag vet var jag har allting. Nu är det väldigt fint i mapparna och när jag sorterade så hittade man alla möjliga olika bilder. Kul! Hittade en bland annat på när jag har vinterjackan, känns inte som det är så långt bort innan den dyker fram igen. Nu ska jag göra mig iordning och sen bege mig på middag! :)


Extreame catwalk

Här har vi lite mer bilder från torsdagen sminklektion tagna med skolans kamera. :)


Felicia, MUA: Jag

Jag, MUA: Felicia

Emilie, MUA: Frida

Frida, MUA: Emilie

Rawaa, MUA: Kajsa

Kajsa, MUA: Rawaa

Malin, MUA: Victoria

Victoria, MUA: Malin

Fanny, MUA: Malin B

Malin B, MUA: Fanny

Emma, MUA: Isabelle

Isabelle, MUA: Emma

Seinab, MUA: Maja

Sabina, MUA: Nellie


Degigt!

Hallojken! Carro har precis dragit efter en trevligt kväll! Sandra kom också förbi en sväng vid idol så fixade jag hennes naglar och ögonbryn. :) Blev helt okej faktiskt. Nu hade jag tänkt att fortsätta tillbringa min degiga lördag i sängen med lite tvspel. S-k-ö-n-t!


I'm blue

Glömde ju lägga ut på hur mina naglar blev. Tanken var att jag skulle göra någor mer på dem men det blev så sent så jag hann inte och sen har jag inte orkat göra något mer på dem. :)


Mary kay - satin hands

Är det absolut bästa handsettet jag någonsin provat. Jag älskar det verkligen, händer blir värsta babylena och mjuka. Smörjde precis in mig den, först var jag riktigt torr och sträv om händerna men nu är dem mjuka och inte alls torra. I like! Det här settet är i tre delar, bivax, peeling och handkräm. Hela paketet går på 499 rikstalet om jag inte är helt ute och cyklar och det funkar också alldeles utmärkt till fötterna. Rekommenderar det starkt!



Man börjar med att smörja in händerna med bivaxet


Sen tar man peeling på bivaxet och smörjer in och sköljer bort


Och sen smörjar man in med handkrämen


Keep on working!

Yes, äntligen fredag! Kom precis hem och ska nu försöka skriva lite till på svenska, helst skriva den helt klart men det tror jag inte kommer hända idag. Skrev faktiskt riktigt mycket på lektionen, fick värsta rycket och hade hur mycket som helst i huvudet. Det händer inte ofta kan jag säga! ;) Näe, nu ska jag fortsätta medans jag har det i bakhuvudet.  

Ny kamera

För någon vecka så lämnade jag igen min kamera pga av att det inte gick att överföra bilderna till datorn. Den conetctade inte med datorn helt enkelt, annars var det inga fel på den alls. Lite repig och en lite bit borta i kanten, annars funkar den finfint. Det var tydligen fabrikationsfel så det gick inte och laga så fick en helt ny istället. Jävligt skön efter som den snart var ett år gammal och grantin var snart slut! ;) Nu ska jag försöka vara rädd om den! :)



Extrem modevisning

Idag så hade vi som sagt extrem modevisning på maken. Det var verkligen skit kul! Något helt nytt och annorlunda och man fick följa sina egna fantasier och idèer. Själv så var jag riktigt nervös i början, skakade lite med pensel, haha! Fråga mig inte varför för jag har inget svar på det själv. Jag var stressad som vanligt, men det brukar faktiskt gå bättre för mig när jag är stressad konstigt nog? Jag var iaf duktig och tog kort på alla resultat, så vad tycker ni? Visst blev det coolt!?




Jag och Felicia

Isabelle

Jag

Jag

Victoria och Malin

Malin B

Emma och Isabelle


Kajsa och Rawaa

Victoria

Jag

Malin B och Fanny

Isabelle

Emilie

Felicia och jag

Frida, Isabelle och Emma

Våran lärare Lisa bedömmer sminkningarna

Resultaterna

Min make på Felicia

Min make på Felicia

Frida

Seinab
   
Seinab / Isabelle

Isabelle

Sabina

Fanny

Jag

Malin

Victoria

Nellie

Emilie

Emma

Maja

Kajsa

Rawaa

Malin B

Maja och Felicia

Rawaa, Isabelle och Victoria


Snyggt och fräscht!

Så nu är jag hemma. Huset vi var och kollade på var riktigt snyggt och super färscht och det finns absolut inget att klaga på. Förrutom att jag tyckte att det kändes så himla litet men det kanske inte är så konstigt med tanke hur stort det förra var! ;) Håller iaf på överföra alla bilder från lektionen nu så dem kommer in lite senare ikväll. :)

Ska strax iväg igen!

Kom hem bara för ett litet tag sen. Blev kvar en liten stund längre på skolan pga att maken tog lite tid. Vi skulle fota och greja på men nu är jag hemma och ska snabbt tvätta bort sminket och kasta på lite nytt. För klockan fem ska jag iväg på husvisning! Ett liten sneakpeak på dagens sminkletioner, bilder kommer sen när jag kommer hem. Kan säga att det var riktigt kul att cykla hem idag, ni skulle sett folks blickar och miner. Så jävla kul! 



Temat var Extrem modevisning


7 Oktober

Yay, klarade mig på nk provet! Fan så skönt, gjorde helt seriöst min dag. Snart är det lunch och sen är det dags för extrem modevisning make på sminket. Blir riktigt kul! Ska försöka fota mycket men har inte så mycket batterier kvar, men det blir som det blir. :)


Malin, Emilie och Kajsa i somras!


Vilka ska få det 3 sista bullarna?


Du frågar, jag svarar

hehe om Hårstyling:
varför är alla dockor mörkhåriga?


Svar:
Haha, alla dockor är inte mörhåriga men dem flesta är faktiskt det. Just den modellen som vi har som heter Marita har brunt hår men det finns andra dockor som har ljust hår t.ex. Madonna men dem använder inte vi oss utav. Frisör t.ex. använder sig av en massa olika dockor med olika hårfärger och frisyrer.


Störande!

Blev helt frustrerad över att blogg.se inte funkade, det är så jälva typsikt att när man väl ska blogga så funkar det inte. Men nu verkar det ju funka galant! :)


Barnmålningar

Idag på sminklektionen så hade vi barnmålning. Det var mest bara för skojs skulle vi gjorde detta, bara så vi fick prova på färgen och hur man gör. Jag tycker det var skit kul och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt, alla blev så jävla söta! Tycker inte ni det? ;)


Victoria och Malin

Maja och Seinab

Jag målade Felicia till en kanin, lik? haha!

Emma och Isabelle

Emilie och Frida

Sabina och Nellie

Malin B och Fanny

Felicia och jag

Kajsa och Rawaa

Frida och Emilie

Fanny och Malin B

Seinab och Maja


Resultaten

Kajsa

Emma

Frida

Felicia

Isabelle

Seinab

Jag

Malin

Emilie

Jag

Sabina och Nellie

Isabelle och Emma

Kajsa och Rawaa

Jag och Felicia

Victoria och Isabelle

Malin B och jag

Emma, Victoria och Fanny

Kajsa och jag

Sabina och Nellie

Kajsa och Malin

Malin B, jag och Nellie

Malin B och jag

Hela klassen


6 Oktober

Hej, nu sitter jag med ett litet gulligt sällskap bredvid mig vid namn Malin, Misse, mallanbrallan osv. Kärt barn har många namn! ;) Ni skulle sett vilken jävla tur den där lilla jäveln hade på ica! Jag frågar Malin när vi står vid kassa, "Vad tror du att här kommer gå på nu då?". Malin svara, "Amen typ, 138,50 kronor eller juste det finns ju inte 50öringar längre så vi avrundar uppåt så 139kr." Tror ni inte att hon får EXAKT rätt, inte en krona mer eller mindre utan exakt 139 kronor! Inte ens kul! Hon var inte dåligt nöjd sen heller! Det är sånna dagar man ska köpa en trisslotter!

Rena och mjuka

Så nu är sminkpenslar rena och mjuka till morgondagens lektion. Imorgon så är det något nytt och kreativt som står på schemat, det är nämligen barnmålning. Kan bli riktigt kul! Så om ni ser några konstiga figurer springa runt på skolan imorgon så är det troligtvis bara vi i Stylist, haha! ;)




Dags för någon färg!


Kalligrafi, brudkrona, slöja...

På klädstylingen så gör vi alla lite olika saker. Några krigade på med det sista på kimonon, andra gjorde brudkrona och slöja och dem som var färdig fick gör egna kort eller skriva kalligrafi. Jag började med att sy klart min slöja och sen satt jag och försökte mig på kalligrafin, så nu kan jag skriva lite kalligrafi men det behövs mycket träning innan det är perfekt! ;) 









Nellie

Mitt kalligrafi försök! ;)

Avslutar inlägget med denna söta brud, Emilie! ;)


3 Uppsättningar

Här har vi mina uppasättningar från dagen. Vad tycks?:)


Uppsättning nr 1, "Nåldyna". Betyg: MVG

Uppsättning nr 2. Betyg: VG+

Uppsättning nr 3, "Extrem". Betyg: VG


Hårstyling

Idag på hårtslylingen så var vi väldigt effektiva. Vi hann med hela 3 uppsättningar som vi gjorde efter en bild vi fått och sen hann vi även påbörja ett fäste där man sätter fast brudkronan och slöjan. Vi kommer fortsätta med det nästa vecka. Här har vi en bildbomb från lektionen, everybody in action!



Malin B och Seinab

Emilie och Kajsa



Felicia


Nellie

Emma

Isabelle

Jag och Rawaa

Felicia

Sabina

Blev lite less när det inte blev som jag ville ;)



Emilie

Christina visar hur man gör slöj- och kronfästet



Jag fick vara provdocka


Storm

Sitter nu och mumsar på mina clementiner som jag gömde undan för mamma (ville ha dem för mig själv, hihi!) efter en hej vildans tung cykeltur hem. Satan i gatan vad det blåser ute. Haha, jag och Emilie var tvungen att trampa ner för backen och sen trampade vi som galningar på bron för man kom boksavligt talat ingenstans. Helt sjukt!

Rensat ogräs

Plockade min ögonbryn en snabbis innan jag hoppade i sängen , satan vad ogräset hade växt. Nu har jag då ansat och tagit bort det värsta. Skönt! Ska även påminna mig själv att färga brynen, kanske gör det redan imorgon. Who knows?! Det är iaf något som måste göras, snarast! Näe, nu ska jag se någon film eller något annat skoj. :) Vi hörs imorgon, night!


Brun utan sol, igen!

Idag fortsatte vi med brun utan sol på spalektionen. Det var så att alla hann inte gör förra gången så dem som inte hann göra förra veckan fick göra det idag. Det gjorde absolut inte mig nått för nu är jag len som en baby och snäppet brunare, igen. Tack Emilie! ;)







Klantig!

Om jag får säga det själv så var jag förbannat klantig idag. Skulle öppna dörren in till skolan och eftersom det blåste som fan så tog jag i och körde över dörren över foten. FAN, vad ont det gjorde! Bet ihop och sa inte så mycket, fick fram ett AJ och haltade sedan resten av dagen. När jag sen kollar ner på foten så ser jag att det blivit hål i skon, tar av mig den och det är hål i socken och under socken så har jag "hål i foten", som jag själv uttrycker det. Nu känns det dock bättre, lite öm men. Hur klantig får man va?!




Skräcken i ögonen

Min älskade Mysis gillar inte att vara ute, såhär hittar jag henne på balkongen efter att hon varit ute i cirka 3 minuter. Stackars katt, att det ska vara så plågsamt att vara ute!



4 Oktober

Att cykla hem i motvind och komma typ 1 meter på en minut var ingen hitt och när jag väl kom in på älskade böleäng så möts jag av stanken av ko skit. Kunde inte bli bättre, ville bara spy!

Black/and/white

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta en clementin och lägga mig i sängen och se en film. Sen är det natti och när man sen vaknar är det dags för en ny vecka med nya möjligheter och nya utmaningar. Sov gott, mina vänner! ♥ 


Frågor och svar om

Becca:
Vad går du för någon utbildning? Naglarna blev jättefina! /
M A Y A:
hej, vad gör du för gymnasieprogram?:)

Svar:
Jag går ett hantverksprogram som heter Stylist med spa där vi har Spa, Make up, klädstyling och hårstyling som våra special ämnen.

M A Y A:
var ligger skolan för någon stans?:)

Svar:
Skolan ligger i Umeå och heter Dragonskolan.

Emilie:
Vad får ni göra?

Svar:
Vi har ju våra 4 special ämnen, Spa, Make up, hårstyling och klädstyling. På spaet får vi lära oss allt möjligt, bland annats helkroppsmassage, hot stones, frans och bryn färgning, ansiktsmassage och rengöring, fotbehandling, aromapressur osv. På Sminket så får vi lära oss olika maker, alltifrån catwalk till bröllop och barnmålningar och olika årtal. På hårstylingen får vi lära oss en massa olika håruppsättningar, sätta in löshår, skära hår osv och på klädstylingen så får vi lära oss hur man ska klä sig i olika kroppsformer, putsa skor, laga hål, bröllopskronor, egna smycken och mycket mer. Vi har också lite Naglnar där vi lär oss Spamanikyr, standardmanikyr och franskmanikyr.

Bettan:
Kan du länka till klassens blogg? :)

Svar:
Absolut, www.hvsylistmedspa.blogg.se

linnea:
visst var det så att du gick ledarskap innan?
isf, varför bytte du? ångrar du det?

Svar:
Det stämmer precis. Jag gick på ledarskapsprogrammet fram till höstlovet då jag fick erbjudandet att börja på Stylist med spa. Det var så att en tjej var tvungen att hoppa av och då blev jag första reserv och hoppade in. Nej, jag ångrar det absolut inte utan jag är verkligen glad att jag gjorde det. Älskar min linje och det är hur roligt som heslt! Känner att det är verkligen något som jag skulle vilja jobba inom. Vi har dem allra bästa hantverkslärarna, dom är hur bra och gulliga som helst och förrutom det så har jag fått lära känna super fina tjejer! Jag trivs som fisken i vattnet, helt utan tvekan!

Anonym:
Hejsan!
Jag undrar vad du vill göra när du gått ut gymnasiet? Ska du plugga eller jobba?

Svar:
 Skulle gärna vilja gå på Make up stores intensiv utbildning och sen jobba direkt. Att sitta vid en skolbänk är inte direkt min grej så förmodligen så kommer jag jobba nått år och sen läsa vidare till kanske hudterapeut. Jag har inte riktigt besämt vad jag vill bli än men jag vill helst jobba direkt när skolan är slut. En idé är ju också att öppna upp eget med några från klassen, men vi får se hur det blir. :)


3 Oktober

Sorry för kass update idag men klockan ringde inte den tiden den skulle idag. Jag blev istället väckt av att chefen ringde kvart i tolv så det blev lite stressigt då, så jag hann inte blogga innan jag for och jobbade. Jobbat i cirka 6 dryga timmar idag, kan säga att det var jäkligt skönt att komma hem. Ska nu försöka landa och slappna av och svara på frågorna om mitt gymnasieprogram så dyker dom upp här lite senare! :)


Allstar

När vi alla var samlade och hungriga och redo för att gå in så kommer det första problemet. "Om ni alla ta fram legitimation så ska vi se så alla är 18" säger dem när vi kommer in. Vi alla 18st är 17 och så lilla Lottis 16. Vi bah "Näe, vi alla är 17" och får till svar "näe, då får ni inte äta här, man måste vara 18 eller med målsmans sällskap" men efter lite snack med chefen så fick vi ändå äta där. Dom skulle ju tappat 18 kunder annars så ;) Maten var iag super god och sällskapet det bästa någonsin. Det var så himla kul att träffa alla igen, går inte att beskriva hur mycket dem här tjejerna betyder. Har alltid varit vi och kommer alltid vara! Tjejer, vi måste fan göra det här oftare och nu ser vi till att vi blir ett lag igen! Girls, ni är bäst! ♥



Sandra och Is

Lotta och Anna

Elin, Carro, Kajsa, Sandra och Isabelle

Min mat

Sandras mat
   
Go brallan och go Lottis

Vi pyntade Is mat medans hon var på toa! ;)


Hela gänget ;)

Anna

Elin och Carro och....Issas hand?;p

Alex och Elin

Carro


Sandra och Isabelle



Is

Jag

Mimmi, Elsa, Elin och Sandra

Vi tackar för oss! ;)


Ultimate

Nu kom jag precis hem. Huset vi var och kolla på var helt okej, stort som bara den. Själva huset är ju gammalt, typ västerbottensgård liknande och rummen var stora vilket jag tycker om. Dock så skulle jag vilja tapetsera om hela huset osv. Det största plusen var att jag skulle få en WALK IN CLOSET! Efter husvisningen så följde jag med pappa och Anna ner på Ersboda där båda shoppade loss med lite ny kläder vilket dem var värd, speciellt Anna. Hon köper aldrig nya kläder men nu kom hon hem med sju nya tröjor och ett par brallor. Jag vill också kunna shoppa loss! Efter det for vi till j20 skogen och släppte ut hundarna i skogen så dem fick springa av sig lite. Dock hade jag och Anna inte dem perfekta skorna för lite skogvandring! ;)


Dem ultimata skorna för en skogpromenad!


2 Oktober

Tjena! Jag hade en super trevlig kväll igår på Allstar med gamla fotbollslaget! Så jävla kul att få se alla och få äntligen känna oss som ett lag igen. Det är helt klart det bästa fotbollslaget, utan tveken! Vet att många är sugna på att få se lite bilder från gårkvällen, håller på ladda över dem på datorn nu men dem kommer inte lite senare. Ska iväg på en husvisning nu klockan ett så bilderna dyker upp efter det, likaså med frågorna om mitt gymnasiprogram. Har ni några fler frågor så ställ dem här! :)


Laget på droskan, 2007


Knöl

Jag upptäckte världens knöl bakom mitt öra idag. Helt sjukt! Eftersom jag inte kan se den själv så jag vet ju inte hur stor/liten den är. Vet ju inte heller om bilden visar den rätta storleken. Det enda jag vet är att den är hård, känns som ett ben typ. Om jag ska vara helt ärlig är jag fan lite små rädd...


HAHA, JAG DÖR!

haha, asså fan vad jag gjorde bort mig i telefonen nyss! Så jävla pinsamt! Det ringer någon från något företag och så här led konversationen...
- Hej det är Josefine
- Hej, jag heter blablabla och ringer från blabla (och sen hör jag inge mer)
-
Aaha? (svarar jag)
- Det är så att blablablablabla (hör absolut ingeting av de hon säger) bra för din (något?) och då skickar vi hem det till dig och så hör vi av oss igen om 14 dagar. Ditt personummer är 720610 (Vilket är Annas, min låtsats mammas) och dina fyra sista är?
- Aaaha, om du väntar.. (jag grips av panik och lägger på!)
HAHA, känner mig så jävla dum! 3 minuter efter ringer det igen och jag vågar inte svara! Vafan, jag svarade ju med mitt namn hur kan hon då tro att jag heter Anna? Så jävla likt är inte Josefine och Anna? Börjar ju fan inte ens på samma bokstav!


1 Oktober

Äntligen är det fredag! Veckorna går ändå riktigt snabbt trots att dagarna är långa, hur kan det komma sig? Hur som helst så fick vi sluta tidigare idag så jag lämnade skolan kring halv ett. Skönt? Typ rå skönt! Blev hämtad från skolan av pappsen för att jag ska vara hundvakt en liten stund. Jag och dogsen kom nyss in från en liten promenad och nu har jag slagit mig ner vid köksbordet för att vara duktig och göra klart svenskan. Har en söt liten (stor) sak nedanför som sitter och dregglar efter min madarin, han tänker enbart på mat!


Loke


RSS 2.0