Bättre och bättre, dag för dag

I måndags var jag och skulle byta smak på mina soppor då jag håller på spy av alla förutom vanilj. Åkte dit, köpte några bars och bytte smak på sopporna. Sen när jag skulle ta min middag där kring sju tiden så upptäckte jag att hon har gett mig lådan som jag kom, med smakerna jag bokstavligen spyr utav. Kan säga att jag var inte glad vid detta tillfälle. Så, det var bara att bita ihop och dricka dom och stå emot kväljningarna tills idag (hon har stängt tisdagar!) då jag äntligen kunde åka dit igen och byta tillbaka till det rätta och när jag ändå var där så passade jag på att köpa för en vecka till, och som tack för besväret så fick jag 3 soppor (=1dag). Nu går det bara bättre och bättre för varje dag, kommer nog komma någon svacka så småning om. 
 
Barsen är jättegoda, påminner om godisen Risen!

Saker som gör en mer motiverad!

Idag fick jag en såndär rolig chock när jag skulle välja kläder imorse. Lyckades dra fram en gammal och oanvänd tröja som jag köpte för två år sedan på mellandagsrean på Monki, notera att prislappen satt kvar! Den satt nämligen som ett korvskinn när jag köpte den och tänkte att en dag ska jag komma i den. Jag vet faktiskt inte varför jag har sparat den efter alla garderobsrensningar då den alltid har suttit tight, men idag kände jag för att prova den och vet ni, den sitter hur bra som helst. Inte tight någonstans! Detta gör mig så himla glad och ännu mer motiverad! Bara att fortsätta kämpa! 
 
Enkel svart trekvartströja med öppen rygg från Monki

Första veckan avklarad!

Och då var första veckan avklarad! Det har varit väldigt upp och ner men dom sista dagarna har gått bra. Idag blev det då vägning och mätning (ska egentligen göras imorgonbitti, men lättare att göra det på söndagar!). Är rätt nöjd över resultaten av första veckan, blev lite chockad över måtten, trodde inte att jag skulle tappat såpass bra första veckan. Bara att bita ihop och kriga vidare, jag kan, jag vill, jag ska!
 
Vikt: -3,7kg
Arm: -1cm
Midja: -4cm
Lår: -2,5cm

I år igen!

Man blir ju som sagt aldrig för gammal för varken julklappar eller julklappskalendrar om ni frågar mig. Är nog som en barn när man kommer in på den fronten. Så självklart var jag tvungen att unna mig Bodyshops julklappskalender i år igen. Det anser jag att jag själv är värd! 
 

Hur det går med Cambridge

Hej mina vänner! Har blivit lite jobb för mig dom 3 senaste dagarna vilket har varit jätte skönt. Några av er kanske undrar hur det går med cambridge dieten? Kan säga att dom här dagarna har varit riktigt tunga. Jag har haft kväljningar med i princip varje soppa, jag har mått illa och haft ont i magen en stund vissa dagar som sedan släpper det. Tänker på mat jämt och ständigt men har en jävla vilja och kommer inte ge upp i första taget. Mitt första delmål är att klara av 2 veckor. Snart är en vecka klar och jag ser framemot söndagen för att se första veckans reslultat. Tjuv-vägde mig igår och blev glatt överraskad! 

Alltid lika kul med paket!




Hoping one day you'll make a dream last


Min dator är tillbaka!

Fick tillbaka min dator idag efter att min "morbror" Michael varit snäll och lagat den. Tyvärr så gick det inte att rädda det jag hade på datorn så tonvis med bilder är borta, all gone, men jag får skylla mig själv då jag har varit otroligt dålig på att överföra allt till min externa hårddisk. Men man lär sig av sina misstag! 


Då kör vi!


Dildoparty!

Igår var jag på tjejkväll med dildoparty hos grannen Pia. Vi var ett härligt blandat gäng med tjejer och jäsikens så kul det var. Fanns verkligen allt man kan tänka sig, för både honom och henne om man säger så! Vissa saker mer sjukare än andra, haha! Vi fick klämma och känna på allt och till och med smaka. Hade en riktigit rolig kväll, tack så mycket!  
 

Imorgon kör vi igen!

Idag är det vägning, mätning och fotografering som gäller. För imorgon börjar jag nämligen med Cambridge igen. Håller tummarna att det går vägen den här gången! Är riktigt peppad och taggad, så nu jävlar! Sen efter Cambridge perioden så blir det stenhård träning igen (har varit lite lat sen utlandet!).
 

Sweet dreams

Igår så fick jag äntligen hem min 'sweet dreams' skyllt från Jotex som jag beställde samtidigt som sänglamporna. Dröjde ett bra tag innan den kom, men bättre sent än aldrig! ;) Den ska upp på väggen i sovrummet ovanför tv, kommer bli så himla fint! Längtar tills jag har en hel lägenhet att inreda!
 

Mattant

Idag fick jag hoppa in och jobba på mammas jobb som mattant på min gamla skola. Kändes lite konstigt att stå på "den andra sidan" men allting gick jättebra och jag hade roligt, kul att prova på något nytt och se vad mamma håller på med om dagarna!
 

I'm back!

Nu var det verkligen längesen jag skrev här på bloggen, ber om ursäkt för det. Vad har då hänt under min frånvarande tid? Jag söker jobb för fullt, jag har jobbat, varit på middag hos farmor och farfar med hela familjen, jag har varit på Ikea och inhandlat diverse nödvändigheter för framtiden (har i princip allt jag behöver nu, förutom möbler), varit på inflyttningfest hos Malin, jobbat på löven, pajjat min dator, plockat stygnen efter operationen, varit barnvakt åt Anna och tränat. Det är väl det som har hänt i stora drag. Ska bättra mig och försöka uppdatera mer regelbundet, see you! 

What dosen't kill you makes you stronger


Vid smärta

Godmorgon! Har fortfarande ont från operationen igår när jag rör munnen och så är jag fortfarande och lite sne. Övre läppen är lite ojämn men det går nog till sig under dagen. Jag fortsätter med att gå på värktabletter idag i hopp om att eventuellt kunna köra utan imorgon. Annars då? Hade tänkt ta tag och få ordning lite i min byrrå, rensa bort och få saker på sin plats. 
 

Operationen

Imorse klockan åtta så befann jag mig på sjukhuset, redo för operation. Som jag har längtat och fruktat efter denna operation men den gick bara bra. Jag fick lugnade och en massa bedövning så jag kände absolut ingenting under själva operationen vilket var otroligt skönt. Bedövningen gjorde mig dock alldeles sne runt munnen, och när den släppte senare mitt på dagen så kom värken. Men knaprar värktabletter och den tar bort det mesta av smärtan, gör bara ont när jag ler. Ska dit igen nästa vecka och ta stygnen om jag fattade det rätt, och sen ska jag dit i december igen för återbesök. 
 

RSS 2.0