Lite sådär ointressant

Det är sjukt hur lite musik kan få en på så mycket bättre humör. Var trött och sur när jag kom hem och sen efter lite musik inklusive lite sång så skiner man som en sol igen, haha. Även sjukt hur mycket jag skrämde upp mig själv när jag satt och såg på Big Brother. Ena stunden dog jag av skratt och andra stunden skrek jag, haha! Tänkte även meddela till er som suktat efter Messys svar på frågestunden så kommer dem dyka upp imorgon, nu ska jag sova!


One week

Kan knappt tro der själv, om endast en vecka så räknas man längre inte som barn utan då är man helt plötsligt vuxen. Det känns ju helt sjukt! Att den dagen man har längtat efter i flera år är nu bara en vecka bort och jag vet inte om jag vill att den ska komma nu, haha! Vill att den ska komma men samtidigt inte. Att jag ska få tandställning på min födelsedag är ett av skälen, känns inte lockande någonstans. Jag kommer dö och bli deprimerad, känns jag verkligen inte kommer passa i det. Jag kan inte ens föreställa mig själv i det menmen, that's life! När jag ser tandställning på någon annan så tänker jag inte ens på det men bara för att jag ska få det så känns det som hela världen ska gå under. Jag gör det ju värre än vad det är men... ååååååh! :(


Reklamfilm

Idag så fick jag och Kajsa åka iväg på ett riktigt roligt uppdrag som vi fick av skolan. Vi var nämligen och hjälpte till på en reklamfilmsinspelning åt Umeå Energi om "Hur ger du Umeå energi?" (eller något liknande). Vi fick då hjälpa till och välja ut kläder åt statisterna, dem hade med sig olika outfits som vi sen satte ihop. Sedan pudrade vi på även lite puder och fixade håret lite granna. Det var sjukt kul att få vara med och se hur det går till och får känna hur det känns ute i 'branschen'. Det kändes faktiskt riktigt lärorikt att få vara med, är glad att jag gjorde det fast jag var lite nervös. Det var även ett riktigt skönt och härligt gäng som vi arbetade med, jag är super nöjd! Jag vet inte riktigt om jag får berätta något om reklamen så jag undviker med att skriva ut det. Tar det säkra före det osäkra! Men reklamen kommer att komma ut kring Maj på tv tror jag. Det kommer kännas galet kul att sen kunna sitta i soffan och säga, "jag var med när dem gjorde det där", "Jag stylade den där!" osv! :)


Hemma från uppdrag

Halloj, förlåt att det inte blivit något inlägg idag men det är så att jag har varit ute på ett roligt uppdrag som jag och Kajsa fick av skolan och kom inte hem förrän nu, hann inte tidinställa något heller så det blev som det blev. Berättar mer om det senare. Nu måste jag äta, hungrig som ett as!

90-tal

Igår så hade vi 90tal på sminket och fan vilken ful make det var alltså. Man körde på mycket krämskuggor gärna i jordnära färger och sen mörkare läppenna. Min make på Seinab vart väl sådär, ögonen blev helt okej men läpparna blev rent ut sagt förjävliga!


Emilie och Emma

Go Malin

E&E

Fanny och Malin B

Felicia och Vickis

Sabina

Min make på Seinab, läpparna får ni tyvärr inte se då dem blev förjävliga, haha!


Tryck

Igår på klädstyligen så testade jag hur man kan göra och man vill trycka något på någonting, haha! Det finns ju massvis med olika sätt hur man kan göra och igår lekte vi lite med vad man kan göra med färg. Inför nästa lektion så ska jag se om jag har något hemma som jag kan sy om och förändra annars får jag väl kanske fixa något åt någon annan! ;)



Självklart blev det lite bus också, här pimpar Fanny mig lite! ;)



Lilla Felicius

Mitt säxiga konstverk!


Där brast det!

Min fina promenad gick åt pipen, det gick inte alls. Krigade på till bigga och sen sprack det, då var det bara att vända om och halta hem. Det var tanken som räknades och som jag sa tidigare så får det bära eller brista och nu har det brustit om jag säger så. Nu gör det ondare och jag får panik, man bah, hallå mitt mål?!?!? Aja, nu måste jag skynda mig, ska kasta i mig lite mat nu och sen rulla iväg mot jobbet!

Strålande sol!

Kom precis in genom dörren och hade nu tänkt att slänga på mig lite andra kläder och ta en promenad i det super fina vädret! Termometern står fan på 15 grader i solen, how lovely!


30 Mars

Nu ska jag snart sätta mig på biken och börja mot skolan och idag ska jag köra stenhårt på idrotten. Jag skiter i foten, det får bära eller brista. Jag har ju fan ett mål att nå!

29 Mars

Jävlar vad vi har laddat inför morgondagen asså, helt sinnes! Tre timmar senare (då vi även passade på att träna medans vi väntade) blev vi klara och kom precis hem lagomt till Big Brother (det var mitt mål!) Ska nu lägga in bilderna från idag så det kommer säker upp ett inlägg lite senare eller imorgon!

I väntan på att bli klar på jobbet o...

foto0195 (MMS)

I väntan på att bli klar på jobbet och för att fördriva tiden liten så tränar och sandra för fullt! Just kört plankan och jag dog! next up: rygg.


Frågestunden


Anonym om Det räcker tydligen inte med en skadad fot...:
HALLÅÅÅÅ när kommer frågestunden med messy upp

Svar: Den kommer dyka upp så fort han har svarat på frågorna. Människan är ju typ aldrig hemma men jag ska tjata sönder han när han kommer hem nästan gång och se till att det blir gjort! :) Har ni några fler frågor så ställ dem nu innan han har hunnit svara! ;)

Poppi

Drar nu iväg och jobbar en liten sväng. När jag kommer hem så ska ja bjuda på lite bilder från dagen! Puss


Helkroppsmassage

Förlåt för dålig update idag en jag hann inte blogga innan skolan då jag snoozade lite väl länge och nu direkt efter skolan så har jag gjort en helkroppsmassage på Barni samt frans och brynfärgning. Fullt upp! Hoppas förresten att du blev nöjd och tyckte det var bra! Just nu sitter jag och käkar lite middag innan det är dags att börja rulla för lite jobb. :)

Stressfraktur eller hälsporre?

Så, då är man tillbaka efter ett möte med jobbet och en prommis runt travet med hundarna. Tog dock den kortare rundan då jag har ont i foten samt skavsåret. Var ju även så smart att jag tog dem skorna som jag fick skavsåret på mig så jag vågar nästan inte ens titta på foten nu. Sökte även lite på google om smärtan i mitt fot och det låter ganska likt som att det skulle vara antingen en så kallad hälsporre eller en stressfraktur som tydligen skulle kunna komma när man börja promenera maniskt. Får hoppas det går över så jag kan köra fullt ut och så att jag kan nå veckans mål!

Är ute på en prommis runt travet med...

foto0193 (MMS)

Är ute på en prommis runt travet med dogsen!


Det räcker tydligen inte med en skadad fot...

Gud vad jag har tjatat om det här idag känns det som, speciellt för Malin iaf men jag har så förbaskat ont i foten (Inte foten med skavsåret). Och jag har ingen fucking aning om vad fan det kan vara, börjar bli lite små skraj faktiskt då jag har rätt hög smärtgräns och brukar inte gnälla för någon liten smärta. Förhoppningvis så är det väl inget allvarligt, jag kommer kriga på som vanligt och köra sten hårt. Lär väl börja märka om foten börjar lossna eller bli blå, då kanske det inte är så bra med den! ;)



Jag har otroligt fula och ovårdade fötter, 'jag vet'. Ska ta tag i dem någon dag med, men ser inte den vänstra lite större ut? eller? Ont som fan iaf..


28 Mars

Godmorgon! Sitter nu och trycker i mig lite frukost lite sådär halv hastigt. Tänkte faktiskt vara lat och ta bussen till skolan idag då det jävlades med att komma lite snö igår. Vill inte riskera att halka igen, 1 gång räcker så att det blir över, haha! Nu är det hot stones som står på spa-schemat och det är min tur att göra på Vickis! Ha en bra dag allesammans!


Kom sommar, kom!

Man kan ju inte låta bli att drömma sig bort till sommaren och allt dess innehåll i detta mörka och äckliga väder. Sol, bad, solbränd hud, brändhårbotten, sexig sockbränna, bruna ben, ledighet och en massa tid för sina vänner och en massa annat skoj. Can't wait, come summer, come!


Stockholm Båstad

Kollar nu på den nya komedi serien Stockholm Båstad. Håller tummarna att det är något att hänga i granen, borde ju vara king med tanke på vilka grabs som är med!


Something little

Har nu legat i sängen och bara dött och sett på lite Sex and the city. Åh, vad jag älskar den serien! Känner mig fan helt död, är slut i hela kroppen och är tröttare än tröttast. Omg, vad hände liksom?! Blev så himla glad när jag kollade på mobilen och såg det här smset!


Slut var förnamnet!

Godagens! Hela min dag har bestått av promenader! Idag har jag väl totalt gått 1,5 mil och nu sitter jag på badrumsgolvet helt jävla slut. Veckans mål är det klarat med ca noll marginaler och jag kan säga att jag inte ser framemot nästa vecka, huvva! Nu ska jag ta mitt pick och pack och börja dra mig mot mami. Det blir bokstavligen att dra eller snarare att släpa!


Fuck you right back


Kina mat

Jobbet gick bara bra idag och direkt efter det så var det bara hem och sen blev det att beställa hem Kina mat. Åh fybubblan så jävla gott det var, fick säkert upp typ 3kg tack vare den maten. Sen gick jag ut på en timmes promenad med Loke och nu sitter jag i soffan och ser på körslaget! :)



Jobb(igt)

Jaha, då har man stressat som ett svin. Glömde mitt nya smink hemma hos pappa och så blir det inge kinamat ikväll och framförallt så blev det ingen promenad i solen. Balle! Aja, nu drar jag iväg och jobbar!



Ändrade planer

Får nu veta att det är tydligen jobb både idag och imorgon. Så mina planer är nu helt förstörda, åh vad sånt här gör mig irriterad!

26 Mars

Godmorgon! Har precis käkat lite frukost och hade nu tänkt att bege mig ut på en promenad och den här gången ska herr Loke få följa med. Först ska jag bara byta ut mitt lilla konstverk på foten som jag skapade så fint igår för att slippa nöta upp skavsåret. Tro det eller ej men det funka! Det gjorde nästan inte ens ont och det kom inget blod, dock fick jag kämpa som fan för att få på skon men det är en annan femma. ;) Eftersom vi införskaffade oss skavsårsplåster igår så ska det nu får åka på sen blir det en tripp i solen, hare gott! :)


The city

När jag kom till stan så gick jag först och väntade in mamma hos frisören. Ni ska få se hur det blev sen när jag har fotat henne, glömde göra det men det är iaf kort! Sen gick vi och bokade klipptid åt mig så den 1 April så ska man fräscha till och bli snygg i håret. Sen gick vi och köpte lite nytt nödvändigt smink och skavsårsplåster och vaselin och självklar glömde vi det vi verkligen skulle göra. ID kortet. Så typsikt! Måste fixa det snarast!
 


Mamma på frisörsalongen

Köpte en mascara som jag använde mycket i 7an/8an, hoppas den är lika bra som jag minns den!


Segt

Förlåt för lite seg update men direkt efter stan så drog jag hem till pappa och åt middag med lilla Anna. Det blev tacogratäng, så fruktansvärt jävla gott! Sen vid sju så tog jag en promenad med Nikita till mami och hämtade lite nödvändiga saker såsom datorn och kamera sladden och nu sitter vi i soffan och ser på finalen av Let's dance! :)


Lite ärenden på stan

Ska nu börja göra mig klar för att dra ner och göra några ärenden på stan. Ska bland annat fixa ett nytt IDkort då mitt har gått ut (i januari!!) sen blir det att kanske boka klipptid och köpte lite smink. Ha en bra dag!


Jävla skavsår...

Krigade på med 1 timmes promenad med mitt fina skavsår. Gjorde ont som fan i början men sen efter en stund så kände jag inte utav det längre. Men när jag sen skulle ta av mig sockarna när jag kom hem så möttes jag av en stor blodfläck på ena socken. Det hade alltså börjat blöda och gått igenom alla mina 3 plåster som jag hade satt på varann, kan säga att det inte blev någon skön upplevelse i duschen...


Sätt på radion nu och


Powerwalk

Jag tänker inte sova bort dagen bara för att jag är ledig. Nu ska jag prova på något nytt och ska ut och powerwalka med stavar i den fin fina vädet! Ska ställa larmet på mobilen så jag inte missar mitt gymnasieprogram Stylist med spa på radion klockan 11. Vi hörs när jag kommer tillbaka, puss!



Knock knock, who's there?

Sitter med en kopp te och två hårdmackor i sängen och har en stor "bulle" bredvid mig. Underöverkastet hittar jag ingen mindre än Mysis. Hon har sina små gömställen, problemet är att hon tror att ingen ser henne när hon ligger där under. Kan säga att det är ett riktigt använt gömställe när dammsugarn åker fram. Nu blir det lite Sex and the city innan Big brother!



Hur många läsare?

Anonym om No air:
hur många läsare har du per dag? :)

Svar:
Det är så svårt att svara på den här frågan då det variera rätt mycket. Det brukar ligga i genomsnitt omkring 130 läsare om dagen, ibland mer och ibland mindre. Men dem senaste dagarna har det legat mellan 150 till 200 läsare vilket är jättekul. Vore ju super om det kunde hålla i sig och fortsätta uppåt! ;)

Våfflor

Idag så blev det våfflor till middag, det är ju våffeldagen imorgon men jag och mamma körde den idag istället. Tänker alltid på min lilla Sandra då jag äter våfflor då vi brukar göra det tillsammans typ 1 gång per år, så mysigt! Våfflor är ju alltid våfflor, så himla gott!



FB färgning

Har precis sagt hejdå till Janina som har varit här en stund. Färgade hennes ögonbryn och så pratade vi en hel del, super trevligt! Man träffar ju aldrig kvinnan när hon går på Midgård, haha! :) Får hoppas att du blev nöjd över brynen! Nu är det middag som gäller!


No air

Måste säga att denna dagen har varit otroligt skön och slapp och ett perkeft avslut på denna skolvecka. På vägen hem från skolan så gick jag med cykel till statoil då jag upptäckte imorse att jag hade typ nada luft i båda däcken. Planen var då att jag skulle pumpa däcken vid cykelbron men självklart så var den ur funktion så fick ta det på hemvägen istället. Har ju haft sån jävla missflyt dem senaste mornarna så det är skrattretande. När jag kom hem nu så fick jag trösta mig med att jag fått lite post i brevlådan (jag som aldrig få post), vi slog även på stort och fick två brev! 


GA-dag på skolan. Föreläsningen var ...

foto0191 (MMS)

GA-dag på skolan. Föreläsningen var faktiskt rätt kul och intressan. Satt och små skrattade typ hela tiden, haha! Nu sitter vi och diskuterar lite i klassen med lite fika, mums!:)


24 Mars

Sista skoldagen idag för min del. Imorgon är man ledig, underbart skönt! Behöver verkligen sova ut, har vart nära på att somna om ett x antal gånger den här veckan. Idag så är det föreläsning som gäller och lite annat. Ska inte sitta här och svamla på, ska snart börja sätta mig på hojjen och idag ska jag inte ramla, rycktas att jag gjorde det igår...haha!


Fråga Messy!

Ladies and gentlemen, glöm inte att frågestunden till Messy avslutas inatt. Så bomba han nu med en massa roliga frågor, han måste svara på alla så ställ precis vad ni vill! Kom igen nu, var inte blyga, fråga på!


Middag på Allstar

Idag så blev man bjuden av skolan på Allstar. Inte helt fel, gratis är gott! Dock blev jag lite besviken på buffén, det var liksom pommes fritsen och taco chipsen som föll mig i smaken. Säger som Sandra, det var som bara ihop plockat en av varje sort som. Ingenting som egentligen hörde ihop men jag gick därifrån mätt så jag är nöjd. Och som sagt, gratis är gott! ;)


Emilie och Kajsa

Jessica och jag

Gjorde ett fint segel till Emilies kamera


Kajsa och Vickis

Malin och Jessica


Muffin?

Anonym om 80-tal:
dum fråga, men vad tusan är en muffin?

Svar:
Nejdå, det är ingen dum fråga. Det man inte vet måste man fråga för få veta! :) Muffin är en ögonskugga från Make up store. Dem har ju namn på alla sina skuggor och en heter då Muffin, och är faktiskt en av stor favorit hos mig.


Öhonskuggan Muffin från Make up stoe


1980's

Här kommer några bilder från igår då jag sminkade och stylade Vickis till en riktig 80tals brutta!






23 Mars

Godmorning! Ännu en dag med strålande sol och här sitter jag med min stenålders frukost. Vatten och hårdbröd. Haha, yummi! Efter skolan så dra jag in till stan för att fördriva tiden lite innan det är dags för middag på Allstar. Skolan har bjudit ut alla som var ambassadörer på middag, så jävla gött!

 


Mina ögonbryn

Malin | This is me
om Gårkvällens:
Fint sminkat men älskar verkligen dina ögonbryn. Gör du dom själv? /Malin

Svar: Åh, tack vad glad jag blir! Är själv faktiskt lite små kär i dem nu, haha! Ja, jag målar dem själv med H&M's brynpenna. Blev otroligt less på att mina bryn bara försvann mer och mer och sen så blev jag så otroligt inspererad när vi hade 50-tals make på skolan av måsbrynen och beslöt mig då för att spara ut dem. Efter nån vecka så var dem så gott som utväxta. Dock har dem inte blivit så "täta" än men kola skillnaden med hur dem såg ur förrut, så otroligt fula och ojämna (men vem har lika ögonbryn?).


Glömde berättta att...

Igår så hade jag besöksrekord här på bloggen (om jag inte är helt ute och cyklar)! Super kul, blir så glad! Hoppas att ni fortsätter att kika in! :)

Är ute på kvällspromenad och känner ...

foto0190 (MMS)

Är ute på kvällspromenad och känner mig fångad av en stormvind. Hade varit perfekt utan blåsten och skavsåret ;) Kändes skönt att ha någonting att klaga på, haha!


80-tal

Idag var det fullt hus inne i sminkrummet. Alla sminkstolar var upptagna då vi hade frisörerna på besök som hade bruduppsättning + brudmake. Vi hade som sagt 80-tal idag (bara typ 10 gången jag skriver det den här dagen) och jag har taggat som fan för det, så himla kul! Åttiotalet var ju en klass för sig om ni frågar mig. Alla starka färger, håret, kläderna, musiken, ja allt! Sminkningen gick väl helt okej, nöjd med nån sak och mindre med något annat. :)




Frida och Isabelle



Vickan och jag

Malin B och Nellie



Jag och Vickis


På väg ner till studion

Nellie och Malin B nere i studion


Lite extra blickar

Idag så har vi haft 80tal hela dagen och jag ångrade mig lite precis när jag satt mig på cykeln som en riktigt 80talstjej. Haha, folk trodde väl att jag såg ut såhär seriöst men vi får väl hoppas att dem tro att jag bara är "utklädd" till åttiotal. Hur stora är dem oddsen?


22 Mars

Godmorgon Här sitter jag med ett glas oboy och äter frukost. Dricker sällan oboy men ibland får jag något ryck och är super sugen. Idag på sminket är det 80-tal, jag är super taggad! jag ska försöka fota mycket så kan jag bomba er sen! Nu laddar vi idrott! :) 


Big brother

Ligger super laddad i soffan och hungrig som ett as, blir väl vatten som jag får försöka mätta mig med! Nu blir det Big brother för hela slanten, you just gotta love it!

Spa

Idag så fortsatte vid med hot stones och idag så fick jag bara ligga och få, underbart skönt! Vi plusade även på ansisktmassage med stenar men dem är däremot kalla men det är skönt. Allt är skönt, vardagslyx på högnivå! Idag så aggerade även söta Malin fotograf då jag helt glömde bort kameran men hon sprang och hämtade den från skåpet! ;)




Helt slut...

Kom alldels nyss hem från fotbollsträning och sitter nu och slevar i mig maten. Har inte varit såhär hungrig på riktigt länge, är ju numera van att äta rätt så regelbundet och idag har det blivit långt ifrån det. Är även helt slut efter träning, jobbigt som fan. Kondisen är ju inte på topp precis!

Kul att ni ställer frågor till Messy, fortsätt fråga. Vi kan säga att frågestunden avslutas på onsdagkväll. Så fråga på, som sagt ingen fråga är för dum! ;) Ställ era frågor här!

Varför Messy är på dragonskolan

Anonym om Messy is back:
men varför går han på dragonskolan då?

Anonym om
Messy is back:
jaa exakt, varför går han på dragonskolan nu för?

Svar:
Haha, jädrans vad intressant det blev om min bror nu. Nämen han är på dragonskolan av samma skäl som alla andra, gå skola. Han har i själva verket fyra ämnen kvar att läsa klart och han passar på att göra det nu när han är hemma och han hälsar även till er 'att ni kommer se guden på skolan i ett par veckor till!'

Har ni några fler frågor om/till han så fråga dem nu när ni kan få dem besvarade. Vi kan ju köra en lite fråga Messy stund så får han svara på era frågor här på bloggen! Så fråga på om ni har några frågor, inga är för dumma! ;)

21 Mars

Godmorgning! Sitter nu och tuggar i mig lite frukost och ska snart börja göra mig iordning för ännu en skoldag. Som vanligt på måndagar så startat vi med spa, man kan inte få en bättre på start på en vecka! En liten påminnelse till mig själv är att jag ska packa fotbollssakerna. Nu måste jag göra mig iordning, vi hörs senare!


Last night

Gårkvällen som skulle bli en part night slutade som en myskväll. Inte fel det heller, riktigt mysigt faktiskt trots att jag var riktigt sugen på partaj. Det bästa är när jag få umgås med mina främsta, då spelar det ingen roll vad vi gör bara vi är tillsammans! ♥ Haha, insåg nu även har dragit på mig någon ny favvo pose då jag drog den på typ varje kort igår. Måste göra mig av med den omedelbart då det var den fulaste på länge, min favvo pose på mellanstadiet var ju 100 gånger snyggare. Eller näe, det där tar jag tillbaka!


Carro och Elin

Där har vi posen på första bilden


och där har vi den igen....

Sandra


Min längsta promenad ever

Idag så har jag varit ut på den längsta promenad i hela mitt liv och fler ska det bli. Jag och min äldsta bror har tagit hand på ett hemligt avtal som vi nu har pratat ihop oss om. Nu jävlar, är laddad nanting! Idag gick vi en promenad på 10,1 km och jag är jätte nöjd men som tack fick jag ett skönt skavsår på högerfoten men det är väl sånt man får som tack för att man är duktig nu för tiden! ;) Dagens belöningar alltså, ojojoj... ;)


Gårkvällens



20 Mars

Det känns som jag sover fast jag är vaken. En riktigt konstig känsla måste jag säga men uppe är jag och det har jag varit i snart en timme. Seg nanting! Vädret är iaf kanon men jag hade faktiskt tänkt slänga mig i soffan och se lite på Sex and the city som jag börjat se om. Måste samla lite energi så jag kan göra lite plugg senare, haha! ;)


Mitt 2010 - Oktober


Jag och Anna hade inte dem lämpligaste skorna för en promenad i skogen

Käkade middag med det gamla laget ♥



Fortsatte med brun utan sol på spaet

Körde över foten med dörren på skolan

Vi gjorde tre olika uppsättningar på hår stylingen

Gjorde sånt här på klädstyling, kom inte ihåg vad det heter, haha!

Fick en ny kamera efter min förra gick sönder

Hade barnmålning på sminket

Hade även extrem catewalk på sminket, här är min make på Felicia

Felicias make på mig

Hade besök av Carro

Överraskade Malin med glass

Vi kidnappade Emilie till hennes 18års present då vi for turridning

Emilie, hästen och Malin


Fick hem en massa göda

Hade kroppsinpackning på spaet

Åkte en runda med Emilie

Gjorde kronfäste på hårlektionen

och en snabb uppsättning på det

Jag och Emilie

Började med egna smycken på klädstylingen

Några av mina smycken

Hade halloween make

Emilie och Malin

Färgade ögonbrynen

Myste med Tiger

Övningskörde lite

Åt middag på droskan och firade Britt-Inger 70år

Jag och Jonathan

Blev en ängel på spaet ;)


For och gymmande på USM

Bruduppsättning på hårlektionen

Badade missarna

Var och fikade då Anna fyllde år

Käkade från Olles

Vi sminkade inför fashion weekend

Fick hem min maskeraddräkt

Sminkade mamma

Stylade "killar"

Fick hem klasskortet

Hade mogen hy på sminket och jag hade mami som modell

Före / Efter

Pluggade matte som fan

Mammas maskeraddräkt, hahaha! ;)



Var på bio med Carro och Saw 3D

Fixade inför maskeradfest

Kajsa, Sandra, Carro och jag ♥


Party night

Ska nu bege mig ut på lite festligheter, ha en toppen kväll för det ska jag ha! Har tidinställt "mitt 2010 - Oktober" som dyker upp strax efter nio. Vi hörs imorgon, Puss på er!


Hade glömt det själv..


Smått och gott

Har inte orkar bloggat något tidigare idag. Har vairt hos mamma och fräschat till mig och gjort lite smått och gott. Nu inväntar jag maten då min mage skriker av hunger! ;)


Min dag i stora drag


It's saturday

Var helt säker att det var söndag när jag vakande men efter att ha legat kvar och tänkt så insåg jag att det bara är lördag och att gårdagen bara kändes otroligt lång. Har nu suttit och ätit lite frukost och när jag tittade ut genom fönstret och möts av en blå himel och sol så blev jag så glad! Säg att det är vår på riktigt nu! ´Jag vill ha sommar nu, nu, NU!


Hahahaha, världens fulaste sommarbild från -06(?)


No matter what you think I’ll always be around


Messy is back

Anonym om Playtime:
har din bror marcus jonsson kommit hem ännu ?

Svar:
Ja, Marcus kom hem till Umeå i tisdags typ? Han bor ju numera nere i Västerås och spelar hockey och nu är han hemma i cirkus 3 veckor innan han beger sig tillbaka. Om han skulle få säga det själv så skulle det väl låta, 'mannen, myten och legenden, JTG is back in town!'


Vilken nyckel?

Tanken var egentligen att jag skulle publicera ett inlägg innan jag for till skolan men precis som alla andra dar den här veckan så var det något som krångla. Jag som gick upp så tidigt och hade jävligt bra med tid slutade ändå i halv stress. Gick ut till garaget och tog fram min gamla cykel och sen började jakten på att hitta rätt nyckel till låset och jag kan säga att det var inte det lättaste. Hittade två nyckelringar fulla med nycklar och sen var det bara att prova varande en och tror ni att någon passade? Självklart inte med min tur så det slutade iaf med att jag fick gå till skolan efter att ha provat ca 60 olika nycklar (utan överdrift). Idag har jag både gått till och från skolan så idag har jag fått bra motion om man ska se det från den ljusa sidan. :)


18 Mars

Godmorning sunshines! Har fet sovmorgon idag och börjar inte förrän 20 över 1 men steg ändå upp klockan nio. Har suttit och jobbat lite på dagens bokredovisning och hade även tänkt göra bort lite annat plugg. Jag är så duktig, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig.


Jag och min sjukt dåliga bok, uäääck!


Time to get some sleep


I'm gonna stand till I get there


Playtime

Dags för att leka lite med ögonskuggarna och låta penslarna jobba! ;)


17 Mars

Kom precis hem från skolan och fick skjuts hem av Carro och hennes mamma när dem ändå hade vägarna förbi köra Böleäng. Tack så hemskt mycket, super snällt! :) Var ju tvungen att gå till skolan idag, eller jag typ små joggade på slutet. Vill nästan inte ens skriva om det för jag bli så arg men allt beror på min kära bror Marcus som nu också har kommit hem till Umeå från Västerås. Nu ska jag ta och försöka göra bort av den lilla högen plugg som jag lyckats samla på mig!


Blubb

Nu blir det Big Brother och så lite Veckorevyn i pausen, vi hörs imorgon vänner!

BTW, tänkte köra en sminkning imorgon. Några önskemål?

Inte pigg!

Kom alldels hem från fotbollsträningen och sitter nu och försöker få i mig lite mat. Känner mig inte pigg någonstans. Hade konstant ont i magen under hela träningen och det sitter fortfarande i och så känner jag mig bara allmänt hängig! Höll på somna på bussen hem, älskar verkligen att åka buss på kvällen. Så sjukt avkopplade. Ville aldrig att bussen skulle komma fram till min hållplats, så skönt var det!


Bara i onödan

Tror ni inte att jag tog med mig fotbollsgerjorna helt i onödan till skolan? Jag som stressade för att få med mig allt! Jag var nämligen helt säkert på att träningen idag börjar klockan fyra och hade då tänkt strosa omkring på stan och fördriva tiden där emellan. Men inte stämde de, träningen började tydligen halv sex så jag släpade alltså med mig väskan och fick en skada på datorn helt i onödan. Värt! Haha, är fan lite små bitter över det!


Dagens mellanmål


16 Mars

Jag lyckades vara så duktig att försova mig idag. Vaknade klokan nio och började halv tio. Stressade som fan och var klar kvart i tio men insåg då att det inte var någon idé att stress cykla till skolan. Skulle då vara där ca 10 och sen vara med på en halvtimmas idrott. Kändes onödigt att komma och störa så nu väntar jag till nästa lektion. Har hunnit kleta på lite smink och ska nu ta mig något snabbt att käka och packa väskan. Sen ska jag rulla mot skolan! Ha en bra dag! :)


70-tal

Idag på sminket så var det dags för 70-tal. Vårat disco 70-tal och för att komma mer i stämning så blev det en massa 70tals musik i bakgrunden. Kännetecknen för sjuttiotalets sminkning är antingen blå eller grön ögonskugga, smala ögonbryn, aprikosa kinder, oranga eller rosa läppar och så gärna lite glitter. Vi får även inte glömma indianpudret (solpuder) ;). Blev dock väldigt dåligt med bilder, men har iaf några att bjuda på men dock inga resultat! :)



Klädstyling

Vi fortsätter med att pimpa våra tygväskor på klädstylingen. Idag blev jag klar med mitt broderi så på nästa lektion så är det tryck som gäller för mig. Måste dock försöka komma på något som jag vill ha, någon med förslg?:)



My masterpiece


Möte

Hej, kom precis hem efter ett möte med skolan angående ombyggnationen i matsalarna. Det var faktiskt riktigt kul att få vara med och kunna påverka. Det blev första mötet då jag verkligen vågade och sa vad jag tyckte och tänkte. Brukar alltid bli så att jag sitter knäppt tyst och bara lyssnar men nu har det blivit ändring på det. Vuxen poäng där, catching!



Godnight

Tänkte bara glida in och säga godnatt för ikväll. Mot kvällens slut så har jag sett på Big Brother (självklart!) och tvättat sminkpenslarna. Sen har jag även tagit mig i kragen och överfört en massssssssa gamla goa bilder från den stationära datorn så nu kan ni förväntar en hög med goda pics! Börja med att bjuda på denna gosia bild från ett tidigt 2008, snitsigt det lät! ;) Godnatt alla fina! ♥


Februari 2008, vilket vill säga att jag var 14 bast (nära 15). Alltså, FJORTIS! ;)


Hot stones!

Idag så började vi med hot stones på spalektionen. Fyfan, vad underbart skönt det var. Tror nog att vi alla föredrar hellre en varm massage nu istället för en kall, men tar mer än gärna båda! ;)


Vickis


Rent hus!

Puh! Så då var man klar med städningen. Tänkte också skura golven men det orkade jag inte, haha! Jontes rum ville jag inte ens stiga in i men gjorde det iaf. Lika bra att dammsuga där när man lix var igång. Dock ser det fortfarande ut som ett bombnerslag där men det får han själv ta hand om. Annars blir det ett jävla liv att man har varit där för då ligger ju grejerna inte där dem låg! ;) Tycker jag har iaf varit rätt så duktig idag, hoppas bara att mami uppskattar det när hon kommer hem! :)

  • Stökat undan
  • Bäddat sängen
  • Rensat kattlådan
  • Diskat
  • Dammsugit
  • Torkat golven
  • Vattnat blommorna
  • Matat katterna
  • Bytt köksduk
  • ...

Är i full gång med dammsugningen. 5 ...

foto0188 (MMS)

Är i full gång med dammsugningen. 5 rum klara, bara 4 kvar!


Det nya modet

Direkt när jag kom hem så hoppade jag i våran mysig filt (filtkofta?)! Den är så otroligt skön att bara slänga på sig men det ser lite små kul ut. Orkade dock inte ta av mig den när jag skulle ut med soporna så jag slängde bara på jacka och jag kunde själv inte riktigt låta bli att flina över hur det såg ut. Det var jätte skönt och det är huvudsaken! ;)


Killer head

Jag dör! Känns helt ärligt som mitt huvud ska explodera när som helst. Det började lite på skolan och blev bara värre och värre på cykeln hem. Har tagit en alvedon och hade nu tänkt att lägga mig och vila/sova en timme och hålla tummarna på att jag mår bättre sen. Vi hörs senare!


Vacation is over

Lovveckan är slut och imorgon är det skolan som gäller. Är faktiskt inte så speciellt depp då jag tycker skolan är så himla kul förrutom våra teoretiska ämnen då! Börjar skolveckan imorgon med spa, inte helt fel. Och om nu min planering som jag har tejpat så fint på dörren stämmer till fullt ut så är det hot stones som står på schemat, jiihaaa!


Hos mor

Har nu matat mina små hungriga katterna, rensat kattlådan, stökt undan lite och handtvättat lite. Imorgon blir det att stor städa här hemma innan mami kommer hem från Bryssel. Nu ska jag hoppa in i duschen och klippa naglarna (ska inte klippa i dem i duschen, utan efter, haha!), för imorgon är det dags för school again!


Min ögonbindel var smutsigare än smutsigast, men nu är den ren och fin!


Mitt 2010 - September


Kom hem från turkiet och kom tillbaka till skolan och var tvungen att kapa naglarna

Färgade håret mörkare


Följde med mormor och mamma på loppis

Hade bröllopsmassage på skolan


Fick ett x antal blickar på mig när jag cyklade till skolan, undra varför?

Hade läggning på hårstylingen, såhär kul var det! ;)

Kajsa rivde skolan! ;)

Lite bus på klädstylingen


Var tvungen att jobba ikapp det jag hade missat när jag var i Turkiet
 
Hade vår/sommar bröllopsmake

Jag och Malin

Shoppade ett lass från H&M

Hade en super trevlig kväll med brudarna


Kajsa, Carro, Sandra och Elin ♥



Mera bröllopsmassage

Vågade håret

Jag och min uppsättning

Malin fick blått schampoo

Vi kollade om vi var varm eller kall på klädstylingen

Malin och Kajsa

Var inte lite blöt efter har cyklat hem från skolan

Hade höst/vinter bröllopsmake

Min make på Rawaa


Hade choklad ansisktbehandling

Vickis med chokladmask

Firade att Emilie fyllt 18!

Emilie, jag och Emma

Malin, Emilie och Emma

Sandra och Elin

Carro var het på gröten! ;)

Girls ♥

Hade fotbehandling på skolan


Gjorde läggning på varandra

Såhär snygga var vi när vi käkade i matsalen

Började med våra bröllopskronor

Felicius

En outfit

For en tripp till Sundsvall för att se på Messys hockeymatch, blev även lite Ikea och Birsta! ;)

Anna och jag

Marcus till vänster

Eftersnack med bröderna Jonsson ;)

Införskaffade lite nya skuggor


Lekte lite med sminket hemma

Hade mera fotbehandling på spaet

Sen blev det min tur att göra läggning på Malin

Fortsatte med bröllopskronorna på klädstylingen

och så började vi med våra slöjor

och vad är en klädstyling utan lite bus? ;)

Hade lite naglar


Hade brun utan sol på spalektionen


13 Mars

Godmorgon mina vänner! Har precis ätit lite frukost på min sista lediga dag innan det är dags att återgå till verkligheten. Helt sjukt vad snabbt det här lovet har gått, helt sinnes. Och vad har jag gjort? Typ ingenting, känns det som. Kan säga att idag blir det en riktigt latardag, ska fan inte göra ett piss. Bara njuta av att inte göt någonting, låter som en toppen skön dag, haha! Solen skiner och jag hoppas att den tar bort all jävla snö den tog i torsdag/fredags och så en massa till, tack på förhand! ;)


Melodifestivalen

Och så var den stora finalen i melodifestivlaen över för i år och jag måste säga att jag är ganska imponerad över hur svenska folket har röstat. Inte så illa faktiskt om man jämnför hur förfärligt det har varit andra år. Att dem röstade så att det stod mellan Eric och Danny var helt rätt. Dock höll jag på Danny då jag personligen tycker den är så mycket bättre samt att jag tror att den har större chans att slå igenom i Europa, men jag tror Eric kommer föra ett förjävla bra jobb nere i Tyskland, men det är fortfarande inte Danny. Tsssss! Nämen Erics låt är inte heller fy skam. Tycker vi kör på den otroligt klassiska följdfrågan, var det rätt låt som vann?


Skoter

Idag kan man väl säga att det var det perfekta skotervärdet, eller det perfekta vädret för att vistas utomhus överhuvudtaget. Kan säga att jag gasa på ganska bra ute på åkern, haha! ;) Sen blev det grillning av korv och marshmallows med hela släkten i det finfina vädret, super tevligt!


Loke och Nikita


Taormina

Efter en heldag ute i Kroksjö i det underbara vädret så for vi och mättade vi våra magar på Taormina. För min del blev det pizza medans Anna och pappa körde på pasta! :)




Home

Kom precis hem efter ett gott restaurangbesök, nu är det musiktävling mellan pappa och Anna som gäller. Lägger in bilder från dagen sendare, puss! :)

Blogg Är ute och brassar på i det fantasti...

foto0186 (MMS)

Blogg Är ute och brassar på i det fantastiska vädret! Helt jävla underbart!


Fredagsmys

Kvällen har jag spenderat i soffan och tyckte lite synd om mig angående tandställningen, sett på Let's Dance och American Pie. En rätt skön kväll om ni frågar mig. Ska snart lägga igen ögonen för ikväll för imorgon är det dags för lite skoterkörning i kroksjö! :)


Vår lilla knähund somnade så sött mellan mina ben!


Tiden är kommen

Det räcker tydligen inte med att man ska få tandställning, utan man ska även få den på sin födelsedag, jippidippido...



Rolig 18 års present...


Matat katterna

Kom precis hem efter att varit förbi mami en sväng och matat katterna samt rensat kattlådan. Såg även att jag fått en bajs brev i brevlådan, skriver om det senare, nu är det middag som gäller!


Någon var riktigt hungrig


Ny header

Blev less på min gamla header och pysslade ihop en ny. Har inga roliga idéer så det är samma stuk som alltid. Vet inte om den här blev så mycket bättre men, vad tycker ni? Hissa eller dissa?


Är ute på promenad med anna och hund...

foto0185 (MMS)

Är ute på promenad med anna och hundarna. Fan vad mycke snö det har kommit... Kill me!


11 Mars

Äntligen har jag fått sova ut till något som är mer likt mig. Blev fan rädd när jag vaknat kring nio på hela lovet,  typ lite vuxenvarning där, haha! ;) Men som tur är allt som det ska och jag blev väckt halv tolv idag. Känns skönt och jag känner mig helt utvilad trots att jag gärna hade legat kvar i nån timme till, hihi!

Måste vara ett skämt

Kom precis ut ur duschen och har nu satt på mig något rosa och mysigt. Haha, eller inte riktigt. Typ pigelingrönt och mysigt om man ska vara noga. Drog bara Betners lilla kommentar, you know? Har nu packat ihop lite smått nödvändiga saker nu och hade tänkt pallra mig hem till far. Och vart fan kommer all jävla snö ifrån? Igår var det vår och idag är det vinter igen? Vafan är det här, måste vara ett stort jävla skämt? Nu ska jag ut och slira med hojjen ute i snön. Yay, lucky me!


10 Mars

Kom hem för en liten stund sen efter en hel mysig dag med lilla Sandra. Haft det riktigt mys med en massa godigheter. Fick skynda mig hem då jag kom på att katterna behövde lite vatten och föda. Var skit rädd att det skulle tagit slut men som tur fanns det lite kvar i skålarna, thank god!

Wherever you will go


Sandriiiis

Nu ska jag börja traska mot Sandra för en heldag med henne. Har även hört ryckte om glass, hihi! Smarrigt! Ha en bra dag allesammans, puss!

Bryssel

Har nu varit och vinkat av mami på flygplatsen. Hon ska nämligen ner till Bryssel med hennes kör och sjunga i någon svensk kyrka där nere. Får hoppas att hon köper något fint där nere till mig, hihi! ;) Nu håller jag på laga lite brunch, kändes lite onödigt att äta frukost nu och sen ska man typ äta lunch 10 minuter senare så då kändes en brunch som ett bättre alternativ! ;)



Är nyvaken och är nu på väg för att ...

foto0183 (MMS)

Är nyvaken och är nu på väg för att säga hejdå till mamma på flygplatsen. Kolla in hennes ur snygga röda väska, eller hur vare? ;)


Nattinatt

Imorgon är det en ny dag med nya tag. Mamma drar till Bryssel och jag ska träffa Sandra. Nu ska jag och min lilla älskling sova. Tiger ligger så sött här bredvid mig, dock kommer hon väcka mig vid 4 med att hon vill gå ut från mitt rum. Brukar därför alltid he ut henne innan jag somnar men inatt får hon sova här, hihi! Godnatt alla fina! ♥



Rest in peace

Tänker på er, vila i frid älskade Mojje och Blända! ♥


R.I.P Mojje


Blir man förvånad?

Kom precis hem från jobbet och klockan är strax efter halv elva. Tur att man har lov så man kan varva ner lite. Är så förbannat arg på att löven aldrig kan hålla tätt. 1 minut från vinst och då släpper man in så det blir 1-1 och sen förlorar man på förlängning. Samma ramsa varje gång, gaaaaah! Missar ju även Big Brother nu, får se den sen på datorn! Haha, ganska kul att direkt man loggar på in på msn så får man klagomål på att man inte har bloggat då Emma vill har någonting hon kan läsa. Så lilla vännen, nu har något att läsa. Hoppas det här tråkiga inlägget gör dig lite nöjd iaf! ;)


Work

Känner mig som en treåring som lyckades spilla ner hela tröjan, haha! Nu är det bara att byta! Drar nu iväg för lite jobb och idag så slipper jag äntligen att stå i den förbaskade grillen! Det gillas starkt! Får även hålla tummarna att dem vinner ikväll och matchen efter det så jag kan få käna lite mera cash! ;)


Min bästa vän

Har precis lekt lite med min allra bästa vän, Otto. Var otroligt jobbigt dem dagarna som han var borta från mig men nu är vi återförendade och nu kan inget skilja oss åt så länge förskylningen är kvar, haha! Har nu gjort mig iordning och ska väl nu bara dega lite innan det bär iväg mot jobbet.


Jag och min bästa vän Otto!


9 Mars

Halloj mina vänner! Jag vet inte vad det har blivit för fel på mig men någonting är det. Om det är att jag är förskyld, min lilla ögoninflamation och hostan som jag nu lyckad dragit på mig. Jag har vaknat hela lovet kring 9. Det är inte likt mig någonstans och jag har inte kunnat somna om. Skulle mest tippa på att det är pga min vackra förskylning då jag inte kan andas genom näsan, men endå. Fett irriterande, jag vill sova ut! Haha, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen ska jag, Josefine Jonsson även smörja in mig innan min hud torka ihop!


Fettisdag

Kom precis hem från dady där det bjöds på tårta och andra godheter! Tråkigt nog så var ett glas sönder från paketet han fick av mig och Jonathan så vi får åka och byta ihelgen. Nu ska jag fortsätta se på Big brother!


8 Mars

Ska börja kila över till pappa nu och gratta han, vi hörs senare!


Todays

Det var ett jävligt bra tag sedan jag bjöd på en dagens outfit, but here we go!



Allt kommer från H&M förrutom linnet som är från Gina Tricot.


Presentjakt

Så nu är jag hemma efter en liten runda på stan. Skulle mer än gärna vilja springa runt och prova en massa kläder men det vill jag inte när jag vet att jag inte kan spendera en ynka liten krona. Så jag letade bara efter en present till pappa och sen så drog vi hem igen. Jag ljuger inte om jag säger att det är omöjligt att köpa något till pappa. Det är sjukt svårt och jag blir alltid lika deprimerad för jag vill alltid ge den perfekta presenten vilket i stort sätt är omöjligt, speciellt med min ekonomi, haha! Men tillslut så fick jag iaf med mig ett paket hem och nu får vi hoppas att han blir glad. Det är ju trots allt tanken som räknas! :)  


Befinner mig just nu på stan med mam...

foto0179 (MMS)

Befinner mig just nu på stan med mamma och i detta nu på banken. Efter att vi är klara här ska ska jag köpa en present till pappa! Ha en bra dag!


Grattis pappa

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! ♥



Jippi...

Rolig start på lovet. Är ju dyng förskyld med typ 20 liter snor och täppt i både näsborrarna, ont i halsen när man sväljer (ni vet) och sen har jag typ dragit på mig en tjusig ögoninflamation på det. Fyfan! Varför tar vi inte allt i hela ansiktet när vi lix är igång, öroninflamation och hela rubbet!


Ge mig sömn inatt, tack

Nu hade jag tänkt och stänga ner datorn för ikväll för att göra ett försök för att få kunna sova inatt. Blev ju som sagt nästan ingenting igår och idag håller jag jag mina tummar att jag verkligen få sova och att jag kan få ANDAS. Har även fått turen och få något klet i ögonen innan jag lägger mig, typ slemaktig, var? Säg inte att jag håller få ögoninflamation isf dör jag...


Hospital

Kom precis hem efter har varit uppe på sjukhuset hos Sandra. Operationen hade gått bra och nu hade hon bara lite ont i halsen och en dubbelt så stor tunga! ;) Tog med mig en liten present och en tidning så hon har något att sysselsätta sig med under kvällen. Imorgon får hon komma hem igen! ♥


Drar iväg

Håller nu på göra mig klar för start för att bege mig och kolla på fotbollsträningen. Jag ska inte vara med eftersom jag fortfarande är dyng förskyld. Sen bär det kanske av till sjukhuset för att hälsa på Sandra om jag får något svar från lilla frökenfräken. Vi hörs när vi hörs, om ni har tur kanske det dyker upp något från mobilen!



1 månad kvar

Titta vad jag fick ner i brevlådan alldeles nyss. Några har iaf inte glömt bort att man fyller år, vad kul! Bara en månad kvar nu, känns ju helt sjukt. Min sista månad som barn!



What a night...

Jag tror inte att jag behöver uttala mig om hur dåligt jag har sovit inatt, helt sinnes. Aja, tillslut orkade jag inte ligga kvar och rullarna tummarna så jag klev upp. Har fan aldrig varit uppe så här tidigt på ett lov på riktigt, riktigt länge. Vad ska man nu hitta på för skoj då?

Livet är inte rättvist

Hur kan en nässpray bara försvinna, jag blir helt tokig! Den låg på byrån innan jag for och jobbade och nu är den inte där längre? Mamma säger som vanligt att hon inte har flyttat på något men det gör hon ibland iaf, haha! Jag kan fan inte andas genom näsan vilket gör mig helt galen. Jag kan inte sova med öppen mun? Hallå, det är inte jag. Det funkar inte. Hur ska detta gå?

UPDATE: Det är fan ett skämt, klart som fan har jonte tagit den. Jag som har letat i timmar, min natt är förstörd!


Nu är det illa...

Man börja ju fundera på om någonting är fel när ens egna mamma säger att man är lik lilla sjöjungfrun... Jisses!


Simple


BRB

Yay, I'm home! Kom precis hem från jobbet och ska nu trycka i mig lite mat. Vi hörs senare!


Morgon gnäll

Godmorgon! Alltid lika kul att vakna av att man inte kan andas genom näsan. Kan varken dra in eller dra ut, helt underbart...Idag är det dags för jobb igen och jag måste stå i grillen igen. Inte det roligaste jag har gjort i mitt liv men jag har som inget val. Nu ska jag börja göra mig klar och sluta gnälla, haha! :)


JAG VILL BLI BRUN!


Gud vad jag har jobbat idag, totalt ...

foto0169 (MMS)

Gud vad jag har jobbat idag, totalt 6 timmar och ca 250 hamburgare senare fick jag komma hem. Är äckligt less på hamburgare så det inte är sant och imorgon är det dags igen. Jag orkade inte blogga när jag kom hem och ligger jag i sängen helt slut med mensvärk och en vetekudde på magen och tycker synd om mig själv. Med det här super intressanta inlägget så ville jag bara säga att jag lever och det gör jag. Näe, nu ska jag somna framför tvn, godnatt alla fina!


Wish me luck...

Åh, känns som dagen på jobbet idag kommer bli nalta tung och framförallt stressig. Måste nämligen stå i grillen och göra flera hundra hamburgare eftersom grabbarnagrus tror att dem har semester och drar till fjällen. Gah, kommer dö. Ny ugn på köpet, wish me luck för det kommer jag absolut behöva!



Sandras överraskning

Igår så blev det en riktigt lyckad kväll om ni frågar mig. Elin och Jennie mötte först upp Sandra och eftersom dem hade glömt bindeln så stog dem toarullen som vi sa att hon sulle ha med sig och lindade runt hennes huvud. Då tog dem henne på det första uppdraget, suntan. Efter det så var det bara att he på toarullen igen och sen vandrade dem hem till mig där hon först fick rygg och benmassage av Kajsa och sen ansiktstrengöring med frans och brynfärgning av mig. Efter det blev det trerätters middag, sen körde vi min musiktävling som jag hade anordnat och sen avslutade vi kvällen med en riktig tjejfilm. Super mys! Fler sånna här kvällar, dem slår allt!




Dukningen

Elin, Sandra och Jennie på ingång efter det första "uppdraget" ;)

Sen fick hon massage av Kajsa och efter det fick hon ansisktrengöring med frans och brynfärgning av mig

Sen blev det dags för förrätt


Kajsaaaaaa

Sandra och efterrätten ;)

Sandra höll ett tacktal!

Jennie och Elin

Sen var det dags för min musiktävling, som faktiskt blev rätt lyckad!

Elin vann och fick ett litet pris! :)


Tack för ikväll! ♥

Ville bara tacka tjejerna för en super mysig kväll, tycker den blev jätte lyckad. Hoppas att du tyckte om den Sandra, hihi! Bilder och sådant dyker upp imorgon, nu ska jag lägga mig och dö och så kan vi gärna hoppa över morgondagen. Tack och adjö! ♥

Överraskning till lilla Sandra

Nu är vi i full gång med våran 18års present till Sandra och hon har ingen aning om någonting av det som kommer hända ikväll. Just nu är hon ute på villo vägar med mr.Hilli och mr.Larsson. Sen kommer dem hit där hon ska få frans och brynfärgning och helkroppsmassage, tre rättersmiddag med mera. Känner på mig att det kommer bli en toppen kväll och det bästa av allt är att hon inte vet ett piss, hihi! :)


Going out


4 Mars

Har nu suttit och finslipat på en liten grej och jag själv kan inte låta bli att skratta åt den. Nu ska jag fräscha till mig och kasta på lite smink och sen ska jag ut på en promenad i det fin fina vädret! :)

Jävla kissblåsa

Kul att vakna av att det känns som att kissblåsan ska explodera och tillslut kunde jag verkligen inte ligga kvar så jag var tvungen att springa upp och typ tömma mig på 20 liter, haha! Tänkte att ni var tvungen att veta om den roliga lilla informationen, haha! Självklart så ska det inte gå att somna om sen, jippi. Bara legar i sisådär en halv timma och bara rullat med tummarna typ och tillslut gav jag upp. Ja, jag är faktiskt hemma idag. Kände att det inte kändes så värt att fara till skolan idag då jag hade typ en lektion och den andra är på "eget ansvar". Är hemma istället så jag kan fixa inför kvällen, hihi, jag är så busig! Godmorgon, förresten! ;)


Lite små saker

Här är det lilla som jag köpte på stan idag, ett par nya ögonfransar (för eget bruk) och nya hårsnoddar då jag nu lever på 1 enda hårsnobb. Haha, och dessutom så är det egentligen inte ens min. Busig jag är! ;) Men nu har jag några att leva på men alla är väl borta inom en månad. Hårsnoddar försvinner jämt så jävla snabbt, jag förstår inte? Nu ska jag iaf fortsätta med en liten grej till morgondagen som har sysselsatt mig hela kvällen, kommer bli så jävla kung!


Today


3 Mars

Idag känns det som att jag inte har gjort någonting vettigt alls överhuvudtaget, haha! Vilket känns riktigt bra faktiskt. Har haft engelska, varit på möte, beställt en skol-hoodtröja och gått på stan en sväng och fick med mig lite krims krams. Det är min dag i stora drag än så länge, kan inte direkt påstå att den har varit speciellt tung. Nu ska jag äta min otroligt sena lunch som jag plockade ihop inne på Gourme efter ha bett Malin om ett nyttigt lunch tips! Ser förjävligt gott ut om ni frågar mig. :)


Så underbart bra

Har nu suttit och sett 3 avsnitt av Andra Avenyn i sträck. Galet, vad jag gillar den serien asså! Har dock bara 1 avsnitt kvar nu och sen har jag sett klart serien för andra gången. Det avsnittet ska avnjutas ordentligt, ska spara det till ett ypperligt perfekt tillfälle och ha massa gotta och bara allmänt mys! Det lät inte så dumt, haa? Nu väntar vi på Big Brother innan vi kastar oss i sängen!


Midsommar -10


Something in your eyes


1960's

Här kommer två bilder på Kajsa och mitt resultat från sminklektionen igår. :)



Glömde jag något?

Äntligen funkar blogg.se som det ska, fan vad lack jag blev där ett tag! Ville bara berätta en liten grej som råkade hända idag. När jag packade väskan till skolan så sa jag alla saker högt medans jag stoppade ner dem i väskan men det kändes fortfarande som om jag hade glömt något. Alltså den känslan slår aldrig fel. Så, jag räknade upp allt igen och konstaterade att jag fått med allt men det märkte jag ganska snabbt efter idrotten att det hade jag inte alls. Vart fan var min bh? Åh, jag dog! Haha, hur klantig kan man vara på en skala? Jag fick helt enkelt vandra omkring i sportbh;n istället, men mysigt! Dock hade jag bara en lektion men ändå, hur jävla duktig får man vara?


2 Mars

Nu har man tappat 10kg som låg och tryckte på axlarna då Samhällsprovet är bortgjort. Fyfan vad underbart! Man kan väl nu i stort sätt säga att jag ha gått på lov nu. Inga fler inlämningar eller prov eller något är kvar och har bara 4 lektioner kvar, två i engelska och två i svenska. En av varje på både torsdag och fredag. Skönt var förnamnet. Nu har jag kastat mig i soffan och ska nu bläddra igenom det nya nr av Veckorevyn som dök ner i brevlådan idag samt mitt löndebesked som jag tycker är irriterande att det kommer efter jag har fått lönen, haha!



60-tal

Idag sminket så hade vi 60-tal. Den sminkning som jag fruktat mest av alla, fyfan! Trots det så gick det ganska bra, hör och häpna. Dock sket sig dem "undre fransarna" totalt, det gick åt pipen, men allting kan inte gå bra jämt!



Victoria och Emma

Malin B

Isabelle

Min make på Kajsa

Min make på Kajsa

Rawaa

Emma och Kajsa

Seinab

Styling innan fotografering


Rawaa och Malin


RSS 2.0