Lite shopping

Efter jobbet så lämnade jag cykeln och tog en liten runda på stan. Fick med mig 3 påsar hem och i en av påsarna är det väl inte så super svårt att gissa vad innehållet är, haha! Någon som kan gissa? Vad dem andra innehåller får ni se senare när jag har fotat det! Nu ska jag fortsätta äta min lilla middag!

 


Trött och ångest!

Är så trött så jag håller på dö, krigar med att hålla mig vaken tills halv åtta hos stjärnorna är slut. Sen är det bums i säng för min del. Har fått världens ångest också! Jag har väl mått bättre om jag säger så. Håller tummarna på att imorgon blir en bra dag! Vi hörs imorgon, natti!

"Ny inflyttad!"

Har precis kommit till lägenheten och packat upp alla mina saker, gett katterna mat och fixat internet. Nu sitter jag i soffan och dunkar lite musik för mig själv och känner lugnet. Gud så skönt det är att vara ensam ibland, vi får se hur länge det tar innan jag blir sällskapssjuk! Känner mig dock lite rastlös redan nu, haha! ;)


Haha, denna söta lapp låg på köksbordet när jag kom. Har så svårt att skilja på vilken katt som är vem! :]


29 Juni

Jobbet idag gick bra förrutom att jag störde mig på världens fulaste skratt hela dagen och det var runt omkring mig precis hela dagen. Otroligt irriterande måste jag säga! Är väl mest för att jag är så trött som jag störde mig på det men det var det konstigaste skrattet jag någonsin har hört! Nu är jag iaf hemma för att käka och sedan packa för sen drar jag till lägenheten och katterna. Josefine goes flytta hemifrån (i två veckor)!  


Går runt helt osminkad nu förtiden, så himla skönt. för vem orkar sminka sig klockan kvart i sex?


Virkat

Har äntligen fått hem mina virkade ballerinaskor från H&M. Har inte haft ett par ballerina på flera år då mamma kastade mina gamla för att dem var så söndernötta. Har verkligen saknat att bara snabbt stoppa in foten och så är skon på plats. Kan säga att dom här kommer användas flitigt av mig i sommar, tycker dom är jättesöta! 129 rikstaler från H&M, om jag inte minns helt fel.


Ingen väska

Drog iväg en liten runda med cyklen för att hämta mina nya skor (kommer upp senare), köpa lite frulle till när jag bor i läggan och sen ett sista stopp på Suntan. Hade tänkt vara duktig och packa ner lite kläder och andra nödvändigheter så att det är klart till imorgon men då kom jag ju på att jag har packat ner alla mina väskor i flyttkartonger och min resväska är hos Chrille och Anna. Yay! Blev då tvungen och ta en liten rosa och ful väska som jag hittade inne i förrådet som kommer typ rymma 2 tröjor och 2 byxor. Jävlar vilken packning alltså!

Orange

Eftersom orange är så himla inne nu i år och jag har ett knall orange nagellack ståendes i kylen så var jag bara tvungen att köra på det igår. Mina händer ser mycket brunare ut (där kom skälet till varför jag egentligen tog det!). Blev grymt fräscht och snyggt, jag gillare!


Mer lysande färg in real life!


Ut i solen

Nu ska jag ut och pressa i solen dem sista soltimmarna, hoppas på få lite färg!

Kommer upp imorgon!

Lekt lite med sminket ikväll, resultatet får ni se närmare imorgon! Eyelinern blev helt cp så den behöver vi inte nämna, haha!



A la casa

Mami och jag drog förbi huset en litens snabbis medans vi väntade på käket så jag tog några få kort med mobilen (därav kvallan) som jag tänkte bjuda på. Om nämligen 1 månad så får vi nycklarna och då är dags att börja flytta. Känns helt sjukt, fan vad tiden springer iväg ändå! 


Min stora och feta garderob, finally!

A la kitchen

And a la bathroom


Mätt som ett svin

Mätt som ett svin, kan säga att den satt riktigt fint i kistan, haha! Nu ska jag ut och göra trafiken osäker, håll i hatten för här kommer Josefine! Sen ska jag visa er lite sneak peak bilder från huset! ;)


27 Juni

Direkt efter jobbet så hakade jag med mami på en liten runda förbi Rusta och Ö&B för att köpa lite nödvändiga saker. Och jisses, trodde jag skulle svimma i bilen. Haha, vi måste ju har sveriges sämsta AC. Nu ligger jag iaf i sängen och tar det lugnt och inväntar tills vi ska dra på Svalan och beställa käk.´Yummi! En liten not till mig själv, måla naglarna!!!


Skjorta, kavaj och röda.. sockar?!

Ikväll körde jag utan lösfransar men hade dock på mig mascara. Kändes jävligt naket måste jag säga. Har som blivit antingen med eller utan den senaste tiden. Trodde även att jag skulle dö när jag satte på mig ett par röda sockar. Jag? Ett par röda sockar? Det går fan i mig inte ihop. Jag har alltid och nu menar jag alltid svarta sockar. Blir vissa undantag på sommar då jag kan köra på vita men idag hade jag röda. Jag tror jag skulle spy men jag lät dem åka på ändå då jag visste att skorna skulle vara på hela kvällen! Hör ni hur jag låter? Det är lixom ett par sockar vi talar om här, är jag frisk?


Röda sockar och jeans? Josefine, vad hände?


Middag med tjejerna!

Ikväll blev det middag med mina fyra favoriter. Vi fetade till det med MC Donalds. Kuponger förstår ni, två för en. Fett värt! ;) Vi har så svårt att hitta tillfällen då vi alla kan ses så jag blir alltid så glad när vi lyckas hitta en lucka, ni gör mig så glad. Ni anar inte! ♥


Vinst!

Sådär, hemma och nyduschad efter en seger mot Hörnefors på 5-0. Fan vad skönt! Nu håller jag på göra mig iordning. Blir upphämtad av Sandra på en halv timme och då ska vi och Elin och Carro fara och käka någonstans. Blir super mysigt! Fan vad kul att ni har börjat kommentera bättre, blir så glad för varenda en! Keep on working!


Mera midsommar


Lag 1

Lag 2

Lag 3


26 Juni

Godmorgon! Steg precis upp och försöker piggna till lite grann. Har dock ingen aning om jag fortfarande är trött eller hyffsat pigg? Haha! Idag är det nämligen gameday och sen blir det middag tillsammans med tjejerna efter det på något fettigt ställe. Låter som en bra dag om ni frågar mig! :) Näe, nu ska jag rusa ner och äta lite frulle!:)


Falla fritt


Melissa Horn - Falla fritt

It makes no difference


Midsommar

Ja, vad ska man säga! Hade riktigt trevligt igår, till en viss del. Vi började med att käka och sjöng sånger, sen blev det lekar och andra skojigheter. Sen blev mindre skoj men jag hade ändå en helt okej midsommar. Kokade dock på insidan. Tack för igår för den roliga delen av kvällen! ♥


Vem suger bäst?

Vem slickar bäst?

Elsa och Elin

Vem kommer först?

"Jossan, ta kort på det här!"

Go Elsa!

Elin och Elsa

Elsa, Per och Elin


25 Maj

Ville bryta ut det söta och gulliga från den rosa tröjan så körde på en sotning idag. Nu ska jag börja gå igenom bilderna från gårkvällen så dem kommer upp här lite senare! :)


Efter regn

Efter regn kommer solsken, inte sant? Vädret börjar verka vända vilket gör mig på mycket bättre humör. Jag kom alldels nyss ut ur duschen och håller nu på att klä på mig för att sen börja rulla över till fader. Bilder från midsommar kommer senare! Hade ni förresten en trevlig midsommar?


24 Juni

Kom precis hem och äntligen får jag ta helg. Så fort klockan ringde så skrek det helg i mitt huvud men dagen gick väl ändå rätt så snabbt, kunde dock ha fått 200 gånger snabbare. Glömde förresten mina skor på jobbet, upptäckte det när jag stod och vänta på bussen i regnet och såg att tofflorna fortfarande satt på. Har fått så lite sömn så jag tappar alla mina hjärnceller, haha! Hur ska detta sluta?! Nu tar jag iaf helg och ska nu hoppa in i duschen för att fräscha till mig för ikväll. Har dock en problem, vad fan ska jag ha på mig?


Pigg och gla... eller?

Åh vad min blogg suger just nu! Ska försöka bli bättre men mina dagar blir så himla korta nu när jag jobbar, but I will do my best! Har iaf precis hoppat ner nyduschad i en renbäddad säng. Kommer sova som en prinssesa, dvs säga till mördar väckarklockan ringer. Haha, förresten på tal om hur trött jag är så kan jag ju bara meddela att jag satte på mig trosorna fel håll imorse, märkte det när jag kom till jobbet. Haha, då är man fan inte pigg alltså! Nu ska jag sova, godnatt alla fina! ♥


Bild krångel

Det verkar skita sig totalt med att ladda upp bilder, blir så jävla arg! Vad är en blogg utan bilder lixom? Aja, ska dra iväg i pissvädret på lite träning på en stund. Får se om det funkar med bilderna sen när jag är hemma igen! Later!


23 Juni

Halloj! Jobbet idag gick helt okej för att vara den första då jag är helt själv. Är dock livrädd för att göra fel eller om något krånglar. Får hålla tummarna att allt kommer gå bra dessa veckor och att vädret fortsätter att vara kasst så länge jag jobbar. Annar kommer väl ångesten fram! På vägen hem blev det snabbt stopp på stan och sen förbi Emmi och Erik för att hämta nyckeln. Det är nämligen så att jag ska vara i deras lägenhet i 2 veckor och vara kattvakt medans dem drar iväg till USA. Kommer bli så skönt, får ju ännu närmare till jobbet! Awesome!


Bound to you

Kameran och jag ville inte riktigt samarbeta ikväll vilket resulterade till inga bra bilder, men det här får duga! :)


Scared of breathing


Time to play


Father and daughter


22 Juni

Sådär då är man hemma efter ännu en dag i arbete. Idag var det även sista dagen jag hade goa Tone vid min sida (hon som jag jobbar istället för) då hon valde att ta semester en dag tidigare. Håller mina tummar och hoppas att min första dag som lonley imorgon kommr gå bra! Nu hade jag tänkt att dö i soffan lite och risken att jag somnar är väldigt hög. Fan vad jobbigt det är att stiga upp 05.15. Det tar på krafterna må jag säga! ;)



21 Juni

Kom hem för en liten stund sen alldeles svettig. Haha, kör fan gärnet på cykeln. Full rulle! Nu inväntar jag janina så ska jag färga hennes bryn! Nu kom bussen, skriver mera sen :)

Empty wall

Fan vilket jävla ryck jag fick. Skulle bara städa lite lätt hade jag tänkt, städa hyllorna typ. Slutade med att jag plockade ner en hel vägg, städa sminkbordet, torka fönstret, dammsög och gud vet inte vad. Nu är börjar det bli rätt tomt, speciellt imorgon när vi får kartonger när jag ska packa ner ännu mer. Ska passa på och göra bort sånt här skit när det ändå är dåligt väder. Nu sitter jag och trycker i mig lite kvällsfika till Johan Falk sen är det bums i säng! :)


Best thing i never had



Mitt i allt

Kolla vad jag hittade mitt i allt. Här ligger hon mitt på golvet i hallen under en jacka, tur att man inte klev på den! Katter är för roliga man hittar dem alltid på så konstiga ställen, men visst är hon söt? Haha! :)


Röjer undan!

Försöker hålla mig vaken med att packa ner lite i kartonger. Packat klart dem två som stod på mitt rum så jag kunde ställa bort dem, tänkte börja på en fjärde (gjort klart en sen tidigare) men då hade vi inga fler kartonger. Ska väl ta tag och att städa rummet då, ser ut som en svinstia. Får panik, kan inte leva såhär! Vill gärna ha det rent och snyggt på mitt rum!


Första arbetsdagen

Kom precis hem efter första arbetsdagen och jag är helt slut! Inte för att det har varit påfrestande eller något sånt utan bara för jag har sovit så fruktansvärt lite i helgen och sen att kliva upp halv sex idag (tidigaste jag har klivit upp på riktigt länge) var inte att leka med. Antingen blir det en poewrnap nu eller så blir det att hoppa väldigt tidigt i säng ikväll!

Ny musik

Håller på att tanka mobilen med lite ny och fräsch musik så jag kan dunka när jag ska cykla till och från jobbet. Imorgon är det första dagen och jag ska vara på plats klockan sju så jag måste tvinga mig upp halv sex imorgon. Kommer bli riktigt tungt så nu ska jag göra ett försök för att få lite sömn. Natti!

VIKTIGT!

Det här 3 poängen satt finfint, jävligt bra kämpat tjejer! Nanting!


19 Juni

Hade det riktigt skojsigt igår med flickorna på 5ive. Skönt att solen gick upp när vi drog hem. Nu försöker jag tagga ladda om till match, om jag ska vara ärlig så går det rätt segt med det men det kommer väl förr eller senare. ;) Blev även grymt sugen på att leka lite med sminket, var ju riktigt längesen jag la upp något här på bloggen nu. Skulle det vara något ni vill se här?:)


Sminkad och klar och för ovanlighetens sku...

foto0288 (MMS)

Sminkad och klar och för ovanlighetens skull så har jag uppsatt hår. Nu kör vi, see you in the dark!


Jobbat

Hej, direkt när man kommer hem efter ha jobbat på en möhippa så möts man av kattspya i 3 fina högar. Lördagsmys på den! Nu ska jag äta något lätt och sen börjar vi ladda batterierna för en utekväll. Vilken helg! ;)


Skolavslutningskvällen


Skolavslutningen/studenten


Flippflopp

Godmorgon! Har inte direkt hinnit blogga någonting för igår fick jag besök och då vill jag ju inte vara otrevlig och sitta med datorn och greja med bilder så det tänkte jag ta tag i nu. Igår drog vi till täfteåfestivalen som dock var en flopp enligt mig men det fick duga. Blev nog goaste fyllekäket på länge iaf, kycklingrulle in my heart!

Hur jävla fin är inte denna?

Helt sjukt hur såld jag är på denna låt, helt klart mina nya favorit! Utan tvekan!


Yatzy

Har suttit hela hela dagen lång med Malin på balkongen och spelat yatzy. Krossar ju sönder henne, vann hela 6 gånger i rad innan hon fick vinna. Nu har jag dock förlorat två gånger på rad men det är ju bara för att vara snäll med henne. Det är ju för fasen synd om tösen, hihi! ;)


So raise you glass

Sticker alldeles strax iväg för lite mysmiddag med ett gäng härliga tjejer. Sen vettfan vart det bär, men är laddad nanting. Nu KÖR vi fan! :)

1 år kvar!


Svammmmmmmel

Kom på sådär tio i elva att jag skulle vaxa benen. Det visade sig dock att jag har för lite päls på benen, hur man nu kan ha det? Haha, så nu ska jag istället hoppa in i duschen och raka benen. Orkar nog inte tvättat håret, mycket svårare att styla rent hår ju så vi kör på skitit. Fan vad fräscht det lät och fasen vad jag svammlar. Näe, nu ska jag hoppa in i duschen! :)


Allstar

Kvällen spenderades på Allstar tillsammans med fina Emmi. Vi drack lite, beställde in varsin förrätt(?) och snackade i masssssor om allt mellan himmel och jord, blir så när man typ bara ses 1 gång per år. Haha! Var iaf riktigt mysigt, det här måste vi absolut göra om och denna gång inte med ett års mellanrum! Eller vad säger du? ;) 


Ett glas eller två

Sticker ner på stan en sväng för att ta ett glas eller två med en go gammal vän. See you!


Klassensdag

Kan ju inte riktigt säga klassen då vi var mindre än hälften men vi hade det kul ändå. Vi var på Las Palmas och lirade lite beachvolley. Gulliga Carina hade även tagit med sig en hel melon som vi satt och smaskade på i paus. En riktigt trevlig dag, tummen upp!


Who dat girl


Beachvolleyboll

Ska alldeles strax börjar bege mig ut till bussen för att åka upp på Iksu. Idag är det nämligen klassensdag eller något sånt och vi ska spela beachvolleyboll. Blir nog riktigt skoj, får bara hoppas att vi blir några stycken! ;d


Yesterdays


Josephine

Äntligen en låt med mitt namn, som jag har väntat! ;)


Dj Mendez - Josephine

Who you are


14 Juni

Sticker iväg med cykeln nu för en kväll med Elin och Sandra! Tjingeling, vi hörs senare! :)


Ipren

Blir ingen träning för mig ikväll då jag har knappt fått i mig någon mat då det gör ont när jag tuggar och sen så har jag haft huvudvärk hela dagen. Mami har precis varit och fixat hem lite Ipren så vi får hoppas att dem får bort lite smärta i tänderna annars blir inte mycket mat för min del!


What to do?

Jag har både ont i tänderna och i huvudet men vi har inga värktabletter hemma. Jag är as hungrig men det gör skit ont att tugga och vi har typ ingenting flytande. Vad gör man?! FUCK!!!


Today i dont feel like doing anything

I just wanna lay in my bed...


Flagnar...

Godmorgon! Vaknade av ett sms av lilla fröken hilli och kände att det var lika bra att stiga upp. Sen fick jag världens chock! Såg att jag börjat flagna, det var fan år och dar sen sist. Det jag blev mest chockad över är vart jag hade flagna, gissa vart? Mina bröst! Hur fan gick det till? Alltså inte ovanpå utan mitt på så flagnar jag en jävla massa. Jag är bara ett stort frågetecken! Aja, har smörjt in mig som fan nu, här ska vi inte byta hud på bra nog länge! ;)


Bubblor

Kände för ett varmt bad så där har jag nu legat i en timme och bara slappnat av och lyssnat på musik. Otroligt skön måste jag säga, skönt att få komma bort en liten stund! Känns lite jobbigt att jag har börjat uppskatta badkaret nu precis innan vi ska flytta för det finns nämligen inget i det nya huset. Men det är väl så det är tråkigt nog, man uppskattar inte saker och ting lika mycket när man väl har det. Näe, nu blir det säng mys med en film! :)



I just have to live with it

Här har ni jag och min nya fiende, vi är inte överrens för fem öre. Känns så sjukt jävla konstigt i munnen nu, känns som jag har världens största prilla som är hård och inte går att få bort. Jävligt irriterande! Och fråga inte om hur det gick att äta, hade hälften fast i tänderna... Blir inte att gå ut och äta på ett bra tag om man säger så, haha! Om jag har ont? Inte det minsta, stramar lite men det är fasen inte mycket!


Färdig... Vad tycker ni om mitt nya jag? J...

foto0283 (MMS)

Färdig... Vad tycker ni om mitt nya jag? Jag föredrar mitt gamla!


Say byebye...

foto0273 (MMS)

Say byebye...


Det borde jag få

Efter en bajsig förlust och sista kvällen före tandställning så unnar jag mig med lite tårta!


Flyttpackar

Har lite dötid nu innan matchen så varför inte sätta igång och packa ner lite saker som inte används i kartonger.


Sista dagen

Kan inte ens föreställa mig det, men imorgon är det skrot i munnen...


Igårkväll

Jadu, vad ska man säga om gårkvällen? Började rätt lugnt, gjorde typ inte ett skit. Sen fick jag hjälpa grabbarna att grilla en jäääävla massa kött, sen blev det lugnt ett tag till, sen var det ett gäng grabbar som var ett förband så då började musiken dunkas och efter dem spelade Riff Raff Ruff, plockade och röjde undan burkar, for och köpte mera groggvirke typ 3 gånger och vi köpte typ 30 liter dricka varje gång. Haha, helt sinnes! Det värsta var att än 70årig gubbe började stöta på mig precis innan vi skulle dra. Bläääh, ville bara spy! Det roliga var att trodde att jag kom från Kroatien, haha!


Hade ju iaf rena fötter när jag kom hem..


Grillar för fulla muggar!

foto0271 (MMS)

Grillar för fulla muggar!


Jobb

Drar alldeles strax iväg för att jobba lite på Urbans jobbfest. Har fått ett sår på typ varenda liten tå av mina skor jag använt 2 gånger. Vettefan om jag har så jävla god lust att gå in dem något mer! Haha, kändes ju inte heller direkt värt att duscha för att göra sig fräsch, nej jag klagar inte! Jag njuter! Ha en toppen kväll, puss!



Fick nyss ett mms från en riktigt nöjd tje...

img_0511 (MMS)

Fick nyss ett mms från en riktigt nöjd tjej! ;)


Vädret levererar!

Gooodmorgon! Rätt nyvaken tjej´sitter nu super taggad för att lägga sig i solen och pressa ett tag! Fan vad sverige levererar med vädret, det är ju helt underbart! Keep on working! Igår hängde jag med Elin och Lina för lite mys in town. Slutade med att vi hamnade på tivolit och jag blev som en 12 åring igen. Gaaah, älskar karuseller!


Bjuder på en ful bild från förra sommaren


Fettnings dags på max! ;)

foto0270 (MMS)

Fettnings dags på max! ;)


Sitter på torget med lina och elin och kol...

foto0269 (MMS)

Sitter på torget med lina och elin och kollar när dom käkar glass! ;)


It's me


Balen 2011

Gud, så galet snygga alla var på balen igår och tänka sig om endast 1 år så är det min tur. G-galet! Fotade en hel del men hälften blev typ suddiga eller bara allmänt konstiga. Bjuder iaf på en rejäl bildbomb på dryga 45 bilder, skare va bildbomb så skare! ;)


Carolinn, en av tjejerna jag sminkade

Elin, som jag också sminkade


Vadå varmt?


Vem behöver åka utomlands då vi har samma värme här? ;) Dock vill jag ändå åka utomlands, mitt nyårslöfte you know! ;) Nu ska jag ut och pressa på balkongen och den här gången ska jag smörja in ansiktet, haha!


10 Juni

Sticker iväg till stan en snabbis. Sen blir det att pressa på balkongen en stund innan jag bär av till papppa. Idag är det även min låtsats mammas födelsedag, GRATTIS ANNA (chipsmorsan!) ;) ♥


Anna och jag, turkiet -10


Nothing at all


The lazy song - Bruno Mars

Några före

Vi gör det enkelt, alla bal bilder får komma upp imorgon. Ska jag vara helt ärlig orkar jag inte pyssla med det nu så imorgon dyker dem upp här. Nu ska jag slänga mig i soffan och bara vara, hur skönt? Bjuder på några bilder från tidigare idag då jag och sminkade tjejerna. :)


Carolinn får håret fixat

Elin och Olivia

Assistent Olivia målar Elins naglar! ;)


fucking hot!

Åhhh, jag dör! Har nog aldrig svettats så mycket som jag gjort nu när jag har fotat en massa som gick balen. Bilder kommer upp senare ikväll eller imorgon lär ta ett tag och gå igenom alla bilder och innan jag gör det ska jag äta innan jag börjar gnaga på mig själv. Har inte blivit så mycket mer än frukost idag, min mage kurrar nanting!

Är i full gång med att sminka. En är klar,...

foto0263 (MMS)

Är i full gång med att sminka. En är klar, inväntar nu den andra som sitter och får sitt hår fixat!:)


9 Juni

Godmorgon! Har precis fått i mig lite frukost och ska snart göra mig klar för dagen. Klockan elva ska jag befinna mig på salongen för att sminka tjejerna. Omg, börjar bli lite nervös nu känner jag, haha! SATAN, glöm och ladda kameran, det måste jag göra nu! Time to gooooo!


I'm on fire!

Vet inte om det syns så bra på bilden men FAN vad jag har bränt ansiktet idag. Inte tänkte jag på att jag borde ha smörjt in det! Stekt blev jag då kan man som säga och gaaalet vilket underbart väder det har varit! När klockan var sex var det fortfarande 28,8 grader i skuggan. Hur bra är inte det? Helt sinnes! Nu ska jag ta och öva lite smink på mitt brända ansikte, det är bal imorgon och då jävlar ska brudarna blir riktigt snygga!


Om man ska tänka positivt!

Bränt ansikte, brända läppar och brända underarmar. Tur man inte ska gå på bal imorgon! ;)

Kämpar för att bli stekt, haha! ;)

foto0253 (MMS)

Kämpar för att bli stekt, haha! ;)


The only thing to do

Det finns bara en sak som man kan göra när vädret är så här kanon, UT OCH PRESSA!

Som tröst

Dock inte så mycket till hjälp men, life goes on!


JAG VILL INTE!

ÅÅÅÅH, HATAR MITT JÄLVA LIV! FUCKING JÄVLA SKIT, 13 JUNI FÅR MAN TANDSTÄLLNING............LÅT MIG DÖÖÖÖ!

Powernap

Idag så var det första skoldagen efter våra fem veckor på praktik och gud vad jag har saknat alla! Tro det eller ej men jag har faktiskt saknat skolan och börjar därför får lite panik över att jag bara har 1 år kvar nu. Det är ju helt sjukt! Vad fan ska jag göra sen lixom? Haha! Landade iaf direkt i sängen och här tänker jag typ stanna tills jag drar iväg på träning. Blir nog iaf en powenapare på 30 min, lät väl inte helt fel!


Nagellack

Känns som det var år sedan jag hade lack på naglarna! Nu får jag äntligen ha det och nu får jag äntligen spara ut dem! It's summer, baby!


Storebror och lillasyster

Bjuder en bild på mig och Christopher från hans graduation i onsdags! :)


ointressant..

Efter ha legat i solen nån timme så blev jag så rastlöst så jag började att krypa på väggarna. Därför bestämnde jag mig för att ta mig en liten prommis och stannade hos fader där man sedan blev bjuden på go mat, sjukt gott! Så nu hade jag tänkt att färga ögonbrynen och kanske lägga på någon mask eller någoting annat. Naglarna ska också fixas! ;)

Life is g-g-g-good!


6 Juni

Har jag en blogg? Det hade jag typ helt glömt bort, haha! Nämen skämt och sido så hann jag inte skriva någonting igår, låg på balkongen och sola på förmiddagen sen blev det match sen var det bara hem och fixa sig och sen vare lagfest som gällde! Riktigt skoj! Lyckades klämma tummen igår också så nu har jag en fin lite blånagel som är ÖM som fan! Bra där!


YAAAAY!

Here we gooooooooooooooooo, party like a rockstar! ;)

4 Juni

Halloj, kom precis hem efter har jobbat med laget och några snabba mellanlandningar efter det. Nu ska jag jumpa in i duschen och börja göra mig redo för en kväll som ska bli guld, om jag är taggad! Sen kör vi lagfest imorgon, jag gillarT!


Say jambo


Hit the lights


Har ni fest eller?


Bilder från grillningen igår


Fin fina Umeå

Victoria, Jessica och Malin

Agnes och Melina

Imse vimse spindel


Solat

Kom precis in efter att ha legat på balkongen och stekt hela eftermiddagen! Försökte mobil blogga både igårkväll och nu idag men det verkar ju vilja jävlas det med! Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och skölja av mig lite och sen ska jag ta tag i garderoben igen, omg!


Bjuder på en bild på Elin från i Onsdags!


Blogg ligger ute och solar på balkongen!

foto0246 (MMS)

Blogg ligger ute och solar på balkongen!


3 Juni

Godmorgon! Om en stund ska jag börja rulla ner mit stan för att provsminka lite inför balen. Efter det blir det hem och lägga sig på balkongen om det nu finns någon sol kvar då vill säga! Och nån gång måste jag även ta tag i garderoben...

Sitter och grillar med några vänner, mys!:)

foto0244 (MMS)

Sitter och grillar med några vänner, mys!:)


Tom mage

Hej, kom hem för en stund sen efter en träning på tom mage. Inget jag skulle vilja rekomendera. Orkade inte ett skit och var helt borta i slutet. Tror jag aldrig har varit så tyst på länge, haha! Nu sitter jag och trycker i mig lite mat sen blir en snabb dusch för att sedan rulla ner på böles en sväng där det vankas grillning! :)

Mycket kvar!

Börjar bli lite små less på att prova kläder men det är bara att bita ihop för jag är långt ifrån klar! Bara att fortsätta senare ikväll för nu är det snart dags för träning! :) Hade först 35 klänningar och nu har jag bara 27, så 8 st rök! Bra va?! :)


Garderobs rensning

Denna gång är vi hård, nu ska mer än 1 plagg försvinna. Här ska det RENSAS!


Civilekonom examen

Igår var der snabba ryck efter praktiken och jag hade endast 30 minuter på mig att gör mig iordning. Kan säga att det blev full rulle här hemma. När vi väl kom dit så blev det en otroligt väntan innan det ens börja och sen när det väl börja så skulle jag se när typ 200 studenter bli uppropade 1 efter 1 för att få gå upp och ta emot sitt diplom. Var redan less på att applådera efter chrilles klass som var på ca 60 pers. Chrille fick iaf mest jubel när han gick upp, undra varför? ;) Grattis igen broder, grymt bra jobbat!


Christopher

Rysningar!!

Mormor, mamma och Chrille

Pappa, Chrille och Jonathan


Vi ska flytta!

Nu är det klart och bestämt att nu ska vi äntligen flytta (med mamma)! Har velat flytta hur länge som helst och vi har kollat på hus i flera år men det har aldrig blivit av och nu så ska vi verkligen flytta. Känns lite konstigt men jag ser framemot det, blir kul med någonting nytt! Så vi kommer lämna böleäng för söderslätt och den 27 Juli får vi tillgång till huset. Så efter sommaren så hittar ni mig på Ringvägen!


Pigg tjej..

Gooodmorgon! Blev att hålla igång heeeeela dagen igår och jag kan säga att jag var/är riktigt trött. Om vi säger såhär, jag somnade på lunchen. Hur pigg är man då på en skala? Haha, men som sagt. Efter praktiken var det snabbt hem och sen göra mig klar på 30 min innan det bärde iväg till Chrilles examen där det blen först en evig väntan och sen en evig väntan igen. Direkt efter det när klockan var kring nio, hungrig som ett as efter har inte fått i mig sedan lunchen så blev jag lämnad hos Elin och då drog vi på donken och åt lite food då den rackaren hade inte heller ätit något! Sen spenderade jag hela kvällen med henne och sen skulle jag ta bussen hem men det blev någonting helt annat...


Wednesday

Godmooorgon! Idag väntar den sista praktikdagen på IKSU, satan vad tiden har gått fort! Ojoj! Idag har jag två inbokningar hittills. En frans- och brynfärgning och en fotmassage och det kommer nog gå fint! Sen när vi slutar måste jag snabbt hem och fixa mig iordning för idag tar nämligen christopher examen som civilekonom! :)

Ikväll ska jag även berätta någonting, hihi! ;) 

RSS 2.0