Gott nytt år!

Sitter hos pappa och blev nyss klar med allting men jag kommer nog kleta på lite mer smink och spraya lite mer hårspray under kvällen. Tänkte bara passa på att önska er alla ett gott nytt år. Har en jävligt stark känsla att 2010 kommer blir ett grymt år, det blir ju vad man gör det till. Right?


Kvällens outfit


Tröja - Monki
Linne - Gina Tricot
Tights - Rut mfl.
Smycken - Ur och Penn


Last night

Igår fetade jag och Elin oss för sista gången tillsammans för det här året och nästa. (Mitt nyårslöfte att inte käka, godis, chips och dricka läsk osv.) Vi var trötta och såg på TV och det slutar bara med en sak, SKRATT! Kan säga att jag är fett less på popcorn nu och för en tid framöver... 


 
Popcorn skål nr 2

 
Störda är bara förnamnet


DU bestämmer

Eftersom det snart är nytt år och eftersom jag är så snäll *blinkblink* så vill höra om vad DU vill ha mer av här på bloggen? Mer videoinlägg, naglar, mer outfits, mer av precis vad som helst. Kom gärna med nya förslag. Nu har du chansen att göra bloggen lite roligare!



Finas

Sprang tillbaka till mamma för att byta kläder och skynda mig så jag skulle hinna följa med Elin och se på innebandy men när man är halvvägs kommer man ju på att det kostar och hur mycket cash har man på en skala? Så det var bara att avböja. När jag kom hem lite halv depp och gick in till kylen så hittade man en fin kartong med mitt namn på.

Vad kan finnas i denna?


TAAADAAAAH!


Fixat och trixat

Har suttit och fixat mina nyårs naglar och dem blev helt okej. Säger bara GULD, måste ju matcha kläderna ;) Lägger in en bild på det senare ikväll, ska nu kila över till pappa för lite käk!


Jag blir tokig!

Hur fan får man dem här att fastna? Dem faller ju lösa hela tiden, någon med något bra tips?

 


30 December

Nu när jag vaknade hade Tiger varit lös i magen och hade bajs fulla stjärten. Då var det bara att sätta henne i badkaret och sätta på handskar på händerna för jag tänker fan inte ta i bajset, haha!

 

 

29 December

Nu är man rätt mätt efter allt god fika med tårta, kakor och bullar. Det är nämligen Messys födelsedag idag och han har nu äntligen tagit ett steg ut i vuxenlivet med att ha fylla 18 år.


 


Idolerna i Umeå

Vi hade lite fint idol besök här idag i Umeå av Erik, Calle och Tove (men hon bor ju här ;) ) Jag, Elin och Lina hamnade där nere i MVG-gallerian bland alla 12 åringar och alla små fjortisar. Det kändes att man höjde medelåldern en aning men jag fick mig massa kort och några klipp som jag tänkte dela med mig med.




28 December

Fick med mig ett par skor hem, precis vad jag behövde. Fick även med mig en tröja, en födelsedagspresent till Messy, en bh och ett par trosor samt smycken till nyår. Jag vet inte riktigt vad det är med mig nu men är inne i någon trosperiod. Jag är så jävla "tros kåt" (man man säga så?). Vill bara köpa trosor, vad är felet? Kunde köpt hur många som helst men mina vänner stoppade mig, kanske lika bra! ;p



Skopunkten - 199kr


Lindex BH - 69kr, trosor - 39kr


H&M - 100kr

 

Smycken - Ur och Penn


The look

Så här ser jag ut idag, har på mig min nya tröja som jag köpte på rean och örhängerna jag fick av Chrille och Anna i julklapp. Hörs efter stan!


Godmorgon

Godmorgon! Dagens planer är att fara på stan med Carro, Elin och Lina. Det är lite till som ska inhandlas. Ska försöka hitta ett par skor, det kan nog också hända att en tröja eller två glider med.


Lipsill!

Jag ska banne mig inte se film, jag lipar ju jämt! Har nu suttit och sett filmen The bodyguard och klart som fan att det ska börja rinna ur ögonen på mig. Det är fan helt sjukt. Jag grinar sällan men när det gäller film, då grinar jag!


Mörk blå

Det blev mörkt bått nagellack ikväll. Orkade inte göra något fint för det är ju snart nyår och då ska det ändå göras om.


27 December

Ikväll har jag städat bort allting från sängen, till och med rensat båda garderoberna. Skönt att få bort lite skit även fast det inte var så mycket som jag hoppades på. Har nu tagit mig en varm och skön dusch och hade nu tänkt krypa ner i min nya mysdress samt måla om naglarna.





Söndag

Nu är jag hemma hos mami och ska börja städa lite hade jag tänkt, har en massa julklappar på sängen och där ska dem verkligen inte ligga.



Söndags mys med Loke


Snö, snö och mera snö!

Godmorgon alla fina! Tog en rejäl sovmorgon idag och vaknade alldeles nyss eller Anna väckte mig. Fick tydligen inte sova något mer, hihi! Satan vad det har snöat i natt, helt sjukt och det snöar än! Det måste ha kommit minst en halv meter!


  
Papi fick turen att skotta! ;)


Shopping shopping

Här är det jag köpte idag på mellandagsrean!


Lackleggings med dragkedja, Rut mfl  - 129kr

 
T-shirt med nitar, Monki - 100kr

 
Svarta tights, H&M - 99kr | Nivea face mask, H&M - 20kr |Trosor, HM - ca 43 kr/st


Trosor, Gina Tricot - 3 för 169kr


Tröja, Gina Tricot - 75kr


Tröja, Gina Tricot - 75kr


Mysdress, Bikbok - 199kr


Stan

Man blir fasen trött efter en hel dag på stan. Det ger typ bra träning, har ont i mina ben, haha! Brände 800kr idag. Känns bara fint. Känns dock som jag har mindre än vad jag trodde jag att jag hade. Wierd! 

 
Elin, Sandra och Carro


Mellandagsrean

Kan säga att jag är uppe i tid idag. Dags för mellandagsrean som vi alla väntat på, WIIHOO! Väntar först på plats, haha! Har laddat upp med pengar och presenrkort så nu jävla ska det rassla och pengarna ryka! Bara för att jag är as taggad så kommer det säkert sluta med att jag antingen inte hittade ett piss eller ingenting på rean.

Min nya KAMERA åker också med, är ju stans nya paparazzi!

Black

Har redan testat 1 av det 12 nagellacken som jag fick av Anna och Chrille i julklapp. Var bara tvungen att testa det svarta, jag har aldrig haft det och nån gång måste vara den första! 

 


Christmas eve

Så var julen nästa över för i år. Har hälften av julklapparna kvar som jag får öppna imorgon då vi ska ha en liten mini jul för det blev lite tokigt när mormor och morfar drog så vi kör en favoriter i repris imorgon och då ska öven anna komma! Tänkte bjuda på lite bilder på kvällen som varit!


Mormor och jag under jullunchen

 
Chrille och Anna | Jag och Chrille   

 
Jonathan och Morfar | Jag och Mormor      


Hos farmor och farfar

 


Kalle Ankas jul

Nu börjar vår eviga jultradition om bara några få minuter, Kalle Ankas Jul! Helt klart ett måste på Julafton eller vad säger ni? :)


God Jul

Nu är alla uppe och mormor och morfar är på plats. Snart ska vi käka julgröten till lunch men innan det ville jag bara hinna önska er alla en riktigt god jul! PUSS


Good night!

Ikväll har det spelats bingo här hemma. Mormor, Chrille och Anna var här och lirade. Det slutade med att Anna vann miljonlotton och att mormor var 1nr från att vinna 50 000. Nu tänkte jag säga adjö för dagen och ska försöka slumra in för imorgon blir det ingen sovmorgon, då gäller att gå upp i tid och göra fin! Det blir inte heller en tråkig dag som idag inte, haha!  Sov gott allesammans!


Tomorrow


Syskonen Jonsson!
Jag bara älskar kortet


Vad kan man göra?

Kan nån hjälpa mig eller? Jag har så grymt tråkigt och jag vet inte vad jag ska göra för att få tiden att gå! Jag blir tokig!


Dan för dopparedan

Jag tror fasiken det här årets längsta dag. Det helt sjukt hur sakta den här dagen går och det är detsamma varje jävla år, haha! Idag har jag suttit och lekt lite med sminkningen lite, det blev grönt! Nu ska jag gå och fixa kolan, det var ett jävla tjat om den från mamma. Bäst att fixa den nu innan hela huset har brunnit ner.

 



 

Today


Mössa - Lindex
Adidas tröja - Turkiet
Linne - Gina Tricot
Svarta tights - Friendtex
Armband - H&M

Kissemisse


Någon stor trivs i sin nya bädd!


Julklappar

Nu är jag äntligen klar med alla julklappar. Jonte och jag hade bra med flyt idag under julklapps shoppningen! Man måste ju har tur ibland! Men nu är man klar, stora som små, blev totalt 27 stycken paket från mig! :)


22 December

Godmorgon! Idag gick jag faktiskt upp halv elva. Tror det eller ej med det är sant och när jag vaknade stod ytterdörren halvt öppen! Letade katterna och hittade bara Mysis, letade och letade sen hittar jag tillslut en livrädd tiger sitta och trycker sig mot väggen under granen. Stackars missen!
Klockan halv ett kommer Jonathan och då ska vi åka och köpa dem allra sista julklapparna. Sen är vi done för det här året känns otroligt skönt. Klockan tre ska vi även hämta gull mormor på bussstation!


I'm so happy, I'm so glad

Äntligen är min bror Christopher hemma i kalla Sverige igen. Efter 6 månader i Australien samt 2 kärleksveckor med Anna i Thailand. Nu är dem hemma! Har saknat dem så mycket! (DOM ÄR INTE BRUNA, INTE ALLS! :O)


 




Sunses jul

Håkan - Har du tänkt på en sak? Jultomten och Jesus kanske är samma person, jobbar som jultomte på vintern och Jesus på sommaren.

Sune - Så är det inte.

Håkan - Amen titta på han, han har ju badbrallor på sig!

Sune - Men hörre du, vet du inte att Jesus fyller år på julafton och det är då tomten jobbar som mest och du vet ju att man alltid är ledig på sin födelsedag.

Haha, jag orkar inte! Snart klar med alla avsnitt, hihi nörd man är!

2010 bästa


Åhh, vad jag är taggad! MÅSTE SE!


Stan

Var ju med Carro på stan idag. Carro fick några julklappar köpte men inte jag. Pengarna är slut och får lönen imorgon så då ska jag köpa dem sista! Vi tog en fika/lunch på Waynes coffee, det hör ju som till när man är på stan. Inte sant?


Carro tog varm choklad med gräde och morotskaka


Och jag tog en taco tallrik


God morgon!

God morgon! Är uppe i tid i dag kan man som säga, ska ner på stan med Carro och shoppa dem sista julklapparna. Har några få kvar. Men just nu vill bara krypa ner i sängen igen, det var så varmt och skönt där men icket får jag det. Näe, nu ska jag hoppa in i duschen! :)


Ta hand om dig

Eftersom vi så smånig om kommer få lära oss fotmassage och sånt via skolan så tänkte jag börja lite hemma med att få bort den lilla "fotfobi" man har. Andras fötter är så äckligt, med sockar går det bra men utan, usch! Därför tänkte jag ta itu med saken redan nu och därför började jag med mina egna fossingar. Har nu testat en produkt från Oriflame, en så kallad fotmask som ska ligga på över natten.

 




Plakat

Wohoo, mamma och jag har nyss gjort en snyggt plakat som vi ska ha imorgon när vi hämtar Chrille och Anna på flyget! Min bror Christopher har varit borta i ett halv år i Australien och studeat och kommer nu hem imorgon efter två veckor i Thailand men flickvännen Anna. Änligen kommer han hem, dem är så saknade! Visst blev det snyggt? ;)


Sunes Jul

Sitter och kollar på världens bästa julkalender, Sunes Jul! Den bästa som har gjorts genom tiderna enligt mig. Sjukt klockren, SUNES JUL I MITT HJÄRTA! ♥



"Hörde du det där? Det lät som en penna som rispar mot ett anteckningsblock med linjerat papper på"

"Ska du baka en kaka, pappa?"

"Ska du inte har sirap också, pappa?"

Rudolfs skidvalla (2 par)
2 ägg
mjöl efter behag
4 klickar margarin
1/2 meter majonnäs
3/4 meter mjukost
14 msk sirap
(för ett par skidor - haövera satsen)

"Kolla sune, störtlopp!"

"Pappa, ska vi köpa en ny hallspegel snart?"

"Mamma, det gick inte så bra och åka störtlopp...inte i trappan iaf!"


Haha, jag orkar inte! Går inte att inte älska!
 


Julgodis

Nu är jag och mamma äntligen klara (inte riktigt helt, det håller på stelna) med en massa julgodis. Vi har gjort knäck, Cornflakes crips med nougat doppat i mörk choklad, tryfflar och smörkola. Mums!


 


Foundation

Fick hem min foundation idag från Mary Kay. Den ska räcka i ett helt år sägs det men det tror jag den knappast gör för mig, haha! Nu ska jag och mamma på ica och köpa lite ingredienser sen ska vi sätta igång med julbak! ;D

 


Dark night

Kom hem från Elin för en liten stund sen. Vi såg på tv med några godingar och har bara chillat, dock allt för länge i soffan, haha! Alldeles själv gick jag och plumsade i snön på vägen hem, inte så kul! Gick typ och snackade med mig själv, haha, nööördi man är!


I Want

Jag vet att min blogg är as tråkig men jag väntar på min julklapp! Hihi, hoppas på en digitalkamera och då kommer jag ta hur mycket kort som helst (ska försöka iaf) och så kommer dem ut på bloggen sen. :) Vill helst inte skriva inlägg utan bild, blir lite tråkigt tycker jag. Men som sagt, en digitalkamera skulle sitta fint!


19 December

Drar iväg på stan nu med mami och ska försöka få ihop dem sista julklapparna! :) Har ni köpt alla juklappar än?



Strålande jul

Jobbet ikväll gick bra som vanligt. Blev inte så stressigt som jag hade trott, thank god for that! Spillde dock kokhett kaffe över benet, inte skönt! Brände till som bara den. Själva konserten "Strålande jul" var för min del ingen hitt, lyssnade på ca 2 låtar och sen blev jag less. Inte riktigt min smak.
Halv ligger nu i sängen och känner verkligen hur jag stinker kaffe och korv, ingen god blandning kan jag lova. Ska skriva lite på novellanalysen som ska vara inne om 50min, lite stressad. Sov gott allesammans! ♥

 


Julkonsert

Nu är det dags för jobb på Sissels julkonsert - Strålande jul! Det ska bli mysigt, hoppas att den är bra! Är det någon som har sett den? Rätt så värt att både få cash för jobbet + att få se den, inte så pjåkigt inte!


18 December

Nu ska jag ut i kylan och vandra, ska till pappa och vara hundvakt medans anna ska till frissan. Jag är ju världens snällaste, ställer jämt upp! hihi! Näe, nu kommer det bli helvettes kallt, det är 16 minus ute. Sjukt! Dunjackan på,  nu blir kallt!


Julavslutning

Sista skoldagen idag innan lovet. Så sjukt skönt! Skulle tippa på att jag slutar vid elva och sen kanske jag ska till stan för att möta upp carro och handla lite julklappar. Annars bär det hem! Näe dags att göra sig klar! Ha en bra dag!


Kallt!


Klippt


Där rök mitt hår...


Låna ut?

Jag är så sjukt less på låna ut mina saker till andra i familj. Först frågar dem inte om dem får låna och sen får ingenting tillbaka. Jämt när jag ska ha det dem har lånat så har dem antingen tappar bort det lr något annat. Jävligt störande! Tacksamt?

Nu ska jag snart klä på mig jackan och gå ut och vänta på bussen. Har slapp dag igen (som alltid), har bara hårlektion och matte idag och på matten ska vi får tillbaka matte provet (orolig!). Sen ska vi i klassen käka lunch/fika tsm, myspys! Ha en bra dag!



Stressad

Glömde totalt bort att det var jobb ikväll, tur att mamma påminde mig! Har slängt i mig lite makaronen och korv och ska nu göra mig klar sen är det bara att sätta sig på cykeln. Undra hur det kommer gå i snön, det här kan bli en rolig upplevelse! ;)

16 December

Gud vad skönt att få vara ledig idag, har sovit som en stock i natt! Gött! Hade ju tänkt att fara ner på stan idag men jag ångrade mig när jag vaknade. Har lite andra saker som måste fixas och jag ska ju ändå ner på stan på fredag så. Tänkte pyssla ihop lite saker nu, ha en bra dag!



Tights

Igår var jag på stan en sväng och köpta några julklappar och fick även med mig ett par cola tigthts från Monki. Tyckte dem var så fräna så jag vara bara tvungen! Ledig från skolan imorgon så då ska jag ner på stan igen! ;)


Monki - 200kr (Finns även i vitt)


Snö


Äntlign har vi fått snö!


Cryin'

Att jag alltid grinar lika mycket efter jag har sett den här filmen! Men den är så himla fin, tårarna bar sprutar ut! Slutet är så hemskt och det är så fint med alla ljusen, blommorna och alla människorna, åh gud jag dör! Det bara forsar ner från mina kinder och imorgon är det dags att grina igen då det är Eight Below.


Calling all angels - Jane Siberry

Pay it forward

Jag hoppas nu att ni alla sitter bänkade i tv sofforna och är laddad inför filmen Skicka Vidare! Om inte, sätt på den nu på kanal 5!


Christmas tree

 
Före | Efter


Några julklappar har vi fått ihop under granen


Let's go

Nu är tomte jossan i farten, dags att klä granen!




Lucia

Kan ni tänka er att idag är det Lucia? Om jag ska vara ärlig så känns det absolut inte som det. Saknar den här mysiga känslan när man gick med klassen på morgonen i mörkret och i snön till kyrkan. I krykan satt man bara njöt med den mysiga stämningen och det som lyste upp hela kyrkan är ljusen och i huvudet tänkte man bara "snart är det jul!". Men vafan, nu har vi varken snö och jag får inte heller se något mysigt Luciatåget och jag har inte heller dem där orden i huvudet...


Sov gott!

Ikväll har jag bara varit hemma och sett på Beck med lite chips. Bara mys! Nu ligger jag ner bäddad i sängen och ser på filmen Vid din sida och ska strax släcka ögonen och slumra in. God natt allesammans ♥





Julbord

Gud så mycket mat och gud så gott det var! Snacka om att man blev mätt! Det var allt ifrån sill, lax, skinka till köttbular, prinskorv och potatis. Vi får inte glömma efterrätten som bestod av bär, cheescake, grädde, choklade mousse m.m. Gott värre! 


 


12 December

Har nu duschat och satt på mig lite myskläder och ska nu cykla tillbaka till pappa. Har hämtat kläder hos mamma till ikväll då jag ska på julbord men jag kunde inte bestämma mig för en klänning så jag tog med mig tre. Hoppas på lite hjälp. Näe, nu ska jag hoppa på biken, puss!


Tröja - Australien
Linne - GinaTriot
Mjukisar


IDOL

Kan varna er redan nu att det kommer bli kasst med bilder ikväll. Har sladden hos mamma och har varken lust eller ork att hämta den men imorgon! ;) 
Ikväll avgörs det vem som bli sveriges nya idol. Vem vinner och vem försvinner? Erik eller Calle?


 
 

 


Julklappar

Har nu suttit och slagit in några julklappar. Haha, det är faktiskt något som jag tycker är kul! Dock var bara ett paket från mig, resten är från mamma. Brukar hjälpa henne att slå in!


Hair

Känner mig så glad just nu men jag vet inte varför! Kan det bli bättre?
Idag på hårlektionen så stylade vi varandra, precis som förra veckan och nu var det min tur att styla kajsas och det blev så här:



Hårstylst - Jag



Hårstylist - Emilie


FAVORIT!

Åhhhh, såg nu på reklamen att min favorit film, Pay it forward/Skicka vidare är på söndag klockan 21.00 på femman! MÅSTE SE! Ni måste också se den, hur fin som helst och om ni inte grinar är ni störda! Såg nu också att Eight Below är på måndag, MÅSTE se den med, där rinner det tårar också!



Work

Nu drar jag iväg för jobb. Det känns otroligt dryg om jag ska vara ärligt! Känns som jag har mycket annat att göra som är viktgare men det är det inte(?) Stubinen är kort, blir det mycket gnäll så smällere, det kan ja lova!


9 December

Tänkte först tacka för alla fina jultips som jag fick av er, super bra! Nu har tankarna sätts i gång ordentligt, Tack! ♥
Kom alldeles nyss hem från skolan, hade tänkt att försöka få mig något i magen innan jag ska iväg och jobba. Far lite tidigare idag till jobbet, har en del stuffs som måste göras innan. Orkar inte stressa för jag känner på mig att något kommer strula och då kommer jag bara bli förbannad! Nu: MAT!

 
Liten Josefine, visst hade jag en söt baddräkt?


Ge mig tips!

Sitter och funderar på julkappar. Jag har nästan ingen aning om vad jag ska köpa någon. Jag som brukar nästan ha köpt alla mina julklappar vid den här tiden. Sjukt! Har ni några julklappstips?


School

Some pics från dagens "spa" lektion. Vi hade först redovisning och efter det svarade vi på några instuderingsfrågor men sen gick det lite utför...




 
 
 


 


Taco

Det var så mysigt att få träffa Emmi! Först gick vi en runda på stan där jag köpte Bobby's hårspray och en tröja från GinaTricot. Kände för att unna mig själv lite för det gör jag allt för sällan. Efter det rullade vi vidare mot Balder och käkade (där vi alltid käkar!) Tacobuffe. Vi såg förresten Foki på Kicks och sen när vi satt på balder kom hon och hennes pojkvän dit, då utbrister Emmi: Dom förföljer oss! Haha, sweet! ♥





Dagens

 
Randig tunika - GinaTricot
Svarta tights

Ska snart hoppa på bussen mot stan för att titta ut några julklappar samt möta upp Emmi för en middag!


Spruta

Idag på skolan så fick vi ta sprutan mot svininfluensan. Själva sprutan gjorde inte ont men fick ont i armen efteråt, kändes typ som träningsvärk. Nu känns det fortfarande lite som träningsvärk men, vi får se hur det känns sen ikväll. Har ni tagit eller ska ni ta?


Topp 3






Bingo

Idag har jag varit och spelat bingo på äpplet där farmor och farfar "jobbar". Saaaatan så nära jag var fyra gånger, på sista spelet hade jag 1nr från att vinna 4000kr! Det sved en aning men inte är jag bitter för det inte! 

 


Tokigt det kan bli, haha!


6 December

Godmorgon! Vet att jag har varit lite dålig på bloggsidan nu ett tag men det ska blli en förändring på det. Har dock inte så mycket att skriva men det skiter jag i just nu, haha! Sitter nu i min mysiga flecee-morgonrock och ser på tv och tittar lite i tidningen Klick. Tjejer kan ju faktiskt göra två saker samtidigt! ;)


Längtar


Turkiet, Augusti 2010


Det kallas Kärlek

Idag for Anna till stockholm och imorgon åker hon till thailand och möter upp min bror Christopher. Chrille har nu varit borta i ca ett halv år i Australien och pluggat och om två veckor är han hemma igen. Hann är otroligt saknad och jag är så glad för hans skull att han tog den här chansen. Det är helt otroligt att Chrille och Anna har klarat det här, ett halv år utan varandra och nu ska dem mötas i thailand där dom ska spendera 2 veckor tillsammans innan dem kommer hem till kalla sverige. Visst är det romantiskt! Jag har värsta bilden framför mig där dem möts på flygplatsen och bara springer rakt i varandras famnar och det kommer spruta glädje tårar! 


 
 


Scotty dosen't know

Kvällen har jag spenderat med KajsaBajsa. Vi har käkat chips och dipp och tittat på idol. (Vad hände med att Tove och Erik skulle vara i finalen?) Efter idol övade vi på att sminka varandra! Vi fortsatte jobba med det vi gjorde idag på smink lektionen, det vill säga I.D's eye liner.

 


Ordning och reda, pengar på fredag!

När jag kom hem från skolan så fick jag ett ryck och började städa mitt sminkbord. Det var riktigt smutsigt, äckligt smutsigt. Nu är den snyggt och fint! Fixade även lite i ett skåp så nu har jag en hylla med smink och spa, och en med hår och smycken. Perfekt! Älskar när allting är på plats, ordning och reda!


 
Efter ett drag med trasan så var den alldeles brun!

 


Tv mys

Har nu bäddat ner mig i soffan med en mysig filt och kuddar. Till det har jag slagit till med lite chokladpudding och julmust, mums! Nyttigt "kvällsfika"!^^ Nu väntar paradise hotel!




Hårstyling

På hårlektionen idag så gick vi först igenom ett massa produkter från Lanzá och därefter fick vi styla varandra med hjälp av dem olika produkterna. Kajsa stylade mig och det blev så fint så. Jag fick stora fina lockar i ett svall, me gusta! Och nästa vecka är det min tur att styla Kajsa's hår, jiiihaa!


 

 

 


Sushi

Äntligen hemma! Kom just in igenom dörren och ska nu käka, jag är dö hungrig! Känns som jag kan äta en hel häst, haha. Mamma och jag köpte hem en liten sushi låda på vägen hem. Har aldrig smakat sushi så det ska bli kul! Har ni käkat sushi, tycker ni om det?



Pepparkakor

Ikväll kom min lilla älsklings tårta hit! Vi bakade pepparkakor, båda stora och små, tomtar och änglar, hjärtat och stjärnor. Jag hade nästan glömt bort hur kul det och framför allt hur mysigt det är och julkänslan! Jag har inte gjort det på flera år nu, traditionen vi hade när vi var små försvann lika fort som vi växte. Har ni bakat pepparkakor än?

 


 

 




Black and White


Färg

Igår kväll vid tio fick jag ett ryck och kletade in hårfärgen i håret. Tyckte det hade blivit så ljust! Kan ni fatta? Det låter så dumt nu när jag läser det, jag som är mörkhårig tycker det blivit ljust? Hur fan då? Men det är som när en blondin färgare det snäppet mörkare så tycker dem att det typ blivit svart. Hihi, så tokigt det kan bli! ;)



Mary Kay

Ikväll hade mamma ett så kallat Mary Kay party. Vi har haft det några gånger och jag tycker det är alltid lika kul. Man får då prova massa produkter medans konsulenten förklarar vad produkten är till och bra för. Eftersom Mary Kay inte finns i butik så får man kontatka dem så kommer dem hem till dig och du får vara värdinna för dig och dina nära och kära som du vill bjuda in. Har du testat Mary Kay's produkter? Gillar du dem?

 


Make up Store

Mellan landade som sagt på stan idag innan jag kom hem. "Fyndade" lite på Make up store, 20% det tycker vi om! (20% får du om du tar tidningen i MVG, finns en lapp längst bak räcker fram 31/12) Måste ju börja lagra upp om jag ska kunna sminka andra i framtiden! ;)



COVER ALL MIX - 245KR
Cover all mix
finns nu som pennor, billigare än burken!



ÖGONSKUGGA - 135KR/ST
Vanilla och Smog


SÅ HEMSKT!



Olyckan som inträffade nära där jag bor i morse!
Såg olycksplatsen från bussen imorse...


Kom och ta mig långt härifrån

Slutar inte förrän tjugo i fyran och vad är klockan? - jo fem över TVÅ! Jag dööööör, Hatar tisdagar. Bara spa lektionen som är kul. Idag färgade vi ögonfransarna och brynen igen (så vi inte ska glömma bort det ;)). Dock bara andra gången för mig men det känns som jag börjar kunna det nu, på ett ungefär iaf!
Har engelska men det orkar jag inte göra, har svenska efter det och det orkar jag inte heller göra... Vad orkar jag egentligen?

Efter skolan blir det en mellan landning på stan för att springa in på Make up store och köpa lite göda och en snabbis på Åhlèns, ska köpa hårfärg. Tycker det har blivit så ljust!

 

 

 

 

 


RSS 2.0