Crash bom bang

Det var super kul att få träffa dig igen Moa, äntligen! Det första jag lyckades med idag inne på hm var att ha sönder en ring. Vi var inne på hm och jag hittade en rolig plast ring som jag ville testa och sen slant den bara ur mina händer och crash ner i golvet. Haha, jag kollade runt mig och såg en liten tjej stå bakom mig och kollade på mig med stora ögon. Haha, det enda jag tänkte var bara: säg inget till nån! Haha, jag och Moa dog typ av skratt!  



Vi hittade snygga badmössor på lager house! ;)


31 Oktober

Nu är jag klar och ska börja rulla ner mot stan om en liten stund för att träffa Moa. Ska bli super kul, vi har inte setts på flera år känns det som! Ha en trevlig dag! ♥


Skräckfilmer

Carro drog just hem. Hon blev så rädd för skräckfilmen att hon inte vågade stanna längre för då skulle hon inte våga gå hem, hihi. Hon har förmågan att vilja se skräckfilmer men sen när dom är igång så ångrar hon som sig! ;) Jag älskar skräckfilmer och jag vet inte varför? Lite små kul när man jagar upp varandra och blir så dära riktigt rädd. Vad tycker ni om skräckfilmer?



Filmen vi såg


Diskmedel tricket!

Nu när jag var och handla råkade jag göra ketchup tricket fast med diskmedel istället och det var inte meningen! Haha, ni som har sett hundtricket kanske förstår? Nämen det var så att efter jag packat ner alla varor (vilket jag trodde att jag gjort) och började gå ut mot affären så ropade killen efter mig; Du glömde den här och viftade med diskmedlet. Jag fick ut ett litet pipigt tack och gick ut. Blev så himla full i skratt när jag kom ut. Dock var killen inte en 10poängare, snarare knappt en 3a.

Höst

Nu har jag duschat och sminkat mig, I'm ready to go. Jag fick iaf några matte uppgifter gjorda, kanske inte så många men några, hihi! Får väl göra några imorgon också. Nu ska jag cykla över till pappsen för lite käk.


Hösten är fin men jag vill ha sommar!


Matte

Jag kan inte vara frisk? Jag sitter just nu och pluggar matte, på lovet? Hallå? Men jag har så gott som inget val. Ny mattebok och jag har prov om typ 2 veckor och jag är på första sida. Har "bara" 43 sidor kvar... Det är väl det här som är det jobbiga när man byter klass!


Det jag köpte på stan


Long day!

Nu är jag äntliiiiiigen hemma igen. Efter jobbet for jag direkt (nästan direkt) till subway och jag kom nu hem därifrån. Det jag köpte idag på stan tänkte jag visa imorgon, tänkte slöa och se på tv nu. Two and a half man nu på tv ju, helt klart ett måste. Sov gott! ♥ (Löven vann förresten mot AIK, 2-1)


27 Oktober

Nu hade jag tänkt att rulla ner på stan. Måste köpa nytt smink, det är så gott som helt slut nu. Kanske får ner mig någon tröja eller något med mig hem, är sugen på något nytt! Jag vet inte om hinner skriva något mer förän ikväll. Funderar att fara direkt från stan till jobbet. Vi får se hur det blir med det, ha en trevlig dag!


Vykort från mami!




Har nyss varit och tränat och fyfan vad jobbigt! Musiken sög dock men sällskapet var lika bra som alltid. Tack för att du släpade med mig än en gång, anna!

 


Hundvakt

Har varit en liten dålig bloggerska nu tycker jag men jag har som inte haft något att skriva och då blir det som så. Det är ju inte lönt att skriva ett inlägg där det typ står "Hej och hejdå", haha! Nu är jag iaf hundvakt en stund. Ska sätta mig framför tv nu och se på tv och typ halv sova. Slappt! ;) (Haha, det här inlägget känns inte heller så värt, men so what?)


"Kanske"

Elin sov hos mig inatt och det var lika kul som alltid. Vi fikade mackor med oboy/jucie och såg på filmen Love Actually. Efter det tog vi bort sminket och tog vi Mary Kays handkräm med tre olika steg och händerna blir som baby stjärtar efteråt. (Rekomenderar den!!) Sjukt mjuka! Haha, får inte glömma vårt nya ord "kanske"! ;) Nu ska vi ta och göra något att fika/äta. 

 
 


Svammel


Vintertid?

Är det idag man ställa om klockan till vintertid?

 


Hatar att dammsuga

Nu har jag dammsugit hela lägenheten och gjort det fint, iaf finare. Städat alla rum förutom messys rum för det får han göra själv! Jag hatar verkligen att dammsuga, och speciellt med mammas dammsugare. Den ser typ ut som den i madicken fast lite mer morderna variant. Haha, förlåt mamma men den är inte bra! Jag vet att du tycker det och det är ju du som städar här hemma annars så jag ska inte klaga för mycket! (A) Vad tycker ni om dammsugning?


Dagens fråga

Vad har du för intressen och vad brukar du blogga om?! :)

Jag skriver inte om något speciellt här i min blogg, jag skriver mest om vad jag gör och vad som händer i mitt liv. Jag skriver ju dock inte 100% av vad som händer och det förstår ni nog också. Jag har ju nu börjat en ny linje, stylist med spa så jag ska försöka skriva om det så gott jag kan. Annars är det bara om mig och min vardag. Träning, vänner, nageldesign, shopping när pengarna räcker till osv. En och en annan dagens outfit kan också glida in då och då (dock ett bra tag sen det hände?). Det handlar helt enkelt om mitt liv som Josefine Jonsson, haha! ;)

 


Brother

Jag glömde skriva att min bror Marcus "Messy" (journalisterna har svårt att stava med y av någon konstig anledning, trots att han har sagt att det stavas med y) Jonsson gjorde debut i björklövens A-lag i onsdags. Han köttade satan och fick jubel efter varje tackling han gjorde. Hoppas att det sitter i sig och att han får fotsätta!!


Hockeyproffs?

Var och kollade när pappa spelade ishockey idag vid tre tiden. Kan säga att det var ingen vacker syn! ;) Haha, det var så att det var olika företag som spelade mot varandra och pappas lag (Bravida) förlorade sin första match med 5-0. Men pappa var faktiskt ganska duktig....haha! (A)


 


23 Oktober

Skolan gick jätte bra idag, trivs som fisken i vattnet än så länge! Känns skönt att jag har kommit in lite i gänget nu också. Sminkningen gick otippat nog väldigt bra, jag är as nöjd eftersom det var min första gång. Hihi! Hoppas att Emma och Rawa blev nöjda där jag gjorde ögonen på emma och basen på Rawa. Saknar dock också min gamla klass...♥

Borstarna som vi använder och som vi får köpa:


Make up

Nu har jag make up som första lektion, ska bli skit kul! Känns dock jävilgt konstigt att fara till skolan osminkad, hoppas att ingen ser mig! ;) Hihi!


GULD

Har testat en ny nageldesign och temat blev guld, vad tycks?
Tycker själv att guld sträcket förstörde lite menmen...



Stylist med spa

Förlåt för så otroligt dålig update nu dom här senaste dagana. Har blivit lite fullt upp, det är mycket som har hänt dom senaste gångerna. Idag har jag börjat i en nya klass, JAG KOM IN PÅ STYLIST MED SPA! Fick beskedet igår så det har varit snabba takter. (Det var en tjej som blev tvungen att hoppa av och då kom jag in som reserv) Ska bli så otroligt roligt, ser verkligen fram emot det här. Känns lite tufft nu i början efterom jag är helt ny och kan typ ingenting medans dom andra har redan börjat och har fått lite kunskaper osv. Ny klass också med 15st andra tjejer, super kul med nytt folk och ser verkligen fram emot det här. Tjejerna verkar hur snälla och fina som helst, super!

Vykort

Idag fick jag hem ett vykort som mamma skickat från Australien, super kul! :)




Orkar inte

Sitter på skolan och jag orkar inte skriva något men jag gör det ändå... Mer än det här blir det inte just nu, men nu vet ni att jag är alive iaf! ;)



En liten Josefine, mamma var tvungen att
tejpa fast rosetten för att den skulle sitta.


GRATTIS TÅRTAN!

GRATTIS ANNA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!

 


Vad tycker du?

När tjejerna var här ikväll och när vi snackade så kom vi in på den nya ica reklamen. Är den rolig eller är den kränkade? Vad tycker du?


besviken

Jag som trodde att dom skulle sända live från Blog Awards från tv400, och så är det inte så? Det ska tydligen visas nästa vecka om jag inte uppfattat det fel? Så jävla ovärt, jag som ville se...fan så dåligt!



housewife?

Godmorgon alla söta! Jag vet inte vad som har hänt mig? Jag känner mig som värsta hemmafrun! Det känns som att det ända jag gör är att tvätta, diska, städa osv. Haha, känns inte så bra! Ännu ett steg in i vuxenlivet eller vad säger man? Näe, nu ska jag gå och duscha...läääänge. Det är jag värd, hihi!



Rabih

Rabih var lätt en av dem bästa ikväll, så himla fint hans framträdande var! Jag älskar lugna låtar, diggade det totalt. Han är ju bara för goooo, vill äta upp han. Sjukt söt! ♥


Strykning - done, och nu Idol!

Nu har jag alldeles nyss blivit klar med min kärring strykning. I did it ft you mum! Så du behöver inte göra det när du kommer hem, hihi! Visst är jag snäll? Nu ska jag och carro feta oss med lite små godis och glo idol!!


Vadå mätt?

Nu har jag ätit mig mätt för en vecka framöver! Jag döör...



Liten hälsning


Observera smyg blickningen på slutet, haha!


Teater

Igår var jag och Anna och såg en teater. Vi fattde inte vad den riktigt handlande om och vi hann inte se slutet heller för vi var tvungen att smita iväg tidigare så vi skulle hinna på Ica innan det stängde.


 

 


15 Oktober

Ska springa och sminka mig nu och fixa mig klar, sen ska jag fara och äta med pappa och gänget. Trevligt! Klockan sju ikväll ska jag och Anna på teater. Haha, mamma vann några biljetter och hon är ju i Australien och då tog jag och Anna dem. Gratis är bra! ;)


en osminkad Josefine


Ny tapeterna

Tapetsering blev klar igår i mammas sovrum och i lill hallen. Det blev kanon fint, speciellt i mammas rum där det för var en mörk blå färg och är nu ljust och fräscht! (Glömde dock ta före-bilder, hihi!)

Mammas sovrum:
 

Lill hallen:
 

14 Oktober

Sitter och håller på att sminka mig nu innan jag drar i väg för ännu en skoldag. Vet inte om jag kommer hinna blogga något mer innan ikväll. Ska på möte klockan 18.00 angående lönen. Kan bli riktigt spännande!? Jag vill bara säga GRATTIS till min låtsats pappa Urban som fyller år innan jag far. GRATTIS! :)
Ha en super fin dag! ♥


13 Oktober


HAHA, JAG DÖÖÖR!


IG?!

Har alldeles nyss haft NK provet. Kan säga att det gick som jag förväntat, åt helvete! När jag fick provet så svarade jag på första sidan, sen när jag vände kunde jag ingenting. Kan säga att där försvann hoppet. Men till slut gissade jag på en hel del och skrev iaf på alla frågorna, jag säger bara att jag känner doften av IG....

Vart är katten? :o

På morgonen idag kände jag mig jätte duktig. Fick en massa saker gjorda, känns bara bra. Gick till och med UT MED SOPORNA! Haha, det fattar jag knappt själv men det är saker som också måste göras.

När jag kom hem idag så hittade jag inte Tiger. Letade runt i hela lägenheten och hittar inte katten. Började få lite små panik om hon hade sprungit ut medans tapetserarn var här (mammas sovrum håller på tapetseras om). Sprang runt med en liten råtta och Mysis gick bakom mig hela tiden men inte Tiger. Paniken växte mer och mer, hade hon farit ut, tänk om blivit överkörd osv. Tankarna sprang runt i huvudet. Hade bråttomt och var tvungen att fara, efter middagen for jag tillbaka och leta och leta. Hittade ingen katt. Gav mysis mer mat och när jag vänder mig om ser jag Tiger springa fort förbi köket. Jag blev så glad att jag skrek till, haha! Jag fick till slut fram katten och jävlar vad hon var rädd, stackar min älskings kisse!



Nu ska jag plugga NK, fattar inte ett skit!

 


Söndag = Skön dag

Nu har jag legat och jäst ett tag, vilat och bara tagit det lugnt samt lyssnat på musik. Precis som en söndag ska vara! Nu ska jag iväg till pappa och käka där, sen måste jag verkligen plugga NO.




Jag har inga pengar på mobilen, så det är därför jag inte kunnat svara på smsen!

 


Bara att fortsätta!

Kom nyss ut ur duschen från det tredje spinning passet den här veckan, jag känner mig sjukt duktigt! Bara det håller i sig nu och att jag fortsätter i samma spår.

Dagens träningslåt

Rap Das Armas - Cidinho & Doca


Hej då!


Hej då mamma, ses om 3 veckor!
Kommer sakna dig! ♥


Lördagsmys



Lördagsmys med sista kvällen med mamma!





Tvätt koll!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång jobb dag. Mamma har nyss lärt mig tvättmaskinen för kanske 5 gången? Jag glömmer jämt bort vart man ska he tvättmedlet och vart man ska he mjukmedlet! Hihi!
Nu ska jag laga mat sen myskväll med mamma innan jag far och är hundvakt! Vad gör ni för kul ikväll? ♥



Tvättmedlet längt till vänster och mjukmedlet i mitten, nu kommer jag komma ihåg! ;)


Work

Ska iväg och jobba nu på en liten, liten stund. Jobbar två matcher idag så jag är inte hemma förän vid sex kanske. Så jag skriver när jag kommer hem igen! Ha en super fin dag! ♥



Våra nya arbetströjor,
så himla ful färg!


Jobb och mamma helg!

Har varit lite glest med inlägg nu dom sista dagarna. Ska bättra mig där. Ikväll har jag jobbat och det gör jag hela dagen imorgon också, jobb, jobb och ännu mer jobb. Sånt är livet, man måste ju få något i fickan.
Sitter nu med katterna och mamma framför tv. Kommer bli en mamma helg i helgen efter mamma far på söndag till australien och kommer vara borta i tre veckor. Hon och morfar ska fara för att hälsa på min bror Christopher som pluggar där fram till jul. cska försöka umgås så mycket nu innan hon far!

Bror




Hjälp mig!!

Jag behöver hjälp! Imorgon ska vi ha en liten jobbfest med utklädnad och jag blev lottad till 80-tal och jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig! Har ju inga direkta 80-tals kläder hemma heller. Hjälp mig mer än gärna med lite tips om vad jag kan ha på mig, hur jag ska göra håret samt sminka mig!


8 Oktober

Tänkte skriva innan jag for till skolan idag men jag snoozad lite för länge, så jag fick lite ont om tid. Ska nu ha mitt "älskade" favorit ämne Engelska. Lärarn gör ju inte saken bättre, satan så dryg!

Ännu ett nytt besöksrekord! 129 unika läsare, WIHOOO!


Hungrig!

Träning idag gick skit bra, känner att jag orkar mer och mer. Framsteg, jippi!

Dagens träningslåt

Destination Unknown

Har nysss duschat och ska äntligen få min efterlängtade middag, är hungrig som ett as!

 


Träning

Hahaha! Känns fortfarande jävligt stelt men jag försöker, I'm working on it!


Besöksrekord

Såg nu när jag nyss tittade på statistiken att jag hade besöksrekord igår! 117 unika läsare, några kanske tänker att det är inte så många men det är många för att var mig. Det är super kul att statistiken höjs hela tiden, blir så glad så! Hoppas ni stannar! ♥





Såg också att jag fått fler prenumenater, blir så glad! Hihi!

 


I take the bus

Håller på att göra mig klar inför skolan, ska bara leta fram en miniräknare till skolan sen är jag så gott som klar. Tar busen idag. Det öste tydligen bara ner imorse när mamma for till jobbet och jag vill vara på den säkra sidan, hihi! Vill inte bli blöt! Ha super fin dag allesammans. ♥


(Ingen rubrik)

Mackan satt fint i kistan. Otroligt gott och mycket roligt sällskap, som alltid! Nu ska jag se Two and half man sen ska jag försöka sova. Har matte prov imorgon, hade totalt glömt bort det och glömde böckerna på skolan i måndags. Bright girl?


Mjukis-kväll

Spinningen ikväll var sjukt jobbig, hoppas jag inte får sån fruktansvärd träningsvärk! Imorgon är det dags igen.
Ikväll kör vi på mjukt, mjukisar och slapp tröja och mina mjukis sockar! Grymt skönt! Nu är det dags för Andra Avenyn sen ska jag iväg med Elin på Subway, halva priset efter 22.00 you know! ;) Magen är tom, I´m starving! Ha en super kväll, puss! ♥



Det jag fick med mig hem


Jacka - Monki - 700kr

 
Örhängen - Ur&Penn - 29kr


Stan

Förlåt, hade tänkt att slägga in ett inlägg innan jag for ner stan men det blev det inget av. När jag kom till stan så lunchade jag tillsammans med Emmi på Eurasia. Lunchbuffè! Super gött! Sen köpte jag min fina vinterjacka från Monki. Mötte sedan upp systrarna Hilli och gick med dom ett tag innan jag for hem. Sitter nu hos pappsen med dogsen och väntar på att han ska komma hem!

Update kl. 17:0



Knas Emmi!


My food!


 

 

 


Sleep like an angel!

Har nyss duschat och krypit ner i sängen. Ska sova som en ängel i natt har jag bestämt. Vissa är ju lediga från skolan imorgon, pga studiedag. I´m in heaven! Ska sova som aldrig förr och sen ska jag ner på stan hade jag tänkt. Sleep like an angel alla fina! (och fula, ni är också fina. - Hihi!) ♥

 


Rest in peace

Idag på jobbet gick min tumnagel av! Vad är oddsen? När jag igår berättade hur hårda och bra naglar jag har och sen så går den av dagen efter? Men dom är faktiskt jävligt hårda, you can ask my friends! ;) Nageln satt hårt som och den låtsnade aldrig, den bara plågade mig och tillslut gick den av. Sitter nu med 1cm kortare nagel på tummen med en liten plåtster. Livet är inte lätt...

 


2 = bättre än 1



BONUS, EN TILL!
( favoriter i repris...nästan! ;) )



- Oj, vad vi är seriösa!


naglar på g

Sitter och filarna naglar. Ska sedan måla dom nya och fina. Det förra började se för taskigt ut alltså. Lägger upp bilderna på naglarna sen är det är klart! :) 

"Semester-möte"

Nu ska jag alldeles strax iväg på "semester-möte" med den ingifta släkten. Planering om utlandsresa nästa år och jag kanske ska med! Jippi, as taggad fast inget är bestämt ännu? - I know, I´m wierd! Nu ska jag gå och göra mig klar det sista, hare bra!

 
Mina snygga hundar, Loke och Nikita!


3 Oktober


Borta?

Godmorgon! Nyvaken och trött sitter jag här och tänker på vart Nikitas halsband kan har tagit vägen. Det är helt borta, finns inte någonstans. Haha, nu undrar vi bara om inte Loke har käkat upp det men det har han ju knappast men tanken finns! ;) Ska fara till mamma och hämta sladden sen så ska jag försöka blogga lite bättre än igår. Jag jobbade sen orkade jag inte skriva så där har ni förklaringen!

2 Oktober

Morsning korsning! Sitter och käkar frukost. Känner mig jätteduktig efter som jag är ingen hitt på käka frukost! Ska snart bege mig till skolan där första lektionen består av spanska prov, önska mig lycka till för det lär jag behöva!


Give me, give me, give me more!



Första videoinlägget

Mitt första video inlägg, klaga inte! Pratar lite tyst och otydligt men det får ni leva med! :)


RSS 2.0