Videoinlägg..

..kommer! Har suttit nu i 20 minuter och har försökt att få till ett hyffsat okej videoinlägg men det ville sig inte riktigt, men dock lovar jag kommer lägga ut ett videoinlägg imorgon någon gång under dagen. I promise!


Ändrade planer

Sitter och försöker plugga in alla spanska glosor till provet som jag har på fredag. Hade tänkt lägga in lite bilder men när ens planer ändras hela tiden blir det en aning svårt att hålla dom som man tänkt i början. Men jag får kanske gott göra er med ett litet videoinlägg senare ikväll kanske? Eller vad säger ni?


(Bild från förra året)
Någon fler som är en "fantatsik älskare" som jag? ;)


30 September

Godmorgon! Idag var det riktigt tungt att kliva upp ur sängen. Jag slet verklgen för att ta mig upp och till sist klarade jag det! (jag som sov så skönt!) Nu är det dags för skola igen. Börjar inte förän 10 = sovmorgon! Kan säga det behövdes! Kanske videobloggar ikväll? vem vet, vem vet...





Videoblogga?

Blev godkänd på videofy.me idag så nu kan jag lägga upp videoinlägg om jag vill. Vad tycker ni om det, tycker ni jag ska börja videoblogga? Hiss eller diss?


Redovisning

Jag må ju inte vara den enda i hela Sverige som hatar att redovisa. I början är man lite små nervös, man går upp och försöker hålla sig lugn. Sen börjar man prata och känner hur kinderna blir rödare och rödare. Kinderna hettar sedan uppe till typ 200 grader. Man blir nervös och börjar prata snabbare och säger fel och utbrister "skoja bara". Haha, typsikt! Någon som känner igen sig?



29 September

Idag har jag redovisning, det är nog det som förstör dagen för det mesta. Annars är det som vanligt höll jag på säga! Haha, men alltning är bra med mig och jag hoppas att det är bra med er också! Nu ska jag gå och fixa håret och göra mig klar det sista till skolan.


Jag är fruktanvärt dålig på käka frukost,
men idag har jag till och med bevis! (stolt!)


Idol

Eddie och Jon är mina favoriter ikväll! Hoppas dom går vidare, then I´m happy! Vilka är era favoriter ikväll? Kom även på att jag har redovisning imorgon i ULS, kan säga att den inte kommer att ligga på topp.



Mysis right now!


Haha, den dära läsar intervjun bleb ju ingen större hitt! Vilket jag dock förstod, men det var ju värt att testa. Inget jag förlorade på iaf.

 


Läsar intervju

Jag tänkte intervjua er läsare. För att jag själv ska få lite koll vilka som läser. För skojs skull! Så nu är det DU som läser som ska svara! Svara på frågorna i kommentarsfältet.

1. Namn? (Går bra att vara anonym, men skriv HELST ditt namn)
2. Ålder?
3. Bor?
4. Hur hittade du hit?
(Via bloglovin, mer-trafik, msn, apberget osv. eller kan adressen)
T.ex: Josefine Jonsson, 16år och kommer från Umeå. Kan adressen ;)


27 September

Kvällen har jag spenderat med underbara Anna! Vi började med att fara och köpa mer hårfärg strax eter fyra. Vi hamnade på ICA Maxi och fick även med oss lite gurka, morötter och dipp hem. Hemma bjöds det på middag där vi åt tacos. Super gott! Efter det började vi med färgningen med mitt hår (igen), resultatet blev lite mörkare och fick bort den "ljusa/konstiga" färgen. Efter det såg vi lite på min klassiska idolfilm sen en tv kväll med dipp! Tack för ännu en kanon kväll, Anna!



 




 

 
 






mer färg

Som ni kanske ser på bilden så är det lite olika skitningar i håret, ser lite små konstigt ut. Ska fara med Anna nu och köpa lite mer färg, så vi får se hur det blir! ;)



Spinning!

Fick ett sms av Anna när jag vakna, "Spinning 12.30, följ med mig! :)" och halv timma senare sitter jag i hennes bil. (Jag som h a t a r spinning) Fyfaaan vad det där var jobbigt! Jag är helt jävla slut, men det var det värt!


RESULTAT

FÖRE


EFTER



Nu kör vi!!!!!!!!

NOW I´M GOING DARK!!!!!!!!!!


Trött

Har jobbar hela kvällen sedan fem och var hemma vid halv elva. Kan säga att jag är ganska trött nu, gäspar som aldrig förr. Hade tänkt att försöka hoppa i säng (trots att det är fredag), men är man trött så är man. Fick inte sova ut något förra helgen eftersom jag jobbade så jag har inte fått sovit ut ordentligt på två veckor! Inte så konstigt att jag är trött!? Hoppas alla haft en trevlig kväll! Sov gott, för det ska jag göra, hihi!


Är lika trött som loke var förra helgen!
Kolla ögat, halvt öppet! :O


Dresscode


Tröja: Gina Tricot
Linne: GinaTricot
Jeans: Only



Godmorgon

Ä N T L I G E N fredag! Veckorna går så fort men dagarna så långsamt. Fredagar i skolan är rätt slappa och går rät fort. Glömde totalt bort vår läxa i ordkunskap på svenskan, känner mig ganska körd på den punkten. Aja vi ser väl hur det går!



Plugg

Förlåt för lite dålig update men bättre kommer den inte bli idag. Sitter och försöker plugga till mitt prov imorgon som jag har i ULS (Utveckling livsvillkor och socialiation). Jag fattar inte ett skit och ingenting fastnar, jag blir galen...

22 September

For på stan en sväng efter skola och fick med mig detta fick jag med mig hem... 





H&M puder, 49:50:- och H&M svampar, 19:50:-


det är inte lätt att vara känd!



Några minuter senare efter Anna kollat bloggen


bad memory

Mitt minne hat nog aldrig varit så dåligt som idag. Det började med att jag glömmer min nyckel till skåpet på skolan, så när jag väl är framme slår det mig att jag har glömt kortet. Jippi! Blev bara att säga till några i klassen och sen bara sätta sig på cykeln (som knappt går att cykla på) och fara hem och hämtat kortet.
Efter skolan for jag hem till pappa för att hämta min ögonfransböjare. Började med att gå ut med Nikita, gav henne lite mat och sen for jag. Tror du inte att jag glömde böjaren, jo lik förbannat! Haha, så jag måste dit ikväll igen. Haha, jag blir tokig!


(HAHA, jag låter bilden tala för sig själv!)


Headache

Förlåt för lite svag uppdate ihelgen, jag har jobbar som sagt nästan hela helgen och nu har jag nyss duschat och mekat lite med cykeln som jag ska ha imorgon (Min cykel är paj, igen. Däcket är totalt vint!) Nu hade jag tänkt att lägga mig och vila och kanske somna. Har fruktansvärt ont i skallen!



19 September

Kom alldeles nyss hem från jobbet, det gick bara bra men det gjorde dessvärre inte matchen. Lövens j20 förlorade med 9-4 mot Djurgården, illa men det är bara att ladda om till nästa match som är imorgon. Ikväll skulle jag egentligen jobba igen på Björklövens seriestart men jag ska på 40års kalas. Blir nog skit trevligt! Ska börja göra mig klar, duscha osv. Ha en super bra dag/kväll!



Kaffefiltret såg ut som en blomma och nörd som jag är kunde jag inte låta bli att fota!


DET ÄR INTE SANT!

Nu är det TREDJE gången en timmerbil välter över våran stuga.
(Morfars hus)
Nu är det den ANDRA gången bilen mosas och
den TREDJE gången bron kraschas!
Kolla hur det ser ut fyfan...


















Stackars lill moffe!

http://vk.se/Article.jsp?article=302267
http://www.folkbladet.nu/?p=155536
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5812912.ab


16 september

Har nyss fixat så jag har internett på skolans dator här hemma (lite sen?). Har inte "orkat" fixa det innan men nu är det gjort och nu sitter jag här och ska försöka plugga in så mycket som ARL (Arbetssätt och Lärande) som möjligt. Har prov på fredag.

Ikväll klockan sju ska jag tillbaka på skolan på föräldramöte och själklart kommer jag missa idol ikväll, när det är från Umeå. Vad är oddsen? Så jävla typiskt!


Fuck this shit!

Åh, vad skolan känns tung nu alltså och ändå har den typ "nyss" börjat. Engelska läxan går verkligen inte bra och den ska in imorgon och ja, jag är fortfarande lika kass i engelska. "Man kan inte vara bra på allt", får ta det som tröst!



Nu ska jag se lite på The girl next door,
försöka LÄRA mig glosorna och sen sova!
- I need it! Sov gott 

 

 


skolkort

Skolan har väl varit bra idag förrutom att Elin tappade sitt elevkort (nyckel till skåpet) innan vi knappt har haft det i ett dygn. Vi har sökt, och sökt men inte hittat det. Sjukt, hon öppnade skåpet och sen när hon skulle låsa var det borta! Så jävla skrattretande!

Nu när jag kom hem så hade jag fått mina enskillda skolkort i brevlådan (klasskortet har vi inte tagit än). Kolla, jag tycker det ser ut som om jag har hamstrat!




15 September

Godmorgon, sitter nu och slänger i mig lite frukost. Känner mig jätte duktig för jag är as kass på äta frukost men det ska bli en förändring på det. Fixade min naglar igår och ännu en gång blev det rosa/lila. Haha, men man tager det man haver!



Skåp

Idag fick vi äntligen våra efterlängtade skåp, dock typ 3 veckor försent. Kan säga att det har varit ett helvete att bära omkring på alla dessa böcker samt datorn och idrottskläder. Ni kan ju tänka vad väskan har vägt! Tur i otur så fick jag UNDERSKÅP! Vad är oddsen?! Det är fan i mig inte i kul, jippi! För att göra det ännu roligare så har vi fått skåpen på andra sidan skolan...

Städning

Nu känner jag mig så jävla duktig. Har städat hela rummet, från topp till tå. Känner mig helt slut, haha! Jag har dammsugit, dammtorkat, renbäddat, torkat fönstret osv. så nu är det rent och fint på mitt rum. Ska ta tag i gaderoben efter middagen eller imorgon!

 
 
 
( Min uppstoppade ekkore fick komma med för att elsa ville se den ;) )


090911


Lik?

Tittade på några gamla bilder på datorn och hittade en gamal goding. Haha, är jag mig lik sen jag gick i feman/sexan?


Español

Är ny duschad och har precis satt mig här i soffan för lite glosträning samt lite tvtittande. Orkade inte sätta på mig några "riktiga kläder" eftersom jag är ändå bara ska vara hemma idag/ikväll och göra en massa skolarbete, så jag satte på min lila mysdress och min tofflor. Skönt! :) Nu; dags för spanska glosor.



Gött

Mötet gick bara bra, lite små förändringar kommer ske på jobbet. Sakta men säkert. Inga större förändringar så det där blir nog bra. Vi fick med oss en liten gåva hem med lite godsaker, mumma!

 

UPDATE KL. 23.14

PROBLEM, PROBLEM, PROBLEM! Jag har ingen väska till skolan imorgon, paniiiiiik. Antingen är den för liten eller trasig (ful kan jag inte skylla på eftersom jag gick runt med en skit ful svart dataväska idag!). Vi har haft massvis med väskor och nu när man väl behöver en är alla helt plötsligt borta! FUCK THIS SHIT!


Möte

Dags för mötet med jobbet och med den nya "chefen", blir bjuden på mat också. Not bad at all, I'm starving!

090909

Dagens oufit



Kofta - Hummel - The Store
T-shirt - Björn Borg - Turkiet
Linne - Gina Tricot
Jeans - Leggings - Gina Tricot
Halsband - Spanien
Armband - Turkiet

TV kväll!

Dags för tv kväll!

IDOL KL.20.00 KANAL 4


ANDRA AVENYN KL.21.00 KANAL 1


Lime

Hittade de en lime i kylen när jag skulle sätta på potatisen. Lime är verkligen skit gott och jag kan VERKLIGEN inte vara seriös på kort! Haha, kolla in mongot!



8 September

Kom alldeles nyss hem från skolan/stan. Skolan var rätt chill idag, endast en riktig lektion. Vi hade någon, vad ska man säga men typ några lekar med 2orna. Helt okej, lite små kul faktiskt. Roligare än vad jag trodde iaf! Fikat var super gott! (plus i kanten) Vi fick även våra datorer idag, dock är man lite små negativ på den punkten eftersom vi inte har fått våra skåp, så vi måste gå runt och släpa på den och alla böcker hela dagarna! Snacka om att det sliter på axlar och rygg. Slut svamlat nu, efter skolan drog jag på stan med Elsa och Sandra från klassen. Vi fikade, snackade och jag fick köpa mig ett par nya jeans (leggings med FICKOR) och ett nytt vitt standard linne.

  
  


Mer bilder från Turkiet!



 
 

 


 



 



 



 
 





 





 




 




 





 






 






 

 






Sladden är tillbaka!

Sladden är tillbaka där den hör hemma, äntligen! Imorgon kommer det fler bilder från Turkey.


 
 


Bilder från Turkiet

Bilder från kameran, bilder från min mobil kommer senare. :)





































 






 






 
 

 












 




























 



 







1år

Glömde totalt bort att bloggen fyllde 1år igår. Haha, tänk vad tiden går snabbt egentligen. Näe, jag har inte så mycket att berätta så jag ska inte sitta här och skriva ingenting. Har inte fått sladden till mobilen än, så ni får vänta med bilderna från turkiet.


Ny Lacoste tröja från Trukiet.


3 September

Hej hopp i lingonskogen! Sitter här och bara tar det lugnt. Lyssnar på lite musik och bah chillar brax. Haha! Borde ta itu med mitt rum, det ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig. Dom nya kläderna från turkiet ligger över hela rummet och sminkbordet är propp fullt med saker. Jag som säger bara som alla andra undgomar, "jag gör det sen".


  
Ny adidas tröja från Turkiet.


Hemma

Borta bra men hemma bäst! Något som faktiskt stämmer in rikigt bra. Är nu hemma i det kalla Sverige igen, är trött som jag vet inte vad. Ska försöka sova om en liten stund. Jag har haft det super bra och jag har shoppat en hel del. Ni får se det imorgon, Jonte har snott sladden så den är jag utan!

RSS 2.0