Kvällens!



Trevlig valborg!

Hej! Har just sminkat mig klart. Nu ska jag bara springa upp och byta om sen är jag så gott som klar och ska börja bege mig mot Carro. Ville bara önska er alla en riktgit trevlig Valborgmässoafton, för det ska jag! PUSS ♥

To school

Nu äre dags att brumma iväg på hojjen till skolan. Tagga prov nu, wohoo! Skjut mig!


Spännande

Hmm, vad kan detta bli för smarrigt?



No eggs

Godmorgon! Här sitter jag vaken trots att jag har sovmorgon. Jävligt ambitiöst av mig, tyck ja! :) Hade tänkt att jag skulle baka en efterrätt tills ikväll men såg nu att vi inte hade några ägg. Ohyes! Bara att klä på sig och gå och köpa men problemet är; jag har inga pengar?!



Sleep well

Nu har jag faktiskt varit duktig och läst lite av svenskan. Känns dock som jag har läst exakt samma mening hela tiden men vi får helt enkelt se imorgon om det var något som fastnade i mitt lilla hvuvd. Nu hade jag tänkt att börja avrunda kvällen. Har lite saker som jag måste fixa imorgon innan skolan. Skippar lite av min sovmorgon för det så jag hoppas verkligen att det uppskattas. Vi hörs imorgon, puss! ♥


Nu måste jag plugga...


Fålla upp

Idag på klädstylingen så fick vi öva på att fålla upp jeans. Det är inte svårt utan det svåra sitter i att få det jamt, rakt och snyggt. Vi tog även mått till våra blivande kimonos som vi ska börja sy snart. :)


 


Manikyr

Idag så hade vi inte träning på maken som vi alla trodde utan vi hade naglar. Hade faktiskt det på känn! Så idag hade vi repetition på Spa manikyr eller Standard manikyr. Tog dock inte så många bilder men jag bjuder på dom få som togs. :)





Hål

Halloj! Just nu sitter jag hemma och käkar eftersom vi har ett hål till tio över ett och fisk med curry lät inte så frestande så för min del. Skulle inte klara av dagen med en tom mage, icket! Trodde inte jag skulle säga det där men nu har jag blivit duktig på käka frukost också, super duktig. ;) 

Godnatt

Time for 2 1/2 män, sen är det nattinatt för mig del. Sov gott allesammans! ♥



Lite bilder från dagen

 


Det var inte lite kläder och allt är inte ens med!

 


28 April

Nu är jag hemma igen. Det blev en väldigt lång och rolig dag idag till slut. Efter garderobs hjälpen hemma hos Anna så bikade jag vidare hem till sandra för att se den klassiska spanska filmen som vi gjorde i åttan. Blev en del skratt där med, dock lite dryg eftersom samma tagningar kom typ 20gånger efter varandra! ;) När jag väl kom hem så satte jag direkt igång med att tvätta penslarna så dom är rena och fina till imorgon och nu sitter  jag kämpar med tandtråden som tandläkarn tipsade om. Vilket trassel!



Mongos

Har nu hjälpt Anna att rensa hennes garderob i flera timmar. Så nu är det fint och väl sorterat, tacka mig för det! ;) Dock har vi bara kommit halvvägs. Magen började kurra så nu ska vi ta och göra i ordning tacos. Bjuder på några vackra bilder, hörs sen!

Sommarklänningar

Igår fick jag hem ännu ett till litet paket från H&M. Det var två sommarklänningar som kommer vara snygg till lite brun hud! Speciellt i Turkiet! ;)

 
149kr - H&M
 
99 kr - H&M


Hårmodell?

När Malin och jag gick förbi Blablabla idag på stan så såg vi en lapp om att dom söker hårmodeller (klippning och färgning). Vi stod och pratade om det där ett tag och Malin blev lite små sugen. Sen när Malin skulle skriva upp sig så frågade tjejen i kasson om jag också ville. Jag som vill ha kvar mitt långa hår, vägrar klippa kort men tjejen sa att det gick bra bara jag skrev upp det på lappen. Så nu har jag anmält mig till att vara hårmodell. Är rent av lite nervös, undra vad dom skulle göra med det?
Är du intresserad? Gå in till Blablabla i Up2 gallerian eller ring Gina (numret på bilden) och anmäl dig, senaste den 30/4.


Jordgubbar!

Hej! Kom alldeles nyss hem från en liten sväng på stan. Idag hade jag bara en lektion, vilket var det nationella provet i engelska. Hur det gick kan vi skippa, haha. Som sagt så slutade jag redan 09.40, otroligt lång dag va? Efter det for som sagt ner på stan med Emma och sen träffade vi även på Malin B. Invigde bland annat dom första jordgubbarna (ett paket, 10kr på torget) och den första mjukglassen. Gott!



22:29

Låg nyss och tittade på programmet Cougar Town och fan så bra det är. Har dock missat ett och annat avsnitt nu på slutet men det är ändå fortfarande så jävla bra! Nu ska jag lägga mig mig och läsa lite i det nya nummret av Veckorevyn i väntan på att Jonte ska komma hem med ett lite paket! Spännande va?! ;)


Pluggat lite engelska

Har faktiskt vara så dutkig att jag har suttit och gjort lite engelska. Övat lite inför nationella provet imorgon, får hoppas att det går vägen. Just nu sitter jag som shlagernörd jag är och kollar på "Inför Eurovision song contest 2010". Faktiskt slog jag på det av en ren slump, tro det eller ej. ;)


Tyg och mönster

Efter mitt utvecklingsamtal idag (som förövrigt gick bra) så for jag och mamma ner på stan en sväng. Där shoppade vi mönster och tyger till mitt fördjupningsarbete på slöjden. Efter många funderingar om vad jag skulle göra så bestämde jag mig till slut för att göra barnkläder. Antingen till min tremenings barn eller lägga på hyllan till mina framtida barn, haha! ;)



Videoblogg


Tandläkaren

Nu är jag hemma igen från tandläkaren. Det gick väl helt okej antar jag men det värsta var ju när hon skulle ta bort lite tandsten. Då ser jag hur hon stoppar in värsta kroken i min mun och så her hon den mellan mina tänder och typ drar uppåt. Kändes som att tänderna skulle flyga ut! Sen mitt i alltihop säger hon, hoppas du överlever. Haha, kändes ju tryggt att höra det när det känns som tänderna håller på dras ut. När jag då äntligen fick skölja ur munnen säger hon att jag kommer vara lite öm i tandköttet eftersom hon har varit där och petat (snarare dragit). När jag då spottar ut vattnet så är det ju alldeles RÖTT av blod. Vadå "lite öm" jag blöder ju för fan! Får väl trösta mig med att alla tänder sitter kvar, haha! ;)


27 April

Nu alldeles strax så ska jag börja bege mig mot tandläkarn. Är typ nervös av någon konstig anledning. I hate it! Haha, känner mig som jag vore tre år men det här kommer gå fint! :)

Kvällsmys


Tandläkaren imorgon

Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag hatar tandläkaren, det har jag gjort sen jag vara liten. Gillar inte att ligga och gapa medans dom sitter och gräver i min mun. Haha, känns ju as dumt! Måste även fåga hur det blir med min lilla glugg som jag har. Det är så att jag har ingen tand där, har alltså en tand för lite helt enkelt. Jag vill fan inte ha tandställning. Aldrig! Dom sa när jag var mindre att jag inte skulle behöva det så nu kan dom fan inte komma och säga att jag måste det. Det måste finnas andra sätt!


Där har vi gluggen!


Cosmetic

Idag på stan så fick jag med mig några små saker hem. Några saker som verkligen behövs för min del eftersom det snart är slut, dock är mitt puder redan slut så det behövdes. Det blev som sagt ett nytt puder och en ny mascara sen råkade visst en liten ögonskuggan följa med. ;)

 

Fråga

javiie
om
Stan:
vilka av alla dina vänner är dom absolut bästa?

Svar:
Jag har många fina vänner och det är jag så glad för men mina allra bästa och närmaste vänner är Elin, Carro och Sandra. Sen har ju även Anna och mina älskade tjejer från klassen (Kajsa, Malin, Emilie och Emma) som ligger nära hjärtat! ♥

26 April

Hej alla fina! Nu är jag hemma igen efter en super rolig dag på stan med Anna. Det började med att vi tog en liten onödig sväng på ersboda. Anna hade lagt undan ett par tights som hon skulle köpa men det gjorde hon inte, haha! ;) Efter det for vi tillbaka in till stan och kikade samt en rullpizza till lunch. Hittade ett par sjukt snygga skor inne på Skopunkten som det verkligen stod Josefine på men just nu ekar det i min börs så det fick va...

 
(Tog nästan inga bilder med min kamera, väntar på bilder från Anna!)


Stan

Nu har jag lite bråttomt! Ska ner på stan med Anna. Vi hörs senare, puss!


God natt!

Näe, mina vänner! Nu hade jag tänkt att vara en duktig flicka och försöka lägga huvudet på kudden och sova. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, vi är lediga från skolan så om det är fint väder hade jag tänkt att pallra mig ner mot stan men det återstår att se! :) Sov gott! ♥

Snorgrönt

Efter solningen så cyklade jag direkt hem till pappa för att kolla in den nya tvn samt den nya digitalkameran. Riktigt snygga båda två. Det blev en Sony 14,1 megapixlar och en Samsung 40tum om jag inte minns helt fel. Diggar färgen som fan på kameran, snorgrön! ;) Nu ska jag hoppa in i duschen så jag bort solarium lukten!

 


Sun Tan

Vid halv nio så följde jag med Carro och solade. Det var grymt längesen sist och fan så skönt det var. Man vill ju börja få lite färg nu innan sommaren så man inte värsta lysröret på beachen. Tror dock inte att jag fick så mycket färg, man kan ju inte förvänta sig att man ska vara skit brun efter första solningen men det vore inte så dumt om det var så! ;) Längtar iaf ännu mer tills jag far till Turkiet nu, blir galen!


 


Randigt


Idag har har jag på mig min nya randiga tröja från H&M. Märkte just att den är på rea nu, jävligt typiskt när man nyss har köpt den. Linnet är från Gina Tricot och tightsen är från H&M.


Busted!

Sitter och töntar mig på skolan och upptäcker sen att det är en kille som står och kollar på, haha! Men det bjuder jag på! ;)


Emil 18 år

Idag har jag varit på kalas hemma hos min låtsas bror Emil som fyllde hela 18 år igår. Det var super trevligt och det bjöds på go fika. Inte dåligt! :)

 

Emil




25 April

Godmorgon! Jag trodde seriöst att jag aldrig skulle få somna igår, trots att jag var skit trött. Självklart blev det en liten stund vid datorn efter jag kom hem (som alltid) och sen när jag väl skulle sova så vaknar jag av en grej och sen när det var över och jag höll precis på somna amen då började ju katten spy. Trevligt värre! Mitt på mitt överkasst. Bussigt, haha! Nu ska jag gå och skrapa ihop någon frukost. :)

 


Fotografering, del 4






Fotografering, del 3







Fotogrefering, del 2






Fotgrafering, del 1

Vi blev som sagt för sminkade av gänget från The Studio och sen fotograferade. Alla var jätte snälla och trevliga. Riktigt kul att få prova på att få vara "modell" för en dag!






Fotogrefering med The Studio

Kom hem från fotograferingen för en liten stund sen. Det var verkligen super kul och jag har en hel del bilder att visa men jag tänkte att jag kanske kan dela upp dom olika outfitsen i olika delar så slipper vi dom är 25mil långa inläggen! ;)


Jag och Mamma


Fotografering

Nu drar jag iväg på fotograferingen, vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra dag! ♥

23 April

Tjah tjah bloggen! ;) Just nu sitter jag hemma hos pappa. Jag och Anna har nyss käkat en god middag som betod av tunna revbenspjäll och grekisk sallad (älskar fetaost!). Hade snart tänkt att börja bege mig tillbaka hem till mamma för att bestämma kläder till morgondagens fotografering. Får gå lite catwalk för mig själv, haha! ;)



Bjuder på en bild från i somras


Kattjävel!

Haha, jag hittade nämligen mitt elevkort igår. Det var så att katten hade tagit det och det låg i hennes tunnel, mamma hittade det när hon dammsög. Så mycket som jag har letat överallt, varit utan skåp hela veckan samt betalat för att få ett nytt och så har katten snott det. Tacksamt! ;) Jag visste att det inte var jag som hade slarvat bort det!



Kajsa och jag går lös!

Emilie har äntligen skickat några jävulskt fula klipp från skolan som jag kommer lägga upp nu lite titt som tätt. Här har vi ett otroligt vackert klipp från idrotten för flera veckor sen när vi hade dans på skolan. Se och njut! (Skrattar lika mycket varje jävla gång!)


Lipsill

Haha, fan vad jag är känslig ibland. Sitter och lipar av Andra Avenyn. Jag blir så jävla känslosam när det gäller tv/film osv. Helt sjukt, det bara rinner ner!


Mary Kay

Ikväll har mamma haft ännu ett till Mary Kay party och nu är jag riktigt len och mjuk i ansiktet. Känner mig otroligt ren och fräsch. Det som jag och mamma köpte var det omtalade handskräm kittet som gör händerna galet lena samt en mineral foundation till mig. :)


 

 


Sotning med färg

På sminklektionen idag så hade vi repetition på sotning. Fast idag la vi även till en valfri färg istället för bara helt svart. Idag flöt det på riktigt bra faktiskt, fick positiv och bra kritik. Jag är nöjd! :) (BILDBOMB)



 



Felicia


Min make på Malin

Kajsa

Emilie

Jag och Emma

Malin B

Nellie

Frida

Blev ett snyggt avslut med den här bilden! ;)




Klädstylingslektionen

Idag på klädstylingslektion så började vi med det vi slutade i måndags, dvs med att putsa skor. Efter det så gick vi igenom symaskinerna och dom var rätt så hightech. Sen sydde vi små provlappar för att "lära känna" maskinen! ;) Hann dock inte ta så många bilder innan kameran dog...



Fet kväll!

Kvällen har jag spenderat tillsammans med Elin. Vi tog först en liten cykeltrip till Gamlia där vi kollade på lite fotboll. Sedan på hemvägen så stannade vi till på Subway och köpte kakor. Och dom var hur goda som helst, nybakta och allt. Dom bara smälte i munnen. Efter det gick vi vidare (ca 10m) in till Max där vi köpte pommes med cheddar ost och bearnaisesås. Snacka om vilken fet kväll! Nu ska jag sova, är hur trött som helst. Godnatt! ♥



En bild från i höstas!


Jennie trollar


Vår!

Har nu suttit ute på balkongen i glajjorna och njutit lite av solen. Otroligt skönt, dock blåste det lite men nu ska vi inte klaga nu när solen äntligen är framme. Så sjukt att våren är igång, nu är det inte så länge kvar till sommarn trots allt! 




Muntliga Nationella

Ni anar inte hur skönt det känns att få har gjort bort den muntliga delen av engelska nationella. Mitt hat ämne nummer 1 efter som jag verkligen suger i engelska, men nu är det bortgjort. Thank god! Och vet ni, det var inte så svårt som jag trodde. Faktiskt ganska lätt, synd att jag bara har ett så litet ordförråd så jag pratar inte så mycket (Om man jämför med i vanliga fall! ;)). Jag har meningarna i huvudet på svenska men kan inte få ut det på engelska, haha!


NP

OMG, har muntliga Nationellaprovet idag i engelska! Wish me luck!

a la music

I mitt huvud - Top 25 2009 remix - Dj Earworm


Tröttnar Aldrig
- An Angel - Declan Galbraight


Ny favorit - Ave Maria - Beyoncè

Fotografering på lördag!

Mamma blev just uppring i telefonen där dom berättade att hon har vunnit någon slags tävling. Så på lördag ska hon få bli sminkad och stylad av The Studio och sen bli fotad av en proffsfotograf. Hon får även ta med sig 4 st vänner, så jag och Anna får också följa med! Så grymt jävla kul!



Frans och brynfärgning

Idag på spalektionen så hade vi repetition av frans och brynfärgning. Det var ett väldigt bra tag sedan vi gjorde det sist så det var riktigt skönt att få fräscha upp minnet lite. Får även hålla igång här hemma så jag inte glömmer bort det. Nu har man finfina ögonbryn och fransar, - tack misse!  







Solo

Har just tvättat bort sminket och bäddat ner mig i sängen och ligger nu och kikar lite på Roast på Berns. Hade även tänkt att kika lite i tidningen SOLO innan jag stänger igen ögonen för idag eller ikväll, vad fan säger man egentligen? Haha, sov gott! ♥


Så jävla irriterande

Jag hittar inte igen mitt elevkort. Att man alltid ska tappa bort det man behöver som mest. Har letat precis överallt. Hittar det ingenstans! Någon som har sett det?! Får väl köpa ett nytt imorgon...Åh, det känns så jävla onödigt!

Från H&M

Nu har jag äntligen fått min första lass från H&M. Nästa kommer vecka 19 om jag inte minns helt fel. Inte så dumt! ;)



 


Noppa och Putsa

Idag på klädstylinglektionen så skulle vi ta med en noppig tröja/kofta som vi skulle noppa av (vad fan heter det?) och ett par skor som vi skulle putsa upp. Jag fick dock på par skor putsade eftersom Emma glömde ta med, hihi! Det var faktiskt kul, speciellt med att noppa tröjan eftersom det blev sån stor skillnad. Den blev som ny!



 
Före / Efter


 

 



 
Före / Efter


Paket

Woohoo! Direkt efter skolan så mötte jag upp Anna på Ica där vi hämtade ut vårat första lass från H&M. Vad det innehöll får ni se senare när jag har fotat allt.



18 April

Gud, förlåt för dålig update men jag kom alldeles precis hem. Ska bara överföra in bilderna från dagen sen lär det komma upp lite inlägg titt som tätt. Håller dock på dö av hunger, är inte van att käka så här sent! ;)


Inlåst!

Hahaha, ni anar inte vad jag nyss ha varit med med om! Jag gick in på toan och skulle ta en dusch och låste som vanligt efter mig. När jag tände lampan såg jag att katten var där inne. Lyfte upp henne och skulle släppa ut henne genom dörren och vet ni? JAG FICK INTE UPP DÖRREN! Stod i typ 5 minuter och vred åt alla olika jävla håll och det levde om som bara den och tills slut skriker mamma...

Mamma:
Vad fan gör du?
Jag skrattar och säger: Jag får inte upp dörren
Mamma: Att man aldrig får sova i det här huset!

Några minuter senare efter att mamma försökt få upp dörren från utsidan.

Mamma
: Näe, jag får inte upp den. Du får vara där inne tills imorgon
Jag: Skojar du med mig? Jag kan ju inte sova här inne!
Mamma: Jo, du får vara där inne tills imorgon då vaktis får komma.
Jag: Men är du dum eller? Jag måste ut!

Till slut stod jag och hoppade mot dörren (ni vet som på filmer, otroligt snyggt vare!). Och efter många om och men så fick vi upp dörren, så det slutade med att jag fick duscha med en olåst dörr, haha! Om jag ska vara helt ärlig så greps jag fan av panik där inne när mamma säger att jag får stanna där inne tills imorgon. Tänkte bara, är hon dum i huvudet? Jag måste sova och jag ska till skolan imorgon!? Haha, så sjukt!


Lördagen den 17 April

Igår firade vi som sagt Malin, även kallad för misse. Det var super trevligt och jag hade en otroligt rolig kväll! Det blev bland annat lite irländsk julafton, tvister och lite sång i mikrofonen. Tack alla delaktiga för en kanon kväll! Och tack Malin för du tittade på mig, hihi! ;) (BILDBOMD)





 









 


Fredagen den 16 April

Eftersom det har tagits en hel del bilder samt några klipp från helgen så tänkte jag dela upp det lite snyggt i två dagar så blir inte inlägget typ 10mil långt. Så här har vi fredagen i bilder och på film.


Gjorde ett fint videoinlägg


Vi åkte buss




Tjejerna dansade loss i mörkret
 
och en till!
(haha, ursäkta cp rösten!)


Vi kikade på Scary Movie 3


Kajsa nitade Malin över näsan



Smile, tjejer!


Home sweet home

Nu är jag alldeles nykommen hem från en rolig helg i lycksele! Det har verkligen varit super kul och har lärt känna en hel del nya människor. Tummen upp för det! Nu ska jag fixa i ordingen Sveriges mest graciösa middag, Billys panpizza!

16 April

Godmorgon! Trots att jag inte börjar förrän fem över tolv så är jag uppe och dessutom redan klar. Men nu är det så att jag ska gå till skolan idag för direkt efter skolan så tar jag och tjejerna bussen till Lycksele där jag kommer befinna mig tills på söndag. Så updaten på bloggen kommer nog inte vara så stor under helgen. Nu ska jag käka lite lunch sen packa ner det sista. :)


Tävla och bli resereporter för en vecka!

Jag är med och deltar i en tävling med Solresor där man kan vinna och få vara en resereoporter för en vecka. Kan ni fatta vad coolt? Det är fan en av mina drömmar här i livet, skulle bli så sjukt glad. Då skulle ni få följa med mig på en resa i det blå och få se en massa olika aktiviteter och hur maten, hotellet och allt annat är. Vill du vara med och tävla, klicka här! (Gör det helst inte, då minskas mina chanser, hihi!)
- I hope my dream comes true!


Right now

Sitter just nu med en skål med glass och varma hallon i den ena handen medan jag bläddrar i det nya nummret av Veckorevyn med den andra. Inte så dumt!

 


Catfight

Kom på att jag inte ha lagt ut klippen från min och Kajsas lilla catfight hemma hos Emilie. Får börja med det här ;)


Sandys

Idag på klädstyling så fick vi i uppgift att gå på stan i en grupp på fyra och gå och jämföra två plagg från två butiker. En budget och en lyx. Min grupp var på H&M (budget) och på Peak (lyx). Det här tog dock typ 15 minuter och sen så var vi klar så vi passade på att gå på Sandys och fika. Eller fika och fika, det var väl Kajsa, Emilie och Malin som fikade medans jag och Vickan kollade på, haha! ;) Glöm inte att kika in på Emilies nya blogg.


 
Malin och Kajsa

Emilie


I.D

Idag på sminklektion så hade vi så gott som fria händer. Det enda måste som vi hade var att använda I.Ds produkter. Själv är jag inte så stor förtjust i I.D, speciellt inte ögonskuggorna. Dom är väldigt jobbiga/svåra att jobba med eftersom man måste "värma" upp dom tillräckligt, annars blir det flammigt.




 
Malin och Emilie

Kajsa och Malin

Emma och jag


15 April

Kom alldeles precis hem från skolan. Tror jag aldrig har varit så här länge på skolan någonsin förrutom på öppet hus och sånt det är inte inräknat. ;) Åter till ämnet. Var på elevskyddsombudsmöte där vi bland annat blev bjuden på mat. Händer ju inte direkt varje gång man är på möte. Måste bara påpeka att morotskakan var otroligt god! Ska nu överföra bilderna från kameran sen lägger jag upp lite från dagens sminklektion.

my grandma

Jag: Vilken fitta alltså!
Farmor: Näe...värre, en fittfitta!

14 April

Jobbigt att jag "försov" mig imorse. Jobbigt att jag missade slöjden. Attans, vilken otur! Jag och Anna körde på stort i dag när det gällde frukosten. Det blev romröra (ni vet den med philadelfiaost, rödlök och rom) på rostat och till det blev det en kopp te. Gottigott!



Luftslottet som sprängdes

Förlåt för lite svag och tråkig update men har inte haft något direkt intresse till det idag. Har spenderat så gott hela kvällen till att se sista filmen av Millennium serien av Stieg Larsson. Dom filmerna är verkligen sjukt bra men dock galet lååååååånga. Nu ska jag se 2 1/2 men sen är det nattinatt för min del. :)

Jobbigt läge

Hittar inte min älsklings film, Pay it forward...

Pizzeria Roberto

Åh, är mätt som jag vet inte vad! Invigde årets första pizza för i år med en fet kebabpizza och satan så god den var. Satt som en smäck i kistan.


Födelsedagspresent

Ni ska bara veta vad mina älsklings tjejor från klassen gav mig idag! Jag fick en födelsedagspresent och det var ett presentkort på Make up store där man får en sminkning samt produkter för samma värde. Tack så hemskt mycket, ni är så himla fina! Loooove ♥



hm.com

Blev genast på så himla mycket bättre humör när jag kom hem och hittade ett paket från H&M liggandes på sängen. Jag och Anna beställde dock ett fett last därifrån tidigare idag (och nu snackar vi ett riktigt stort last) och första högen kommer redan nästan vecka! Can't wait!



Sandaler 99kr

Klänning 99kr? (Fick ingen bra bild)

Linne 99kr

Tröja 149kr


Moget

Anonym om 4 Månader:
gillaru mat lr


Så fruktansvärt jävla omoget! För det första att ens skriva något och sånt och för det andra att man inte ens våga stå för det själv. Kan säga så här, nej jag är inte direkt smal och det vet jag för guds skull om. Jag ser min kropp varje jävla dag vare sig jag vill eller inte och jag vill inte ha den heller. Jag hatar min kropp, jag är tjock och har fått höra det flera, flera gånger men för det behöver ni inte på peka det. Det sänker verkligen mitt självförtroende ännu mer och jag kan säga att det redan ligger på minus sidan så tack för det. Kan inte direkt säga att jag inte tar åt mig eftersom jag gör det, har hört det alldeles för många gånger nu. Ni kan hålla era elaka tankar och kommentarer för er själva. Klarar mig oerhört bra utan dom! Och ja, jag har försökt gått ner i vikt men det är inte så jävla lätt som det låter...

Vill dock tacka alla andra för alla fina och gulliga kommentarer, dom värmer! ♥

4 Månader

Och nu när jag lix är igång med lite ointressan fakta så kan jag ju passa på att meddela att det är bara 4 månader exakt nu, innan jag drar iväg på min första semester vecka till Turkiet. Nu är inte inte långt borta och fy satan vad jag längtar!



Loke, 2 år

Mitt i min enorma uttråkning som jag seriöst håller på avlida av så kom jag ju på att min "lilla bebis" på 55kg (om inte mer) fyller hela 2 bast idag. Så grattis till dig älsklings Loke!



 


Smyckesparty

Till kvällen till ära så följde jag med min kära mor på smyckespary uppe på mariehem. Vart smyckena direkt kom ifrån hann jag inte uppfatta men det var från stockholm iaf. Jag fick med mig två armband och mamma ett halsband. 




 


11 April

Gud vad härligt väder det är alltså, nu känner man verkligen att sommaren inte är så långt borta som man har trott. Har dock inte så mycket att säga så bilderna får prata för sig själv. :)



 





I'm going out

Ska nu gå på en liten promenad i det finfina vädret till travet där mamma är säljare på loppis. Hörs senare!


SUNSHINE

Fan vilket fint väder det är här i Umeå idag. Solen skiner och der rinner ner från taket. Kan det bli bättre? Äntligen är det riktigt vårväder!


 
Hela 19 grader i solen!


INBROTT

Vilka sjuka jävlar det finns alltså! Någon eller några har gjort inbrott i våran bil idag mellan halv fem och sex nu på eftermiddagen. Dom har slagit sönder den lilla sido rutan där bak på passagerar sidan och sen tagit stereon. Varför, varför gör man något sånt här? Köp er egena jävla stereo era idoter!



   


Stockholmsgruppen

Har nu smörjt in mig med min nya blotion och face moisturizer från Stockholmsgruppen som jag fick av mamma i födelsedagspresent. Dom luktar hur gott som helst speciellt body lotionen. Jag är i vanliga fall hur kass som helst på att smörja in mig, så får hoppas att det håller i sig nu! ;)



10 April

Har suttit nu i min morgonrock och mina nya sköna tjocksockar (som Anetti stickat till mig, tack så hemskt mycket!) och väntat på att badrummet ska bli ledigt. Nu efter 3 timmar så är det äntligen ledigt. Hur fasen kan man bada i 3 timmar? Fråga min bror. Nu ska jag gå och duscha, hare!


Mina nya tjockisar!


Lonley

Näe hörrni, nu ska jag börja gå och fixa mig lite mat i magen. Den pratar lite väl mycket nu tycker jag. Blir dock ensam vid middagsbordet, lite tråkigt men sånt är livet. Mamma är på middag med jobbet, Jonte på väg/är i Luleå och Messy försvann någonstans och jag är ensam kvar!


dagens


Tröja - Bikbok, Linne - Gina Tricot och Tights - Rut mfl.


9 April

Tjenaaare, igår blev det inte så mycket skrivet här på bloggen. Jag for som sagt och städade ut kioskerna på ishallen och efter det så fick jag skyndada mig hem till middagen och sedan kom Carro och Sandra på besök och fikade. Super mysigt. Just nu sitter jag och kikar på H&M hemsida och försöker räkna ut vad jag har råd med och inte men det går inte så bra. Vill ha så mycket men ha råd med så lite, not fair! Skriver mer senare, Ciao!


8 April

Hade en super fin födelsedag igår med mina nära och kära. Fick mycket fina presenter och åt en massa tårta (finns fortfarande kvar). Dock lite tråkigt att inte alla dök upp men man kan ju inte tvinga någon. :) Tänkte slänga upp några bilder för dagen sedan börja göra mig klar för årets sista jobb på ishallen.


Första tårtan med ljus på riktigt, riktigt länge

 
Moffe och Anna
 
Christopher och Farfar

Farmor och Christopher


Tårta nr2


7 April

Vill först och främst bara tack alla så hemskt mycket för alla fina gratulationer! Tack! Det kommer nog inte bli så mycket inlägg här på bloggen idag och det kanske ni förstår också men jag ska försöka kasta in några ord och någon bild under dagen. Jag har inte fått några paket ännu förrutom ett som jag fick igår av Ida, Andreas och lilla Clara. Tack så hemskt mycket, nu är jäg 25kroner rikare! ;D 





Birthday!

Jag har en alldeles för söt mormor! Vaknade av att det ringde på telefonen och notera att då hade den redan ringt typ 5 signaler. Eftersom der redan hade ringt så pass många signaler orkade jag inte springa upp ur sängen för jag tänkte att nu lägger dom ändå på men i helvette heller. Haha, det fortsätter ringa minst 10 signaler till och när jag sen tar tummen ur röven och springe och svarar så är det min älskade mormor som sjunger i andra änden av telfonen "Ja må du leva, ja må du leva..." Hon visste att jag låg och sov och hon sa, jag tänkte inte ge mig förrän du svara, haha! ;) Tack mormor ♥


Clara

Ikväll fick vi fin besök av min treming Ida och hennes lilla Clara på bara 6 veckor. Hur gullig som helst, en sockersöt liten varesle. 


 


Tårtan


Började med att skära upp den i tre olika lager. Inget färdigköpt här inte!
 
Sen vispa en jädrans massa grädde

Första lagret, mosad banan med grädde

Andra lagret, hallonsylt blandat med grädda och hallon

Sen äre bara att dekorera, hur den blev får ni se imorgon!


Tårttime

Nu är det dags att fixa färdigt tårtan inför morgondagen!

 


Nails


Dagens


Tunika - Bikbok
Tights - H&M
Halsband - Gåva från Farmor


6 April

 


Right now

Ligger och myser i soffan med min lilla bebis! Tänkte börja avsluta dagen snart, iaf bloggen. Så här med säger jag god natt och sov så gott så hörs vi imorgon. Puss!


Solbrillorna

Här kommer bilder på dom nya solglajjorna från H&M. Endast 49:50.

 
Cool katt!




Puuuh

Puuuh, äntligen klar. Det blev inte så mycket som försvann. Tror det var typ tre grejor men det försvann inte så långt. Bara in i mammas garderob så om jag ångrar mig är det bara att ta tillbaka dem. ;)

 
Alla min kläder


Garderob rensning

Godmorgon! Sov lite väl länge idag. Vaknade alldeles nyss. Nu ska jag börja rensa ur garderoberna, dom ser förjävlig ut! Skriver mer sen. :)

Millennium

Såg lite av reprisen av mini serien Millennium av Stieg Larsson på svt24 för en liten kort stund. Har inte sett någon av den tre filmerna och upptäcke nyss att man kan se dem på svt play. Fan så kung. Så nu ska jag börja se första delen av Män som hatar kvinnor!


Smink gör skillnad

 Smink gör verkligen skillnad, STOR skillnad! - Thank god for that!


 


Rösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


I'll go back to sleep

Pappa kom in och väckte mig för typ 45 minuter sedan och frågade om jag skulle med och åka skoter men det känndes inte så värt eftersom han sa igår att jag typ inte skulle få åka för att det är så lätt att köra fast. Så det strök jag från listan. Jag bad dock pappa att han skulle fylla på min mobil innnan han for så nu har jag äntligen gratis sms igen. Går fan inte att ha utan! Så nu äre bara att smsa. Näe hörrni, är för trött, ska försöka somna om. Puss


Har just insett

att påsken inte är någonting utan påskägg och godis. Det svider nått så in i helvette att se alla andra trycka i sig en massa godis och man själv sitter dregglades brevid. Inte rättvist!
Jan Feb Mar
Apr Maj Jun Jul Aug Sept Okt Nov Dec


Tattoo

Är lite små sugen på att tatuera mig. Har suttit och kikat i en bok som Anna fick i julklapp och tatueringar och tittat lite på internett. Jag vet inte riktigt än vad jag vill tatuera så det får vänta ett tag men det jag funderar är på en liten ros på ankeln (min mamma har en där), tecknet för väduren i nacken eller tro hopp och kärlek i nacken. Har ni några förslag på tatureingar?


Drive in

Är nu hemma hos papi igen. Det blev inte direkt någon lång runda på stan idag för mig och mami. Ingen shopping för min del, lite kasst med pengar för tillfället. Väntar till födelsedagen! (A) Fick iaf med mig ett par solglajjor från H&M med mig hem. Alltid något! ;) Sedan for vi förbi Ersboda en sväng och kikade in den nya skoaffären Skohuset. Helt okej. Efter det körde vi Drive in på Frasses för första gången i våra liv, fett nice! :)

 



3 April

Godmorgon! Började dagen med att platta håret med Anna lilla mini platttång. Det gick men det tog lite längre tid, haha! Hade ju inte heller värsta krullet utan ni vet hur det blir när man har sovit med en knut mitt på huvudet. Just nu sitter jag och käkar frukost tillsammans med dady och sen ska jag börja göra mig klar för stan.


Det tog tid men det gick


Ointressan fakta

Förlåt för lite kass update idag men det finns sånna dagar med. En liten rolig grej jag bara kom på nu när jag har kikat omkring på lite bloggar. Dagarna då jag upptatera lite så upptaterar Anna sin blogg mera och tvärt om. Lite komiskt tycker jag, haha!
Imorgon ska jag iväg på stan med mami, jag har dock inga pengar kvar men ska försöka få med mig nått hem iaf! ;)


Jag och Nikita för några helgar sedan


My new color

Det blev väldigt, väldigt mörkt men det röda är iaf borta! :)

 


Killars duschtid

Godmorgan mina vänner! Nu har jag dock varit vaken i cirka 45 minuter och väntat på att duschen ska bli ledig men det är den ännu inte. Jag fattar inte hur länge en kille kan duscha? Det ska gå på typ max 10-15 min för en kille inte 45min eller mer. Det är fan sekigare än vad jag själv duschar på. Inte ok eller vad säger ni?

Hjälp!

Har en roligt klipp som jag skulle lägga in här på bloggen men eftersom det är 9MB för stor så går det inte. Någon som vet hur man kan förminska den? Vore skit snällt!


Färgar håret

Sitter med färgen i håret och ska skölja ut det om en liten stund. Nu hoppas jag bara att den dära röda nyansen försvinner och att jag fått in färgen överallt. Lite svårt när man inte kan se själv hur det ser ut där bak men jag hoppas på det bästa. Bara det röda försvinner är jag nöjd, en liten fläck kan jag nog leva med! :)



A la shopping

Fick ju med mig några tröjor hem idag och ni kan ge er fan på att allt var på rea! ;) Vettefan vad det är med mig och reor? Vi dras till varandra helt enkelt, haha!


Gina Tricot, 99kr (249kr)


Bikbok, 87,50kr (349kr)


Bikbok, 37kr (149kr)


Stan

Kom alldeles nyss hem från stan. Skulle först vara tvungen att gå hem eftersom jag saknade 70öre för att skicka bussbiljett. Riktigt jävla surt! Men mama ringde några minuter senare och slutade i samma veva så hon kom och plockade upp mig. Fick med mig lite saker hem, visar det senare! :)


1 April

Godmorning! Idag är den första dagen på en nya månad, skönt! Vi går närmare min födelsedag, sommaren och trukiet. Känns kung! Idag ska jag ner på stan med Elin. Jag måste köpa hårfärg. Jag kan inte gå såhär, haha! Ser ju förjävligt ut. Varför har ingen sagt nått? ;)

 


RSS 2.0