1 månad kvar

Känns väldigt konstigt att jag numera kan börja räkna ner. Om en månad har jag klarat mitt löfte i ett helt år, helt jävla otroligt om ni frågar mig. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det och det kan nog många andra också hålla med om men nu är mållinjen inte långt borta. Tror dock att det kan blir lite tufft kring jul och nyår, tänk er ingen julmust på julafton men om jag klarar påsken så klarar jag garanterat det här, inget kan stoppa mig!



Fan vad jag är kass!

Hahahah, fan vad jag är sämst! Skulle vara duktig och skära luggen lite på mig själv men vet var inte lika lätt som att göra det på andra. Allt blev som felvänt så det råkade ryka en del och nu ser det för jävligt ut! Lite lagomt sådär till julen. Bra jobbat, Josefine!


Pop art

På klädstylingen idag så började vi med pop art. Vi tog ett foto på oss själva för några veckor sen och sen gjorde våran lärare Ingela om dem på datorn till svart/vitt la dit någon speciell effekt, och sen skrev vi ut dem. Så idag började vi med att färglägga med lite olika färger och efter det kalkerade vi av bilden på en slags tavla och sen var det bara att sätta ingång med att måla. :)


Maaaalin

Tisdag = Fika, denna vecka stod Malin B för fikat!






Isabelle


Hair

Idag på håret så fortsatte vi med att skära hår som vi fick lära oss förra veckan. Vi fick göra in princip vad vi ville och dem flesta gjorde den här populära killfrisyren med kort på sidorna och långt ovanpå, kommer inte på vad den heter eller heter den ens något?;p Men ni vet nog vilken jag mena! :) 


Haha, i väntan på lektionen. Fråga mig inte vad Malin B gör! ;)


Malin och Kajsa

Emilie och Emma, glada brudar...

Förra veckans verk

Älskar Christinas kommentar idag; Vet ni vad det här är?
Eh, ja? en kam kanske?

Christina började med att visa, skärde på ena sidan

och tog maskinen på den andra sidan

Sen tog Sabina över











Mitt resultat

Före

In action

Efter

Efter

Emilies super fräna frippa!


Mormor

Idag så åt jag middag hemma hos mormor eftersom mamma inte är hemma förrän vid nio. Mormor är så söt, när jag kom in genom dörren så sa hon att vi skulle äta remmar. Hade ingen aning om vad hon menade förrän hon tog fram bandspagettipaketet, haha! Go mormor! Vi bestämde iaf att hon ska komma till mig på fredag så ska hon få lite massage innan hon åker hem till Fjällsjönäs på söndag! :)



Yesterday

Som ni kanske märkte igår så var jag inte direkt så sugen på att blogga men jag hade iaf gull Malin på besök igår. Efter maten satte vi oss och började plugga, dock blev det lite bloggning och annat mest för min del men jag fick faktiskt också lite gjort. Sen blev det lite fika med bullar och daimtårta, smarrigt! Och efter det blev det i vanlig ordning dags för lite tvspel! ;)



Cool Malin! ;)


30 November

Ahola! Blev lite längre kvar på skolan än vad jag trodde, lämnade inte skolan förrän 10 över fyra och slutade 20 i fyra. Fick nämligen stå och vika en jädrans massa handdukar i sparummet och det tog sin tid men till slut blev jag klar. Sen for jag direkt till mormor där hon bjöd på middag och nu är jag hemma och har en massa inlägg att bjuda på, både från skolan och utanför. :)


Tack och adjö!

Palla inte blogga today. Har huvudvärk och cancer, Malin kan bekräfta! Nu ska vi snussa.... eller om 5 timmar eller så! ;) Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!


Do what you want

På dagens spalektion så fick vi öva inför veckans kundpass. Det gjordes lite av varje, lite fotbehandlingar, lite ryggmassage, lite peeling och inpackning och skalpmassage och så vidare. Bjuder på en lite bildbomb från idag! :)



Material till fotbehandling

"Emilie: Kolla, det ser ut som sjögräs!"


"Kolla vad jag har!"

"Åh, jag har också!"


Emma kollade inbokningar för veckan
En halv naken Emilie


29 November

Tandläkaren gick bra, är fortfarande utan skrot i käften men det där var den mest konstigaste undersökningen jag har varit med om. Fick gjuta av tänderna, bita på något vax, röntga och fotografera en massa osv. Får besked sen i slutet av Januari hur det blir.



Kanske sista natten

Det här kan vara min sista natt med munnen fri från massa skrot. Ska nämligen till tandläkaren imorgon är skit rädd att får tandställning. Känns som världens dödsdom, vet att jag är fåning men det känns inge vidare. Allt på grund av den där jävla gluggen! Det är inte att jag inte trivs med den, jag tänker knappt på den men det kanske är så kul och vara 40 bast och ha en glugg på 5mm där man inte kommer få en tand...


Pepparkakor och mjölk

När jag och Sandra kom fram till Elin efter att traskat fram i kylan så hade Elin varit så söt och tagit fram pepparkakor och juleskum. Sen har vi suttit och pratat om allt från innebandy till nyår men lite vettiga saker kom vi faktiskt fram till. Så himla att frå träffa mina ladies, vi ses alldeles för sällan nu för tiden men på fredag ses vi alla fyra igen!



Study in the car

Idag följde jag med Pappa och Anna upp till Tvärålund till släkten. Pappa skulle kolla på min farbrors skoter som han skulle kanske köpa men det gick inte ritkigt som tänkt. Fick även träffa på 2 av kusinerna, vilket var kul! Man träffar dem inte allt för ofta. Jag var ganska smart och tog med mig datorn så jag passade på att plugga lite i bilen men efter ett tag blev jag illamående på dit vägen och på hemvägen körde jag tetris. Kanon! Nu ska jag börja traska mot Sandra och sen ska vi traska tillsammans mot Elin. Vi hörs senare! :)


28 November


Lånat Anna poncho idag, allt från H&M


Preschool

Lite gamla och goa bilder från mitt senaste kalas? Haha, nämen jag tror det är bilder från mitt 7års kalas om jag inte är helt ute och cyklar!



Nicole och Filip (GB)

Jennifer och Carro
(HAHA, älskar Carro på det här kortet)

Nicole, Filio, Alexander, Marcus och jag


Musiktävling

Haha, nu är vi igång igen med den klassiska musiktävlingen hos familjen Jonsson, Pappa VS Anna. Alltid lika kul! ;)


Dinner

Ikväll har vi käkat god middag och lyxade även till det med förrätt men den åt vi innan vi såg filmen, Eight Below.




Eight Below

Har precis sett klart filmen Eight below på fyran. Det är en ritkigt grin film om man är intresserad av djur men den här gången lyckades jag hålla tårarna kvar i ögonen men dem var inte långt borta! Nu väntas det bara go middag sedan blir det en lugn kväll framför tvn. Vad ska alla hitta på för skoj ikväll?:)


Snökaos

Idag har jag varit ute och övningskört lite i snökaoset och kaos var väl bara förnamnet. Gick väl inte sådär jätte bra men man måste köra i alla olika väder så man lär sig. På dit vägen mot ICA Maxi så höll på köra ner i diket från rondellen en gång och nära att krocka en gång i en korsning, tyckte pappa iaf! Men på hemvägen gick det lugnt och sansat och mycket bättre. Träning ger färdighet eller hur? Men om ni såg en galning vara ute och köra så var det bara lilla jag! ;) Så nu varnar jag alla av dagens erfarenhet att hålla sig inne och inte ut och köra bil om ni inte måste!


27 November

Godmorgning sunshines! Vaknar pigg och glad och med 200 ton extra snor i näsan och lite hosta. Jippi, har dragit på mig en gullig förskylning. Kändes inte som det var det bästa som kunde inträffa, Anna tyckte jag lät som en fyra åring ett tag. Charmigt va? ;) Nu sitter vi alla tre, jag pappa och Anna vid var sin dator och lyssnar på julmusik. Gud vilken social familj va?


Urkasst!

Förlåt för super kass och super tråkig update idag men idag blev det så. For iväg och jobbade vid halv sex och innande det ides jag inte skriva något kort inlägg. Men nu så. Jobbet gick iaf bra, fick även ett lite glädjefnatt där ett tag men det bjuder jag på. Nu har jag sprungit upp och ligger nu i  sängen och hade nu tänkt att krypa ner och se en film innan jag ska sova. För i natt ska jag sova så djupt som jag vore död, den ni! ;) Vi hörs mer imorgon, sovgott! :)


Kan stryka från listan

Ibland älskar jag bara min smidighet. Skulle kliva av bussen och helt plötsligt så låg jag i djup snön! PINSAMT! Min första tanken var hur fan hamnade jag här? Reagerade aldrig att jag halkade men dem på bussen måste iaf fått ett gott skratt. För det fick jag! Skrattade för mig själv hela vägen hem! ;)



Ge mig mat!

Jag är fett jävla hungrig nu så det är inte sant. Hann inte äta någon frukost eftersom jag knappt tog mig upp ur sängen imorse. Lunch om typ en timma, jag kommer hunnit svälta ihjäl innan dess! ;) Kul, med världens storm ute också. Yay! Taggat!

Sovit dåligt

Om sisådär 16 timmar så kan vi äntligen skrika helg! Fyfan vad den här veckan har varit tung på sovfronten. Har sovit så himla dåligt. Jag som alltid sover som en stock tycker det är jävligt konstigt och framför allt jävligt jobbigt. Tur att jag har mycket energi som person för annars hade det varit kört. Nu ska jag göra ett försök på ett god nattsömn men ska först hoppa in i duschen. Godnatt!


Naaaails


Dagens tabbar

Hahaha, här har ni mina små tabbar som jag lyckades med idag. Men ingen är som sagt fel fri! ;) Haha, klippet är skit fult och jag pratar som en jag vet inte vad men det bjuder jag på. Tror det är första gången då jag inte gjort några omtagningar men det beror på att jag inte orkade spela om! ;)


Första riktiga kundpasset

Idag hade vi vårat första riktigta kundpass. Det flöt på bra men det blev lite kaos kring bokningen och så där men alltind löste sig. Jag hade ingen kund idag eftersom jag var tvätt och städansvarig idag, så jag stod och diska och städade undan efter tjejerna haft sina kunder. Tycker det gick riktigt bra för oss alla för att vara det första (andra) kundpasset. Snodde bilderna från klassensblogg som Malin B tog idag. :)


Felicia och dagens värdinna Malin och så My från frisör



Min lilla hörna där jag fick hålla till idag

Isabelle, Rawaa och jag

Victoria, Rawaa och Isabelle


25 November

Tjeeena! Direkt när jag kom in genom dörren så dök jag ner i soffan och bara dog i några minuter. Så fruktansvärt skönt! Har sovit så dåligt dem senaste nätterna, har ingen aning varför. Men what to do, lixom? Idag fick jag äntligen lönen så nu kan jag börja mitt lilla julhandlande. Har dock ingen aning vad jag ska köpa till nån men det kommer väl så småning om... hoppas jag! Kommer dyka upp ett fult videoinlägg senare, just so you know! ;)


Necklace

Som kanske någon minns så nämde jag för någon vecka sen att jag beställde ett halsband på ett smyckesparty som jag och mamma var på. Ikväll så kom tjejen som håller i smyckespartyt förbi med dem, ett till mig och ett till mamma. Här har vi mitt:




Julklappar

Har precis slagit inte lite julklappar, dock är inga utav dem från mig. Lite jul feeling där, det är ju trots allt bara en månad kvar till julafton. Tycker det är rätt kul att slå in paket, skön sysselsättning helt enkelt men det får bara inte bli för mycket! NU: Paradise!


Träningstillfälle

Idag på sminket så hade vi träning så vi fick chansen att göra det vi missat eller det vi känner att vi måste träna på. Det var några som körde på en klassisk make och några på dekorativ make men jag kände att det var år och dar sedan jag gjorde en sotning så jag gjorde en sotning med färg. :)






    










Gillar att Vickan posar åt mig och Emma till Emilie ;)

Resultaten


Min make på Kajsa

Isabelle
MUA: Emilie

Emilie
MUA: Isabelle

Malin B
MUA: Maja

Maja
MUA: Malin B

Nellie
MUA: Felicia

Felicia
MUA: Felicia

Victoria
MUA: Emma

Malin
MUA: Rawaa

Frida
MUA: Sabina

Seinab
MUA: Fanny

Nellie och Felicia

Victoria och Emma


Miss lonley

Väntade på att få skjuts hem av dady och till slut så var det typ bara jag kvar på typ hela skolan (kändes det som, fanns säker nån där längst bort). Först satt det några fler och väntade men det slutade med att jag inte såg en själ, snacka om att känna sig lonley. Nu ska jag käka lite food och lite senare dyker bilderna från sminklektionen upp, spännande! :)


Veckorevyn

Har nu precis tvättat klart sminkpenslarna som jag höll på glömma bort men nu är dem rena och fina till morgondagens sminklektion. Nu ska jag lägga mig och bläddra igenom nya nr av Veckorevyn som dök ner i brevlådan idag. Goodnight!


Gillar att låsa ut folk

Jag har varit så himla trött idag så det är inte sant. Trött på det sättet att jag får så mycket överskottsenergi och blir helt slamsig och galen. Har haft så fruktansvärt dålig humor idag och det förklarar ju en hel del när jag tyckte det var skit kul att inte Seinab kom in i klassrummet och jag stod bara och kollade på! ;) Det är något med att låsa ut folk idag, låst ut någon 3 gånger idag men det är kul. Iaf för mig! ;) 


Egna smycken

Idag så fortsatte vi med att göra egna smycken på klädstylingslektionen. Men efter någon timme så blev vi lite väl trötta för att fokusera och då råkade det visst bli lite bus ;)


I vanlig ordning så stod fika först på listan och idag var det Emma som bjöd

Fanny, Malin B och Sabina in actio


Victoria och Frida


Emilie, Kajsa och Malin

Isabelle, Rawaa, Victoria och Frida

Seinab och Ingela

Sen började det spåra, jag hittade en tejp och tejpade runt Malins huvud


Sen hamnade jag på golvet.... ja, som sagt, det spårade!


Skära hår

Idag fick vi äntligen våra knivar och idag började vi med att skära hår (Eftersom alla tisdagar har försvunnit så har det skjutits upp). Vi fick börja med att sätta fast en vertikal (rätta mig om jag har fel) och skära på det, sen tog vi av den och gjorde hela huvdet på dockan. Det var faktiskt riktigt kul att skära hår och alla var riktigt duktiga och Kristina var impad. Så nu kan vi lite grann och vi kommer fortsätta igen nästa vecka och sen vecka 50 ska vi ta med en kille som vi ska skära håret på. :)



Malin ville märka vilken docka som var hennes ;)

Kristina



Maja, Rawaa, Isabelle och Seinab in action

Kajsa

Victoria



Före / Efter


Kristina skärde in Fridas lugg

medans vi andra tittade på ;)

Emma

Kajsa in action och..eh Emilie ;)



Malin B

Felicia

Emma blev ledsen för att hon inte fick in lappen i kartongen


Efterrätten

Idag var så gullig och snäll och bjöd på efterrätt av pappa och Annas pengar! ;) Men så blir det när man skickar iväg mig på ica för att köpa dem sista ingredienserna. Nämen skämt och sido så visste dem redan att jag skulle köpa något och då blev det något som jag aldrig smakat förrut, en almondys marängtårta. Den var dock inte lika god som den såg ut...


Utelåst

Hahaha, ibland har man bara så allmänt låg humor att man låser ut sin låtsats mamma... två gånger! ;)


At dad's place

Befinner mig just nu hemma hos pappa. Har käkat middag här och bjudit på efterrätt (som pappa och Anna betalat). Den var dock inte lika god som den såg ut! Har en massa bilder att bjuda på från skolan så det kommer upp lite senare, har sladden hemma hos mamma. :)

23 November

Har turen att få skjuts till skolan idag, Thank god! Har ingen jobbig dag idag, det enda som står på schemat idag är två praktiska lektioner. Skojsigt! :) Nu jag gå och borsta tänderna och sen börja göra mig klar, vi hörs sen när jag kommer hem. :)


Tisdag imorgon

Imorgon är det äntligen tisdag och då är det dags för 2 hantverkslektioner. Ser verkligen fram emot morgondagen eftersom vi inte haft varken klädstyling och hårstyling specifikt klädstyling på flera veckor! Alltid tisdagar som har gått bort konstigt nog. Nu är det nördtime som gäller och sen är det natti.


"Ute i snön plumpsar vi omkring"

Tog ut katten på en kort lite promenad i kylan. Hon plumpsade lite i snön och kolla läget men dock inte så länge för sen blev det jävligt bråttomt in. Blev väl kallt om dem små tassarna på min lilla sötnos!




75 kilo!

Såg precis Biggest loser finalen och just nu har jag hakan nere vid knänen. Karl-Fredrik som vann gick ner hela 75 kilo! Helt jävla sjult, han gick ner nästan hälften av hans kroppsvikt. Så sjukt jävla imponerande asså!


Dreaming

Näe, jag är redan less på snön och all kyla. Nu vill jag tillbaka till värmen och bli brun som en pepparkaka! 





SKÄGG

I lördags innan vi drog till Frida så lekte jag lite med Emilies löshår och helt plötsligt så hade jag fått skägg. Kanske ska börja odla skägg eller vad säger ni? Hiss eller diss? ;)



Kajsa flätar ihop mitt skägg med mitt hår ;)

Den skäggiga damen


I-i-i-ice cold!

Behöver jag säga än att det är fuckin iskallt ute. -10 är inte att leka med när man cyklar, usch! Känner inte mina lår, vilket gav mig lite flashbacks på nyår! ;)



Prov

Ska alldeles strax sätta mig på cykeln och cykla till skolan. Kan säga att det ser jag verkligen inte fram emot, säkert skit kallt ute också. Någon godhjärtat person som vill fylla på mitt busskort? Har även prov nu på spalektionen om kometisk kemi, wish me luck!

Nightinight

Ikväll när jag drog till bion såg jag ut såhär. Orkade inte sminka mig utan kletade bara på lite foundation, släppte ut trollhåret från toffsen och slängde på kläderna från igår. Yay, så blir det när man är lat! Nu är det dags att se ett avsnitt av AA och sen joina kudden. God natt! 



Tillbaka till det jag skulle

Gash, blev så jävla stressad då Emma påminde mig om engelska uppgifterna som skulle in idag. Det hade glömt bort totalt. Så jag sprang snabbt in på mitt rum och började spela in när jag läser en sida. Det blev ett x-antal omtagningar men tillslut fick jag nöja mig med en. Som tur hade jag redan översatt sidan sen tidigare så det slapp jag göra. Nu har jag iaf stressat och skickat in den så nu kan jag äntligen återgå till där jag var innan, i vårat ny julpyntade kök (mamma är lite snabb ibland) med det plugg som jag egentligen skulle göra.


Hemma från bion

Kom rätt nyss hem från bion där jag såg Harry Potter tillsammans med Emilie och Kajsa. Den var faktiskt riktigt bra, rätt kul också, man fick skratta på några ställen. Jag som är känslig för filmer höll även på börja grina på ett ställa, haha! Jag ska inte skriva så många rader nu för jag måste verkligen plugga!


Kajsa skulle stoppa hennes godis där man ställer drickan, men det var ett hål där så dem föll rätt igenom och då kom vi på denna smarta uppfinning!

Förstår mig inte på Umeås konst och höstljus, varför ta upp typ 8 parkeringar för att några dikter?


Inflyttnings/födelsedagsfest

Igår var jag på inflyttnings/födelsedagsfest hemma hos Frida i klassen. När jag, Emilie och Kajsa kom så satt dem och körde sanning eller konsekvens spelet. Dock var inte dem här korten så jätte roliga men. Det var även kul att få träffa några av Fridas kompisar från Gällivare. :) Bjuder på en liten bildbomb! :) 




Vi knäppte upp Fridas bh i smyg ;)

My ladies, Kajsa och Emilie

Har ingen aning om vad Frida gör ;)

Vickan fick navel shota från Evelinas mage ;)

Kajsi och Emcis

Evelina och Victoria

Alla skulle kyssa Evelina på halsen sen skulle hon utse den bästa

Frida blev visiterad



Sen kom det en massa grabs


Asså, shieeeet!

Hahahaha! Asså shiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeet, jag bara älskar det här! ;)



Kosmetisk kemi

Har precis avsluta filmen som nu som jag skulle se av igår men även där somnade jag efter halva. Nu har jag bara 1 film kvar att se och det är halvblodsprinsen innan vi ska iväg på bio ikväll. Men först ska jag ta mig något att äta och sen plugga en stund! :)


Slutar som det börjar

Gillar att jag avslutar kvällen precis likadant som jag började den, med en lussebulle i munnen! ;) Ska dyka ner i sängen nu och om jag orkar avsluta filmen som jag bara orkade se halva av igår. Godnatt!


Tonight

Nu är jag duschad, sminkad och klar. Nu ska jag börja bege mig till Emilie och sen lite senare rullar vi vidare till Frida. Ska bara trycka i mig en alvedon innan jag drar så huvudvärken kanske släpper lite. Ha en trevlig kväll! :)


Lussebullar

Kom alldeles nyss hem från jobbet och känner doften av lussebullar när jag stiger in genom dörren. Blir alltid lika glad när man kommer hem och det luktat gott. Jobbet gick väl helt okej, var väl lite munter i början men det släppte eftersom. Har dock världens huvudvärk nu och har ingen aning om vad den beror på. Får hoppas att den släpper snart! :)


Moooorning

Godmorgon! Klev alldes nyss upp och fick just veta att matchen idag börjar 1 timma tidigare än vad jag trodde. Tur att jag fick veta det annars hade det gått illa. Det är alltså jobb som står på schemat idag och jag är inte taggad för fem öre, usch! Vi får väl se hur det slutar, jag tror inte jag kommer vara så fruktansvärt glad efteråt om jag säger så. Nu: frukost!


Videoinlägg

Kan säga att jag tillägnar detta lila videoinlägg till Anna efter allt tjat dem senaste dagarna. Så tacka och ta emot nu, Anna. Från mig till dig! ;) Nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på en film, vi hörs imorgon! 


Kvällspromenad

Kom precis in efter en promenad med älsklings Nikita. Blev faktiskt ute en bra lång stund, är typ själv väldigt imponerad över mig själv. Måste dock säga att det faktiskt är riktigt skönt att gå ut med hunden. Det vill säga när man själv väljer att göra det och inte när man blivit tvingad! ;) Kändes som det var värt att nämna för annars kommer det uppstå missförstånd hos vissa, haha! Hör och häpna men det kommer dyka upp ett videoinlägg lite senare!




Hallonpannacotta

Jonte kom precis in med hans hallonpannacotta som han har gjort till efterrätt. Jag var nämligen försöks kanin innan den bjöds ut. Hur samkar den nu då, ja om jag säger en blandning mellan risefrutti och gröt så har ni svaret. Den var ju ätbar så den får ett godkänt! ;)


Love shoes

Efter skolan idag så drog jag ner på stan en sväng med några brudar från klassen. Köpte mig två par nya skor från skopunkten som jag la undan igår. Endast 150 kronor gick hela kalaset på. 99kr/st för dem båda på rea och sen när man köper 2 skor så får man ju halva priset på de ena paret, så 150kr slutade det på. Det kallar jag kap! ;)



Josefine


19 November

Äntligen fredag! Dagen i sig har väl varit helt okej. Började med dubbel lektion i engelska då jag fick alla rätt på mitt förhör (yes!), sen klockan elva var det dags för elevskyddsombuds möte där vi blev bjudna på fika. Fick välja fritt från cafeterian. Det var inte helt fel, dock var min groda den torraste på länge. Sen vann mitt "lag" frågesporten på svenska och efter skolan så gjorde jag ett bra sko köp. Skorna visar jag upp lite senare. :) Nu ska jag se, ja ni kan ju gissa vad innan jag sen ska börja med maten! ;)


Dags att klippa sig!

Kände mig nästan lite tvingad att gå till frisören när jag gick in på Kenzas blogg och läste att hon klagade på att hennes hår var slitet för att hon inte hade klippt sig sen Augusti. Vilket är typ 3 månader sedan. Då plingade det till lite i mitt lilla huvud. Det kanske är dags att jag tar mig i kragen och pallrar mig till frisören snart, men det är ju så satans dyrt att klippa sig nu för tiden. Sist jag var där var *host* den 10 mars... Kan ni fatta!? MARS! Det är November nu! Det är fan, 8 MÅNADER SEN! Haha, det är helt otroligt, nästan lite skrattretande. Nej, det ÄR fan skrattretande! 


Det börjar bli rätt långt nu, dags att klippa sig och fräscha till det lite!


Nytt från Lindex

På stan så gick jag och mamma in på Lindex och köpte 4 par trosor till mig. Tycker dock att det var lite dåligt utbud på trosor, speciellt den modellen som jag gillar. Hittade bara ett par av den modellen jag gillar mest men eftersom mamma hade någon rabatt så tog jag bara 3 andra också.



Julstämning på stan

Efter utvecklingsamtalet så for jag och mamma ner på stan och inhandlade lite nya trosor till mig. Var även och kollade in några par skor som kanske inom en snar framtid är mina. Der är riktigt mysigt på stan nu när dem satt upp det fina julkulorna. Det är julstämning!



18 November


Samtalet

Utvecklingsamtalet gick bara bra och samtalet lyckas alltid spårar ut en liten aning. Mamma började snacka om när vi var små och min astma när jag var liten osv. ;) Haha, lite små kul. Carina hade iaf gjort det så mysigt inne i sparummet, tänt ljus och hade lite tilltugg! :)


Bilder från första kundpasset

Snodde lite bilder som jag tänkte bjuda på från klassens blogg från vårat första kundpass som vi hade förra veckan. :) Dem snygga kimonosen som vi har på oss är dem vi sydde själva i våras som kanske någon kommer ihåg(?). När vi var klara för kvällen så skålade vi för att det gick så bra, eller att utom mig eftersom jag inte dricker läsk! ;) 



Victoria var kvällens värdinna


Utvecklingsamtal

Nu ska jag börja traska till mammas jobb och sen iväg till skolan för utvecklingsamtal. Efter det blir det stan en sväng, vi hörs efter det. Har tidinställt ett inlägg som kommer upp vid tre. :)

Beroende?

Har nu målat klart naglar och hade nu tänkt att se nått avsnitt av Andra Avenyn (vadå beroende?) innan jag börjar göra mig klar till utvecklingsamtalet. Så här ser naglarna ut, ska ta en bättre bild senare med digitalkameran. :)


Ledig

Godmorgon! Idag är jag ledig igen och kunde ha valt att sova ut ordentligen men istället ställde jag klockan och gick upp en vettig tid. Jag har utvecklingsamtal kvart över två och efter det drar mamma och jag ner på stan en sväng. Nu hade jag tänkt att först äta frukost och sen måla naglarna.


Mjölkpaketen

Är det bara jag som diggar den nya designen på mjölkpaketen? ;)



Movie time

Tänkte nu avrunda kvällen med att lägga mig och se lite Harry Potter. Ska nämligen se den på bio på söndag med Emilie och Kajsa och det är några av filmerna som jag inte har sett så jag känner att jag måste ha sett alla innan jag ser den nya nu så jag kan hänga med i svängarna! ;)


Mitt vardagslyx ikväll, popcorn och ett glas mjölk!


Vart finns avsnitten?

Anonym om Andra Avenyn:
vars ser du alla avsnitt?

Svar: 
Tråkigt nog så är ju serien slut och när dem sa att serien inte skulle komma ut på dvd eller liknade så blev jag deppad men hittade jag faktiskt alla säsonger på tankafetast. Så gå in där och sök på Andra Avenyn så hittar du alla 3 säsonger och vart enda litet avsnitt.


Ops, I did it again

Gjorde precis det jag inte skulle göra. Råkade börja se ett avsnitt av Andra Avenyn och sen råkade det blir några fler till, haha! ;) Gull katten somnade även så fint i min famn så jag vill inte väcka henne. Det är min fina bortförklaring, hihi! Nu ska jag plugga stenhårt i en timme och sen är det paradise som gäller! ;)


Spa manikyr

Istället för sminklektion idag så hade vi naglar och vi gjorde repetion på spa manikyren vilket jag tyckte var bra. Vi har inte naglar så speciellt ofta så det var skönt att ha en lektion nu när vi kommit igång med kundpassen. Skulle helst velat haft innan jag hade en kund på naglar förra veckan men det gick bra ändå! :)




Emma och Emilie

Söt Malin

Kajsa ville också vara med på kort! ;)

Vattenbad

Super poleraren


17 November


Tröja - H&M, (svarta tights - H&M).


Lång dag idag..

Så nu är jag hemma efter en otroligt jobbig, ansträngade och lång skoldag. Började skolan 09.50 med nagellektion och slutade 12.10. Det var min skoldag, jobbig va? Den här veckan är otroligt slapp vilket gör att man lägger sig lite på lat sidan men nu ska jag faktiskt försöka att göra lite plugg nu. Bilder från dagen (inte så många) dyker upp lite senare.

Nothing special

Har suttit och lekt lite med sminket en stund. Nu ska jag ta lägga in kläderna i garderoben och fylla i lite papper till utvecklingsamtalet på torsdag. Sen ska jag lägga mig och läsa en stund.:)


Andra Avenyn

Har nu suttit och nördat mig och sett flera avsnitt av första säsongen av Andra Avenyn. Så jävla bra det är, synd att det tog slut men nu har jag iaf alla avsnitt och har snart sätt klart första säsongen. Ska se ett avsnitt till sen ska jag hoppa in i duschen. All I can say is, drama! ;)


Vintertid


What to do?

Är själv faktiskt riktigt förvånad att jag gjort bort lite skolarbete. Kan numera stryka en uppgift från engelskan listan, känns skönt. Men nu sitter jag här i mina tofflor och min mjukis dress och undra vad jag ska hitta på. Energin räckte inte mer än till en uppgift, haha! Kanske se lite på Andra Avenyn eller en film? Eller hoppa in i duschen, sminka mig och göra mig iordning. Äsch, tror vi ser på någon film eller liknande! ;)


16 November

Godmorgon! Har sovit som en gud och drömt som en prinsessa men när jag vaknade såg jag ut som en häxa. Vilken kombo! ;) Klev upp för en liten stund sen och har redan lyckas stryka en grej på att göra listan men i samma veva dök det upp en till men det fixar jag senare. Nu ska jag äta frukost och sen sätta igång med lite skolarbete. Glömde förresten nämna att jag är ledig idag, en lektion imorgon (naglar) och så ledig på torsdag. Vilken vecka! ;)



På lite bättre humör

Är fortfarande på lite halv kasst humör men blev lite gladare nu när jag vet en sak som jag kommer få i julklapp men vad det är tänker jag inte avslöja men jag har velat ha det ett bra tag nu. Nu ska jag själv försöka glömma det så det blir som en överraskning på julafton! ;)
Sen blev jag även lite gladare av Emilie och Kajsas gullig tabbe, me like! ;)


Så jävla arg

Åh, just nu är jag så jävla arg så det finns inte ens på karta. Vet inte ens om arg är det rätta ordet, både arg och besviken. Fyfan vad irriterand man kan vara! Går fan inte att förhandla med några som redan har bestämt sig att säga nej innan dem ens fått veta något och redan har bestämt sig för en sak. Vad man än säger så är det nej, fyfan vad less jag är...

Skulle så gärna vilja sitta och tröst äta en massa nu men det får man inte, 1 och en 1/2 månad kvar sen är ett år avgjort. Tur att man gör någonting bra iaf, men det får man inte heller något för. Jag är så anti nu så jag dör. Tack och hej!

Skolkatalogen

Fick sluta tidigare från Engelska för att så att jag kan läsa boken hemma. Blev perfekt för nu slipper jag stressa satan innan jag ska iväg på möte med jobbet. Kom hem för en stund sen och ska nu börja göra iordning lite mat. Förresten, fick även post idag. Fick nämligen hem skolkatalogen som jag ska sitta och bläddra igenom senare, alltid lika kul! :)


14 November

Imorgon så har man sovmorgon till halv elva men jag ska ändå gå upp tidigt och göra bort lite saker. Bland annat några telefonsamtal. Jag lyckas alltid jaga upp mig till dem så nu sitter jag och är typ nervös men det kommer gå bra. Idag har jag bara tagit det lugnt, låg och såg på pretty women med pappa. Sen kom chrille och då åt vi 3 resesterande syskon och pappa god middag och såg på hockeymatchen. Sen följde jag med pappa och tvättade bilen och självklart körde jag. Har varit privat chaufför idag och kört en hel del, känns skönt att kommit igång med den nu. Bättre sent än aldrig! ;)


Take me back! ♥


Fars dag

Grattis på fars dag, världens bästa pappa! Älskar dig! ♥


     


Driver

Blev väckt 20 över 9 för att jag skulle köra Anna till jobbet. Min fjärde övningkörning är nu done och det gick väl helt okej. Vi mötte även mamma på vägen till Annas jobb men hon såg oss då inte tror jag, vinkade som ett cp men det såg hon självklar inte. Blinstyre! ;p Ska även köra om en stund igen och lämna bror på busstationen efter hans korta visit här hemma. Jossan goes bilförare! - Like! ;)


Stan

Följde som sagt med Carro idag på stan för att hitta bland annat en jacka, skor osv. En jacka hittade vi fast vi nog inte trodde att vi skulle hitta någon, den var riktigt snygg faktiskt. Sen kom även Kajsa och var med en stund innan jag lämnade dem och traskade till mitt kanske blivna sommarjobb. Höll på ramla cirka 5 gånger bara på vägen men jag höll mig på benen! ;) Tog lite random pics som jag tänkte bjuda på.


Carro letar storlek


Jag försvann lite.. ;)


Town

Drar nu ner på stan en sväng med Carro, vi hörs senare!

Igår kväll

Igår kväll så drog jag hem till Elin och hade en liten myskväll framför tv. Som jag sa så blev det lite dans för min del och Elin filmande men den här gången inte dansen utan mina tår? Haha, vi såg först en film, sen idol och avslutade med en stund av baksmällan. Den är förjävla bra asså! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, ska ner på stan med Carro senare.  


HAHA, måste bara bjuda på den här bilden på Elin. Sprang och skrämde henne och tog kort samtidigt och såhär såg hon ut, hon blev skit rädd! ;)

Och så hon som aldrig kan vara seriös på kort...


Gröt

Godmorgon! Jag skulle egentligen sova nu men jag vaknade av hur högt pappa, Jonte och Messy pratade, så det var lika bra att stiga upp. Idag slog jag på stort och åt gröt till frukost. Kan säga att det är inte det vanligaste hos mig. Sitter nu och dunkar musik för mig själv på hög volym så jag slipper höra mina döda toner! ;) Vet att bloggen suger nu, är det något speciellt ni vill att jag skriver om så säg till!


Damdidam

Nu ska jag jag rulla mot Elin. Känner på mig att det kommer bli en hel del slams, iaf från min sida eftersom jag är så förbaskat trött. Kommer säkert bjuda på en dans och Elin kommer sitta och filma som vanligt. Det kan man kalla Elin&Josie-times! ;) Sen ska vi se idol, Emma sitter i publiken uppe i Luleå och sitter bakom bagge någonstans så nu ska jag spana efter henne i tvrutan! ;)


Elin och jag förra sommaren! ;)


Snart fem år sedan

Har precis spelat lite Chigaco med Jonte och pappa och som vanligt så förlorade jag och pappa vann. Haha! Ska nu bara ta det lugnt en stund innan jag ska ut och vara bambi på hal is hem till Elin. Känner på mig att jag kommer ramla... Hittade förresten en otroligt snygg bild på mig från i början på 2006, snart 5 år sedan. Jag säger bara att det är tur att ändras med åren, herregud! ;)


Katterna

Brorsan bor ju numera nere i Västerås och spelar hockey och han bad mig nu att lägga ut lite bilder på katterna. Tror han börjar sakna dem lite ;) Jag har dock inga ny nya bilder men hittade några på datorn. Messy kommer förövrigt hem imorgon en liten sväng, ska bli kul att få träffa brorsan igen! :)


Tiger

Mysis

Tiger

Mysis


12 November

Fredagar är otroligt dryga men dock väldigt korta. Känns skönt att stryka ännu en skolvecka och komma närmare jullovet. Vi kollade faktiskt upp det idag och det är exakt 6 veckor kvar till julafton idag, så det är inte så jädrans länge kvar. Stressade hem för att jag skulle rasta hunden men blev väldigt chockad när jag kom hem och så fanns det ingen hund hemma(?), konstigt! Tänkte lägga mig i soffan och sätta på en film. :)


Saknar att vara brun...


Ingen kommentar

Orkar inte ens kommentera min bloggning idag, tråkig och dålig - I know! Men imorgon lär det blir bättre, då är det helg. Är det bara jag som tycker att veckorna springer iväg nu? Går förbannat snabbt asså, näe nu ska jag inte sitta här och svamla. Nu ska jag sova, har även fått sällskap av min kära katt, mys! Nattinatt!


Tiger och jag i somras!


Första kundpasset

Varför vi blev så kvar så länge på skolan var för idag hade vi vårat första kundpass (fast på kvällstid annars har vi på skoltid, 12.30-15.00). Vi alla var nog spända och nervösa men det gick bra. Har nu gjort bort en av de svåraste grejerna, standardmanikyr. Känns riktigt könt att gjort bort det första passet. Nu får vi äntligen komma igång! Sitter nu och kollar på Paradise Hotel och senare kommer mina arbetkollegor så ska vi ha ett litet minimöte. :)



Funderar på att färga håret mörkare igen!


11 November

Förlåt för dålig update men det är inte förrän nu jag kommit hem från skolan. Ska kasta i mig lite mat nu sen tänkte jag berätta vad vi har gort. :)

Dekorativ make

Idag på sminket så hade vi dekorativ make. Vi skulle alltså göra något vackert mönster förhand med eyeliner. Det var inte det lättast man har gjort, man var faktiskt lite små skakis på handen (iaf jag!). Själva "konsten" blev inte så bra för min del men skuggan blev väl helt okej. Bjuder i vanlig ordning på en rejäl bildbomb!



Kajsa och Victoria

Malin B och Isabelle

Rawaa och Frida

Maja och Malin

Kajsa och Victoria

Maja och Malin

Sabina och Seinab


Emilie

Isabelle, jag och Malin B

Jag och Emma

Lite av resultaten

Min make på Emma

Victoria, MUA: Kajsa

Kajsa, MUA: Victoria

Frida, MUA: Rawaa

Fanny, MUA: Emilie

Söt Malin med hennes söta pose, MUA: Maja

Majsa, MUA: Malin

Malin B - MUA: Isabelle, Emma - MUA: Jag och Emilie - MUA: Fanny


Snart

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan men håller nu på att överföra alla bilder till datorn så om en liten stund slänger jag in en bildbomb från sminket idag. :)

10 November

Fick skjuts hem av Emilie från skolan så jag hann hem en liten snabbis. Varit hemma ca 20 min och nu ska jag iväg igen. Jobbet kallar! När jag kommer hem så ska jag lägga in bilder från dagens sminklektion, missa inte det! ;)

The gospelgroup!

Just nu har jag samhälls och vi sitter och tjatar att han ska dela ut proven nu men han tjurar och vill inte ge det förrän om en timme. Vilket inte är så smart för nu blir vi alla okoncentrerade som ni kanske märker. Därför är jag bara tvungen att slänga in det här lilla klippet från igår. Låt mig presentera the gospelgroup! ;)


Mamma i vit kofta! ;)


Massagebänken!

Jaaaa, det är massagebänken som har kommit! Otroligt snygg måste jag säga, och skön! Så nu kan jag äntligen öva på massage hemma och även ta kunder. Så om du är sugen på att få lite massage så hör av dig så ska vi göra upp ett bra pris! ;) Nu ska jag ta och tvätta penslarna till imorgon!


Kyrkan

Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. Mamma sa att det var hennes kör som skulle sjunga, hon sjöng 2 låtar och resten sjöng Torkel och hans polare. Hon sa att det skulle ta cirka 40 minuter efter 1 och 1/2 timma så var det fortfarande inte slut men då var jag och Jonte tvungen att dra för att skjutsa Chrille till Nolia. Torkel var då en riktigt skön gubbe, och sjöng bra så det var då inte dåligt. :)






Jonathan


Körsång

Nu ska jag och Jonathan snart börja bege oss på kyrkan. Tro det eller ej men så är det, kan knappt förstå det själv. Mamma sjunger tydligen i någon kör och hon har tvingat dit oss att lyssna men det här kan faktiskt bli kul, ska ta med mig kameran för det här måste filmas! ;)



Stort paket

Jag och Jonte kom hem för en liten stund sedan efter ha hämtat ett stort paket borta på posten vid fyget. Jag har dock inte nämnt det på bloggen men har berättat det för några. Någon som kan gissa vad som har kommit? ;)


När man har lite att göra..





Coconut

Igår så fick jag även en ny mascara och ett av mina favorit schampoo och balsam av mamma. Nämligen coconut och ricemilk från Oriflame. Luktar otrotligt gott och fräscht! Sen fick jag även en foundation av Emma som var för mörk för henne, tack så mycket vännen! :)



Ledig

Skönt med en riktig mjukstart i skolan nu. Gå en dag och sen är man ledig, inte helt fel. Dock kunde det har varit en annan dag för på tisdagar så har vi två hantverkslektioner, men det kan man ju inte göra något åt. Ja har iaf precis vaknat och ska nu göra iordnig lite frukost.



Lovley shoes!

Åh, jag är så glad! Idag fick jag dem här älsklingarna efter har dregglat efter dem jag vet inte hur länge. Varje gång jag har varit inne på skopunkten så har jag gått och dregglat lite till men idag blev dem äntligen mina. Jag fick dem av gulliga Sandra som lurade mig totalt. Hon skickade först ett sms och frågade efter vilken skostorlek jag hade och då svarade jag 39 och sedan varför hon frågade. Hon svarade sen att hennes mamma hade ett par skor som hon trodde jag skulle gilla och jag blev genast glad. Sen när hon kommer i matsalen med skorna så hade hon varit köpt dem till mig! Blev så jävla glad, du visste verkligen hur mycket jag ville ha dem. Tack så hemskt mycket hjärtat, så sjukt tacksam! Tack, tack, tack och återigen tack vännen! ♥


Spa

Idag på spalektionen så gjorde vi alla lite olika. Dem flesta övade på det dem ska jag göra på vårat första kundpass som vi har på torsdag, dem andra gjorde de dem inte gjort eller de dem ville göra. Eftersom jag ska göra standard manikyr på torsdag på min kund så fick Emma välja vad hon ville ha, självklart klassikern med ryggmassage! ;)


Emilie ger Fanny en ansiktsbehandling

Jag med chokladmask i ansiktet

Här har vi Kajsa som en liten koldolme, här är det kroppsinpackning på gång,


Träning

Kom hem efter ett lika jävligt pass så som varje måndag. Åt alldeles för sent så hade maten i halsen hela spinningpasset och det var på god väg upp. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen har jag några inlägg att bjuda på till bloggen, hörs på en stund igen!

Tandställning?

Var som sagt förbi tandläkaren idag efter skolan. Det var så att en specialist skulle kolla på mina tänder (han kände för övrigt igen mig och pratade som vi sågs typ igår men det var för 4 år sedan, haha! Men han var go!). Det är ju så att jag har en glugg och det var den dem kollade på och tänkte ut vad man kan göra åt saken. Dem kom då fram att det finns två alternativ, antingen tandställning som han sa att jag då skulle ha i cirka 1 och 1/2 år och dra ihop hela käften eller så "hänga" dit en tand som kommer fästas i min hörn tand. Nu tror ni säker att den kommer sitta löst men den kommer sitta fast men det var bara så dem beskrev det. Så vad tycker ni jag borde göra, ta tandställningen och ha den i 1 och 1/2 år eller köra på en löstand?


"Don't worry, be happy..."

Kom precis hem efter ett besök hos tandläkaren. Är inte så super glad just nu... berättar mer om en stund!

The autumn break is over

Tyckte jag hörde att det är skolan imorgon? Första lektionen blir spalektion men får icke glömma sovmorgonen också till halv elva, obeskrivligt skönt. Dags att sova annars är det Josefine med djävulshorn imorgon, vilket inte är speciellt kul. Natti!
  


Bajs nyheter

Vem kom på den korkade idén med att sätta nyheterna mitt i en film? Så jävla irriterande det är när typ halv filmen gått och inte nog med att den bryts med reklam stup i kvarten så sätter vi in nyheter också. Vafan,! Några kanske förstår att jag ligger och kollar på Beck, älskar Beck. Vet inte hur många gånger jag sagt det men, det kan aldrig blir för lite. Nu när det ändå är bajs nyheterna så kan jag ju gå och tabort nagellacket och klippa naglarna för imorgon är det dags för skola samt spalektion! :)

7 November


Letters from the inside

Nu är det dags att ta tag lite i skoluppgifterna. Har som inte orkat göra det under lovet, har man lov så har man och då pluggar man inte. Ligger lite efter min läsnings plan, eller rätt mycket om jag ska vara ärlig. Bara att läsa satan nu, men det är ju en fördel om man förstår vad man läser men det är en annan femma.


Bullar

Känndes förjävla bra att komma in genom ytterdörren och känna doften av nybakta bullar efter en arbetsdag! Varma bullar och iskall mjölk, kan det bli så mycket bättre?!


BRB

Dags att jobba igen, hörs senare! :)

Smörgåsrån

Morning! Började dagen med att skicka in en svenskauppgift. Den blev väl sådär men jag orkade inte skriva något mer. Totalt hjärsläpp så det fick vara. Hinner inte jobba något mer på den innan den skulle in så. Just nu sitter jag och käkar smörgåsrån till frukost vilket ger flashbacks till dagis tiden, haha! ;)


En middag för två

Jobbet rullade på helt okej idag. Lite folk så det var rätt lugnt förutom att det tog 100 år innan vi fick växelkassan. Tror ni jag blev något förbannad eller? Jag är en sån person som måste veta allt i förväg, vill ha allt under kontroll om man säger så. Speciellt när det gäller jobbet! Först så kom det inga föräldrar till en kiosk och sen få vi växelkassan sisådär 10 minuter innan matchen börjar. Kan säga att jag var lite uppjagad där ett tag! Menmen, efter jobbet så drog jag hem till Sandra där vi lagade middag och suttit och snackat hela kvällen. Super mysigt!



Mysig middag för två! ;)


Dag creme

(Tidinställt) Jag blir jämt så torr i hyn på vinterhalvåret så igår fick jag en ny dag creme av mamma från Oriflame.



Ishallen

Nu ska när som helst börja bege mig mot ishallen för lite jobb. Hoppas att jag får lika duktiga och gulliga föräldrar som jag hade förra veckan, dom var super! Det blir inte så mycket bloggning idag för efter jobbet drar jag hem till Sandra där vi ska laga middag. Vi hörs när vi hörs helt enkelt. Ha en bra dag! :)


6 Novemer

Hade en trevlig kväll igår med mina tjejer! Jag och Carro gjorde även vinterns första vurpa, eller rättare sagt 1 1/2 för min del och två för Carro. Jag ramlade inte andra gången! ;) Haha, men nu låter cykel lite sådär halv sexigt när jag trampar, fett irriterande! Nu ska jag forsätta tugga i min brunch och sen göra mig klar, idag är det jobb som väntar.

Vilken pensel till vad?

E om Mogen hy:
kan du inte visa alla sminkborstar och förklara vad de används till m.m ? skulle bli jätte glad då =)

Svar:
Jag fick inte riktigt inte med alla mina pensler men dem flesta. Hoppas att du det här svarar på din fråga. Annars får du fråga igen så får jag göra mitt bästa. Ni får leva med att penslarna inte är rena men jag orkade inte tvätta dem bara för att ta kort på dem. :)



Kabukiborste från I.D används till mineral foundation

Puderborste från I.D

Rougeborste från I.D

(Svar/vit) Foundationpensel från Oriflame
(Oranga) Foundationpensel från I.D

(Gråa) Ögonbrynspensel från I.D
(Bruna) Ögonbrynspensel från Make up store

(Övre) Ögonskuggspensel från I.D
(Undre) Ögonskuggspensel från Make up store

Concealerpensel från Make up store

Eyelinerpensel från I.D

Läppensel från Oriflame


5 November

Godmorgon! Jag har sovit så sjukt bra inatt så jag ville inte ens kliva upp idag. Ställde klockan på tolv så jag inte skulle sova bort hela dagen men när klockan ringde kunde jag bara inte låta bli att ligga och snooza. Nu ska jag göra lite frukost eller varför inte brunch och sen ska jag försöka besvara förra veckans fråga så den dyker upp lite senare under dagen! :)

Isadora

Idag efter fikat gick vi en stund på stan och jag köpte hem lite nytt smink. Hade fan inget kvar. Var tvungen att sno lite foundation av mamma men den var ju typ 100 nyanser mörkare än mig så det blev inte så lyckat. Köpte hem iaf en ny foundation och nytt puder från Isadora. Har aldrig provat det förut så hoppas att det är bra nu för det var fasen mina sista kronor! En ny mascara fikc även följa med, den andra är torrare än torrast!


Sex and the city girls!

Det blev ett jädrans springade innan vi äntligen kunde sätta oss ner och njuta av fikat. Först gick till station men där var det världens kö och ändå inga sitt platser så vi traskade vidare till waynes där vi sen fick efter att det gick så otroligt segt. Då gick vi vidare till nya starz som heter paus men där stannade vi inte för där fanns det inget att fika och då forsatte vi till Sandys där det var fullt men till slut så stannade vi på Åhléns fiket. Det blev mycket skratt och lite planering över framtida händelser som jag verkligen hoppas blir av. Taggad till tusen! Trivs så jävla bra med er tjejer, ni är guldvärd!



Carro och jag

Sandra visar stolt hennes "ben" kyckligen för Elin

Bjuder på denna fuling som Elin tog. Tanken var att jag skulle gömma mig för kameran men istället blev det en Lady Gaga pose! ;)

Elin och Sandra


Cold!

Okej, nu börjar det bli kallt på riktigt. Det är inget gott tecken när det är så kallt att tinningarna börja trycka. Jag hatar det... gör så förbannat ont! Kanske dags att skaffa sig nått som värmer huvdet? Problemet är ju då att jag inte är så förtjust i mössor. Är det inte de ena så är det de andra!

Green/and/black


Kafé station

Nu ska jag börja göra mig klar och sen börja cykla ned mot stan för en fika med tjejerna. Blir super mysigt! Efter det blir det en liten snabb sväng på stan. Hörs sen! :)


Katterna leker med nagelfilen

Hatar att man aldrig kan fånga det bästa på film, ni skulle sett hur dem sprang omkring här hemma men så fort jag tog fram kameran så slutade dem och satt typ och kolla ut på vädret. Haha, lyckades iaf fånga Tigers lilla skutt! ;)


Morning

Godmorgon! Sitter nu och käkar lite frukost och hade tänkt att börja dagen med lite Andra Avenyn avsnitt. Senare idag blir det fika med mina favorit brudar!


Typ den fulaste men dock typ den enda bilden på oss fyra!


Color time

Har noll insperation men jag kör på ändå, det lär ju sluta med något iaf! :)


Wednesday


White shirt


Skjorta - H&M
Linne - Gina Tricot
Spetstights - Wear it
Tights - H&M


Bort med sommarkläderna

Nu är jag äntligen klar med garderoben och satan vad mycket plats det blev nu till skillnad för hur det var innan. Då fick jag knappt in en till galje! Alla sommarkläder har ju nu slängt eller rättare sagt hängt in i klädkammaren. Behöver ju inte ha massa klänningar och shorts i garderoben nu, tar ju bara en massa plats. Nu finns det mer utrymme så nu skulle jag vilja köpa in lite nytt, hihi!




3 November

Var fasen duktig och ställde klockan idag men råkade dock snooza en timme. Sånt som händer men nu är jag iaf uppe och hade faktiskt tänkt att ta tag i min garderob. Slänga ut alla sommarkläder och he in dem i förrådet för dem tar bara en jävla massa plats. Om jag nu har tur så kan den bli lite finare för det kan ju knappast bli värre. Det ser ut som ett bombnedslag där inne!


Trallalalala

Haha, jag gillar förresten sågning jag fick av mamma. Hon kommenterade i inlägget med bilderna från 2007 och tyckte att jag såg likadan ut. Tack för den?! Så lik är jag väl ändå inte? Eller? :)

Gurka & paprika

Ikväll så har jag och Sandra haft en lugn och skön kväll. Vi började med en liten promead till Suntan där Sandra solade en snabbis och sen vandrade vi tillbaka hem i regnet och hackade upp lite grönsaker, poppade popcorn och fixade dipp. Sen gick vi ner och såg på Alla hans ex och efter det så slutade vi kvällen med Grease. Trevligt värre!


Vi hittade en fett stor tidning på Suntan


Bilder från 2007

Haha, det är alltid lika kul att sätta sig vid den gamla stationära datorn. Där finns det så jädrans många gamla bilder och det finns nog mer än 1000 egokort och då överdriver jag inte. Ni anar inte hur mycker jag har suttit och skrattat när jag gick igenom alla, oh herregud! Tänkte att jag kunde bju på några från 2007.










Going out

Nu drar jag till Sandra! Det kommer dyka upp en tidinställt inlägg här lite senare, vi hörs sen när jag kommer hem! :)

Cam


Tjuvstartar

Har tjuvstartat lite med julen, sitter och lyssnar på julmusik. Gud så mysigt! Bara en månad kvar innan vi går in i julens månad. Can't wait! Sitter även och klurar lite på julklappar eftersom novemberlönen ska spenderas på det. Alltid lika svårt varje år att hitta dem perfekta julklapparna men jag försöker! :)


November 2009



Mamma kom hem från Austrailen efter att hälsat på Christopher som studerade där ett halv år och hon hade med sig lite presenter hem.

Började på ett nytt program, stylist med spa

Vi busade lite på skolan

Hälsade på Emma i Ersmark

Hade min första sminklektion

Messy visade upp sin outfit

Vi fick en ny kassa på jobbet

Var på bio med mamma och så Michael Jackson - This is it

Var ute på lång promenad med Nikita

Var på skolan

Hittade ett liknade recept till Subwaykakor


Var och åt på Eurasia med Mamma och Urban

Var på Tomas Edlunds hårsvisning

Min allra första svinrygg


Var på stan med Anna och hennes vän Isabell

Var så dum och tvättade inte händer efter använt brun utan sol

Såg på film med Carro

Messy hade äckligt långt hår

Jag och Anna hade en pysselkväll


Var på studiobesök på Norrlandsoperan

Vi fick lära oss ansiktsmassage

Min andra svinrygg

Chillade på skolan

Bakade lussebullar


Hade I.D smink på skolan

Hade tjejmiddag med brudarna

Hittade en snygg peruk på stan


2 November

Godmorgon! Fan vad skönt det är att äntligen kunna sova ut ordentligt, älskar att sova. Hade kunnat kvar och sova några timmar till men bara för att man har lov behöver man ju inte sova bort dagarna. Ska börja med att käka någon frukost nu och sen får vi enkelt ser vad som händer! :)


Kanske även är dags att ta sig till frisören?


More photos

Snodde lite bilder från gårdagen från Facebook av Anette, så här kommer lite fler bilder från igår! :)







Spinspinspin

Träningen gick hur bra som helt och jobbig som fan. Blev dock taggad som fan när jag såg att det var min favorit instruktör på spinningen. Hon är så jävla bra, bra musik och allt! Nu sitter jag ny duschad och nyrakad, len som en babystjärt och lyssnar på musik. ;)


Träning

Dags för träning, spinnig och core! Känns ju lite lagomt skönt när man redan har ont i benen och röven efter ha haft klackar drygt hela helgen. Hörs senare för nu ska det svettas!

Mötet

Mötet idag gick väl bra. Vet inte om vi fick ut så himla mycket utav det dock. Vår chef hade bland annat totalt glömt bort mötet och dök inte upp vilket jag tycker var lite dåligt men vi (jag och Jesper) fick iaf träffa våran nya chef, Pelle. Sen så har vi fått veta lite hur det arbetet kommer se ut, inte så stora förändringar. Känns iaf som det kommer rulla på bra det här! :)


1 November

Fan vad skönt! Har typ legat i sängen hela dagen och bara degat med lite musik. Nu ska jag ta tag i min dag och få något ordentligt gjort. Dags att gå och fixa i sig lite lunch och sen pallra sig in i duschen och fräscha till sig till mötet klockan fem. Sounds good, right?

Halloween

Hade en sjukt trevlig kväll igår! Så jävla kul att träffa så många som man inte träffat på år och dar typ. Jag tog dock inte med mig kameran hela kvällen igår men jag har iaf några att bjuda på.










Goodnight


RSS 2.0