LYCKAN!

Var hos tandläkaren idag för en undersökning hos min käkkirug, och vet ni vad? Jag har ÄNTLIGEN fått tid för operation!!! Jag är så jävla glad! Har suttit och tjutit som ett litet barn hela dagen, kan ni förstå lyckan! Den 1 oktober så är det dags att ligga på operationsbordet. Jag längtar så! Mitt leende börja sakta närma sig! 
 

Lite nytt till garderoben!

På eftermiddagen så tog jag cykeln ner till stan en sväng för att träffa Elin en snabbis. Kilade in på H&M och fick faktiskt med mig lite smått och gott hem. Blev en kavaj med skinn armar (tog en storklek större än den på bilden, var lite små tight i armarna), ett svart linne med spets upptill och en mysig tröja. Skönt med lite nytt i garderoben, speciellt då plånboken ekar. Och inte en krona la jag ut, tackar för presentkortet! Hihi!  
 
Kavaj m. skinnärmar, H&M - 349:-
Linne m. spets upptill, H&M - 99:-
Långärmad tröja m. tryck, H&M - 199:-

Leg day!

Ställde klockan på nio imorse som vanligt, bara för att man inte jobbar så ska man ju inte sova bort hela dagen. Åt lite frukost och sen låg i sängen och kikade på lite grey för att sen vid elva dra till gymmet för ett träningspass. Idag var den ben, axlar och triceps som gällde och jäklar vad jag köttade på benen. Älskar att träna ben! Det beror nog på att jag har mest muskler där, hihi! Börjar redan nu känna av lite kommande träningsvärk, GÖTT! 
 

Side to side


I'm on fire

Lyckades ta mig till gymmet idag igen, ska dit imorgon med och så blir det vilo dag på torsdag. Idag stod mage, rygg, bröst och biceps på schemat. Känns skönt att kötta lite extra nu innan utlandet då jag kommer ha min fusk vecka där borta och ska bara njuta av alla gottigheter. För sen när jag kommer hem igen är det bara att gå tillbaka till LCHF och träningsrutinerna. För jag ska nå mina mål! Har även en riktigt skön träningsvärk i mina ben och rumpa sen gårdagens träningar! 
 

Jag höll mitt löfte!

Under powerwalken så stötte jag på fina Johanna där vi gav ett löfte att vi skulle på gymmet senare idag. Så vid tolv tiden efter frukost och en stund vila efter powerwalken så tog jag cykeln till gymmet och körde järnet. Idag stod axlar, triceps och ben på schemat och min ben är rätt möra efter dagens träningar. Kanske inte så konstigt men känslan efteråt är fortfarande oslagbar! I'll keep on fighting!
 

Powerwalk

Hade ställt klockan på halv åtta imorse för att ta mig ut på en powerwalk men när klockan väl ringde så var jag som ett levande lik, så jag ställde om klockan till kvart över åtta och mot min förmodan så tog jag mig upp och även ut på powerwalk. Tänkte ta en kortare runda men slutade ändå på håret till milen, blev 9,8km. Inte fy skam! Imponerad av mig själv då jag egentligen bara ville ligga kvar och sova och att jag ville vända där efter 3km. Kan säga att den gamla Josefine hade inte ens ställt klockan. Lyckades även svetta sönder kameran på mobilen (BRA JOBBAT JOSEFINE!) , ber till gud att den hinner gå till sig innan fredag då vi åker till Mallorca. Men med min tur så lär den ju inte det.. :( (ber till gud, ber till gud!)
 

Bästa avslutet på veckan!

Avslutade veckan på allra bästa möjliga sätt med ett hårt träningspass på gymmet. Så himla skönt! Har ett litet mål som jag vill nå innan vi åker till Mallorca på fredag. Så blir spännande att se om jag kan nå det på typ 4 dagar(?)! Bara att kriga på! 
 

LCHF dessert

Bakade min första LCHF dessert igårkväll, blev en "kladdkaka" kan man väl säga men på LCHFs vis. Så jag får faktiskt äta den, yummi! Kastade på lite grädde och hallon idag och inväntar nu att någon ska komma hem så jag har någon att provsmaka den med. Måste få firas med lite godsaker då jag nu har gått ner det jag gick upp i somras. Så nu är det bara att kämpa vidare mot mitt första mål! 
 

Nedräkningen har börjat!



Skit väder!

Godmorgon! Vilket jäkla väder det är... Jag vaknade halv åtta av att det bara vräkte ner. Var rent av tvungen att stiga upp och stänga igen fönstret för att det skulle bli lite tystare så jag kunde somna om. Jag som också hade tänkt mig ut på en promenad idag, men jag kan ju inte påstå att jag blev speciellt sugen i det här sug vädret. Kanske blir en kvällspromenad istället, vi får se! 
 

Att träna på fredagskvällar

Det är någonting speciellt med att träna på fredagskvällar. Det är lite folk på gymmet och jag blir alltid extra taggad då jag vet att typ alla är ute på festligheter. Det ger mig ännu mer motivation att kötta satan! Så kan kort och gott säga att jag stor trivs med mina nya fredagsdejter, trots att mina ben är rätt möra nu. I love it! 
 

Positiv chock!

Fick lite av en chock när jag satte på mig mina shorts imorse. Nu snackar vi positiv chock! Dom satt helt plötsligt löst uppe vid magen och dessa är mina nyaste shorts som jag köpte i Juni och då satt dom tight. Så himla kul när man märker skillnad på kläderna, för det är så himla svårt att se skillnad på sig själv i spegeln. Dock är jag inte nere på dom lägsta siffrorna som jag haft runt magen men det är verkligen inte långt borta, och mindre ska det bli! 
 

Svettigt!

Så typiskt att det skulle bli massa moln när jag kom hem från gymmet. Jag som hade tänkt lägga mig ute och pressa en stund innan jobbet. Kommer säkert spricka upp och bli jätte fint om en stund bara för att jag har duschat nu, slår aldrig fel! Nåväl, träningen gick bra. Lite segt i början på löpbandet men sen släppte det och styrkan gick kanon. Helt sjukt vad svetten rann, svettades som en gris! Men den är härligt, det ska synas att man har tränat! 
 

Segt

Godmorgon! Var lite segt att stiga upp ur sängen när klockan ringde idag. Är rätt trött men tog mig upp tillslut och har nu precis ätit frukost. Dags att byta om och börja dra sig mot gymmet för ett träningspass!


Trött men glad!

Åh, är så himla trött! Började dagen med att jobba 7-16 och när det var slut var det bara att åka direkt till ishallen för nästa jobb. Blev ju inte direkt en mjukstart på säsongen med att börja med en träningsmatch mot skellefteå. Alltid lika mycket ös, en slut såld arena med en jäkla stämning, men det alltid lika roligt! Sen är det ännu roligare när man har så otroligt duktiga och trevliga föräldrar i kiosken. Det kan göra mig så himla glad! Så trots att det blev en förlust med 3-2 så är jag glad ändå och kommer sova gott inatt! 
 

Jag kan, jag vill, jag ska!

Hej mina vänner! Ligger just nu i sängen, ny duschad och inlindad i handuken efter ett träningspass. Igårkväll körde jag mage, rygg, biceps och bröst och idag blev det ben, triceps, axlar och mage. Magen ska bort! Känns riktigt gött att ha kommit igång med träningen igen och fått upp motivationen ett snäpp högre. Nu jävlar! Jag ska nå mitt mål en vacker dag, det kommer ta tid, men jag ska fan nå det! Bara att kriga på! 
 

'I would rather learn what it feels like to burn than fel nothing at all'


Frukost

Godmorgon mina vänner! Idag är jag ledig så slog på stort och gjorde bacon och äggröra till frukost, gott! Nu ska jag göra mig klar och sedan blir det lite ärenden tillsammans med mamma!


Nighty


Med spyan i halsen

Med spyan i halsen efter ett hårt träningspass så är jag rätt nöjd för idag. Hade egentligen tänkt att dela upp träningen i helgen med nu blev det jobb istället så plöjde igenom hela kroppen ikväll. Kan säga att det känns!

 


JIPPI!

ÄNTLIGEN har jag fått tid och det börjar närma sig operation. Ska till käkkirurgen dagen innan vi åker till Mallorca för en undersökning och förhoppningsvis så bokas operationstiden då. Åh, jag är så glad och så förväntansfulls och samtidigt är jag livrädd för operationen. Det kommer göra ont men det är värt smärtan och om par månader så har jag mina tänder och mitt leende tillbaka! Som jag längtar! 
 

God mat!

Åh, vad jag trivs bra med LCHF. Får äta så ruskigt god mat hela tiden, underbar diet/livsstil! Kvällens middag blev kyckling fyllda med créme bonjour vitlök med fetaostsallad. Yummi! Ska väga mig igen på söndag, är lite nervös för resultatet. Håller tummarna för positiva resultat! 
 

Nya klackar!

Ni måste ju även säga hej till mina nya älsklingar som kom med posten i måndags. Så himla snygga! Blev kär och var bara tvungen att beställa dom så jag kan ha dom på Mallorca om två veckor. Sen var dom ju på halva priset också så jag var bara tvungen att slå till! 
 
Nya skor från Nelly.

Ny säng!

Råkade bli så att jag blev men en ny säng trots allt när vi var och gick på Nolia igår med mamma. Så jäkla nöjd! Ångrar mig inte en sekund att jag tog beslutet att äntligen byta ut min gamla 120cm. Blev en 180cm med sänggavel, nackkuddar samt en box som ska stå nedanför sängen. I september kommer den, åh vad jag längtar!  
 

Tagit träningsvärk till en helt ny nivå!

Hej mina vänner! Kan säga att idag har jag fått uppleva en helt ny nivå av träningsvärk. Fyfaan! Kan knappt gå och att sätta sig och gå trappor är som självmord. Var en ren plåga att va tvungen att sätta sig på cykeln idag och cykla till Noliamässan. Det kändes kan jag säga! Så jag har halta omkring lite snyggt där idag tillsammans med mamma. Känner mig som typ en zoombie! 

Årets värsta pass!

Ikväll blev det ett crossfit inspirerande träningspass ute i Holmsund tillsammans med Elin. Året värsta pass hittills! Har sån fruktansvärd värk i mina lår så det finns inte, gruvar mig för morgondagens träningsvärk. Vi hörs mer imorgon, är helt slut! Skojar inte, helt jävla slut!

 


Känslan efteråt!

Det kändes en aningens plågsamt att dra sig till gymmet idag men när man väl är där och speciellt efteråt så känns det så äckligt skönt! Började med lite intervaller på löpbandet, min kondition har nog aldrig varit så dålig som den är nu. Fruktansvärt! Men jag krigar vidare! Löpbands-skräcken börjar även sakta att försvinna. Efter det blev det gym och ÄNTLIGEN funkade min favvo som man gör rygg upprullningar (+sidan av magen), varit paj i typ 2-3 månader. Nu kunde jag äntligen ställa in den på 3:an för mina korta taxben! 
 

Det kliar som fan!!

Sitter och räknar ut vad min framtida säng kostar. Det kliar något så jävulst i fingrarna, jag vill bara springa in på Mio och köpa den! Jag ska ha den där sägen!


Hello


RSS 2.0