31 Maj

Hallå mina vänner! Idag så gjorde jag bort mitt sista prov under min gymnasietid vilket känns helt jävla super och trots att det kändes förjävligt innan så lyckades jag knåpa ihop ett VG. Hur gött är inte det? Efter skolan blev det en snabbrunda på stan med kära Malin och Emilie. Därefter blev det pizza till middag med pappa och sedan njöt vi till en Beck film (våran far och dotter grej, kan man som säga!). Kvällen avslutade hos fröken Hilli där jag färgade hennes hår, samt en massa mys och snack. Har fasen inte sett tösen på typ 3 veckor och som alltid är det lika mysigt varje gång! Nu hade jag tänkt att krypa ner under täcket och se en film tills min älskling ringer efter att ha spelat lite tennis. Godnatt på er!


Sådan husse, sådan hund!


Allra sista provet!

Godmorgon mina vänner! Idag ska jag skriva mitt allra sista prov, ever! Så sjukt underbart! Dock kommer det nog inte gå så bra, men vi håller tummarna på att jag klarar det! Wish me luck!


Angry bird!

Jag tror inte jag behöver nämna hur det känns inför morgondagens prov, även kallat mitt allra sista prov innan studenten. Tänkte skippa att yttra mig om hur dåligt det känns och istället försöka vara positiv att det är sista provet och efter imorgon är jag free like a bird! Känns oerhört bra måste jag säga! Näe, mina vänner. Sista pluggstunden är kommen innan John Blund kommer och hälsar på en sväng. Vi hörs imorgon och då kommer det lite mera turkiet bilder! Godnatt på er, fina ni!


Sista rycket!

Dags att börja ladda upp och plugget inför mitt absolut sista prov, efter imorgon är det i princip slut. Helt jävla sjukt!


Frisörsalongen!

Här hemma har vi värsta frisörsalongen! Har precis färgat Malins utväxt och medan har hon själv färgat löshåret till balen. Nu väntar vi bara få att få kleta i resten av färgen på längderna! (tss, jag har också färg i mitt hår)


Brännskadad!

Idag gjorde vi som sagt brännskador på sminklektionen. Åh, tycker sånt är så jävla kul! Här har ni mitt resultat som jag gjorde på Emilie! :)


Dagens sminklektion!


DET MÅSTE VARA ETT SKÄMT!

Alltså nää!!! Fyfan vad less jag är! Nu har jag fått virus IGEN!! JAG BLIR GALEN! Bara att lämna in skiten till datateknikerna imorgon... Tråkigt less jag är!!!


Turkiet, del 1


Bleka och taggade brudar på flygplatsen!

Ready to go!

Framme på flygplatsen i Antalya


Himlen hade öppnat sig när vi landade, det bara ÖSTE ner regn! Helt sjukt!

Framme på hotellet


Rummet

Första morgonen i Alanya, utsikten från våran balkong

Redo för att få lite färg på kroppen!


Det kommer bli bättre!

Förlåt för så kass update men den här veckan är den sista riktiga skolveckan och jag har två prov kvar att göra innan jag är pluggfri och därmed måste jag lägga all fokus på det. Därför får bloggen hamna lite på sidan så länge men så fort skolan inte belastar mig längre så ska nog bloggningen bli som vanligt igen. Ska även försöka lägga upp några bilder från turkiet lite senare! :)

I feel good!


Godmorgon!

Godmorgon mina vänner! Sista riktiga skolvecka ever i mitt liv är nu kommen och det är tre prov som står på schemat! Sen är man fri som fågel med plugg och sen väntar massa mys och balen, helt jävla sjukt!


Nattinatt!


Less tjej!

Alltså religion, jag dör! Det går in och det går ut, ingenting fastnar och det känns som jag har läst samma mening i en halv timma. BLÄÄH!


Morsdag!

Grattis på morsdag min älskade mamma! ❤


Godmorgon!

En sak som är bra när man är hos pappa, du behöver aldrig äta frukost ensam för du har alltid denna dreggliga krabat bredvid dig!


HELT SJUKT!

Loreen är så jäääävla bra. Vi kommer vinna, GAAAAH! Jag ska se Eurovison song contest LIVE nästa år, i SVERIGE!!!


SKÅL!!

Slutproven är över och det ska FIRAS! SKÅL!


Godnatt världen!

Efter imorgon så är jag förhoppningsvis utbildad spa terapeut och makeupartist, håll tummarna!


Eurovison!

Jag och mamma har laddat upp för en schlagerkväll!


Dark...


HOME!!

Efter två timmars försening och en jävla massa väntan är vi äntligen hemma! Nu blir det att förbereda sig inför morgondagens slutprov och det jag har väntat på i alla evighet, färga håret!


Mitt portfolio - Bild 6


Makeupartist: Jag, Josefine Jonsson
Fotograf: Maria Westling
Modell: Linn Uddberg


Partyyyy

Drinkarna kommer in på jämna mellanrum, som dom ska! Ikväll blir det a la party! (för att fira dig min kära carro, ha-ha-ha den äran! ❤)


2 veckor kvar!

Nu är det bara två veckor kvar tills jag får träffa min kärlek igen och då har vi varit ifrån varandra i sju veckor. Saknar dig så otroligt jävla mycket! ♥


Mitt portfolio - Bild 5


Makeupartist: Jag, Josefine Jonsson
Fotograf: Maria Westling
Modell: Emmi Westerlund


Mitt portfolio - Bild 4


Makeupartist: Jag, Josefine Jonsson
Fotograf: Maria Westling
Modell: Elin Hilli


Nick Pitera

I tisdags så hamnade jag konstigt nog inne på youtube (typ aldrig inne där) och kom in av en slump på det här gammla klippet. Alltså, det är ju helt sjukt! Blir lika chockad och imponerad varje gång jag ser det. Det är ju såååå fusktigt! Killen kan ju sjunga både som kille och som tjej! Jag kan knappt sjunga som tjej, rättvist...



Chillar!

Ikväll så chillar vi på hotellet på med kortspel och drinkar! :)


Mitt portfolio - Bild 3


Makeupartist: Jag, Josefine Jonsson
Fotograf: Maria Westling
Modell: Linn Uddberg


Hur ska det se ut?

Något som ska bli riktigt intressant att se när jag kommer är hur min hårfärg kommer se ut. Den här färgen i en veckas sol kommer inte bli vackert. Undra vad jag har för färg när jag är hemma, vad tror ni? Återstår att se! Hoppas ni har det bra, jag har det nog hur bra som helst borta i värmen. Ta hand om er, puss på er! :)


Bra start på dagen... :(


I'm watching you


Från turkiet!

Tänkte bara säg hej från mitt hemland! Snart är det dags för middag och sen ska vi ner på stan en sväng. Hoppas ni har det bra, vi har det toppen! Puss


Mitt portfolio - Bild 2


Makeupartist: Jag, Josefine Jonsson
Fotograf: Maria Westling
Modell: Frida Degerlund


Mitt portfolio - Bild 1


Makeupartist: Jag, Josefine Jonsson
Fotograf: Maria Westling
Modell: Malin Bäckman


Vi har det bra!

Vi har det super bra här borta, dock har jag bränt mig och har fått pigmentfläckar på hela magen... Snyggt! Annars är set hur bra som helst, hotellet är hur fint som helst!


Projektarbetet

Nu medans jag är borta och ligger och slöar i solen så tänkte jag passa på att visa upp mitt slutresultat av projektarbete. Jag gjorde som sagt en portfolio innehållande sex stycken bilder med fokus på sminket. Håret är väldigt enkelt stylat då jag vill att man ska lägga märke till sminket. Ni får gärna kommentera bilderna och säga vad ni tycker om dem. En bild om dagen kommer dyka upp och den första kommer redan senare idag, så kika in då!


Bjuder på lite backstage bilder så länge! :)


ALAAANYA BABY!

Nu lyfter planet mot Alanya för femte gången i mitt liv. Haha, blir nog inge mer Alanya på ett bra tag efter det här (kommer säkert åka nästa år igen bara att jag skriver det här nu). Jag har tidinställt några fler inlägg till er så det kommer inte bli helt tomt här på bloggen. Ni får har det så bra här hemma, för jag vet att vi kommer har det otroligt bra. Äntligen får man vila ut sig ordentligt! Tänke passa på att bjuda på några bilder från när vi var där i höstas!


Sunny Hill

Kan knappt fatta det själv, men imorgon kommer jag vakna upp på detta underbara ställe. Lyxiiiigt! Nu hoppas jag verkligen att jag fått med mig allt jag behöver för jag ska börja rulla mot flygplatsen vilken minut som helst. ÄNTLIGEN, som vi har längtat! Fyfan vad vi kommer njuta alltså, helt sjukt! Juste, glömde säga en sak. Förhoppningsvis kommer jag hem, BRUN! Hahaha, hare gott! ;)


Let me be naked!

Ny duschad, peelad, rakad och insmord! Det här body balmet är underbart. Tror jag aldrig jag har varit så är len, vill fasen knappt klä på mig!!!


Äntligen händer det nått!

Då är det bara strimman som saknas!


Packar resväskan!


Imorgon lämnar vi landet!

Bettan om Lite nödvändigheter:
när åker du? sön 19.35 samtidigt som moi?

Svar:
Ledsen Bettan men jag kommer tyvärr inte göra dig sällskap på planet på söndag, för jag åker nämligen redan imorgon till värmen. Så 20.05 imorgon lämnar jag och två till brudar Umeå för en veckas semester i Alanya! Så underbart!

Naglar

Har precis suttit och målat naglarna, så nu är dem fräscha och redo för semester!


15 Maj

Hej mina vänner! Idag har jag i princip haft min sista lektioner för den här veckan. Imorgon har jag bara en lektion i den är praktisk där vi ska fixa lite för bland annat studenten och sen gäller det bara att göra sig i ordning för att lämna landet en vecka. Skönt!


Godnatt på er! ❤


Vart ska jag jobba?

E
om Sommarjobb!:
vart är det du har fått jobb? :)

Svar:
I sommar har jag fått jobb som personlig assistent och det var alltså där jag var på inskolning i helgen. :)

Lite nödvändigheter

Innan jag drog hem idag så var jag tvungen att slinka förbi stan och köpa lite nödvändigheter till och efter utlandet. Mörk hårfärg är nu köpt så nu kan jag inte ångra mig. När jag kommer hem så är det bara att säga hejdå till det röda/lila... :(



14 Maj

Så, idag har man avklarar den första delen på slutproven. Den skriftliga delen, känns skönt att ha gjort bort den faktiskt! :) Nu ligger jag i sängen och vilar innan middagen, är så sjukt sliten!


Chasing summer


Färdig inskolad!

Är precis hem kommen efter min tredje och sista inskolningsdag. Det har gått jättebra och det känns super kul när dem säger att jag är den bästa som har inskolas som aldrig har jobbat inom vården. :) Nu ska jag ta och fixa min dator så den känns som min igen efter ominstallationen. För nu känns den inte ens som min!


Godmorgon!

Sitter nu i bilen på väg till jobbet. Slutar 16, hörs efter det. Puss på er!


T-rött tjej


My life

Jobba - plugga - jobba - plugga -plugga - plugga...


På väg hem

Två inskolningsdagar gjorda, one to go! :)


I dina produkter!

Läs innehållsförteckningen på produkter och du kan hitta ämnet...

Urea/carbamide (urinämne) - Finns i urinen hos alla köttätande djur. Finns i deoderanter, tandkräm, munvatten, hårfärgningsmedel, schampoo, hudkrämer och lotion. Tänk alltså, urin, alltså här snackar vi KISS, i ditt munvatten...

Toluene - Är ett ämne som skadar nervsystemet. Det är ett vanligt lösningsmedel även som finns i bland annat nagellack och förtunningsmedel. Det används även som cement och som kylmedel. Det kan du bland annat hitta i lotion. Jag hittade det precis i min!


Inskolning

Hej mina vänner! Tänkte bara lite komma in och säga hej en snabbis. Börjar jobba om cirkus en timme så blir bara att sitta och ta det lugnt med lite musik. Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi kanske senare ikväll när jag kommer hem! Kram :)


All day long!

Ni anar nog inte hur trött jag är nu. Har varit i full gång sedan åtta imorse till nio ikväll. Skola med modell för en dag och sen direkt till sommarjobbet (nu snackar vi stress) där jag inskolas i helgen. Allt har gått jättebra men nu är jag helt slut och huvudvärk har jag med. Tänkte bara meddela att bloggningen kommer suga purjo i helgen då jag jobbar mellan 13-21 imorgon och 8-16 på söndag, men så äre! Har även noll bilder på datorn då jag var tvungen att ominstallera den idag pga virus och hårddisken är hos mor. Men efter helgen ska jag försöka blogga lite innan jag lämnar landet en vecka på onsdagkväll. Gud, vad grötigt detta kändes. Nu hade jag iaf tänkt att tvätta bort sminket och somna till tvn. Vi höra eventuellt imorgon mina vänner. Tack och hej, trött tjej!


Kvällen

Ligger nu i sängen ny duschad och lite små död. Kvällens "lektion" gick hur bra som helst och resultatet blev jättebra. Dom kommer fixa det där galant till bröllopet. Blev så fint! :) och som tack fick jag bra nog mycket mer än vad jag hade tänkt mig. Så tusen tack, Elin! :) Efter det så snabb körde jag på min skiss sminkning till slutprovet på mitt ena öga. Det blev faktiskt rätt fränt så jag tror jag för på den idéen. Skulle vilja visa men nope, den karamellen tänker jag suga på! Det här blir nog mitt sista inlägg för ikväll så godnatt på er mina vänner! :)


In action


Bröllop

Nu klockan sju så kommer en arbetskamrat till mamma hit som jag ska provsminka lite till hennes bröllop. Hon gifter sig nämligen när jag tar studenten så jag kan inte sminka henne som först var tanken. Så istället kommer hon hit ikväll med hennes mans syster och så ska jag visa hur dom ska göra. Hade tänkt att jag sminkar ett öga och sen få systern göra på det andra (för det är hon som ska göra det när det är dags). Sen ska jag själv leka lite med sminket inför slutproven, haha kan bli intressant!

Resultatet

Glömde totalt bort att visa er resultatet efter färningen av mammas fransar och bryn, men här har ni det. Bättre sent än aldrig, hihi! ;)


Blodprov

Kom alldeles precis hem efter en runda runt hela stan. Har varit med kissarna till veterinären för att kolla upp Mysis. Vi tog blodprov och det visade att hon har lite höga värden på njurarna så vi fick ett special foder nu så ska vi tillbaka om några veckor och se om det blir bättre. När vi lix var där så passade vi även på att tömma analsäckarna på dem. Sen drog vi vidare till Sandra och bokade fotografering för studenten och även för balen. Spännande!


Hos doktorn


Den slutliga nedräkningen...


Styrka på g!

Har jag förresten sagt att jag älskar mina nya träningskläder som jag fick i födelsedagspresent? Hur sköna som helst!


DR.Denmin

Idag blev jag som sagt äntligen ägare till ett par DR.Denmin. Äntligen kan jag gå med vanliga tröjor utan att måste ha ett linne som täcker röven. Dock känns det lite naket men jag vänjer mig väl tillslut! ;)


Leopard

Här har vi mitt nyaste tillskott i garderoben som jag fick igår av Anna. Har velat köpa den själv men budgeten är rätt tight nu inför resa, bal och student. Du hittar iaf den inne på Monki för 150 kronor - Onesize. :)


9 Maj

Hallådär! Kom alldeles precis hem efter en heldag på stan. Först var jag och Sabina och plockade ut kläder till Modell för en dag som vi har på fredagens kundpass. Efter det var det panikjakt efter en bh till balen. Måste ha en v-ringad och utan band osv. Och tillslut hittade jag en bra från Ingrids där Malin kom och mötte upp mig. Gick dock på en bra slant men... sen blev det även en slags korsett och sen har jag äntligen köpt mig ett par byxor med fickor. Äntligen slipper jag har linnen som går över rumpan. Dock känns det så himla ovant att visa rumpan, haha! Men jag vänjer mig nog! ;)


Jag idag! (Tur att min hemska utväxt inte syns lika tydligt på bild!)


Stan

Sitter nu i provrummen på Lindex och väntar på Malin. Har köpt en bh och grejer till balen och ett bar byxor MED FICKOR. Äntligen!


Tierd!

Ikväll har jag pluggat lite och varit förbi pappa en sväng och hämtade en present jag fått av Anna. Tänkte visa den imorgon! Nu är jag så trött så ögonen svider, godnatt fina ni!


I dina produkter!

Läs innehållsförteckningen på produkter och du kan hitta ämnet...

Squalene/squalane (skvalin) - Är en raffinerad olja från Brudgens lever (en planktonätande haj). En brugd på sex tom kan "producera" 1000 liter olja. Oljan har en låg fryspunkt och används bland annat till "finare" krämer, toalettartiklar och som smörjmedel i vätskesystem i flygplan som flyger på höga höjder.


Inför slutprov

Dags att plugga "lite" spa!


LESS!

Nu har jag ring Cl.Seifert för andra gången för jag har fortfarande inte fått min strimma. Den här gången fick jag iaf prata med en jätte trevlig svensk så man förstod vad hon sa. Hon ska nu har skickat en ny blomma som ska komma nästa vecka och även en strimma som ska skickas från Litauen! Vi får väl se om jag får det eller om jag kommer måsta ringa en tredje gång...


På väg hem!

På väg hem efter en mysig promenad med Elin! ❤


Värt!

Glömde fitt nk boken på skolan, bara att cykla tillbaka...


Godnatt mina vänner!


Satt fint!

I vanlig ordning så är kvälls smoothien på plats, men den satt extra jävla gott efter kvällens träningspass!


10 dagar kvar!!


Frans- och brynfärgning

Nu är det dags att färga mammas fransar och bryn. Resultat kommer senare! :)


Instagram

Ni får ju inte glömma att följa mig på Instagram. Är lite mer aktiv där än vad jag är på bloggen numera. Ni hittar mig där på jjosefine_ :)


Celler

Det sägs att man ska förstå mer om man skriver/ritar det själv. Jag förstår fortfarande inte vad jag håller på med! Blir hård nötning ikväll...


Prov, om vadå?

Dags för att plugga lite naturkunskap. Har dock ingen aning vad vi har prov på eller vilka sidor jag ska läsa. Är det någon i min älskade klass som vet så får ni gärna berätta! Har en känsla av att det här provet kommer bli succé...


5 maj

Känner mig otroligt duktig som har tränat både igår och idag. Det är bra för att vara jag, haha! Nu ska det här bara hålla i sig också. Är nu duschad och klar för dagen, vad ska man nu hitta på? :)


Yay!

Träningskläderna är på idag igen. Då kör vi!


Frulle


Som en prinsessa

Godmorgon! Jag har sovit så underbart gott inatt, som en liten prinsessa! Tror aldrig sängen har varit så skön, renbäddad och allt! Jag älskart! Så nu är min säng leopard bäddad som matchar så snyggt med min sovmask! ;)


Träning

Dags att komma igång med träningen och varför inte börja på en fredagskväll? Here we go!


Allra sista kundpasset!

Idag så hade jag mitt allra sista kundpass för min del på Stylist med spa. Det känns helt jävla sjukt! För nästa vecka har jag modell för en dag och då försvinner det kundpasset för mig vilket då är det sista för oss i årkurs 3. Idag hade jag två super trevliga och jätte nöjda kunder, vilket är super kul! Det var en fotbehandling och en helkroppsmassage som gällde och det blev verkligen att super bra avslut på kundpassen!


Bjuder på en bild från vårat allra första kundpass i årskurs 2.


Paket

Klänning nummer 3 är nu kommen. Hoppas att den är bra!


Islam

Efter morgondagen så kan jag både stryka svenska nationella talet och islam provet. Fyfaan, vad skönt! Då är vi ännu ett steg närmare studenten!


Pass

Hämtade hem mitt nya pass idag och jag blev faktiskt chockad. Var inte så hemskt som jag trodde och jag visar med glädje upp detta istället för det gamla, haha! ;)


Recykling

Sitter i detta nu och har klädstyling, där jag håller på att göra om en t-shirt till ett linne! Men nu sitter jag fast... Don't know what to do!


Pluggggggg...

Då kör vi igång igen, kan det bara inte vara över...?


Blir tokig!

På väg till Anna för lite hjälp! :) Så jävla irriterad på att saker bara ska försvinna hela tiden... ÅÅÅHH!!


Maj 2011


Gick på praktik i 5 veckor och jag och Malin var på Iksu spa.

Taggad tjej!

Åkte på dop


Spran lite på löpbandet hemma

Umeå Energi som jag och Kajsa var med och stylade och fixade fanns
 över hela stan, på busskurer, i bussen, i tidningar och på tv. Super kul!

Beställde lite från Style by Tyra, bland annat denna earcuff

Alla idér är bra, förutom dom dåliga. Löpning & two and a half men!

Käkade på kina med Pappa och Anna

Jag och Malin fick hänga en vecka på Iksu sport under praktiken

Firade min kära bror som fyllde 23år

Jag och Malin sminkade och stylade till ett repotage för VK om balen

Mysis uppskattade inte att vara ute.. haha!

Körde hårt på fotbollsträningen

Fick hem massa ansiktsmasker

Bakade paj lite sent på kvällen

Repotaget släpptes men varken mitt eller Malin namn nämdes, och vi
 hade gjort ALLT! Förutom håret som Hanna hade gjort, otroligt besvikna!

Förfest med ett ortoligt härligt gäng med brudar!

Firade min bästa Carro som fyllde 18!

Badade lite

Sommaren närmade sig mer och mer

Dags för sminkdag på praktiken

Drog ut på partaj med denna fina tös!

Var ren och fin efter en match i spöregn!


RSS 2.0