Godnatt


Brännbollsyran

"Råkade" köpa biljett till brännbollsyran i helgen och det blir faktiskt min första yra någonsin. Fråga mig inte hur det är möjligt men så är det sjukt nog. Är så sjukt taggad, nu kan det gärna få bli helg!


Underbart!


PW

Startade dagen med en powerwalk i det otroligt fina vädret, höll på svettas ihjäl! Sitter nu och äter lite frukost innan jag ska ut i solen igen och bättra på brännan! ;) Bra start på dagen!


Workout

Blev ett skönt träningspass idag, jag körde igenom i stort sätt hela kroppen, så jäkla skönt! Imorgon blir det vilodag med en morgonpromenad och förhoppningsvis har jag även lite träningsvärk. Gött! Nu jävlar är vi igång igen! 
 

Skönt avslut!

Och så var jobbhelgen över, nu väntas det en spännande vecka som inleds med två lediga dagar. Skönt! Just nu ligger jag i sängen och ser Wallander, i paus blir det dusch och sen krypa ner under täcket. Skönt avslut på veckan!


Morsdag

Grattis mamma på morsdag (och alla andra mammor där ute). ❤


Just give me a reason


Receptbok

Jag har länge varit på jakt efter en receptbok där man kan skriva in sina egna recept och igår när jag och mamma var på Ica Maxi så hittade jag en, äntligen. Den är perfekt! Uppdelead i olika kategorier samt att det finns plastfickor i om man hittar något i till exempel en tidning. Bara att klippa ut och stoppa in! Och denna blev min för endast 79 kronor, kunde inte bli bättre. Nu ska jag bara köpa någon snygg penna och sen ska jag springa runt och jaga recept så jag har alla innan jag flyttar. Anna du lär få skriva in en hel del! ;) 
 

Godmorgon

Godmorgon! Jag vet inte riktigt vad det är som håller på hända med mig men jag tror jag börja bli morgonpigg?! Har vaknat av mig själv kring 7 nu dom senaste dagarna men har i alla fall lyckas somna om och idag blev det till 9, men sen kunde jag inte ligga längre. Per kommer döda mig om jag vaknar såhär tidigt när vi ses, haha! Sitter just nu och äter lite frukost och sen får vi se sen om det är varmt nog att lägga sig i solen ett tag innan det blir dags för jobb!

 


LYCKAN!!

Åh, jag är så glad nu och det bästa är att jag är eventuellt ännu glader i eftermiddag. Jag och mamma har spenderat den här morgonen på sjukhuset hos tandläkaren och överklagat deras beslut och små tjafsat och kämpat med att få vår vilja igenom och vet ni, vi lyckades! Efter snack med både protetiker och kirurg så var det klart att gå går att genomföra operationen och att den ska bli av, där var det inga problem. ALLTSÅ GLÄDJEN! Så nu inväntar jag bara operationstid och med lite tur under vingarna så kanske jag får göra det innan semester, annars blir det till hösten. Är bara så glad att det nu är klart att jag ska få min efterlängtade tand. Så är nog bara finfin i käften innan året är slut! WIIIIIE! 

I'm back!

Efter att inte har haft tid/inte kunnat så var det äntligen dags för ett träningspass efter ett långt uppehåll. Så jäkla skönt! Tror dock att jag aldrig har svettats så mycket under hela mitt liv, det rann konstant under hela passet. Gött! Nu jävlar kör vi igen!


Nya bikinis


Solar

Passar på att ligga ute och pressa på min lediga dag. Köpte även 2st nya bikinis tidigare idag då alla mina gamla är förstora, visar dem senare!


Stolt flickvän

Vilken karl jag har, både ambitiös och plikttrogen! Behöver ju i alla fall inte oroa mig att han inte sköter sitt jobb! ;)


Liten snabb update

Hej mina vänner! Uppdateringen har varit riktigt jävla kass om jag får säga det själv men hade kärleken här i veckan så där har ni min ursäkt. Sen är jag ju också utan dator då min kraschat. Den är iväg skickad på lagning men har inte fått något besked än så vi får väl se om det blir att rädda den lilla krabaten eller bara att köpa en ny. Annars är det mycket med körkortet nu, det börjar närma sig slutet. Så håll tummarna för mig dom närmaste veckorna! Sen utöver detta så har det strulat till det med min tandställning och jag blir bara förbannad när jag tänker på det men den historien tar vi en annan gång. Ska dit på torsdag så vi får ju se hur det slutar! 
 

20 Maj

På väg till körlektion och sen vidare till jobbet!


Min helg i Linköping

Som vanligt hade jag det underbart nere hos pojkvännen i Linköping. Vädret var på topp och det var hur varmt som helst. Sommarvärme! Skulle behövt packa med mig shorts men det tänkte ju inte jag på eftersom i början på Maj så brukar vi inte behöva använda shorts här uppe i Umeå! ;) Vi hann med en hel del under helgens gång. På lördagen så blev det en shopping runda på Ikano (galleria) och Ikea där vi köpte en ny bäddmadrass till älsklingens säng (ÄNTLIGEN!). Sen blev den en långpromenad som slutade på över milen, sen stod vi för tacos och förfest med grabbarna grus och sen gick vi över till Jakob och Thess för fortsättning på kvällen. Har alltid så roligt med det här gänget! På söndagen så tog vi bilen till Degerfors och till Pers pappa och farmor och farfar över dagen. Där blev det blev danskt till middag, mycket gott! På söndagkvällen var det dags att bege sig tillbaka till Linköping då Per jobbade på måndagen som jag spenderade på stan tillsammans det Thessan. På kvällen blev det hemmamys med hämtmat och massa gotta och så kom älsklingen hem med 10 röda rosor efter jobbet! ♥ Sen på tisdagen så blev det brunch med min bror som hade vägarna förbi Linköping, därefter blev det minigolfspremiär och glass i solen innan vi började våran bilresa till Stockholm för min hemfärd. Och redan nu på måndag så ses vi igen, när mitt hjärta kommer hit! ♥
 
Russian Roulette hos oss innan vi begav oss till Jakob och Thess
Solnedgången på vägen hem från Degerfors
Promenad till Stan för lite shopping
Hemmamys med hämtmat och gotta och rosor från hjärtat
        
Glass i solen efter minigolfspremiären

Bröllops-looken

Har ju dessutom glömt att lägga upp hur jag såg ut på bröllopet. Jag hade på mig min nya långklänning från BonPrix, som jag dessutom har köpt i vitt. 
 

Varför jag avbröt Cambridge

E
Varför blev du tvungen att avbryta den?
 
Anonym
Varför avbröt du Cambridge?
 
Svar: Efter fyra dagar på kuren så mådde jag illa konstant och hade ont i magen hela dagen och efter att jag hört några historer från vänner om deras bekanta att dem fått bestådda problem med magen av Cambridge så har jag alltid haft i bakhuvudet att så fort jag får några sympton som inte är bra så lägger jag av och det var det jag gjorde. Kände att min kropp inte var redo för en till omgång så pass snabbt så jag bestämde att lägga av och äta som vanligt igen. Vill inte riskera att få problem bara för att gå ner några kilon till, har trots allt redan gått ner 20kg. Alla sympton försvann direkt efter att jag åt middag och idag mår jag bara bra!

Jag och datorer...

Hej mina vänner! Nu var det verkligen längesen sen sist. Just nu är jag en liten upptagen liten dam, har fullt upp med körkortet och teorin och hela köret så där försöker jag lägga ner så mycket tid som möjligt och få det bortgjort. Annars är det bara bra med mig, förskylning har släppt så jag ska börja komma igång med träningen nu igen. Var nere i Linköping hos pojkvännen över helgen och så har min dator kraschat. Det är väl det som har hänt i stora drag. Vet inte vad det är med jag och datorer, men vi går iaf inte ihop under en längre period. Vi får se om den går att laga, annars blir det nog att köpa en ny OCH skaffa anti-virus skydd! Hehe...
 

Bröllop

Här kommer lite bilder från min tremening Ida och hennes bröllop som jag var på i lördags. Himla mysigt! Som jag nämde tidigare så var det jag som stod för bröllopsminkningen. :)
 

RSS 2.0