Från silikon till hyskor

För att en behå ska fungera riktigt bra kan man behöva fixa lite med den. Det finns en mängd tillbehör att ta till:

Avlastningskuddar för axelbanden
Skaver behåns axelband finns det avlastningsuddar som trollar bort obehaget. De är avlånga till formen och lätt vaderade.

Axelbandshållare och tråd
Envisas axelbanden med att halka av axlarna kan man åtgärda det med en särskild "axelbandsihophållare", men faktum är att det går lika bra med en hållbar tråd. Till fest kan det vara riktigt snyggt att hålla ihop en djup ryggringning med en matchande tråd.

Tejp
När kläderna är ultratunna eller väldigt urringade kan tejp vara ett bra behåalternativ. Tejp kan också vara till god hjälp när en lite för slapp byst ska in i en puschupbehå. Brösttejp finns i vitt, svart, och olika hudfärgade nyanser. Det finns även färdiga tejpkartor i olika storlekar och nyanser som lyfter upp hela bröster på en gång. Att tejpa brösten är dock inte lika enkelt som att tejpa ihop ett trasigt papper. Tejpningen kräver övning, så sätt inte igång en timme innan partyt börjar. Provtejpa några dagar i förväg och kom ihåg att tejpen inte fäster på nyinsmord eller fuktig hud. Torr som fnöske ska huden vara.

Bröstvårtblomma
Små blomformade tejpbitar avsedda för bröstvårtan är ett bra tillbehör till ett upptejpat bröst, om man inte vill att bröstvårtan ska synas.


Ilägg
Jättebra tillbehör för den som vill skaffa sig lite större byst utan att behöva lägga sig under skapellen och för den som har olika stora bröst. Ilägg kan också vara kul att använda då man bara för en kväll vill visa upp sig med lite fylligare byst. Det finns i olika material, från skumgummi som är billigast till silikon som är mest naturtroget. Silikoninlägg känns och väger precis lika mycket som ett äkta bröst, det antar kroppenstemperatur och är dessutom försedda med en liten bröstvårta. I vissa behåmodeller håller sig iläggen på plats av sig själva, men vill man vara säker på att de är väl förankade syr man in små förvaringsfickor i kuporna.

Axelband
Somliga behåar har utbytbara axelband. Med ett transparent axelband i plast eller silikon skapar man en illusion av nakenhet.

Förlängare och extra hyskor
Om axelbanden inte räcker till eller om behån inte riktigt vill nå runtom finns det förlängare att köpa. Bra hjälpmedel om man har stor byst och tycker att de behåar som finns i större storlekar är allt för tråkiga.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0