Vilken behå ska jag välja?

Går man alltid omkring i T-shirt behöver man inte så många olika behåmodeller. Då kan det räcka med ett par formpressade, även kallad t-shirtbehåar. Använder man en svart T-shirt fungerar det förståss en svart behå allra bäst, men under en vit T-shirt fungerar en vit behå inte alls. Under en vit T-shirt ska man bära en hudfärgad behå om man vill få ett så osynligt resultat som möjligt. Leta efter en behå vars nyans ligger nära din hudton. För den blekhyade fungerar också en crèmefärgad och rosa under vitt.
Oftast använder man dock inte bara T-shirts. Ibland kanske man till och med masar iväg på ett och annat party och vill känna sig lite extra fin inunder. I behågarderoben bör det alltså finnas flera modeller.

Behågarderoben:
En komplett behågarderob innehåller flera olika modeller.

1. Svart T-shirtbehå
Till framförallt mörka kläder, såväl figurnära som löst sittande. Perfekt under allt från mörka T-shirts till polotröjor och annat varmgosigt kroppsnära.

2. Hudfärgade T-shirtbehå
Till ljusa T-shirts och andra ljusa kroppsnära plagg för en transparent look. Passar förstårs även under andra lediga plagg.

3. Mjukisvariant utan fyllning
Till hemmamys och avkoppling. Passar mycket bra på den lilla bysten, till både vardag och fest.

4. Axelbandlös behå
Ett måste om man tänker visa upp axlarna eller klä sig i toppar med extremt smala axelband.

5. Spetsbehå
Snyggt under lite slinkigare toppar, blusar och kavajer. Med matchade trosa blir det riktigt elegant och sexigt. Snyggt är det däremot inte med spetsbehå under för tajta tröjor eller toppar. Då förvandlas spetsen till något oformligt och knöligt.

6. Sportbehå
Ett måste om du tränar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0